Vlucht gemist: deel hier je vreselijke reiservaring

30-08-2019 19:56 209 berichten
Getwijfeld of het topic beter op de Relatie-pijler paste, maar denk toch bij Reizen.

As we speak, zit ik op bed in een goedkope, maar een oké hotel. Terwijl ik thuis op de bank had kunnen zitten.....

We hebben ons vlucht gemist. Ik ben rekenzwak en ben niet goed met getallen en cijfers. Dus ook niet met tijd. Mijn brein maakt gekke dingen met cijfers. Het is ook een uur later hier dan in NL. Ik ben met mijn zus en die heeft niet gevraagd/gecontroleerd hoe laat de vlucht ging en hoe laat we dan moesten opstaan etc. We zijn al 3x gevlogen deze vakantie en die deed zij qua planning. Ik heb mij een uur vergist en we waren dus te laat. Mijn zusje zei gelijk dat ze niet haar ticket ging betalen. Ik heb het maar geaccepteerd en we zijn toen in regelmodus gegaan. Het foutje heeft mij meer dan een paar honderd euro gekost.
Ik durf uit angst voor het kapotmaken van de goede band met mijn zusje niet bespreekbaar maken dat zij dit had kunnen voorkomen door te kijken/checken hoe laat we moesten vliegen en hoe laat we dan moeten vertrekken. Dit deden we eigenlijk gedurende de vakantie met alles: check jij nog een keer de Airbnb of we alles hebben, autohuur etc. Ergens denk ik samen uit, is samen thuis. We zijn gelijk dus medeverantwoordelijk voor de reis. Of is dit een rare gedachte, gevoel van mij?

Het volgende is dat ik mij mega klote voel. We hebben allebei de ogen uit onze kop gejankt. Niks verloren behalve ik een hoop geld. We hoefden morgen nergens te zijn. Maandag gaat gewoon ons leven verder.
Maar gedeelde smart is halve smart. Dus wie wilt zijn 'kostbare' reiservaring delen? Wanneer gebeurde er iets en voelde je echt klote? Hoeveel heeft dat grapje gekost? En heel belangrijk, hoe kijk je erop terug?

Ik hoop dat ik mij dan even minder zielig voel op mijn hotelkamer en dat het helpt te relativeren :) We hebben ten slotte een hele leuke vakantie gehad, we zijn gezond (lees:niet met de huurauto van een berg afgedonderd. Eng rijden hier. Niks vergeleken met plat Nederland)
Alle reacties Link kopieren
Nummer*Zoveel schreef:
31-08-2019 07:29

Ik weet niet wat ik bijzonderder vond; dat we de camera weer terug hadden, of dat al die wildvreemde mensen zo lief en sportief waren en er echt helemaal niemand moeilijk deed over toch ruim een half uur vertraging.

:love:

Ze zagen het waarschijnlijk niet eens als vertraging, maar als een kans om een pas-gehuwd stel te helpen.
En island time is sowieso veel relaxter.
I'm not lazy
I'm on energy saving mode
Tegenwoordig heb je zoveel apps die je waarschuwen dat je op tijd moet vertrekken voor je vlucht en booking stuurt ook altijd een herinnering dat je de volgende dag in moet checken bij hotel A in plaats B.
redbulletje schreef:
31-08-2019 00:10
Wat 'n nachtmerrie! Hoe kon je dat paspoort nu kwijtraken als je het in het vliegtuig nog had? Hebben ze het naderhand nog teruggevonden?
De hel om die hele vlucht nog een keer op en neer te moeten doen!
Oooh wat erg dit verhaal... dat paspoort is geript lijkt mij
Wij zijn een keer in een file van 32 km beland op weg naar Schiphol. Er was een hoogwerker dwars over de weg gevallen en we hebben bijna vijf uur stil gestaan op dezelfde plek. Kan de vlekken van de koe in het weiland naast me nog uittekenen. Nu ben ik altijd al van het marges inbouwen, maar dit hadden we niet voorzien. Het is zowaar nog gelukt, we kwamen een halfuurtje voor vertrek aan en mochten tóch onze koffers zelf op de laatste kar mikken die richting vliegveld ging. Vliegtuig was half leeg, een aantal bussen met toeristen had het niet gehaald. Maar dat is misschien ons geluk geweest want daardoor kregen we bijna een privé behandeling!

Ik was altijd overal al veel te vroeg, dat is sindsdien nog erger geworden. Op het extreme af, ik sta overal als eerste.
Alle reacties Link kopieren
ik vind dat je beiden niet handig bent geweest met die vlucht.. Ik check altijd !! de dag voor vertrek hoe laat we vliegen, check even via de app bij de maatschappij of er nog wat is veranderd oid. Ik laat het niet over aan mijn reispartner in ieder geval. Ik wil zelf zien hoe of wat.

Daarbij is het logisch dat tijden die op je ticket, hotel reservering, auto boeking , altijd LOCALE tijd is.. Het is toch onlogisch dat er een Nederlandse tijd op je ticket staat als je bijv. in de VS bent ? Alsof je dan zelf moet gaan omrekenen hoe laat het dan ter plekke is.. Dat staat m.i. los van dyscalculie . Dat is logica.

Mijn " drama"

Ik was in 2017 in China. Ik had daar voor mijn laatste stuk een trein gereserveerd dat deed ik via een app. De communicatie was iedere keer in het engels. Er was , op moment van boeken, weinig keus in treinen en vertrek dagen en ik moest op bepaalde datum uiterlijk terug zijn. Dus had ik al veilig geboekt en had ik wel speling in dagen.

In de 2 dagen voor vertrek kreeg ik iedere keer SMS berichten in het chinees, ik dacht dat het reclame was. Maar op een gegeven moment bleven ze maar komen, ik kreeg er echt het heen en weer van. Ik ben vervolgens met de SMS naar mijn hotel mevrouw gegaan en die heeft ze voor me gelezen zodat we konden vinden hoe ik dat uit kon zetten.

Bleek dat mijn trein geannuleerd was en dat ik mijn geld terug zou krijgen als ik op station was en dat ik vervolgens daar maar wat anders moest boeken, ze konden dat niet meer voor mij doen omdat via hen er niets meer beschikbaar was.. Dat was natuurlijk niet bepaald handig gezien de taalbarriere en ik echt op datum X weer in Macau moest zijn.
De hotel mevrouw ontstak in woede (want ze vond het idioot dat het hele boekingsproces en communicatie in het engels was en als het dan echt belangrijk is, de communicatie in chinees is en dat je dan het zelf maar uit moet zoeken) en heeft de spoorwegen gebeld en heeft via de telefoon geregeld dat ik een ander ticket kreeg , eerste klas zonder bijbetalen en alsnog weg kon, heeft vervoer geregeld van hotel naar treinstation en zo kwam ik keurig op tijd bij trein en was ik op tijd in Macau .
Alle reacties Link kopieren
lux- schreef:
30-08-2019 20:21
Ik vind het wel flauw van haar maar serieus, hoe KRIJG je het voor elkaar? Je telefoon staat toch gewoon ingesteld op de tijd in dat land? De tijd op je ticket is toch ook gewoon de tijd in dat land? Ik snap echt niet hoe je je daarin vergist hebt.

Dat gezegd hebbende, ik ben een keer mijn paspoort in het vliegtuig vergeten, kwam toen door omstandigheden ook nog te laat bij het consulaat en kreeg toen van een hooggeïrriteerde ambassadeur uiteindelijk een Laissez-passer. Hij was zo geïrriteerd dat hij in hoogsteigen persoon terugbelde toen ik belde dat ik de deadline voor een noodpaspoort niet ging redden :$
Ik heb weleens moeten vliegen in de tijd dat telefoons soms wel/soms niet de tijd automatisch veranderden bij zomer- naar wintertijd en het land daar ook een weekje later overging, maar dat wisten we eigenlijk niet zo zeker. En wij eigenlijk niet wisten of de tijd op de itinerary nou Nederlandse of locale tijd was, het zomer- of wintertijd was, of de tijd op onze telefoons nou wel of niet goed was en we moesten ook nog vroeg in de ochtend op de luchthaven zijn. Natuurlijk gingen we ‘s avonds twijfelen. We hebben ieders telefoon maar zéker 2 of 3 uur te vroeg gezet en de eerste die wakker werd moest de rest wakker maken. Uiteindelijk waren we 3 uur te vroeg, maar ja beter 3 uur te vroeg dan een uur te laat.
Ik moet even nadenken hoe het alweer zat met dyslexie en dyscalculie. Dat een kenmerk van mensen met zo'n (vergelijkbaar) leerprobleem, moeite hebben om zichzelf te controleren. Dus niet alleen onthouden dat dit een probleem is, maar ook correct jezelf corrigeren. Hiervoor hebben ze eigenlijk anderen voor nodig. Ook omdat leerproblemen bijna altijd samengaan met sociaal-emotionele problemen. Zoals faalangst, emotie-regulatie problemen etc. Ik 'vergeet' regelmatig dat ik rekenzwak ben en niet goed ben met tijden. Ik kijk dan van: hoe laat. Oké. En dan erin bouwen dat een ander dat ook checkt is nog niet gebeurd. Ik ben net vakantie verwend geweest dat ik partners heb gehad die dit mij uit handen namen. Ik ben nu even single en ga voor het eerst sinds een aantal jaar voor het eerst op vakantie met mijn zusje. Ik voel mij zo'n 'vrouwtje' die afhankelijk was van haar partner om op tijd ergens te komen van A naar B. En nu moet ik het zelf doen, kan ik het niet. Eigenlijk triest ergens dat ik niet zelfredzaam ben wat dit betreft.

Hopelijk dat de uitleg de dingen wat nuanceert.

Inmiddels zijn we op onze tussenstop beland. En dan moet ik echt bedenken dat we nu in de NL-tijdzone zitten. Dus horloge een uur terug en onthouden dat we vliegen op de tijd die in deze zone geld! :)
En bizar en mooie (de bus met toeristen en de fotocamera :heart: ) verhalen worden gedeeld hier. Je denkt altijd dat je de enige bent die het overkomt (bij wijze van spreken) maar iedereen die met regelmaat vliegt/reist maakt een keer iets mee.

Lekker blijven delen :D Voor anderen een mooie les (ik probeer het liefst nu directe vluchten te boeken!!) om eruit te trekken. Ook een troost voor de toekomstige mensen met vakantieleed.
Alle reacties Link kopieren
baukelien schreef:
31-08-2019 09:30
Oooh wat erg dit verhaal... dat paspoort is geript lijkt mij
Ik ben m'n paspoort ook eens kwijt geraakt in het vliegtuig... Geen idee of het gestolen is of niet, hij was weg.
Alle reacties Link kopieren
Lovestar schreef:
31-08-2019 11:10
En bizar en mooie (de bus met toeristen en de fotocamera :heart: ) verhalen worden gedeeld hier.
Het was een bus met locals :)

Wat je een volgende keer zou kunnen doen, is voordat je op reis gaat vragen of iemand jou even wil helpen om het allemaal heel duidelijk in de agenda van jouw telefoon te zetten. Dus “lokale tijd 4 uur inchecken” (alles afronden op hele getallen, zodat je daarover ook niet in verwarring raakt).
Ga zo het topic doorlezen, maar eerst mijn kleine blunder delen.
City trip met een vriendin geboekt, ik de vliegtickets geregeld. Helemaal blij, drie dagen gingen we.
Kom ik er op de dag voor vertrek achter dat ik de vlucht terug een dag eerder heb geboekt, wat zou inhouden dat als we aankwamen, de dag erna om 17uur al weer naar het vliegveld moesten.

Man wat schoot ik in de stress! Gelukkig waren er nog vrije plaatsen en kon ik de tickets voor een dag later om boeken. Kostte mij ook ruim 100 euro voor twee tickets. Heb het geld niet aan vriendin gevraagd. Mijn eigen keuze. Heb alleen met haar de blunder gedeeld en dat ik het had opgelost.

Even mijn mening bijstellen: Ik gaf aan dat ik het van je zus flauw vindt dat ze niet mee betaald. Maar bij nader inzien, ikzelf zou mijn fout erkennen en zelf betalen, wat ik ook gedaan heb bij mijn vriendin. Want zij had ook de datum kunnen checken toen ik de tickets gelijk doorstuurde nadat ik besteld had. Zo had ik haar ook verantwoordelijk kunnen houden. Want als we er toen al achter waren gekomen, had het mij stukken minder gekost. Hooguit 20 a 40 euro. Maar goed, ik heb gewoon niet goed opgelet en al de keren daarna dat ik op de tickets keek was het mij alsnog niet opgevallen. Mijn fout, mijn kosten :)
anoniem_63e725841dfb3 wijzigde dit bericht op 31-08-2019 11:39
30.46% gewijzigd
Hoe kun je een academische studie afronden als je totaal geen inzicht in getallen of rekenen hebt? Bij alle studies komt toch wel iets van statistiek aan de orde?
Alle reacties Link kopieren
MinkeDeWit schreef:
31-08-2019 11:33
Hoe kun je een academische studie afronden als je totaal geen inzicht in getallen of rekenen hebt? Bij alle studies komt toch wel iets van statistiek aan de orde?
Het gaat niet om inzicht, het gaat om het onthouden/reproduceren van nummertjes. Ik heb een beetje hetzelfde als TO maar ik heb gewoon 2 beta Masters op zak en ben werkzaam in een beta werkveld. In die wereld zijn de daadwerkelijke getallen (is het 83 of 38?) vaak van ondergeschikt belang en gaat het om de logica erachter. Maar je moet inderdaad geen accountant of zo willen worden. :lol:
Ugli schreef:
31-08-2019 11:40
Het gaat niet om inzicht, het gaat om het onthouden/reproduceren van nummertjes. Ik heb een beetje hetzelfde als TO maar ik heb gewoon 2 beta Masters op zak en ben werkzaam in een beta werkveld. In die wereld zijn de daadwerkelijke getallen (is het 83 of 38?) vaak van ondergeschikt belang en gaat het om de logica erachter. Maar je moet inderdaad geen accountant of zo willen worden. :lol:
Apart. Ik kan juist heel goed cijferreeksen onthouden. Vroeger kende ik van iedereen het telefoonnummer uit mijn hoofd. Betavakken zijn echter niet aan mij besteed.
MinkeDeWit schreef:
31-08-2019 11:33
Hoe kun je een academische studie afronden als je totaal geen inzicht in getallen of rekenen hebt? Bij alle studies komt toch wel iets van statistiek aan de orde?
Goede vraag. Vraag ik mij ook nog steeds af :P Heb ook nog eens opleidingen gedaan waar statistiek belangrijk is :)

Statistiek was ook veel onderzoek, dus niet eens zozeer alleen cijfermatig, maar ook veel theorie en literatuurstudies. Wel goed onthouden wat Y was en wat X. En dan goed de data invoeren op de juiste plekken. Alles moest stap voor stap en heel vaak mijzelf controleren. Was ook niet makkelijk en heb veel vakken daarvan meerdere malen over doen. Wel gingen de andere vakken mij goed af en kon ik de studiebelasting verdelen.

Ik ken mensen die niet een bepaalde opleiding kon afronden omdat ze dyslexie hebben (en veel opleidingen bestaan uit talige kennis). Wilt niet zeggen dat ik de intelligentie niet heb en het doorzettingsvermogen. Ik ken ook iemand die arts geworden is met behoorlijke dyslexie. Maar die heeft het ook heel zwaar gehad.
MinkeDeWit schreef:
31-08-2019 11:44
Apart. Ik kan juist heel goed cijferreeksen onthouden. Vroeger kende ik van iedereen het telefoonnummer uit mijn hoofd. Betavakken zijn echter niet aan mij besteed.

Noem 4 cijfers achter elkaar op en ik vergeet het al bij de 3e :P En als ik ze moet reproduceren achterstevoren kan je mij gelijk al opvegen :bye:
Alle reacties Link kopieren
aloha66 schreef:
30-08-2019 23:30
Ik heb zelf ook dyscalculie en vraag ook altijd te pas en te onpas of men mij ergens op wil controleren, iets wil regelen etc. Ik laat altijd weten dat cijfers mijn hele zwakke punt zijn.
Nu ook weer maar dat is onschuldig. Ik vertel iets en vermeld vrolijk dat het 32 is nee is 23 (of andersom dus) Als het gaat om tijden onthoud ik de cijfers los, schrijf het in de telefoon met alarm of onthoud het door een rijm (ander deel van je hersens)
Ante meridiem = voor middaguur
post merediem = na middaguur

Dus bij AM, voor de middag, is de dag nog fris, nog jong
En bij PM wordt de dag oud.

Dat combineren met een liedje. En met iets mals, zodat je hoofd denkt: huh, wat een gek weggetje, dat had ik nou nooit achter getallen gezocht. En wat is er nu maller dan het forum?
En ik heb een bekende forummer gebruikt, omdat die afgekort wordt met Pé. En (in mijn hoofd in ieder geval) een heel apart plaatsje heeft als het gaat om oud en vroeger was alles beter en mijn moeder deed altijd en erfstukken en suddervlees met rode bietjes. Ik hoop dat je het herkent, want anders werkt het natuurlijk niet.

En alleen maar rijm is zo saai, ik heb het speciaal voor jou ontworpen am/Pm-ezelsbrugliedje op een bestaand lied geschreven. En om het nóg makkelijker terug te halen hoe dat liedje wat je van het vivaforum kreeg ook alweer was heb ik ‘Viva la vida’ maar genomen.

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning, I sleep alone
Sweep the streets I used to

Wordt:

Ik weet soms niet meer wat,
De tijd is en hoe ik t vergat
Maar het forum zei, doe mij maar na:
P is oud denk aan Pejeka.

Zo, heb ik ook ooit een liedje voor iemand geschreven :heart:
ik ben specialist in rare omwegen door mijn hersencellen
Je hebt zo’n 26.000 dagen tussen níets en eeuwigheid, je kunt lachen, je kunt klagen, maar elke dag ben je voor eeuwig kwijt.
Alle reacties Link kopieren
Am en Pm kon ik ook niet uit elkaar houden. Maar de A komt eerder dan de P in het alfabet. Dus A is vroeg en P is later.
Alle reacties Link kopieren
ik heb zelf ook dyscalculie en draai ook regelmatig cijfers om ( 56-65 vooral)links en rechts probleem heb ik ook vooral in de auto :hihi: ik heb er een ezelsbrugtje voor : de zilveren ringen is links - gouden ring is rechts :bonk:

anyway mijn bijdrage ik heb godzijdank nooit mijn vlucht gemist afkloppen maar het heeft een paar keer niet veel gescheeld.

2 jaar terug ging ik naar L.A met een overstap in Londen, waren netjes op tijd in het eerste vliegtuig, voor het opstijgen viel ik in slaap .... 15 min later werd ik wakker bleek dat we nog steeds aan de grond stonden want er was een probleem met Heathrow wat weet ik niet meer. Dat hele gezeik duurde bijna een halfuur dus toen we eenmaal op Heathrow waren, sloeg de stress toe met moeite en drama ben ik uit het vliegtuig gerend en opgezocht waar mijn volgende aansluiting was bleek dat ik gelukkig nog op tijd was want Engeland loopt een uur achter :worship:


toen ik 13/14 was gingen we op vakantie naar Turkije, we wilde inchecken maar toen bleek dat de helft van de tickets nog in Wageningen waren. dus er brak wat paniek uit.
niet veel later hoorde ik dat Pim Fortyn was neergeschoten dus nog meer paniek.
Hoe het is gelukt geen idee maar we hebben het gehaald.

tijd door elkaar gehaald heb ik ook meegemaakt gelukkig op tijd bij de gate maar de stewardess was niet blij... schaamde half dood maar was niet de enige :-?
Relax we're all crazy, it's not a competition
Wij hebben een keer de vlucht gemist omdat we er allebei van overtuigd waren dat we de huurauto om 11u moesten inleveren. Toen mijn vriend vlak voor het inleveren aftankte, checkte ik de tickets en toen zag ik dat we 11u op het vliegveld hadden moeten zijn. Het was in Spanje, dus auto inleveren en zo ging allemaal niet zo snel. Toen we op het vliegveld kwamen was het net last call voor onze gate. Niet meer te halen als je nog door de douane moet en koffers moet afgeven. Gelukkig gaan er veel vluchten van Spanje naar Schiphol en konden we gewoon tickets kopen voor later die dag. Dure les. Maar het heeft absoluut mijn vakantie niet verpest, ik denk dat die vakantie mijn allerleukste vakantie tot nu toe was. Ondanks dit gedoe.
Alle reacties Link kopieren
niehow schreef:
31-08-2019 13:45
Am en Pm kon ik ook niet uit elkaar houden. Maar de A komt eerder dan de P in het alfabet. Dus A is vroeg en P is later.
Ow deze is handig!

TO,
Troost je bij mij was het bijna fout gegaan op onze huwelijksreis.
Ik was toen heel erg ziek geworden en ik appte naar een vriendin dat ik hoopte vrijdag wel een fit to fly verklaring zou krijgen (was woensdag) van de longarts zodat we vrijdag naar huis konden.
Typt ze terug: vrijdag nee joh jullie vertrekken donderdag. Dus ik nog zeggen: nee nee vrijdag pas. Tijdje niks en toen een foto van ons vluchtschema die ik haar zelf verzonden had.
He wat het is donderdag al!
Nou het is dat mijn vriendin zo erg alert was anders hadden we toch gek opgekeken. Ik denk echt dat als ze dat niet gedaan had het mooi mis was gelopen.
Liefhebben
is meer
lief
dan hebben
Jaren 90 - tijd voor de gsm - ooit met 2 auto's de boot van Calais naar Dover genomen.


Familie-lid houdt nogal van last minute dus wat denk je dat er na 3 dagen Engeland gebeurde ...

Boot om 5 uur, incheck om half 5.

Wie denk je dat er om 5 voor 5 nog moest inchecken?


Om wat spoed te maken rijdt auto 1 (met mij en mijn ouders) naar loket 1, auto 2 met familielid naar loket 2.

Wij raakten nog door loket 1.
Loket 2 had intussen doorgekregen "closed - fermée" en dus niks meer op de boot.

Die overtocht duurt lang als je heel de tijd familie loopt te zoeken die dus blijkbaar niet op de boot is geraakt!


Bovendien kon ie 3 boten wachten voor er op zondagavond om 11 uur nog ergens een plaatsje was op de laatste boot :-D.
Mijn moeder vond het zielig omdat er ook 2 kinderen op de achterbank zaten, maar ik moest er - toen ik het thuis hoorde - toch écht wel om lachen dat ie daar 6 uur op een dode kaai had zitten wachten omdat alles weer last minute moest.
Alle reacties Link kopieren
aloha66 schreef:
30-08-2019 23:30
Ik snap heel goed dat je zus baalt en niet voor de ticket wil betalen. Het is hoe dan ook jouw schuld. Je wéét dat je daar niet goed in bent en met dyscalculie, zo heet het, moet je het er niet zo op aan laten komen.
Ik heb zelf ook dyscalculie en vraag ook altijd te pas en te onpas of men mij ergens op wil controleren, iets wil regelen etc. Ik laat altijd weten dat cijfers mijn hele zwakke punt zijn.
Nu ook weer maar dat is onschuldig. Ik vertel iets en vermeld vrolijk dat het 32 is nee is 23 (of andersom dus) Als het gaat om tijden onthoud ik de cijfers los, schrijf het in de telefoon met alarm of onthoud het door een rijm (ander deel van je hersens)
Ik vind niet dat je zus moet opdraaien voor jouw nalatigheid.
Huh? Zus wéét waarschijnlijk dat TO dyscalculie heeft en toch laat ze de planning aan TO over... Dan is zus minstens medeverantwoordelijk, misschien wel hoofdverantwoordelijk.
turtlerain wijzigde dit bericht op 31-08-2019 17:28
0.20% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Lastig dit. Ik vind namelijk dat je best van een mede volwassene mag verwachten dat ze ons 1 van de 4 keer op de juiste tijd ergens weet te krijgen. Of op z'n minst dat diegene dan haar verantwoordelijkheid pakt en zegt: joh ik snap hier helemaal niets van, wil jij alsjeblieft met me mee kijken, anders weet ik niet of het goed komt. Dus tenzij je dat hebt gezegd, vind ik dat zusje iets te veel schuld krijgt.

Dat gezegd hebbende, het zou niet in me opkomen om niet te betalen als ik je zusje was. Maar ik zou wel even flink van je balen. En dan van mezelf, had ik het nou toch allemaal maar zelf geregeld. Maar ze zal vast nog wel bijtrekken.

Toevoeging: anderzijds was het, als ik jou was, ook nooit in me opgekomen om te verwachten dat zusje meebetaalt
Alle reacties Link kopieren
Nummer*Zoveel schreef:
31-08-2019 07:29
Mijn man heeft onze videocamera eens laten liggen bij een eettentje op een tropisch eiland tijdens onze huwelijksreis. We zaten in een lokaal lijnbusje, die inmiddels zo’n 15-20 min verderop was, toen we daar achter kwamen. Ik raakte in paniek, want het bandje van onze bruiloft zat ook in die tas! De buschauffeur merkte de consternatie op, vroeg wat er aan de hand was, legde dit vervolgens snel uit aan de andere passagiers (zo’n kleine 20 man, schat ik) en keerde met instemming van de hele groep om zodat we de camera konden gaan zoeken. En weer 15-20 minuten later vond mijn man tot mijn grote opluchting de camera inderdaad terug op het terras waar hij hem had laten liggen. Onder luid gejuich van de medepassagiers werd mijn man als een echte held weer in de bus onthaald en konden we de reis voortzetten :-)

Ik weet niet wat ik bijzonderder vond; dat we de camera weer terug hadden, of dat al die wildvreemde mensen zo lief en sportief waren en er echt helemaal niemand moeilijk deed over toch ruim een half uur vertraging.
Cute! Ik had gelukkig vlak voor mn vlucht al mn foto's overgezet naar de cloud, dus was gelukkig geen foto's kwijtgeraakt

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven