Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Mode & Beauty alle pijlers

wimpers laten verven..

21-01-2010 10:09 20 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Wie heeft hier ervaring mee?

Hoe gaat dit in zn werk en hoelang heb je er plezier van?
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb het een keer laten doen en vond het resultaat echt heel erg tegenvallen. Ik heb wel donkere wimpers van mezelf maar de uiteinden zijn licht maar ik zag echt geen verschil. Ze doen gewoon wat verf op je wimpers en dit laten ze intrekken en dan maken ze het schoon met een watje. Ik weet niet hoe lang het blijft zitten omdat je bij mij sowieso niks zag.

Je wimpers worden er ook niet dikker van dus toch echt geen mascara effect helaas.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik doe het altijd zelf en het blijft zo'n 4 weken wel goed. Je ziet niet echt heel heel veel verschil maar de klein lichte haartjes en de wimpers onder je ogen worden wat meer zichtbaar.
Alle reacties Link kopieren Quote
Kun je toch ook zelf doen?

Ik weet nog dat mijn nichtje dat altijd deed vroeger...Maar inderdaad ze worden wel donkerder (als je lichte wimpers hebt) maar niet dikker... Dat miste ik behoorlijk toen ze het ook een keertje bij mij gedaan had.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik deed het wel eens in combinatie met wenkbrouwen verven voor ik op vakantie ging. Als ik dan ging zwemmen zag ik er toch nog toonbaar uit zonder make-up.

Maar zo voor dagelijks, vond ik het niet iets toevoegen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik doe het ook altijd voor ik op vakantie ga; wimpers verven en wenkbrauwen even goed laten doen, en dan geen make-up meer mee, heerlijk :-p

Ligt aan je wimperkleur en hoelang ze het laten intrekken. Mijn wimpers zijn lichtbruin, en ik doe altijd zwarte verf die ze 8 minuten laten intrekken (hetkan wel prikken btw!) en dan blijft het zeker 5-6 weken zitten.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb normaal gesproken onzichtbare wimpers dus liet vroeger zowel mijn wenkbrauwen als wimpers verven. Alleen als je zo licht bent voegt het toe, dan heb je namelijk ook zonder make up zichtbare wimpers, maar je moet niet denken dat je zonder mascara de deur uit kan...Ben er mee gestopt toen mijn schoonheidsspecialiste een nervous-breakdown kreeg net toen ik in de stoel lag. Ze had mijn wenkbrauwen zo hoog opgeepileerd en pikzwart gemaakt dat ik vier weken lang een verbaasde uitdrukking heb gehad, en mijn wimpers.. tja, dat was ook niet helemaal goed gegaan...Aan de andere kant, heb ik hierdoor wel iets ondervonden! Als je wenkbrauwen te donker geverfd zijn wil anti-roos shampoo ( hoofd en schouders) op een tandenborstel doen en erop vegen wel helpen!
Alle reacties Link kopieren Quote
ik heb ooit me wenkbrauwen en wimpers laten verven...... ik heb van mezelf hele lichte wenkbrauwen , ik had me haar zwart geverfd en ik dacht die rode wenkbrauwen staan daar niet bij. ik heb me bij de schoonheidsspecialiste laten adviseren en zij zei dat ik ze maar een stuk donkerder moest laten verven. ik herkende me de eerste maand gewoon niet... en het stond voor geen meter.maar me wimpers verven vond ik altijd wel fijn vooral om dat ik net zoals zizia onzichtbare wimpers heb.waar kan je verf halen voor je wimpers? ik wist niet eens dat je dat zelf kon doen hahaha...
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb wel donkere wimpers, maar doe zelf alleen maar op mn bovenste wimpers mascara.

Dus als ik ze laaat verven zal het zowieso wel een ander gezicht zijn want de onderste wimpertjes zijn niet zo erg donker.Ik ga op vakantie en daarom leek mij het wel handig.Ik ga eens even informeren bij de schoonheidsspecialiste hier in de buurt naar de prijzen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hier kost het 9 euro Ramiaatje. Ik doe het eens per maand. Doordat ik lichte wimpers heb en niet elke dag mascara wil laat ik ze bruin verven. Bij mij zijn ze al dik en lang dus het is niet erg dat alleen de kleur veranderd.
Alle reacties Link kopieren Quote
Bij mij werkt het wel goed. Dat is vooral omdat de aanzet van de wimpers dan ineens goed zichtbaar is, alsof er een dun eye-liner lijntje getekend is. Het gaat bij mij niet om langere of dikkere wimpers.

Wat ik dan zo geweldig vind is als je ´s ochtends met een slaaphoofd in de spiegel kijkt, je toch al sprekende ogen hebt!Oh ja, na 4-5 weken is het effect wel weer weg. Prima voor op vakantie!
Alle reacties Link kopieren Quote
-
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb het ook al eens gedaan ook gecombineerd met wenkbrauwen, maar ik had het idee dat als ik mijn make-up er afhaalde ik ook de verf vervaagde.Ik zag weinig verschil. Dan maar waterproof mascara
Alle reacties Link kopieren Quote
Hier wel goede ervaringen, heb van mezelf al wel donkere wenkbrauwen en wimpers maar door ze te verven (de wimpers dan) worden ze nog sprekender. Volume krijg je inderdaad niet, dat doet alleen mascara. Maar soms heb ik geen zin om die te dragen of mag het niet omdat ik geirriteerde ogen heb, en dan vind ik het een uitkomst hoor. Ik verf altijd zelf. Vaseline dik onder de ogen smeren helpt vlekken voorkomen.

Wenkbrauwen doe ik nooit meer, ik had die een keer bij de schoonheidsspecialiste laten verven en ik was 3 weken net Bert uit Sesamstraat....dat wil je niet.
Alle reacties Link kopieren Quote
Iemand vroeg waar je de verf kunt kopen; die hebben ze bij de kapperswinkel of groothandel. In allerlei kleuren.
Alle reacties Link kopieren Quote
Verf kan je tegenwoordig ook bij etos/kruidvat/douglas kopen. Maar vind het resultaat bij de schoonheidsspecialiste toch veeeeel mooier.
Alle reacties Link kopieren Quote
De verf van de schoonheidsspecialiste is vaak van het merk Combinal en gewoon te koop via internet. Je moet dan ook Combinal waterstofperoxide kopen. 2 cm verf in een kopje met 2 druppel waterstofperoxide. Aanbrengen met een dun verfkwastje of make-up kwastje van de Hema. Onder je wimpers moet je een vette creme smeren omdat er anders verf op je huid komt. Eigenlijk nog een stukje van een koffiefilter op de creme plakken. Je kan ook winperblaadjes kopen, maar dat moet je er evengoed creme onder smeren.Er is nog een ander merk wat schoonheidsspecialistes gebruiken, maar dit blijft veel minder lang zitten.Wat bij de drogist te koop is blijft ook heel kort zitten, als het al dekt.Zelf verven van je wimpers is te moeilijk, houd je je ogen niet genoeg dicht. Dus vraag je vriendin, moeder of man. Het is echt niet zo moeilijk.

Wenkbrauwen moet je echt superkort in laten trekken anders schrik je van de kleur en die kun je beter met bruine verf doen.

Wimpers met zwarte verf.Verf verwijderen doe je met een watje met water. Je doet pas je ogen open als alle verf weer verwijderd is.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik gebruik ook altijd combinal en ik doe al jaren zelf mijn wimpers en wenkbrauwen, in de winter 1x per 4 weken en in de zomer 1 x per 2 weken.Tip voor de wimperververs: als je je huid om de wimpers dik insmeert met een vette creme, veeg je ongelukjes zo weg met een wattenstaafje zonder dat het vlekt.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik laat het vaak doen, maar doe het ook wel eens zelf. Bij mij zie je echt goed het verschil, want ik heb lichte wimpers en wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zie je wel snel dat het weer lichter wordt. Ik heb ook weinig werkbrauwen, dus voor het mooie zou het om de 2 weken gedaan moeten worden.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb het weleens zelf geprobeerd, maar dat was niet echt een succes. Alles was zwart en het prikte heel erg. Ik wil het binnenkort ook wel eens proberen bij de schoonheidsspecialsiste. Ben benieuwd.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven