Single parents, deel 23

05-01-2019 13:37 1135 berichten
Een topic waar (van oorsprong) single parents lief en leed met elkaar delen. Er is altijd ruimte voor nieuwe mede schrijvers, ook al lijkt het ondertussen een besloten club ;-)
Natuurlijk snapt hij ook wel dat hij niet in de basis start als hij niet komt trainen, maar er inkomen en na 10 minuten er weer uitgehaald worden is ook niet echt motiverend.
Daarnaast kan hij nu op de dinsdagen niet trainen vanwege theorie lessen auto. Dat is bekend, nog 2 weken, dan kan hij weer 2x per week trainen.
Vanavond een heleboel kinderen aan de deur gehad vanwege Sint Maarten. Had maar net genoeg snoep. Ik had toch een flinke grote zak met van die uitdeel zakjes.
Leuk hoor.....
Ach ja, Jaap. Een andere trainer had het ws ook niet gered.
Dat was weer een intensief dagje, maar wel leuk.
Vanmorgen geobserveerd in een klas bij het azc. Betreft een jongetje die met zijn ouders op het azc woont. Ze zijn daar wel wat gewend, maar dit jochie valt op qua gedrag. Was wel leuk om te doen.
Vanmiddag al weer de laatste sova training gegeven, dus uitreiking certificaten waar ouders bij waren. Ook leuk!
Tussendoor druk met een aantal heftige zaken, waaronder 2 tiener moeders en 1 dertien jarige die ze op een crisis groep willen.
Helaas morgen ook weer werken. Een groot overleg op school van dat 13 jarige jongetje
Pff, jij blijft ook maar druk he! Gaat er nu straks voor jou ook weer iets veranderen als ze gaan ingrijpen in de jeugdzorg?
Het was hier erg rustig met St Maarten. Nu komen ze sowieso al niet hier in de flat, maar ik heb maar een paar groepjes gezien.
Ik ben moe. Op het werk zit er geen schot in alles, drukker en drukker en dan de teamvorming die veel energie kost. Het levert weinig tot geen energie op allemaal. erg jammer.
Op zich veranderd er niet zo veel voor mij. Wij werken voor de gespecialiseerde jeugdzorg toch al regionaal.
Ik ben druk ja, maar nog 2 dagen en dan vakantie.
Vandaag ook 2 afspraken gehad, morgen en vrijdag nog gewoon werken.
Er is bij ons wel veel onrust omdat wij de nieuwe bestuurder niet zo zien zitten. Dat is ook 1 van de redenen dat onze teamleider een andere baan heeft.
Morgen afscheid van hem.
Ik moet nog een hoop dingen afmaken voor mijn vakantie, wordt dus nog even bikkelen.
Ik was gisterenavond echt leeg en had totaal geen puf meer om ook maar iets te doen. Nu ook weer eigenlijk, vanmiddag weer teamoverleg gehad en er zijn nog zoveel losse eindjes en dingen die het management moet regelen, mijn hoofd loopt om. Heb je vandaag het afscheid gehad van je teamleider? Jij hebt wel een heerlijk vooruitzicht, vakantie! ik verlang naar het weekend, haha, dat is toch anders..(maar ook fijn), Ik heb ze lang buiten de deur kunnen houden, maar nu dan toch pepernoten gekocht. Heeeerlijk. Mijn knul vindt die bakkerskruidnootjes het lekkerst, die zijn een tikje kleiner, lichter en harder vlgs mij, dus voor hem apart die gekocht.
Vandaag ook de afrekening van de stookkosten, kreeg zowaar alweer een leuk bedrag terug. Komt goed uit met het weekend weg met de personeelsvereniging in het vooruitzicht. ik heb alvast de weersverwachting daar tegen die tijd bekeken, maar het ziet er helaas niet naar uit dat er dan sneeuw ligt. Zoooo jammer, want het is een echte wintersportplaats waar we heen gaan. Wat dat betreft gaan we net te vroeg. Nou ja, het zal hoe dan ook wel erg leuk worden, heerlijk, er even tussenuit.
Net afscheid van onze teamleider gehad ja. Dit was best emotioneel, we konden aan hem ook zien dat hij het moeilijk had. Hij had ook nog mooie woorden voor ons.
Was een leuke afsluiting van wederom een intensieve dag. Ik heb toch veel zaken met samen veilig lopen, vandaag 2 en morgen ook nog 1.
Bah, chaotisch en stress.
Maar dat ken jij ook. Volgens mij ervaren we hetzelfde qua chaos en druk op het werk.
Daarom ben ik heel blij met dit weekje vakantie, komt best goed uit om even bij te tanken en relaxed mijn operatie in te gaan.
Ja, dat kan ik me goed voorstellen! Sowieso heerlijk om er nu even tussenuit te kunnen, maar ook met het oog op je operatie een goede timing.
Wanneer vertrek je precies? Daarom heb ik ook zo'n zin in het weekend met de PV, even heel wat anders. En dan duurt het ook niet meer zo lang tot de week vrij in december en weer lekker een paar dagen weg (Rotterdam).
Heb je eigenlijk veel te maken met de nieuwe bestuurder of is het meer op afstand?
Ik ben ook erg benieuwd naar onze nieuwe manager. Hoop maar dat het een beetje klikt. Ik heb nog nooit een vrouw als leidinggevende gehad, hahaha.
Koud weer vandaag he! Ik heb een hele grote pan hachee op het vuur staan, zo vreselijk veel zin in!
Maandagochtend om 07:30 ga ik vliegen.
Heerlijk!
We zien de bestuurder niet dagelijks, maar zij is wel de schakel tussen de gemeente en de stichting. En wij hebben niet het gevoel dat ze voor ons staat.
Mijn knul had een uitwedstrijd in hoogland. Om 15:00 uur pas, dus laat weer thuis. Maar wel gewonnen met 3-2.
Lekker dus!
Hier is het vanavond prinsenbal, ik weet nog niet of ik ga...
Ik wil ook wel graag voetbal kijken en lekker met de beentjes op de bank.
En wat is het geworden? Voetbal of prinsenbal? Waarschijnlijk had je met het Prinsenbal meer lol, haha, want een erg aantrekkelijke wedstrijd was het niet. Maar goed, we zijn door. Dat gevoel hebben wij ook, dat de managers er niet voor ons zijn, maar alleen maar braaf doen wat door Amsterdam wordt opgelegd, ongeacht wat dat voor ons betekent, Heeft je knul nu wel de hele wedstrijd mogen spelen?
Ik heb niet veel gedaan, paar wasjes gedraaid, woonkamer en toilet gesopt, maar verder eigenlijk niets. Moe/lui, morgen weer een overleg, dinsdag weer overleg, pff, bah.
Maar jij gaat lekker weg! Heerlijk, zo vroeg al vliegen, dan heb je gelijk al veel aan je eerste dag. Hoe is het weer daar?
In elk geval heeeeeel veel plezier! Lekker bijkomen, genieten en relaxen. En zoals ik al eerder zei..wel een beetje jaloers...haha, maar het is je zooooo gegund!
Ik heb beide gedaan, zowel voetbal al prinsenbal. Gisteren dan ook niet veel gedaan. Vanmorgen om half 4 opgestaan, C heeft ons naar Eindhoven gebracht.
Het is rond de 20 graden overdag, nu koelt het wel af hoor.
We kunnen pas vanaf 20:30 aan het diner, dat is dus best een lange dag zo.
Het hotel ligt gelukkig op loopafstand van het centrum en morgen gaan we naar de beroemde tuinen kijken.
Mijn knul heeft niet de hele wedstrijd gespeeld maar wel de hele 1e helft en ongeveer de helft van de 2e helft.
Hoe bevalt het tot nu?
Heerlijke temperatuur hoor, wat een verschil met hier. Ook leuk dat het hotel zo bij het centrum ligt, dan wandel je toch snel even het centrum in en dat is altijd leuk.
Wauw, dat je beide hebt gedaan, voetbal en prinsenbal..kreeg je de smaak alweer te pakken? Van het carnaval, bedoel ik. Morgen moet mijn knul weer naar de fysio in Zeewolde, hij hoopt voor de laatste x. We zijn benieuwd wat hij zegt. Het is lastig in te schatten, omdat hij nu natuurlijk niets doet (mijn knul), honkbal ligt stil en ja, nu heeft hij zo geen last.
Het is echt heerlijk hier.
Gisteren naar de turia tuinen geweest, in totaal 9 km lang.
Vandaag naar de grootste indoor markt van Europa geweest, in een prachtig oud pand en vanmiddag even geshopt.
Morgen willen we naar de kust.
Het schiet al weer op hier, helaas.
Wel heel moe nu, al 3 dagen veel gelopen, dus helaas speelt mijn neuropathie erg op.
Maar als lopen morgen niet gaat, nemen we de fiets. Door de hele stad staan stallingen met fietsen die je tegen een vergoeding kan meenemen. Ideaal.
Jammer dat leuke dingen altijd zo snel voorbij gaan......
Wat een leuke dingen doen jullie! Jammer, dat je zo'n last hebt, maar fietsen is natuurlijk ook prima. Wat vliegt het dan voorbij he..maar wel weer een erg leuke herinnering erbij.
Ook al was de fysio erg tevreden, hij wil mijn knul toch graag nog een x zien.
Omdat honkbal nu stilligt, wil hij hem ook nog zien wanneer hij weer heeft getraind. Dit om te kijken hoe het is na een aantal maanden complete rust. Hij heeft al nieuwe oefening de handstand gekregen. Op zijn handen staan, op zijn handen lopen..
Gelukkig kan ie dat heel goed, vroeger deed hij niet anders. Hij heeft vandaag giga spierpijn, na zijn bezoekje gisteren. Tssss..niks gewend...hahaha.
Het is hier echt koud zeg..brrrrrr. Dat zal wel weer even wennen zijn voor je straks. Hoewel, ik geloof dat het weer wat zachter gaat worden.
Klaar wakker liggen om 3 uur ‘s nachts.....
Over 3 uurtjes gaat de wekker en gaan we weer huiswaarts.
Gisteren avond gehoord dat mijn knul ontslagen is. Door een stroomstoring woensdag hadden ze zich verslapen en aangezien hij een laatste waarschuwing heeft gehad....
Echt zwaar klote, want hoe moet het nu verder met zijn opleiding? Maar ook geen baan is geen inkomen natuurlijk. Bah wat baal ik hiervan zeg. Geen goede afsluiting van mijn vakantie, en vanuit hier kan ik ook nog eens helemaal niks doen.
Ik heb hem nog wel even gesproken en hij zat er flink doorheen.
Klinkt goed bij jouw knul.
Maar hij had toch juist met honkballen toen wel last? Nou ja, nu in ieder geval niet meer, dat is fijn. Hopelijk blijft het zo.
Ik ga toch nog even proberen wat te slapen, maar ben helaas klaar wakker. Dat schiet natuurlijk niet op.
Oh ja zo gaaf.......: gisteren was de pre-sale van de tour van Armin van Buuren in de ziggodome en ik heb kaarten. Yeahhhh
Zo blij!
Duurt nog ff, Hemelvaartsdag 2020 pas, maar ik ben er bij
En ondertussen ben je weer thuis..Jammer, dat er dan toch nog een domper kwam op het eind. Balen zeg, voor je knul. Pfff en eigenlijk ook nog buiten zijn schuld.
Valt er niet nog een x te praten? Gaaf zeg, die kaarten voor Armin. Ik zag dat alle 3 de concerten uitverkocht zijn en hij hoopt op een 4e. En volgende week ga je naar Waylon, toch? Dat wordt ook super denk ik. Een collega van mij gaat ook.
Oh balen, mijn knul kwam vannacht vertellen dat de verwarming het niet meer deed.
Nou ja, op dat tijdstip kon ik ook niets, maar vanochtend nog steeds niets. Koud!! Op kantoor gelijk de woningbouw gebeld en zij zouden iemand naar het ketelhuis sturen (blokverwarming). Helaas, toen ik thuis kwam vanmiddag nog steeds geen verwarming en het was echt niet fijn. Nagevraagd bij de buren en ook daar deed ie het niet, ook zij hadden al gebeld. Nog maar es gebeld en ze zeiden dat de installateur onderweg was. Rond 4en werd ie eindelijk weer warm. Halleluja!
Vanmiddag ook even naar de Primark geweest. Moest nog een slaapshirt met lange mouwen. Ook lekker wat kaarsen etc. gekocht.
Ja, juist bij honkbal had mijn knul last, daarom wil hij hem ook nog een x zien als er weer training is geweest. Omdat hij nu in rust geen last heeft, zijn we wel benieuwd hoe het dan zal zijn.
Ja, zo jammer dat het er al weer op zit. We hebben heerlijke dagen gehad.
Helaas valt er voor mijn knul niks meer te bespreken schijnbaar.
Ik weet ook niet precies hoe en wat er gezegd is, ik ben er natuurlijk niet bij geweest. Mijn knul weet het niet precies en C weet het ook niet, want mijn knul wilde er met hem niet over praten. Kortom een en al onduidelijkheid.
Nu kunnen we niet anders dan maandag afwachten en dan maar eens met dat uitzend bureau bellen hoe nu verder.
Mijn knul heeft komende woensdag wel een gesprek met de psychiater, omtrent zijn medicatie. Gelukkig wil hij dit wel.
Ja.... volgende week zaterdag naar Waylon! Ook heel veel zin in.
Na nog wat verwarmingsperikelen (vrijdagavond ineens weer koud, monteur weer geweest, even warmte, later weer koud, 's morgens weer geweest..) lijkt het nu in orde met de cv. Wat een gedoe.
Goed dat je knul dat gesprek heeft. Ben benieuwd of eea aangepast kan en zal worden.
Ik heb de geest gekregen. Gisteren de boeken uitgezocht, één boekenkast naar zolder verplaatst, daar de boeken in gezet die ik niet meer in de woonkamer wil, de andere boekenkast geschuurd en geprimed, vanmorgen de planken geschuurd en in de primer. Eind van de middag hopelijk aflakken. Duimen dat ik verf genoeg heb, is het restant van wat ik in mijn slaapkamer heb gebruikt voor de kozijnen, deur en nachtkasje, een soort donkergrijs/blauw.
Dan straks met de eindejaarsuitkering een nieuwe kast. Ik had in mijn hoofd om een industriele boekenkast te kopen, maar zit nu te twijfelen. Wij hebben altijd veel van dat losse kleine spul, wat nu vaak bovenop de boeken beland, of ergens op een plank in de boekenkast. Papieren en andere troep. Zo'n steling achtige kast is wel heel erg open. Nu hebben ze bij Ikea een kastenlijn, Kallax heet ie, waarin je naar eigen inzicht lades en deurtjes kunt plaatsen. Vooral die lades lijken mij superhandig. Het is een open kast, dus ook hele goed te gebruiken als room divider, want ook dat lijkt mij erg leuk. Ben er nog niet helemaal uit. Dat wordt toch pas na de kerst hoor, want nu heb ik tenminste genoeg ruimte om de boom neer te zetten, zonder dat ik de eettafel hoef te verplaatsen. Maar al met al dus lekker bezig. Heb wel overal spierpijn nu. haha.
Pfoe he...... als jij eenmaal de geest hebt ga je er ook helemaal voor he.
Maar het klinkt wel heel mooi zeg. Had je verf genoeg?
Wij hebben zo’n kalax kast op zolder, die verdeeld de zolder in tweeën.
1 deel staat de PlayStation en slaapbank en het andere deel een bureau en werkplek.
Vandaag contact gehad met de mentor van mijn knul. Zij heeft 3 opties.
Of het uitzendbureau begeleid hem naar een nieuwe werkplek.
Als zij het niet doen gaat zij het zelf doen.
Mocht dat ook niet lukken dan is er nog de optie dat hij wordt omgezet naar BOL. Hij blijft dan 1 dag per week naar school gaan en de 2 a 3 dagen stage, zodat hij in ieder geval zijn diploma gaat halen.
Zij gaat morgen eerst contact opnemen met zijn contactpersoon bij het uitzendbureau.
Heel fijn dit!
O dat is fijn nieuws! Wat een opluchting zal dat zijn, ook voor je knul natuurlijk.
Heb je al meer gehoord?
Ik had helaas geen verf genoeg, dus gisteren na het werk nog naar de Gamma gefietst om een klein blikje te halen. Net de kast weer tegen de muur gezet en zie toch nog wat kleine plekjes, grrr. Het is ook lastig, van wit naar mat antraciet.
Het is nu te donker om het goed te zien, morgen bij daglicht de laatste kleine plekjes aanstippen. Ik vind m wel heel mooi geworden. Lijkt gewoon een nieuwe kast en geen Billie (Billy?) die al meer dan 30 jaar oud is.
Wanneer is jouw operatie ook al weer?
Volgende week vrijdag, 6 december moet ik me om half 11 melden in het ziekenhuis. Deze week en volgende week nog druk met het werk, zaken afronden en overdragen.
Donderdag en vrijdag gaan we verhuizen naar onze nieuwe lokatie. Kan er ook nog wel bij.
Jammer zeg dat je dan toch weer naar de gamma moest, en ook zo jammer dat het dan toch nog niet helemaal goed is.
Morgen ga ik een dagje naar de winterfair met een vriendin. Normaal ging ik daar met mijn moeder heen, dus zal wel ff moeilijk worden. Maar wel heel fijn dat zij mee wil.
Ach ja, dat deed je altijd met je moeder..Hoe was het? Toch ook wel heel gezellig denk ik, maar wel dubbel natuurlijk.
Pff, ook nog verhuizen met je werk. Voor mijn gevoel zijn jullie niet eens zo lang geleden ook al verhuisd of heb ik dat mis?
Nu is de kast klaar hoor, ingepakt en al. Ben er blij mee. Het lijkt ook of ie nu minder ruimte inneemt. Onzin natuurlijk, maar hij oogt smaller en minder diep.
Heerlijk, nog 1 dag werken en dan het weekend met de pv. Ik ben er zo aan toe om even afstand van het werk te nemen (Ihaha, hoewel natuurlijk wel met collega's op stap). Alles is zo onduidelijk en vaag en er wordt nergens over gecommuniceerd. Alles moet je zelf oplossen, uitzoeken etc, maar het is zo ontzettend druk, niemand heeft daar tijd voor. Veel onvrede en onrust.
Maandag ook lekker vrij. Dan nog 2 weken werken en dan een week vrij waarin we naar Rotterdam gaan.
Mijn weekend is begonnen! Heerlijk. Morgen ook lekker uitslapen en rustig de boel inpakken (of misschien doe ik dat straks). Wel sneu, 1 van de 2 collega's waar ik mee ga is helemaal niet fit, heeft ontzettend last van zijn rug. Als het echt niet gaat haakt ie af, dat zou toch ontzettend jammer zijn zeg. Duimen dat het morgen beter gaat.
Zo lang in de bus zitten is dan natuurlijk ook geen pretje. Kijken of ik vandaag of morgen eigenlijk, Black Friday, voor een redelijke prijs een nieuwe tablet kan kopen.
De boodschappen zijn ook weer binnen, mijn knul kan zich wel redden dit weekend. Ging een x shoarma maken en een x pizza, hahaha.
Oh zo herkenbaar. Onze enige overgebleven teamleider heeft ook aangegeven te vertrekken.....
Vanochtend was de directeur/ bestuurder even op lokatie om het te bespreken met ons. We lijken wel een stuurloos schip te worden zo. Wat een onrust zeg.
Daarbij ook nog veel onrust in zaken. Ik heb nog zo veel werk te doen en/ of over te dragen, dat gaat me nooit lukken voor volgende week.
Gisteren een erg gezellige dag gehad. Wel dubbel en anders, maar vooral heel erg genoten.
Optreden van Sjors van de Pannen gezien. Wat is die gozer goed live zeg.
Net het treurige nieuws gehoord dat de oom van C, die zo ziek is, morgen euthanasie gaat krijgen.
Het is niet meer te doen. Heel verdrietig, maar ik denk een goede keus.
Volgende week dus weer ergens een uitvaart.
Mijn knul had vandaag een presentatie voor zijn examen Nederlands. Vorige week had hij daar een 5 voor, vandaag een 6. Gelukkig. Weer 1 om af te kunnen strepen.
Oh gekruist zie ik.
Heel veel plezier het weekend!
Zo, daar ben ik weer!
Gisteren natuurlijk al, maar toen te lui om iets te doen. Vandaag lekker de was gedaan, de woonkamer nat afgenomen en gewoon lekker in huis gerommeld.
Het was superleuk en prima georganiseerd. De groep was eigenlijk precies goed (misschien beter om niet op het werk te vertellen hoe leuk het was..zodat er de volgende x zich niet zoveel mensen gaan aanmelden, want dan kan niet iedereen mee), we waren met zijn 17 en. De reis duurde ongeveer 4 uur (ook file helaas) maar was al heel gezellig. We kregen allemaal een goody bag en hebben onderweg oa bingo gespeeld, met prijsjes. Verder was er volop thee, koffie, fris, wijn en bier in de bus. De chauffeur is een chauffeur die al jaren meegaat op reisjes van onze pv, dus iedereen kent m en hij en zijn vrouw, die ook chauffeur is, zijn ook al die dagen bij ons gebleven, waardoor we ook ons eigen vervoer bij ons hadden. Het hotel was echt zoals je een wintersport hotel voorstelt. Wit, met van die zwarte balken aan de buitenkant en wat is het daar mooi zeg. Prima bedden, kamer met balkon en een zitje. De eerste avond speelde er een duo die allerlei verzoeknummers speelden, dus dat was een feestje. Tussen 17 en 2400 gratis drinken, dus het werd een dolle boel..Zaterdag met onze bus naar Winterberg, waar we lekker hebben geshopt en het dus ook begon te sneeuwen. Dat was voor mij natuurlijk de kers op de taart. Gezellig geshopt, af en toe ergens zitten om iets te eten en te drinken. Alles is daar al helemaal kerst versiert, zo mooi.
Het 's avonds niet al te laat gemaakt, er was een casino avond, we hadden liever weer wat muziek gehad. Jammer genoeg zaten we te ver van een ander plaatsje of om daar naartoe te gaan. De chauffeurs kwamen zelf met het idee om op de terugweg langs Munster te gaan om daar de kerstmarkten te bezoeken, wat met gejuich ontvangen werd, haha. Daardoor wel later thuis dan beoogd, maar gaf niets. Het was een leuke groep, we hebben ontzettend veel lol gehad.
Maar wat vliegt het voorbij. jammer! Morgen weer werken en terug naar de "chaos".
He wat sneu, de oom van C. maar wel heel begrijpelijk.
Goed zeg, van je knul! Fijn, weer iets afgewerkt.
Bij jou is het dus op het werk qua management etc, ook al zo fijn..brrr. Ik probeer echt vaker te denken "het is maar werk" en het wat los te laten, het is alleen wel zo dat je er zoveel uren doorbrengt he.
Hoe was Waylon?
Net ook de kast bij Ikea besteld. Wordt afgeleverd in de week dat ik vrij ben, dus nog voor Kerst. Heb bruinzwart gekozen, vind dat wel mooi/warm, ook bij de witte meubels (eettafel, tafel, tv meubel) die ik al heb. Straks komt ook mijn nieuwe tablet. Heb er 1 op de kop kunnen tikken met goede reviews. Hopelijk valt het niet tegen na mijn Ipad, die ik wel gewoon als backup houd. Hij doet het tenslotte nog (maar ik krijg geen updates meer en ondersteunt niet meer alle apps).
Ben benieuwd of ik dan morgen kennis maak met mijn nieuwe manager.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven