Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Vriend blokkeert me, andere man..

06-12-2018 18:03 111 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hallo allemaal,

Op dit moment gaan er 10000 gevoelens door me heen.

Ik ben 4 jaartjes samen met m’n vriend. Altijd erg gelukkig geweest, en nog nooit zo stapel geweest op iemand als op hem.

We wonen al 1,5 jaar samen, eerst appartement gehuurd, sindskort een huisje gekocht samen.

Een huis met weliswaar héél veel werk., Aangezien ik geen goede band heb met m’n moeder, zijn we tijdelijk gaan logeren bij m’n schoonouders.

De werken in het huis gaan niet vooruit, er weegt een enorme stress op ons want uiteraard zijn we niet van plan om hier een jaar te wonen.. hoewel we wel op de goede weg zijn..
Vriend heeft onlangs een nieuwe job aangenomen, waar hij zich hé-le-maal niet amuseerde, daardoor zat hij weken niet goed in z’n vel. Keek niet meer naar me om, geen affectie, een knuffel was teveel, draaide met z’n ogen toen ik wat vroeg. Alsook intimiteit was heeeeel ver te zoeken. Zo hebben we 2 maanden geen seks gehad (wat ik wel heel belangrijk vindt in een relatie), NIETS van lichamelijk contact. Kortom, ik had het gevoel dat hij alle contact met mij blokkeerde. Zowel emotioneel als fysiek.
Ik heb zóveel moeite gedaan om met hem erover te praten, een hart onder de riem te steken, maar hijzelf is heel erg gesloten en ik krijg er niets uit..

Op een avond kwam hij thuis met een big smile op zijn gezicht. Ik vroeg hoe zijn werkdag was, waarop hij greinsde “Ik heb mijn ontslag ingediend!”
Oke, goed. Maar hij heeft geen ander werk voorzien, en in een impulsieve bui zijn job opgegeven.
Dus, nu zit hij al een week thuis, terwijl de rekeningen maar blijven oplopen en ik het gevoel heb dat het allemaal voor mij is.
Los van dit, heb ik 3 weken geleden te horen gekregen dat m’n tante kanker heeft.
Heel veel traantjes gelaten, want enkele jaren geleden is mijn nonkel ook overleden aan kanker, en zag deze hele donkere en zware periode als een flits opnieuw voor mijn ogen.
Ook toén had ik geen steun aan hem, die was uiteindelijk alleen maar bezig met zichzelf. Een echt verlies heeft hij ook nog niet meegemaakt, dus weet hij niet hoe het voelt.

Alles komt samen. De stress, het huis, onze voorlopige woonplaats, vriend die de voorbije weken als een kamerplantje geleefd heeft, ziekte, en noem maar op.

Elke ochtend luister ik naar de radio. Een heel grappig team (2 pers) presenteren iedere morgen. Er wordt altijd erg veel in gelachen, en er worden fijne topics in besproken.

Op een dag, stuurde ik naar de radio zelf dat ze telkens mijn dag goed maken.
Nooit gedacht dat ik antwoord zou krijgen, wat plots wel gebeurde.

De mannelijke presentator antwoorde, en vroeg of ik een lied wou aanvragen voor mijn zieke tante.

Eventjes geen contact meer gehad, tot hij me volgde op instagram. Hij begon te praten, niets speciaal.

Vorige week waren we met enkele vrienden op een feestje, waar hij ook was met de radio. Zelf wisten we van niéts!

Hij kwam naar ons toe en zo hebben we elkaar wat beter leren kennen.

Het is echt een super lieve, charmante én knappe man.
Onze gesprekken zijn dieper geworden nadien, waardoor ik toch meer en meer een gevoel vond bij hem wat ik niet terug vond bij mijn eigen vriend.
Hij hád het zelf niet door, dat ik de laatste tijd wat meer afwezig was.
Toch nam ik keer op keer de stap om wat intimiteit aan te gaan met m’n vriend, maar telkens wees hij me af.
Eigenlijk heeft hij nooit initiatief genomen in onze relatie, op dat vlak althans.
Deze week wou ik eens voorspel doen met hem, ik weet dat hij dat niet graag doet, maar toch probeerde ik het.
Ik vroeg of hij me wou vingeren, dat deed hij, 2minuten, maar met zuchten, blazen en draaiende ogen. Hij ziet er het nut niet van in, en vond het “vies”.

Ik ben toen nog nooit zo vernederd geweest als vrouw, ik vond het zo erg. Ben van hem afgesprongen en hebben geen woord meer gezegd tegen elkaar.

De dag erna stuurde die andere man terug, en doordat ik op dit moment écht geen raad vond met mezelf, ben ik op zijn berichtjes ingegaan.
Af en toe belde hij me, om te vragen hoe het met me gaat. Hij weet in grote lijnen hoe de situatie was, ben niet in detail gegaan.

Ik voelde me meer en meer aangetrokken tot deze man. Er ging geen dag voorbij dat we elkaar niet stuurden.

Uiteindelijk vroeg hij vorige week aan me, of ik eens wilde langskomen om naar de studio te gaan kijken. Weliswaar met nog enkele andere personen ( collega’s/vrienden van hem)
Dit heb ik besproken met mijn vriend, maar het kon hem allemaal niet schelen wat ik deed, dus hij vond het goed.

Dus gisteren, ben ik naar die man geweest. Met een enorm schuldgevoel, en tegelijkertijd voelde het fantastisch goed.

We zijn samen met enkele vrienden gaan kijken naar de studio, samen gelachen, plezier gemaakt. Toen vroeg hij of ik zin had om nog eens mee te gaan naar zijn huis, om samen de dag af te sluiten en iets te drinken.

Ik twijfelde, maar ben uiteindelijk meegeweest.
We zijn beiden beginnen praten, over ons privé leven, en echt diepgaande gesprekken. Ik voelde me ZO GOED en zo rustig bij hem. Tot in zeker zin ook wel aangetrokken.
We hadden lol samen.
Plots, toen de gesprekken iéts te persoonlijk werden, zei hij tegen mij “kom, geef me eens een knuffel!”. Ik twijfelde, maar deed het..

Zo hebben we de hele avond samen op de bank gehangen, en lag zijn arm rond mijn nek. Af en toe een kusje op mijn voorhoofd.
Ik kon bijna overgeven van de stress en omdat ik weet dat het gewoon not done is, maar tegelijkertijd voelde ik me zo geliefd.

Zo hebben we de hele avond gepraat & enkel geknuffeld. Hij heeft niéts geprobeerd, geen vinger naar me uitgestoken. Geen kus, niets.
Maar het voelde zo goed, iets wat ik een lange tijd heb moeten missen in mijn eigen relatie.

Ook hangt er een enorme seksuele sfeer tussen ons, maar beiden hebben we niet toegegeven omdat we weten dat het niet mag en niet kan.

Ik ben rond 23u vertrokken, met mijn hoofd in de wolken. Het voelde zo goed..
ik wist niet wat me overkwam..

Ik weet het mensen, het is heeeel erg fout. Ikzelf ben ook erg tegen bedriegen, maar op zo’n moment wist ik niet wat me overkwam, en voelde ik me erg eenzaam.

Nu kan ik hem niet meer uit m’n hoofd zetten, denk ik er de hele tijd aan, en sturen we elkaar nog.

Ik wil ook niet alle contact met hem verbreken, hij was er voor me toen niemand anders er was.
We schelen heel veel in leeftijd, waardoor we beiden weten dat het onmogelijk is.

Ik ben eerlijk geweest tov mijn vriend van mijn gevoelens voor deze persoon, en dat het een teken is dat er iéts moet veranderen tussen ons.
Al bij al reageert hij kalm, en begrijpt hij mijn positie. (What the hell?)

Ik weet even niet wat ik moet doen, ik weet dat het fout is.. maar het is sterker dan mezelf.

Hopelijk niet teveel negatieve reactie’s, die kan ik echt missen..

Liefs
Alle reacties Link kopieren Quote
In mijn ogen heb je niets verkeerd gedaan. Je bent niet vreemdgegaan en bent eerlijk geweest naar je vriend. Dus ik zou stoppen met stilstaan bij je schuldgevoelens en beginnen met jezelf af te vragen of je nog wel verder wil met je vriend.
Alle reacties Link kopieren Quote
Als je vriend het geen probleem vindt dat je intiem bent met de radioman, dan kun je toch allebei hebben?
Alle reacties Link kopieren Quote
Oakes schreef:
06-12-2018 18:11
Radioman is niet jouw reddingsboei.
Radioman is een stuk ouder, weet dat je kwetsbaar bent momenteel, dus voor hem DE kans om in dat gat te springen. Is inderdaad niet de oplossing voor jou.
Maar hoe kun je nog van je vriend houden als hij zo lelijk tegen je doet? Wat zijn zijn leuke kanten?
Alle reacties Link kopieren Quote
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 18:45
“Rommelen met een ander” pfoe, dit neem je wat kort door de bocht vindt ik..
emotioneel waren we wel verbonden, fysiek is er niets gebeurd. Het voelt goed maar ook fout, ik weet dat het niet kan. Ik weet het..

En liefst zet ik hem ook uit m’n hoofd, helaas gaat dit niet in 1,2,3..
Als jij mijn partner was, zou ik dit als veel erger overspel zien dan een potje dronken tongen in de kroeg met iemand, misschien zelfs wel meer dan als seks. Je hebt, fysiek en emotioneel, dingen met hem gedeeld die je al heel lang niet meer met je vriend deelt. En stap uit die slachtofferrol, dat melodramatische gedoe met "het voelt goed maar ook fout en ik weet dat het niet kan" klinkt vooral als de boel goed praten voor jezelf en een hoop drama maken. Mij lijkt je vriend een vervelende vent, maar jij wil kennelijk met hem verder. Dat gaat natuurlijk sowieso niet werken als je meneertje DJ blijft zien, jullie zijn de grens van vriendschap allang voorbij.
Alle reacties Link kopieren Quote
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 18:45
“Rommelen met een ander” pfoe, dit neem je wat kort door de bocht vindt ik..
emotioneel waren we wel verbonden, fysiek is er niets gebeurd. Het voelt goed maar ook fout, ik weet dat het niet kan. Ik weet het..

En liefst zet ik hem ook uit m’n hoofd, helaas gaat dit niet in 1,2,3..
Ik zou mijn partner een ONS kunnen vergeven. Een emotionele betrokkenheid waarbij hij ook nog eens 'onze vuile was' bespreekt echt niet. Dat vind ik zelfs meer dan 'rommelen met een ander'. Dat vind ik geen bedrog maar verraad en dat weegt voor mij veel zwaarder.
oudblond wijzigde dit bericht op 06-12-2018 19:05
26.82% gewijzigd
Als het gras bij de buren altijd groener is dan is het kunstgras
Alle reacties Link kopieren Quote
Koffiehagedis schreef:
06-12-2018 18:53
Wat is er leuk aan je vriend precies? En waarom is hij je vriend (en niet een gewone vriend) terwijl jullie seksleven afschuwelijk klinkt? Ik zou daar niet de rest van mijn leven mee door kunnen in ieder geval. En hoe 'werk je daaraan'? Houd je jezelf niet voor de gek dat deze man echt goed voor je is? 2 maanden geen fysiek contact is echt niet ok...
Wat er leuk aan m’n vriend is is gewoon echt hoe hij is als persoon. (Ik praat nu niet van de afgelopen maanden), maar samen hebben we echt heel veel lol, en hij kan ook echt oprecht llief doen hoor! Liegt nooit, is soms té eerlijk, en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld bij iemand.
Maarja, liefde maakt blind zeker..?
Hij heeft een moeilijke periode achter de rug, ik ook, en hoe hij toen was, was niet oke. Daardoor zijn we uit elkaar gegroeid. Ik ben heel open, hij niet. Over gevoelens praten is voor hem een drempel, dus hoeveel ik ook probeer, het is niet mogelijk. Ik had ervoor al aan de alarmbel getrokken, maar dat drong niet binnen bij hem. Op een bepaald moment ben ik het zo moe van moeite te doen voor hem én een diepzinnig gesprek aan te gaan, want dit lukt hem niet..
zoals ik zei is communicatie wel een probleem bij ons.
En dan komt er iemand die wel kan praten met je en luistert, en tjah.. Het is ongewild, en ik hoop alleen maar dat het weer overwaait en dat we dit samen overleven.
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 18:52


Zelf al was het een boom die me kon troosten, zou ik even blij geweest zijn..
Kon je dan niet eens uithuilen bij een vriendin of Tele-Onthaal?
Wat een flauw excuus weer.
spuit_111 schreef:
06-12-2018 19:01
Als jij mijn partner was, zou ik dit als veel erger overspel zien dan een potje dronken tongen in de kroeg met iemand, misschien zelfs wel meer dan als seks. Je hebt, fysiek en emotioneel, dingen met hem gedeeld die je al heel lang niet meer met je vriend deelt. En stap uit die slachtofferrol, dat melodramatische gedoe met "het voelt goed maar ook fout en ik weet dat het niet kan" klinkt vooral als de boel goed praten voor jezelf en een hoop drama maken. Mij lijkt je vriend een vervelende vent, maar jij wil kennelijk met hem verder. Dat gaat natuurlijk sowieso niet werken als je meneertje DJ blijft zien, jullie zijn de grens van vriendschap allang voorbij.
Ja, dit dus. Ik zou dit ook erger vinden dan een dronken one night stand, bijvoorbeeld. Hoe je vriend nu ook doet, vreemdgaan, en dit is echt wel vreemdgaan, is niet goed te praten. Kijk ook eens even in de spiegel.

Anyways, je schreef dat jullie hier beiden aan gaan werken. Op welke manier?
En trouwens, is dit iets wat je wil op je 22e?
Alle reacties Link kopieren Quote
Klinkt alsof je vriend er ook wel klaar mee is, maar ook niks aan wil doen. Walgt van je seksueel aanraken en reageert laconiek op je radioman. Veel geluk verder samen.

Hoezo schrijf je dat je niet weet wat je wil doen? Je bent vrij duidelijk, vriend is hartstikke lief en radioman wil je alleen vriendschappelijk mee samen liggen en voorhoofdkusjes geven.
Alle reacties Link kopieren Quote
spuit_111 schreef:
06-12-2018 19:01
Als jij mijn partner was, zou ik dit als veel erger overspel zien dan een potje dronken tongen in de kroeg met iemand, misschien zelfs wel meer dan als seks. Je hebt, fysiek en emotioneel, dingen met hem gedeeld die je al heel lang niet meer met je vriend deelt. En stap uit die slachtofferrol, dat melodramatische gedoe met "het voelt goed maar ook fout en ik weet dat het niet kan" klinkt vooral als de boel goed praten voor jezelf en een hoop drama maken. Mij lijkt je vriend een vervelende vent, maar jij wil kennelijk met hem verder. Dat gaat natuurlijk sowieso niet werken als je meneertje DJ blijft zien, jullie zijn de grens van vriendschap allang voorbij.
“Meneertje DJ” heb ik nog maar 2x gezien. Hij woont verder, wat mss goed is.
De dingen die ik zei tegen hem, heb ik ook gezegd tegen mijn vriend.
Ik speel open kaart? Ben eerlijk over mijn gevoelens, over de situatie, over alles. Hij weet waar ik ben en met wie.
Blijkbaar is dit voor jou dan erger, want mijn vriend reageerde heus zo dramatisch niet.
Het is toch nog altijd beter dat ik emotioneel contact had met hem, dan fysiek?
Seks, daar was er geen sprake van. En ik zou het persoonlijk nog erger vinden moest míjn vriend seks hebben met een ander, dan dat hij eerlijk tegen me is en zegt dat je een gesprek hebt aangegaan..?
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik vind het echt geen vreemdgaan. Gewoon een logisch gevolg. We zijn nou eenmaal mensen. En je had bepaalde aandacht/affectie nodig. Aan een relatie moet je altijd werken, en volgens mij gaat je vriend dat niet kunnen, want daarvoor is communicatie nodig. En ik gun jou een leukere relatie. Communicatie is ontzettend belangrijk. Vrees dat je je tijd verspild bij deze man. Ik kan me er ook niks bij voorstellen. Na dat vinger-voorval zou ik al vertrokken zijn.
Alle reacties Link kopieren Quote
Zo begin je toch niet aan samenwonen?
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren Quote
lila01 schreef:
06-12-2018 19:00
Radioman is een stuk ouder, weet dat je kwetsbaar bent momenteel, dus voor hem DE kans om in dat gat te springen. Is inderdaad niet de oplossing voor jou.
Maar hoe kun je nog van je vriend houden als hij zo lelijk tegen je doet? Wat zijn zijn leuke kanten?
Weet ik, ben ik me ook bewust van. Maar op het moment zelf, dacht ik daar niet aan..

Wel, vroeger heeft hij nooit zo’n dingen gezegd/gedaan. Het is echt sinds enkele maanden. Ik weet dat hij normaal niet zo is, daarom blijf ik denk ik nog steeds van hem houden. Hij moet ook weer op zichzelf komen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Sjulia schreef:
06-12-2018 18:10
Reageer dan gewoon niet, Jezus. TO, als ik dit zo lees denk ik; ga voor je nieuwe liefde. Dat zal niet makkelijk gaan maar ik vind wat jullie samen hebben geen relatie meer te noemen. Het klinkt vreselijk zelfs. Heel veel sterkte.
Nee inderdaad. Zoek eigen woonruimte en handel de praktische zaken rond het koophuis af.
Wat mij trouwens wel opvalt is dat jij blijkbaar tijd hebt om gezellig leuke dingen met de DJ te doen, is het klussen in het nieuwe huis wel eerlijk verdeeld?

Maargoed, ik zou met zo iemand geen toekomst willen.
Tja een vriend die seks met mij onnodig en vies vindt kon allang opbokken.
Staat los van de dj. Niet netjes om dat contact zo op te zoeken maar snap t wel. Maak het uit met je vriend.
Alle reacties Link kopieren Quote
Sjulia schreef:
06-12-2018 19:10
Ik vind het echt geen vreemdgaan. Gewoon een logisch gevolg. We zijn nou eenmaal mensen. En je had bepaalde aandacht/affectie nodig. Aan een relatie moet je altijd werken, en volgens mij gaat je vriend dat niet kunnen, want daarvoor is communicatie nodig. En ik gun jou een leukere relatie. Communicatie is ontzettend belangrijk. Vrees dat je je tijd verspild bij deze man. Ik kan me er ook niks bij voorstellen. Na dat vinger-voorval zou ik al vertrokken zijn.
Dankjewel voor je lieve antwoord, Sjulia.
Ik wil mezelf zéker niet goedpraten, echt niet. Het is zoals je zei “oorzaak-gevolg”.
We zullen zien wat de toekomst brengt, ik zal alvast proberen om er mijn hoofd niet aan te breken. Dat heb ik al genoeg gedaan..
en praten praten praten, blijven praten..
Alle reacties Link kopieren Quote
OliebolmetKrenten schreef:
06-12-2018 18:55
In mijn ogen heb je niets verkeerd gedaan. Je bent niet vreemdgegaan en bent eerlijk geweest naar je vriend. Dus ik zou stoppen met stilstaan bij je schuldgevoelens en beginnen met jezelf af te vragen of je nog wel verder wil met je vriend.
Dankje voor je liev reactie XX
Alle reacties Link kopieren Quote
Sofietje1983 schreef:
06-12-2018 19:13
Tja een vriend die seks met mij onnodig en vies vindt kon allang opbokken.
Staat los van de dj. Niet netjes om dat contact zo op te zoeken maar snap t wel. Maak het uit met je vriend.
Hij zei achteraf dat het kwam doordat hij veel stress had en niet goed in zijn vel zat.. Maar 2 maand NIKS, vindt ik zelf ook belachelijk lang..
Alle reacties Link kopieren Quote
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 19:09
“Meneertje DJ” heb ik nog maar 2x gezien. Hij woont verder, wat mss goed is.
De dingen die ik zei tegen hem, heb ik ook gezegd tegen mijn vriend.
Ik speel open kaart? Ben eerlijk over mijn gevoelens, over de situatie, over alles. Hij weet waar ik ben en met wie.
Blijkbaar is dit voor jou dan erger, want mijn vriend reageerde heus zo dramatisch niet.
Het is toch nog altijd beter dat ik emotioneel contact had met hem, dan fysiek?
Seks, daar was er geen sprake van. En ik zou het persoonlijk nog erger vinden moest míjn vriend seks hebben met een ander, dan dat hij eerlijk tegen me is en zegt dat je een gesprek hebt aangegaan..?
Nee, het is helemaal niet beter dat je emotioneel contact met hem had dan fysiek. Je hebt de hele vuile was van je huidige relatie bij hem buitengehangen, dat verraad zou voor mij veel zwaarder wegen dan een dronken wippie. Maar goed, je vriend vindt het kennelijk wel prima, hoeft hij zelf niet met je te praten. Lijkt mij een teken dat je relatie hartstikke dood is, en ik dacht dat je hier een topic had geopend omdat je niet wist wat je ermee moest allemaal, maar kennelijk wil je alleen horen dat je niks fout hebt gedaan, je lekker bffs kan worden met de dj en je relatie met je vriend die het vies vindt om voorspel met je te hebben nieuw leven kan inblazen.
Mijn man en ik zijn al 14 jaar samen en hebben ook écht stressvolle periodes gekend. Maar iemand vies vinden? Ik vind dat echt raar en heel beledigend eigenlijk.
Ik zou het hem maar ff lekker uit laten zoeken allemaal, kun je niet ergens anders wonen?
spuit_111 schreef:
06-12-2018 19:21
Nee, het is helemaal niet beter dat je emotioneel contact met hem had dan fysiek. Je hebt de hele vuile was van je huidige relatie bij hem buitengehangen, dat verraad zou voor mij veel zwaarder wegen dan een dronken wippie. Maar goed, je vriend vindt het kennelijk wel prima, hoeft hij zelf niet met je te praten. Lijkt mij een teken dat je relatie hartstikke dood is, en ik dacht dat je hier een topic had geopend omdat je niet wist wat je ermee moest allemaal, maar kennelijk wil je alleen horen dat je niks fout hebt gedaan, je lekker bffs kan worden met de dj en je relatie met je vriend die het vies vindt om voorspel met je te hebben nieuw leven kan inblazen.
Nou zeg, moet het zo onaardig?
Alle reacties Link kopieren Quote
Sofietje1983 schreef:
06-12-2018 19:22
Mijn man en ik zijn al 14 jaar samen en hebben ook écht stressvolle periodes gekend. Maar iemand vies vinden? Ik vind dat echt raar en heel beledigend eigenlijk.
Ik zou het hem maar ff lekker uit laten zoeken allemaal, kun je niet ergens anders wonen?
Hij vond het voorspel vies.. Was ook vernederd ;) Hij zei dat dit niet naar mij toegericht was, gewoon in het “algemeen”. Ik weet niet hoe ik me hierbij moet voelen :)

Ik dacht erover na om even bij m’n ouders te gaan wonen, maar dit lijkt me ook geen optie..
Alle reacties Link kopieren Quote
Sofietje1983 schreef:
06-12-2018 19:23
Nou zeg, moet het zo onaardig?
Soms is de waarheid gewoon niet zoet.
Als het gras bij de buren altijd groener is dan is het kunstgras
Alle reacties Link kopieren Quote
Die twee maanden geen seks is nog tot daaraan toe, maar iemand waar ik een financiële verantwoordelijkheid mee aan ben gegaan in de vorm van een koophuis die me zonder enig overleg vooraf, doodleuk meedeelt dat hij zijn baan heeft opgezegd en mij laat opdraaien voor alle lopende kosten zoals een hypotheek en de verbouwing van genoemd huis...hier was de pleuris uitgebroken.

dat hele verhaal met die DJ dat doe jij helemaal zelf. Niets van dit overkomt jou zomaar buiten jouw macht om. Ben je op zoek naar een narratief waar het ok is om uit de relatie te stappen? Namelijk dat je verliefd bent op een ander? Zijn alle andere redenen die je hebt opgeschreven niet voldoende? Volgens mij namelijk wel.

Verder is het nog een mogelijkheid dat je vriend gewoon psychisch zo erg in de put zit dat hij je daarom zo vreselijk behandelt en geen rekening met je houdt en niet liefdevol is naar jou. Zou kunnen.

Vreselijke situatie, neem aan dat je uit 96' komt dus dan ben je 22/23 en zit je aan je vriend vast met een koophuis en omdat je bij je schoonouders inwoont, terwijl hij zich als een lul gedraagt

ik zou ervoor bedanken
Alle reacties Link kopieren Quote
Oudblond schreef:
06-12-2018 19:28
Soms is de waarheid gewoon niet zoet.
Jouw waarheid. Ik denk er bijvoorbeeld weer heel anders over. TO, lijkt het je echt een goed idee verder te gaan met dit huis? Zie je echt oprecht een toekomst met deze man?

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven