Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Reizen
Welkom op de pijler Reizen. Op deze overzichtspagina vind je alles dat te maken heeft met reizen en verblijf.Welk land is geschikt om alleen rond te reizen, welk park is kindvriendelijk, wat is jouw favoriete bestemming, welke steden zijn de moeite waard en wat is onmisbaar in je backpack? Praat mee over al deze en andere zaken op het gebied van reizen.

Vliegmaatschappij Vueling.com; betrouwbaar?

11-06-2008 21:14 18 berichten
Link kopieren Quote
Hoi allemaal,Na wat speuren op internet ben ik tot de conclusie gekomen dat Vueling.com de goedkoopste vliegmaatschappij is voor mijn vakantie. Echter, ik heb nog nooit van deze maatschappij gehoord dus ik weet niet of het allemaal wel betrouwbaar en goed geregeld is (vallen de vliegtuigen niet uit elkaar bijvoorbeeld? ;-)). Wat zijn jullie ervaringen?
Link kopieren Quote
Ik heb er geen ervaring mee zelf, maar heb niks dan goeds over deze maatschappij gehoord. Er staat me vaag iets bij dat er op de site van Radar reviews te vinden zijn, misschien die even zoeken?
Link kopieren Quote
ja hoor helemaal prima... ben er in november nog meer naar Barcalona gevlogen.... geen enge dingen, geen verrotte vliegtuigen,.. was gewoon prima... doen dus!
Link kopieren Quote
Heel betrouwbaar!
Link kopieren Quote
Vorig jaar ook mee gevlogen. Ging prima hoor.
Link kopieren Quote
Ook hier prima ervaringen met de vlucht naar Valencia.
Link kopieren Quote
Prima, vorige maand nog mee naar Barcelona gevlogen. Hiervoor vloog ik een aantal keer met clickair, deze zijn ook heel goedkoop en prima te doen.
Link kopieren Quote
Ook ervaring, op zich prima, alleen nert een bus: inladen terwijl er nog mensen uitkomen ongeveer.
Link kopieren Quote
Vueling heeft allemaal gloednieuwe toestellen, één van de redenen waarom ze al jaren verlies draaien. Maar het is een prima maatschappij en het boordpersoneel is super.
Link kopieren Quote
Oke fijn om te horen!
Link kopieren Quote
Op turbulentie punt nl kan je al de maatschappijen checken, superhandige site vind ik.
Link kopieren Quote
ik vlieg al jaren met vueling naar spanje,is gewoon prima, word vooral lid van hun nieuwsbrief, dan word je op de hoogte gehouden van acties en die zijn echt de moeite.
Link kopieren Quote
ik kan mij ook alleen maar aansluiten. Al enkele malen met Vueling naar Barcelona gevlogen en absoluut niets te klagen gehad. zeker betrouwbaar!
Link kopieren Quote
Hier iemand die Onur Air al herhaaldelijk overleefd heeft, dus kind, waar maak je je druk om X-D
Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.
Link kopieren Quote
goeie ervaring gehad, en very very cheap als je de juiste combi maakt (vorig jaar met 2 personen inclusief taxes) heen en weer naar barcelona, +/- 175 euro.Ik wou dat ze vanuit Amsterdam ook naar andere europese bestemmingen zouden vliegen, helaas dat is niet het geval.
Link kopieren Quote
Wel goed opletten dat je een juiste boeking doet, want ze hebben beperkte alternatieve vertrekpunten en annuleren kan dus helemaal niet.
Link kopieren Quote
Bedankt meiden, ik heb inmiddels geboekt!
Link kopieren Quote
Vueling is erg goed en goedkoop!En soms is clickair nog net iets goedkoper. (ik zelf vlieg liever met clickair)

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven