Groepsaccomodatie waar al eens gefeest kan worden?

24-03-2020 22:23 27 berichten
Alle reacties Link kopieren
Eerst en vooral een goede gezondheid gewenst voor allen in deze tijden.

Als deze periode voorbij is en samenscholing weer is toegestaan, willen wij graag onze achterstand inhalen en met een grote vriendengroep + partners op weekend. Geschat zal het om 20-40 personen gaan.

Specifiek zoeken wij echter een locatie in België of Nederland waar het spelen van luide muziek is toegestaan, ook in de late uurtjes. Dus ofwel buiten op het terras maar dan uiteraard heel erg afgelegen, ofwel een huis met eigen feestzaal of grote ruimte bijvoorbeeld waar dit mag en kan. Feestzaal dan wel met nodige privacy, dus zonder personeel.

Bestaat een dergelijke locatie voor grote groepen die feestjes toelaat (we zijn dertigers, dus al ietwat rustiger geworden), of is dit een droom die we beter kunnen opbergen?

Alle tips welkom.

Bedankt alvast!
Alle reacties Link kopieren
Adelaar81 schreef:
26-03-2020 14:16
Wij hopen van harte dat onze reis naar Costa Rica van de zomer gewoon doorgang kan hebben en waren gisteren aan het Filips ideeen welk land medio mei weer de grenzen open zou kunnen hebben.
denk dat je beter kunt afvragen of er al vanaf NL (/Dld) gevlogen gaat worden. Vliegvelden blijken een flinke rol in de doorvoer van besmettingen
Alle reacties Link kopieren
Je kunt kijken op ardennes-etappe.nl, hier staan veel grote huizen die landelijk gelegen zijn. Als je goed naar de foto's kijkt kun je checken of er andere huizen dicht bij staan, vaak staat het er ook in de beschrijving bij.
Heb je genoeg budget, ga dan voor een huis van 4 sterren of meer.

Wij gaan al 15 jaar meerdere keren per jaar met een grote groep naar de Ardennen en er zijn genoeg huizen waar je een feestje kan vieren zonder dat je er anderen mee lastig valt, mits je alles weer netjes achter laat in het huis.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven