Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Gezondheid alle pijlers

9 maanden na bevalling klachten

07-11-2019 11:40 5 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi allemaal,

Ik ben in februari bevallen van een knappe zoon, niet zonder slag of stoot inmiddels al 2 keer geopereerd aan een fistel vaginaal, overgehouden na onjuist hechten 4e graad ruptuur in ziekenhuis.
Over 2 weken volgt de volgende poging, die rot fistel zit er nog en brengt mn hele onderkant in de war.

Nu mocht ik tot aan augustus niet naar bekken fysio. Daarna wel, echter merk ik nog steeds dat als ik bv 1 dag niet naar toilet ben geweest ik de dag erna als ik wel moet echt direct moet gaan... de aandrang is dan te groot en ophouden gaat moeizaam.
Dit heb ik regelmatig ook out of the blue nog...

Iemand met ervaring? En wat te doen? Is elke bekken fysio oké of zijn hier weer specialisten in?

Groetjes!
Alle reacties Link kopieren Quote
ik zou een bekkenbodem fysio zoeken die werkt met maple, ik heb daar hele goede ervaringen mee. Ben voor mijn bekkenbodem (jaar geleden bevallen) bijna volledig klachtenvrij en werk dus nog aan het laatste stukje. Gynaecoloog was heel verbaasd dat het zo goed ging.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hier bekkenfysio gehad naar eerste en tweede bevalling (bij een gespecialiseerde van het bekkenbodemcentrum en een aparte) maar dit bleek uiteindelijk bij beiden geen verbetering te geven. Operatie van bekkenbodem heeft wel heel veel geholpen en ik heb de klachten nu niet meer. Maar dat opereren kan pas als je verder geen kinderwens meer hebt, tenminste in mijn geval werd dat gezegd.
Alle reacties Link kopieren Quote
Bekkenfysio met biofeedback heb ik gehad.
Alle reacties Link kopieren Quote
Vraag eens aan je gynaecoloog wie zij adviseren. Ik ben toen ook vanuit het ziekenhuis verwezen naar een gespecialiseerde bekkenfysio.
Ja dat klopt maar dat heeft hier nu even niks mee te maken

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven