Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Mode & Beauty alle pijlers

Ipl of laser voor thuis? Resultaten? Welke?

09-05-2020 12:25 8 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Al een tijd overweeg ik om een ipl of laserapparaat voor thuis aan te schaffen.

Wat zijn jullie ervaringen met een van beide of eventueel met beide apparaten?

Welk merk/model hebben jullie en hoe bevalt die?

Hoe lang blijven de haren weg bij ipl?
Is laser echt permanent? Hoe pijnlijk is de laser voor bv de bikinilijn?

Nog dingen waar ik op moet letten voor ik er een aanschaf?

Mijn bikinilijn en oksels zijn sowieso donker genoeg qua haarkleur. Qua benen vind ik het lastig bepalen. Er wordt gezegd dat de haren donkerblond moeten zijn. Hoe donkerblond is donker genoeg? Daar kan ik weinig over vinden ;-)
Alle reacties Link kopieren Quote
ipl neem ik aan want een laser kost tienduizenden euro”s
Harry, wagen!
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb geen ervaring met IPL laser maar volgens mij is het bekend dat je met een IPL laser de haren weghaalt voor een paar maanden en dat ze dan dunner terug komen.
Alle reacties Link kopieren Quote
leuk voor even, ik scheer weer.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik lees even mee.

Naar ik begrepen heb is zo'n IPL apparaat vooral heel fijn als de reguliere ontharingsmethoden voor jou niet goed werken. Ik heb bijvoorbeeld een heel gevoelige huid en veel last van ontstekingen en ingegroeide haren etc bij scheren en harsen. Anders is het vooral duur en veel gedoe, want zo'n Philips Lumea is niet permanent - je moet het maandelijks bijhouden en tussendoor vaak ook nog scheren als je het echt glad / kaal wil hebben.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb sinds januari een IPL. Ik gebruik hem wel vaker dan aanbevolen (bijna elke week ipv eens in de drie weken) maar ik zie echt resultaat. Als ik mijn oksels een week niet geschoren heb zie je dat niet, ik voel alleen een beetje dons in het midden. Mijn benen zijn ook behoorlijk glad, huid ziet er ook gladder uit omdat je niet steeds hoeft te scheren en geen bultjes of schaafachtige ruwigheid krijgt. Mijn bikinilijn gaat ook top. Alleen op mijn gezicht heeft het nog weinig effect, ik denk omdat die haartjes lichtblond zijn. Benen, oksels en bikinilijn zijn donkerblond. Ik heb een Philips apparaat van tweehonderdnogwat.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb ook een Philips Lumea in huis. Wat betreft benen, bikinilijn en oksels ben ik erg tevreden erover. Eens in de twee a drie weken ben ik even een uurtje in de weer met dat ding terwijl ik ook nog tv kijk. Haar op mijn benen komt amper terug en er zijn alleen nog maar een aantal haren over. Ik ben ook bezig met mijn buik en gezicht, maar dit wil nog niet zo heel erg vlotten. Haar is hier ook dunner en iets lichter van kleur.
Alle reacties Link kopieren Quote
M'n vriendin heeft 2 jaar geleden alles laten laseren. Vooraf alles flink uitgezocht. Conclusie: laat het doen door professionals. Ik heb bij haar al 2 jaar geen haartje meer ontdekt, echt superzacht. Als man laat ik het misschien ook wel eens doen.
Life is fun. Live it.

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven