Fabulous forummers forummen ferder!

02-04-2017 19:34 1064 berichten
Alle reacties Link kopieren
Omdat de alliteratie toch bleef.



Omdat het fijn is om elkaars dagelijkse beslommeringen te blijven leven.

Omdat het kan.



En omdat de hamvraag áltijd blijft; wat gaan we vandaag doen?
668, the neighbour of the Beast
Alle reacties Link kopieren
Ik lig.

Vanochtend nog wat boodschappen gedaan en huis klaar gemaakt.

Mis ging best goed, werden met 3 kindjes tegelijk gedoopt en er zaten best wat kindjes in de kerk.
Zoon vond het dopen verschrikkelijk, maar meneer pastoor in z'n witte kleed ontzettend interessant!
Traiteur had heerlijk eten geleverd en we hebben nu nog voor een weeshuis over :-9

Zoon is super lief geweest, gelukkig haha..

Morgen is mijn moeder jarig dus ga ik na het werk gezellig daar eten.
Vriend leeft al 3-weken in leer modus want hij heeft examens.
Morgen moet zijn eindwerk ingeleverd worden dus hopelijk heb ik na morgen weer een vriend!

Fijne avond damesssss.
Oh en Fleet, prachtige vissen heb je. Zou er goed voor zorgen als ik jou was :biggrin:
Leuk om te horen dat de doop zo goed is gegaan Eef! En lekker hoor, heb je nog wat te eten deze week!
Succes voor je vriend!

Marels, we kijken het even aan. Het welzijn van de vissen staat voorop. Het zijn goudvissen inderdaad maar nog echt klein. Mochten ze de huidige leefomgeving ontgroeien dan komt er gewoon een aquarium. :)

Rouge, ik heb er geen bal verstand van maar dat zou prima kunnen dat het die techniek is. :hihi: Dat is duidelijk meer jouw vakgebied. Ik denk niet dat ik een goede schoonheidsspecialiste zou zijn. Niet dat ik mezelf slecht verzorg maar het gepriegel met nagels is niets voor mij. Gelukkig iedereen zijn eigen vakgebied. :-)

Ik ga vanavond naar Guus Meeuwis. :-| Ben meegevraagd maar heb er stiekem (nog) niet zo veel zin in. Is niet bepaald mijn genre. Schijnt heel gezellig te zijn, maar goed, ik ben geen Guus fan dus ik laat het maar op me afkomen. Kan hij ook op mijn lijstje 'have seen' :bonk: Gelukkig volgende maand naar Doe Maar, daar heb ik dan wel weer heel veel zin in!
:yes:
Alle reacties Link kopieren
Ruilen Fleet?
I love guus, ja guilty pleasure....
Vind het er altijd zo gezellig!

Ben net m'n bed uit komen rollen..
Zoon slaapt al 3 weken slecht ivm tandjes en ik trok het niet meer.
Vriend heeft hem vanochtend naar gastouder gebracht en ik heb lekker doorgeslapen.

Nu ff poetsen en ga hem dan fijn weer halen!

Heb dit weekend weer een druk weekend dus hoop hier en daar een nachtje goed te slapen hahah
Alle reacties Link kopieren
Jezus Fleet. Sterkte.
Echt.
Ik weet trouwens niet wat ik erger zou vinden, Guus Meeuwis of Doe Maar. Die staan ongeveer op gelijke horrorhoogte.
Ik hoop nog wel kaartjes te scoren voor Alice Cooper deze zomer maar dat moeten we nog even bekijken.

Ik ben de laatste tijd moe, moe, moe en ik zit een beetje in de lappenmand ook. Heb allerlei rare klachten dus ik ga donderdag maar even naar de dokter.
Ik heb enorm last van mijn gewrichten. Eerst had ik een hele tijd last van mijn linker schouder. Daarna was dat beter, nu van mijn rechter schouder. Ook regelmatig last van mijn linker heup, mijn nek zit niet heel lekker en ik heb weer meer en meer last van mijn rug.
Heb 't op mijn werk eens aan de fysio gevraagd, of ik zo een afspraak bij de fysio zou maken of beter eerst naar de dokter kan gaan en hij adviseerde toch de dokter, dus dat gaan we dan maar doen.
Ik vind het allemaal maar rare vage klachten dus ik voel me altijd een hypochonder als ik met zoiets naar de dokter ga, maar goed, dit werkt ook niet zo.

Hoe ist bij jullie verder?
668, the neighbour of the Beast
Alle reacties Link kopieren
wel goed, ben gesloopt, morgen gelukkig vrij. ga naar mijn ouders zijn gister terug gekomen van vakantie dus bijkletsen en wat verkoeling zoeken.

@Fleet mwah het is meer nail-art, en eerlijk gezegd heb ik ook geen idee hoe of wat het moet :$ al die trends wordt er soms gil.llend gek van is niet bij tehouden.
:there: :bigkiss: het kan soms ook rustgevend werken vind ik, al heb ik ook wel is mijn penseel door de kamer gesmeten van frustratie. Ik zou wel een goeie schoonheidspeccialste zijn vind het wel leuk om aan mensen te plukken al hou ik er niet van om aan mezelf te plukken :hihi:

hmm, zou ook niet mijn avondje uit zijn, mijn moeder is wel dol dat 1ste nr van hem: het is nacht.., maar ik heb niks met Guus Meeuwis, doe maar lijkt me wel grappig is ietsje voor mijn tijd maar vind sommige nr's van ze wel leuk. Kom Henny Vrieten regelmatig tegen op de markt.

@marels v :hug: als je het niet vertrouwd gewoon gaan.
Relax we're all crazy, it's not a competition
Nou eh... het bleek toch nog echt gezellig! Lekker volks! Stond er van te kijken hoeveel sfeer er hangt daar, van voor tot helemaal achterin tot bovenin de tribune werd flink gefeest. Ongelooflijk. Om 1 uur voldaan mijn bed in gedoken (en het licht uit gedaan ;-) ).

Marels, ai, dat is niet goed inderdaad. Niet hypochondrisch over voelen bij de dokter, die neemt je vast serieus. Zeker als je vaak er al lang mee rondloopt. Veel sterkte en beterschap!

Alice Cooper heeft me op Poison na nooit echt getrokken. Maar voor jou, veel plezier als je gaat. :-D Doe Maar ben ik mee opgegroeid en heeft prachtige nummers. Ze staan al tijden op mijn concerten lijstje dus nu moet het toch een keer gaan gebeuren. :cheer2:

Vandaag dus een beetje brakjes (combi laat naar bed en 3 glazen bier :-| ) maar vooralsnog een fijne dag. Ben met de meisjes een cadeau voor Vaderdag gaan halen en zijn bij de HEMA wat gaan drinken. De jongste heb ik net op bed gelegd, denk dat ik de speeltuin even aandoe als ze wakker wordt. Vanavond na het sporten nog achter de naaimachine kruipen want zaterdag krijgen we bezoek met baby en daar wil ik bijtringen voor maken. Ambitieus, maar zou moeten lukken. ;-)
Alle reacties Link kopieren
Oh oh oh moeke, dat gaat ook niet meer op jouw leeftijd he, drie hele glazen bier. Waarom doe je dat dan ook.
Ik krijg al kouwe rillingen van de term "lekker volks". Maar goed, fijn dat je het toch leuk gehad hebt!

Rouge, dat je daar het geduld voor hebt joh, dat geprul met die nagels. Ik word al chagrijnig bij het idee dat ik mijn teennagels zo nog eens moet lakken. Als ik er zin in heb dus.

Hier; drukke week voor de boeg.
Morgen feestje op het werk want we zijn een jaar open, dus dat zal ook wel druk worden. Verder druk met een activiteit voorbereiden, zal dus heel blij zijn als het volgende week vrijdag is.
Morgenochtend eerst even naar de dokter, horen wat die zegt, maar ik verwacht er niks van. Ik denk dat ik weer een hypochonder ben ;-)
668, the neighbour of the Beast
Dat zal de Limburger in me wel zijn Marels, dat ik wel van een volks feest houd. ;-) Drinken deed ik vroeger veel beter maar helaas rijmt dat niet zo lekker met slaapgebrek en kinderen die om 7 uur weer energiek en wakker zijn. Nu een lekker nachtje achter de rug dus voel me weer de oude.

Ach ja, ik heb ook een HA die dat bij iedere patient denkt. Ik heb daar een beetje schijt aan, zeker als je hoort over mensen die een vage rugpijn hebben, dat kanker blijkt en dan een maand later onder de zoden liggen. Liever te vaak dan te weinig is ondertussen mijn motto geworden. Het zal vast onschuldig zijn maar je wilt het toch gewoon even bekeken hebben, dat snap ik.

Hoop dat het feestje leuk wordt! Wat doen jullie dan zoal? Mogen familie gebak komen eten of wat moet ik er me bij voorstellen?

Ik zit ondertussen ook weer aan mijn bureau. Mijn enige twee directe collega's zijn met vakantie dus heb Spotify aangezet. Gelukkig ook niet veel overgedragen gekregen, eigenlijk is het weliswaar rustig. Met nog twee weken tot mijn eigen vakantie vind ik dat eigenlijk niet zo heel erg. :-D Verder weinig bijzonder op de planning. Even boodschappen doen, koken, kinderen op bed en aan de yoga. Was er gisteren echt niet meer voor te porren, dus vandaag dan maar.
Alle reacties Link kopieren
nou Fleet, als ik een avond ga stappen moet ik ook 2 dagen bijkomen :hihi: wat me er niet van weerhoud om zo nu en dan een avondje te kroegen, alleen dansen/ echt uitgaan doe ik niet meer.

@Marels, ik heb ongelofelijk engelengeduld, sta er soms zelf versteld van.

hm ik heb al bijna 2 jaar een nieuwe huisarts maar heb haar nog steeds niet ontmoet, zo weinig ga ik mijn oude HA zei altijd, zolang ik je niet zie betekend het dat het goed gaat.
Relax we're all crazy, it's not a competition
Alle reacties Link kopieren
Hoe was het bij de dokter Marels ?

Fijn dat Guus leuk was Fleet! Het is denk ik inderdaad het 'volkse' wat het gezellig maakt!
Ik word op het werk ook wel aangestoken ermee, al die brabanders hier :biggrin:

Ik kan ook niet meer stappen, bedenk me om 12 uur al hoeveel slaap ik nog maar heb en dat valt me zwaar :facepalm:

Hier een druk weekend, heb een drukke reeks werkdiensten en moet morgen nog even snel een cadeau voor mijn moeders verjaardag halen.
Zondag ochtend werken, dan door naar het schoolfeest van nichtje en dan naar mama's verjaardag!

Gelukkig gaat het zonnetje schijnen :sun:
Nou Eef, dan zien we elkaar zondag wellicht! Dochter treed ook op! Geniet van je (drukke!) weekend. :-D

Rouge, het is de leeftijd ook. :loveit: Jij bent ook zo rond de 30 toch? Merk het verschil wel met toen ik 22 was hoor. Uch.

Marels, ik ben ook nieuwsgierig. :)

Krullebol, ben je intussen afgestudeerd? Ik zag je in een ander topic en moest ik aan je denken!

Hier is het nog een dag werken en dan heerlijk weekend. Over twee weken heb ik vakantie, begin er echt naar uit te kijken nu. Even drie weken helemaal niks. Dit weekend bezoek, schoolfeest en nog een bezoekje brengen aan onze kermis. Staat zowat voor onze deur, kan er eigenlijk niet omheen. :lol:

Ergens in dat weekend zullen we ongetwijfeld een ijs moeten gaan halen, de oudste is heel enthousiast bezig met zindelijk worden. Iedere beurt op de WC is een sticker. Ben begonnen met een ijs na drie stickers maar het gaat wel erg snel nu. :hihi: Vandaag maar een nieuw stickervel gemaakt waarbij ze 6 stickers moet verdienen. Ach, ben allang blij dat het zover is, scheelt toch een hoop luiers verschonen en kopen!
Alle reacties Link kopieren
Zal me even afmelden voor de volgende dagen. Zit een paar dagen spellen te spelen op ons clubweekend
De waarheid is dat iedereen zomaar wat probeert
Alle reacties Link kopieren
@fleet officeel wel, in mijn hoofd ben ik nog steeds 21 :puh: soms 5
heerlijk, geniet er van :cheer2:



Hebben jullie vakantieplannen?
Relax we're all crazy, it's not a competition
Alle reacties Link kopieren
Oh, ik wil ook naar de kermis.
In Antwerpen staat de Sinksenfoor nog een paar weken, wil er eigenlijk heel graag naartoe maar ik krijg man niet mee :proud:
Dus ik zoek een ander slachtoffer.

Oh, het feest op mijn werk;
We hadden inderdaad een muziekoptreden geregeld met mogelijkheid tot dansen en dan koffie en taart voor de aanwezigen, dus vooral bewoners en hun familieleden. Ik was helemaal gesloopt maar de bewoners vonden het geweldig dus dat is het belangrijkste.

Dit weekend...
Ik heb gisteren vooral heel fanatiek mijn huishouden op orde gebracht.
Opruimen, stofzuigen, dweilen, de ramen, bed verschonen, de keuken... Ben pas iets voor tienen gaan zitten gisteravond.
Vorige week hebben we een luifel gekocht voor de camper, heb man ook nog geholpen met die te monteren, dus we zijn lekker bezig geweest.
Vanmorgen doe ik nikssss, vanmiddag even naar een verjaardag en dan zie ik het wel verder.

Hoe is het bij jullie?
668, the neighbour of the Beast
Nou Marels... naar onze kermis hoef je niet te komen hoor. Echt alleen voor de kleintjes op een klein plein. Even op Sinksenfoor gezocht op Google, dat lijkt er meer op! Vergelijkbaar met de grote kermis hier bij ons in de buurt. Zie dat die er nog staat tijdens onze vakantie, misschien wel een idee voor een dagtripje. :)

Klinkt als een heel fijne dag op je werk Marels! Dan draait het weer even om iets anders dan de dagelijkse beslommeringen.

Veel plezier op de verjaardag. :)

Ik kom net terug van het schooloptreden van dochter. Had gehoopt Eef nog even te ontmoeten, maar de jongste zat een beetje levend te bakken in de zon dus we zijn na het optreden direct naar huis gegaan. Het optreden was echt héél erg schattig en ben zo'n cliché apetrotse ouder nu. :proud: Dus hoewel maar kort, wel krachtig.

Man komt net terug met de oudste van de kermis, we gaan nog een ijs eten straks en dan is het weer goed geweest dit weekend. Maar eerst even afkoelen met de airco. 8-) :byee:
Alle reacties Link kopieren
Fleet ik stond langs je maar je herkende me niet Hahahahaha
Neeee! :rofl: Waarom heb je niks gezegd?
Alle reacties Link kopieren
Ja ik twijfelde eerst zelf of jij het was hahaha.
Ik had in ieder geval een baby met blauw wit shirt op m'n arm.
Maar werd helemaal ondergekwijld.
Dacht dadelijk denkt ze who the * is dat :bonk:
Dat zal mee zijn gevallen hoor. ;-) Sorry, maar ik heb je niet gezien! Ik was nog aan het rondkijken eerder of ik de combi Eef+zoon zag maar toen de optredens begonnen heb ik nergens meer op gelet.

Volgende keer beter. :proud:
Alle reacties Link kopieren
Kleintjes waren idd heeeeel schattig!
Nichtje moest optreden als 'band' zoooo lief!

Hier ligt zoon nu lekker tr slapen en als hij wakker is gaan we even naar mijn moeders verjaardag.

Gister hebben we onze vakantie geboekt, nog drie weken werken :sun: ...
Alle reacties Link kopieren
ik ga volgende maand naar de Tilburgse kermis, hoop ik krijg maar geen respons van mijn 1+

vroeger vond ik kermissen heel leuk ,maar tegenwoordig is het loeiduur en mag je hopen dat de attracties goed vast zitten.

hier niet veel boeiends heb even flink internet geshopt :$ zomer garderobe had een dikke update nodig. ga straks met wat collega's drankje doen. en morgen lekker vrij nog niet echt plannen verder :nut:
Relax we're all crazy, it's not a competition
Alle reacties Link kopieren
Fijne vrije dag gehad Rouge ??

Ik vind kermis alleen leuk om over rond te dwalen, en de kamelenrace :applause:

Hier heeft vriend vandaag presentatie van zijn eindwerk van dit jaar. Hij is mega zenuwachtig, maar zijn andere vakken is hij al voor geslaagd.

Fleet, morgen poging twee ? :biggrin: , moet nichtje ophalen op school! Haha
Alle reacties Link kopieren
Ik vind skee ball nog leuker dan de kamelenrace. En die coin dozers, vreselijk :proud:

Helaas nog geen vriendje gevonden die mee wil naar Antwerpen. Iemand die zich vrijwillig opwerpt? 8-P

Hele drukke week voor de boeg dus verder niet zoveel tijd voor andere dingen. Laat staan om naar de kermis te gaan.
Hoe ist met de rest?
668, the neighbour of the Beast
Alle reacties Link kopieren
O ik wil ook al lang eens een keer in Antwerpen naar de foor. Maar ik kan heel goed over een kermis lopen zonder een cent uit te geven (behalve aan een kaneelstok) maar misschien wil ik wel wat dingen proberen als ze niet te eng zijn
De waarheid is dat iedereen zomaar wat probeert
Ah Eef, misschien zien we elkaar dadelijk! Blauwe maxi jurk, that's me. :-D
Bedoel je met kamelenrace de Camel Derby? Die is zo leuk!

Rouge, herkenbaar van de nieuwe garderobe! Heb een lading van H&M laten komen, dusver een zonnebril en twee tops, maar hey, het begin is er. In de vakantie eens uitgebreid een me-day houden en ga ik eens heerlijk los. :cheer2:

Heb net wel al genadeloos gewinkeld voor de meisjes. De jongste had dringend korte broeken, een badpak en jurkjes nodig, de oudste voornamelijk shirtjes maar heb voor haar toch ook weer een rokje en een jurkje in het winkelmandje gegooid. Ze is er helemaal verzot op, dus voor 5 euro per stuk bij de H&M ga ik er niet moeilijk over doen. Is nu wel heerlijk zomerweer dus ze kunnen het allemaal aan de komende dagen. :sun: Nu maar hopen dat het een beetje snel binnenkomt.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven