Weet niet wat ik ermee aan moet?

18-09-2020 16:01 101 berichten
Alle reacties Link kopieren
In 2012 heb ik een man leren kennen via Hyves. (Jaja dat bestond toen nog) paar keer afgesproken maar verwaterde weer door alles wat er in ons leven gebeurde zeg maar. Toch elkaar altijd wel wat blijven volgen, nu dus via fb en instagram. Op het moment beiden single. Hij is steeds degene die contact zoekt. Nav de gesprekjes via insta toch weer afgesproken. Was gezellig maar ik kan hem dus echt totaal niet pijlen. Via de app komt hij vrij zeker over, maakt toespelingen op lichamelijk gebied maar als ik dan bij hem ben dan lijkt hij afstandelijk. En doordat hij zo reageert durf ik ook geen toenadering te zoeken. Niet dat we gelijk het nest in moeten ofzo. Nu appte hij gisteren, beetje teasen enz. We hebben Nu afgesproken voor over twee weken. Hebben beide kinderen en ik wil mijn dochter er graag nog buiten houden. Maar nu kreeg ik een appje “ hoe gaan we het de komende twee weken spannend/interresant houden dan?”.

Aaaaarch weet niet wat ik er mee moet. Ik geloof dat ik hem best leuk vind maar zulke berichtjes vind ik niet leuk. Ergens wil ik nu heel hard wegrennen maar aan de andere kant wil ik ook wel onderzoeken hoe het verder gaat. Ik vind deze onzekere tijd helemaal niks aan. Ja, ik weet we zijn volwassen dus praat met hem maar dan ben ik toch ineens het verlegen meisje. Stom hè?!
Alle reacties Link kopieren
rozemarijn123 schreef:
04-10-2020 17:08
Ik heb nu dat liedje in mijn hoofd 'two can play that game' ;-).

Waarom ga je ook niet op deze manier verder? Lekker luchtig, gewoon voor de leuk. Moet zo'n man wel echt goed in bed zijn natuurlijk, en die zijn schaars, is mijn ervaring.

Nou ik weet nu weer waarom ik single ben. Heerlijk geen gedoe. Want daar zit ik echt niet meer op te wachten. Het is graag of niet en met misschien neem ik geen genoegen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven