Mode & Beauty alle pijlers

La Dress, Juffrouw Jansen, Studio Marloes

27-11-2020 08:21 27 berichten
Alle reacties Link kopieren
Voor mijzelf, een vrouw in de 40, ben ik op zoek naar kwalitatieve kleding van wat mooiere stoffen, zeg voor zo 150 euro voor een broek ofzo. Ik heb een NL bouw, dus Italiaanse / fransen merken pas ik niet. Ik zoek geen zakelijke kleding (geen mantelpakken of pantalons) en ook geen speciale feestkleding (strakke jurkjes enzo). Dus gewoon fijne kleding voor alle dag zeg maar.

Ik heb drie merken gevonden waar ik naar ga kijken: La Dress, Juffrouw Jansen, Studio Marloes

Naar welke merken kan ik nog meer kijken?
Purdey
Marana schreef:
28-11-2020 14:48
Dat ziet er leuk uit Safrat! Jammer dat ik op die site geen verkooppunten in Nederland kan vinden. Ik ga ook het liefst naar fysieke winkels. Ik zie wel een paar Nederlandse webshops die het verkopen
https://www.mijnlievelingskleding.nl/c- ... ox-s-mode/
https://www.lavieonline.nl/brand/foxs/
https://www.freuleoldenzaal.nl/foxs/
Er zijn er vast nog wel meer. Ik ga dit topic in mijn favorieten zetten en straks tegen het voorjaar eens kijken of ik een fysieke winkel kan vinden :proud:
Ik bedoelde eigenlijk dat ze zelf geen webshop hebben en dat ze niet aan particulieren verkopen. De verkoop is kleinschalig. Maar dat staat er niet als ik het teruglees.

In Rotterdam zit een kledingzaak die FOX’s verkoopt en de eigenaar koopt vaak de kleding in die ik ook mooi vind. Lang niet alles van dat merk vind ik wat.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven