Snel gekwetst

13-11-2019 21:02 51 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik voel de reacties al aankomen: werk eens aan je zelfvertrouwen, word volwassen en geloof me, dat wil ik ook, want ik snap oprecht niet waarom het me krenkt, maar als mijn vriend tegen de vriend van mijn vriendin over iemand praat als “dat is wel een mooie vrouw”, dan kan ik me (ja, ik schaam me dood) echt rot voelen. Ik voel me al lelijk en onzeker en ik doe mijn uiterste best dat niet aan hem te tonen, maar waarom maak ik me zo druk om die opmerkingen. Ook bijv. wanneer hij en zijn vrienden een dolletje over porno maken. Nou en zou je (en wil ik) denken, maar toch doet het me wat en ik snap werkelijk waar niet waarom.

De relatie loopt echt super, we delen alles met elkaar, maar laten elkaar ook vrij dus de balans is perfect. Toch ben ik als de dood om hem kwijt te raken en laat ik me zo erg beïnvloeden door dat soort nietszeggende opmerkingen van / door mijn vriend.

Heb dit overigens niet gepost om afgebrand te worden voor puber (want dat ben ik niet), maar wat tips zouden wel fijn zijn. Ik wil van die onzekerheid af..
Alle reacties Link kopieren
Schatkaart schreef:
14-11-2019 16:56
Doet hij ook niet alleen met mij hoor maar wanneer ik erbij ben met zijn vrienden.
als mijn man me zijn vrienden echt dom gaat lullen over "die wijven dit" of "lekker daar de hoeren", heeft hij aan mij een kwaaie hoor 's avonds

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven