Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Mode & Beauty alle pijlers

Lelijke high lights bij kapper. En nu?

30-09-2012 11:38 43 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
I.v.m. herkenbaarheid dit bericht graag niet quoten.Ik heb bij de kapper high lights door bijna het hele haar letten zetten. Dit is geel geworden, en daarbij -niet meteen zichtbaar- onder een laagje haar zijn nu een paar geelachtige plekken zichtbaar.Ik ben teruggegaan en de geelachtige plekken werden ontkend maar ze gaf toe dat het geel geworden was. Ik heb zilvershampoo meegekregen waar ik het tweemaal mee moet wassen. Mocht dit niet helpen dan wil ze een kleurspoeling doen maar ik wil geen spoeling want ik wil geen egale kleur haar.Na eenmaal wassen is het iets minder geel maar de lelijke, gele kamstreken zijn zichtbaar. Ik vrees dat een tweede keer wassen niet zal helpen. Wat kan ik nu doen?M'n vaste kapper was met vakantie dus vandaar dat ik in diezelfde salon bij zijn collega kwam. Het liefst wil ik dat m'n vaste kapper ernaar kijkt en me verder helpt. Kan ik dit eisen?Het kan zijn dat de kapster die m'n haar heeft verprutst gedaan een stoel in die salon huurt. Betekent dit dat ik dan aan haar vastzit en dus niets van mijn vaste kapper kan verlangen? Haar gehuurde stoel dus zij lost haar problemen zelf op?Kan ik m'n geld terugvragen? Ik wil echt geen spoeling en wil niet dat zij verder nog mijn haar doet.
Alle reacties Link kopieren Quote
Met je haar egaal verven, kun je gewoon je eigen haar kleur kiezen, zodat er nauwelijks uitgroei te zien is.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ja ik had dit eerder laten doen bij dezelfde keten van dat salon maar andere locatie/kapster. Toen ik haar bezig zag dacht ik al 'oei als dat maar goed gaat' maar ja, zij is de expert toch?Ik baalde de dag erna zo erg en heb direct een pakje verf gehaald bij de drogist uit frustratie en laksheid (kapper was een eind fietsen) maar dat doe ik nooit meer!Hetzelfde geval met een pony: scheef geknipt. Als je dat al niet kan als kapster, dacht ik... Nooit meer heen gegaan!
Alle reacties Link kopieren Quote
Kijk, dat wist ik niet en stelt me wel wat geruster: bij spoeling krijg je geen egale kleur. Daarbij zal ik zeker nog een keer met zilvershampoo wassen.

Bedankt voor jullie tips/ervaringen!

8:-)8
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat er erg aan is dat je nu misschien herkenbaar bent ontgaat me? Half vrouwelijk Nederland heeft zowat high lights....
Alle reacties Link kopieren Quote
Prútsers zijn het, prútsers!!Nee hoor, gelukkig maar een paar.

:-P
Alle reacties Link kopieren Quote
#Ster: Ik ga er ook altijd maar vanuit dat zij de experts zijn, niet ik. Dat is soms een beetje naïef van me.

;-)#zwarterozen: ik heb al zolang geen egale kleur (want heb van mezelf ook geen egaal blond haar). Het ziet er na verven dan echt totaal anders (want egaal) uit en dat lijkt me rigoureus.

Wist even niet dat high lights laten zetten door professionals/de kapper zo vaak fout gaat... Dacht dat ik dus beetje herkenbaar zou zijn. Is helaas niet zo, weet ik nu.

:'-(
Alle reacties Link kopieren Quote
#Ster: Scheve-pony-knippers: gaat 'm niet worden.

Wat zei je? 'Zal ik je dan maar even helpen? Misschien kunnen we er samen een rechte van maken?'

X-D
Alle reacties Link kopieren Quote
Ja dat vraag ik me ook af! Nog nooit is het een kapper gelukt mijn haar goed te verven. Highlights is helemaal zo'n crime. Inderdaad wel eens gehad dat de strepen aan de bovenkant dwars zaten i pv in de lengte. Gelekt dus. Van kleuren weten ze geen jota. De meeste niet dan. Maar to zit er mee, loopt met haar wat verknald is.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ja dat is zo Lammy en erg vervelend! Radicaal de schaar erin heeft bij mij super uitgepakt maar is geen optie voor,

iedereen! Heb nu gelukkig in mijn stadje een fijne kapper gevonden maar dat was een hele zoektocht!

Het lijkt soms wel of ze hun vak niet goed meer verstaan!
Agge nie kregt wa ge wilt, dan doede 't mar mi wagge het!
En zo ist. (PaVanDetta)
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik vind dat op z'n minst de kleurexpert in zo'n kappersteam even moet kijken of het plan van aanpak van een collega wel goed en haalbaar is. Zeker bij verven en high lights is het resultaat onomkeerbaar.
Alle reacties Link kopieren Quote
ik zou onmiddellijk naar een kapper gaan die is gespecialiseerd in het verhelpen van ongelukken en mijn eigen kapper voor goed verlaten, als straf. ;-)
it's a big club and you ain't in it
Alle reacties Link kopieren Quote
zzzonnebloem schreef op 30 september 2012 @ 11:53:

@Bella: gebeurt dit dan zo vaak bij een kapper?! Da's dan wel erg, vind ik. Ik ga bewust niet thuis zelf zitten klooien met high lights, maar betaal dan liever veel meer en laat het door een kapper doen.
Ja, dit gebeurt wel vaker ja. Ik ben ook eens als een tijger buiten gekomen inclusief vlekken bij de aanzet. LELIJK!! Oh, wat had ik een spijt. Ik ben niet teruggegaan want ik was bang dat ze het nog verder zouden verprutsen. Na een tijdje werd het geel wel een stuk lichter door de zon (was in de lente) maar die vlekken heb ik er echt moeten laten uitgroeien en dus mijn haar maar heel vaak opgestoken. Eens maar nooit weer.
Alle reacties Link kopieren Quote
xalliesuper2point0 schreef op 30 september 2012 @ 12:10:

Kreeg je geen folies in je haar? Heeft ze het alleen met een kam erin gesmeerd?
Ook met folies kan het lekken, is bij mij gebeurd, allemaal gele vlekken. Dat vond ik nog wel het ergste. Dat gele kun je nog wel verhelpen maar vlekken wat moeilijker. Ook al doe je er een spoeling overheen, dan blijven die vlekken erdoor schijnen en de kleur van een spoeling loopt heel snel terug. De enige optie is vrees ik om alles te laten uitgroeien. Opnieuw highlighten zou ik zeker niet doen, je houdt geen haar over.
Alle reacties Link kopieren Quote
Maar Sylphide, da's toch niet normaal? Als je naar een tandarts gaat om een gaatje te laten vullen, dan ga je toch ook niet de deur uit met een halve vulling? Dan moet de klus toch netjes geklaard zijn? Ik snap zoiets echt niet.Dan moet een kapper eerlijk het advies geven en zeggen, joh, ik vermoed dat ik jouw haarkleur niet van X in Y kan veranderen. Ik noem maar wat.Inmiddels heb ik het een tweede maal met zilvershampoo gewassen en het gele lijkt minder te zijn geworden maar ik moet het morgen bij daglicht bekijken.

Nogmaals highlighten bezorgt me denk ik een dor bosje haar, wat je zegt.
Alle reacties Link kopieren Quote
Nee das zeker niet normaal. Helaas gebeurt het wel. Ik ging ook nog naar een heel goed bekend staande kapper....dat zegt ook niet alles dus.

De tip die ik je kan geven is om elk zonnestraaltje dat er is nog mee te pikken, met je haar erin. Dan wordt het lichter. Of je koopt een flesje guhl oplichtende kleurversteviger voor 2,69 en smeert hiermee de geblondeerde plukken in, en fohnt ze even. Dit zal de kleur ook lichter maken. Ik heb met dit spul goede ervaringen. Wel cremespoeling erna gebruiken om uitdrogen tegen te gaan. Ik denk zelf dat je dit nog het beste kunt doen, eventueel met hulp van iemand om de achterkant te doen. Neem met een puntkam alleen die lokken die gebleekt zijn en behandel deze. Je hoeft niet bang te zijn dat het lekt op je andere haar, want het is geen blondeerverf die meteen heel erg bleekt. Echter, op de al geblondeerde plukken zal het je haar wel enkele tinten lichter maken. Zou ik me veiliger bij voelen dan opnieuw naar de kapper.Succes!
Alle reacties Link kopieren Quote
O vreselijk sylphide, bij mij zaten die strepen idd bij de aanzet. Heb van ellende maar zelf lichtblonde verf erover gedaan. Bj mij komt geen kapper meer met verf aan mijn haar.
Alle reacties Link kopieren Quote
Groot gelijk Lammy. Ik ga ook nooit meer naar de kapper sinds ik als tijger thuis kwam en sinds ze veel te veel van mijn haar af knipten. Ze luisteren gewoon niet naar de klant, tenminste mijn kapper niet. Er zijn ook goede kappers gelukkig. Maar ik ben mijn vertrouwen gewoon kwijt. Nu knipt een goede vriendin het elke paar maanden en dat gaat prima.

Als er met je haar iets misgaat voel je je zo rot, alsof je jezelf niet meer bent.
Alle reacties Link kopieren Quote
..de geelachtige plekken werden ontkend ..maar..de lelijke, gele kamstreken zijn zichtbaar..Dan valt er toch niets te ontkennen? Raar dat je daarmee akkoord bent gegaan..

Snel weer terug gaan en haar nogmaals de fout laten zien MET een collega (jouw vaste kapster) erbij.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven