mijn vrouw wil niet intiem

06-06-2012 20:48 128 berichten
Alle reacties Link kopieren
Mijn vrouw en ik zijn al meer dan 10 jaar samen.

In onze relatie/huwelijk hebben we 2 schiterende kinderen gekregen.Nu wil ze alleen na de komst van de kinderen niet meer intiem zijn van uit haar kant het lijkt wel als of ik af en toe niet bestaa.Ik heb daar integen wel de drang on samen intiem te zijn samen filmpje kijken knuffelen maar het enigste waar zei aan denkt ik de kinderen.

Als ik vraag of we een keertje sex kunnen hebben en het dan ook doen dan duurt het hoogstens 2 minuten even er op zitten kwakje kwijt en zo hij is weer een week tevreden.

Ik heb echt al van alles geprobeerd om te zorgen dat er weer spanning komt, andere kleding,bloemen wekelijks,extra leuke dingen doen met het gezin ,lekkere massage enz

zijn er mensen die dit herkennen en zo ja hoe dit evt op te lossen.

Mijn vrouw wil in ieder geval de kinderen niet uit logeren sturen want dan weet ze volgens mij dat ik dan toch alleen maar ga zeuren over aandacht.
Alle reacties Link kopieren
Neem ns contact op met "isditnormaal'. Zij heeft misschien wel tips voor je...
Alle reacties Link kopieren
ankie 87

dank je wel voor je info

kan ik ook nog wel eens proberen even lekker uit eten vonden we voordat we kinderen hadden leuk toen deden we het alleen niet zo vaak omdat we het toen niet zo breed hadden maar nu is dat wel mogelijk



de kinderen gaan heel erg moeilijk in bed en de kleinste komt nog bijna elke nacht een paar keer en ja dat is heel erg vermoeiend dat begrijp ik ook
Alle reacties Link kopieren
quote:Paekzwart schreef op 07 juni 2012 @ 13:20:

Het ligt natuurlijk nooit aan de man, zijn houding naar haar toe of dat je beter een vrouw kan zoeken die beter bij je past en wél jouw lichaam en kunsten waardeert.



Wat zit iedereen eigenlijk toch in een moeilijk parket, het leven is één grote moeilijke hoop van ingewikkelde psychen en hormonale kwesties en regels van en door die vrouwen waardoor je wel móet kiezen tussen twee kwaden natuurlijk. Als vrouwen nou maar iets meer het vreemdgaan zouden toelaten dan was het leven van de man in ieder geval een stuk makkelijker...



Dat die relatie gewoon sucks, en je daar eens naar zou kunnen kijken, nee dat kan natuurlijk niet.





Probleem is dat hormonen in begin van een relatie ervoor zorgen dat je je wel aan elkaar aanpast, de man wordt door meer vrouwelijke hormonen in verliefdheidfase, knuffeliger en romantischer, een vrouw door mannelijke hormonen meer lustgevoelig, geil. Dus elke relatie begint als de droomrelatie. Je weet pas of je bij elkaar past als die hormonen weer normaliseren, pas dan kom je er echter hoe de ander echt in elkaar steekt.



Vrouwen en mannen zijn nu eenmaal verschillend, en al willen we nog zo modern zijn en schreeuwen de bladen hoe het moet, de natuur heeft het anders geregeld. Wil je daar meer over weten zou je eens wat boeken er over moeten lezen voor meer begrip voor elkaar en weten hoe je de ander moet benaderen om te krijgen wat je wil en waar de behoeftes van beide liggen,



maar nee we moeten volgens de nw regels een leven lang horny blijven en elkaar opvreten, is de passie weg moet de liefde ook wel over zijn/



Wil je echt weten (wetenschappelijk onderzocht) waardoor dit komt lees dan eens het boek "waarom mannen sex willen en vrouwen liefde nodig hebben"



Ook al zijn er altijd uitzonderingen het is heel herkenbaar als typisch vrouwelijk en mannelijk gedrag/



Oplossen zul je die verschillen in hormonen en behoeftes niet zo snel, maar het geeft wel begrip en inzicht. En met het weten waar het door komt ben je ook dichter bij de oplossing.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
biker een andere eyeopener, realiseer je dat mannen ontspannen door sex en vrouwen pas van sex kunnen genieten als ze ontspannen zijn.



je vrouw zit met kleine kinderen in een periode dat ze veel moet, en moeder zijn en huishouden doen, vaak nog een baan en daarbij nog een man die aandacht wil en ergens achteraan komt nog eens zij zelf ook.



Vaak wil je als je tijd hebt tijd voor jezelf, even niets en dan denk je man dat je eindelijk tijd hebt voor hem.



Pas als zij ontspannen is kan haar hoofd op sex gaan staan, en haar hoofd moet op sex staan wil ze er van kunnen genieten, zolang zij nog met van alles in haar hoofd zit wat moet enz, zal ze nooit zin hebben of geil worden en ben je alleen maar lastig als je toenadering zoekt (ook dat nog!)



Een man wordt opgewonden door wat hij ziet en ontspant door sex, een vrouw staat er pas voor open als ze helemaal niets aan haar hoofd heeft (zich bijna verveeld )



Onderzoek wijst uit dat vrouwen aangeven niet opgewonden te zijn als ze bv een sexfilm bekeken, terwijl hun lichaam aangaf dat ze dat wel zijn, maar zolang ze in hun hoofd niet geil zijn zullen ze die signalen nooit opmerken



Zie dus dat je eerst haar mind op sex krijgt andersom werkt vaak niet.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Paekzwart schreef op 07 juni 2012 @ 15:18:

.



Nooit iets gemerkt van mijn hormonen. Altijd zin (bij de juiste man die drukt op de juiste knopjes en waar ik een fijne tijd dus bij kan beleven omdat hij leuk gezelschap voor mij is).



?Begrijp ik dat je geen vaste relatie;s had of langdurige relaties? want dat je in het begin geen last hebt van die hormonen is dus logisch, die veranderen als je verliefd bent of die spanning voelt.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Ik ben niet zo vaak verliefd. Meestal begin ik mijn relaties omdat ik gewoon graag bij de ander wil zijn en voor mij voelt dat al snel als houden van. Ik heb lange, en dan spreek ik van zo'n 5 jaar, en kortere relaties gehad. En later meer dates gehad en ook weer vriendschap+ periodes die meestal ook vrij vast waren (denk dan ook in jaren).



Ik houd ook niet van spanning, van die spanning omdat je foute dingen doet of spanning omdat je onzeker nog bent wat de ander van je vindt of spanning omdat je de ander nog moet kennen. Ik ben vrij relaxed van nature in relaties.



Ik heb altijd zin. De enige keren dat mijn zin verdwijnt is als iemand niet op de juiste manier mij benadert zoals ik benaderd wil worden. Dus dan heb ik het over voor mij slechte seks met daarbij behorende gevoelens van teleurstelling of irritatie of... of bij dates als het niet genoeg klikt.



Voor mij is seks iets wat ik in een vaste relatie ooit langzaam heb opgebouwd, waarbij je elkaars lichaam goed leert kennen en goed weet wat je wel of niet wilt en daarover goed kan communiceren.



Bij mannen die niet goed communiceren en zelf uit andere soort relaties kwamen, lange relaties, korte relaties, dates, zie je dat elke man een andere manier van communiceren over seks heeft opgebouwd. Sommige mannen slaan daarbij toch echt de plank volledig mis, hoe je ze vervolgens ook probeert bij te sturen.



Er zijn best veel mannen die ik dus een slechte benadering van de vrouw vind hebben. Vaak hoor je ook verhalen over hoe die vrouw(en) zich dan gedroegen in bed en dan kan ik van goede communicatie niet spreken. Die geven het vaak ook totaal niet aan wat ze wel of niet willen en ook waarin ze nooit meer willen. Ook daarin zie je een heel scala aan reacties maar meestal komen ze er op neer dat de vrouw het niet goed aangeeft en/of de man niet goed kan luisteren en aanvoelen.



Bij sommige mannen móet je bijvoorbeeld klaarkomen, bij anderen gaat het altijd op dezelfde manier en slaat de verveling toe, bij weer een ander besteed hij helemaal geen aandacht aan jou of op totaal de verkeerde manier waarbij hij niet luistert als je hem probeert te sturen. Of ze willen dingen die ik op dat moment zelf niet wil, te veel dwang vind ik ook een afknapper of pornofilms na willen spelen.



En als ik dus een paar keer heb gemerkt dat het voor mij niet fijn is, dan blokkeer ik. Dan is het moeilijker om te ontspannen, mij over te geven, mijn geest verwacht dan vanzelf dat het deze keer ook wel niet zal gaan lukken om plezier te hebben en dan wordt het ook steeds moeilijker. En dat is een vrij snel afglijdende schaal, die waarschijnlijk bij inderdaad in het begin nog niet zo wordt gezien omdat men dan verliefd is, maar neemt de verliefdheid en spanning af dan zie je pas wat er overblijft bij de seks, of er genoeg diepgang in is gekomen, genoeg elkaar willen verwennen. In het begin komt de ander er nog mee weg dat hij je lichaam misschien nog niet zo goed kent en dat hij toch echt wel aardig is etc. Dus dat herken ik wel maar dat ligt dús aan de slechte seks en/of communicatie uiteindelijk.



Ik weet wat het is om echt enorme geilheid of lust te ervaren, met bijbehorende spanning van het nieuw, maar dat heb ik zelden en zelf vind ik dat al snel niet wat ik zoek voor langere tijd. Dan wil ik vertrouwdheid, een leuke tijd met die persoon overdag, vastgehouden worden als ik in slaap val,de tijd nemen met af en toe wat korter en heftiger, maar over het algemeen hoeft het van mij niet zo "geil".



Geef mij dus maar de seks van een goede relatie. Dan heb ik het dus niet over watjes die altijd mij proberen te pleasen hè. Maar over gelijkwaardige volwassen relaties waarin ruimte is voor beide partijen.



Voor mij is seks een natuurlijke flow die vanzelf ontstaat en je begint er aan gewoon omdat je graag bij de ander wilt zijn, tegen elkaar aan wilt liggen etc. en dan ontstaat er meestal vanzelf seks maar die hóeft niet. En die seks is dan ook fijn omdat het ontspant, omdat mijn lichaam aangeraakt wordt, aandacht aan mij wordt geschonken, omdat je intiem bent, de ander aan kan raken en vervolgens is het fijn omdat je samen genoten hebt en weer samen in slaap kan vallen.
Dus als TO het heeft over "spanning", het heeft over bloemen, het heeft over kleding, het heeft over uit eten nemen (ok die laatste kan een beetje helpen als het echt slecht is met ontspannen in het algemeen), maar dan zijn dat dus niet de dingen waardoor ik ineens wél zin in seks zou krijgen. De extra's zijn niet de must. Het kan hooguit een beetje helpen voor de sfeer zoals ontspanning, etentje, maar als je dat op dat ene moment ineens wel meer moet voelen is dat voor mij te kort. Het is niet waar het voor mij normaal om gaat. Mijn geest heeft verder tijd nodig om te wennen dat het wél weer bestaat om plezier te hebben als het éénmaal mis loopt. En daarvoor zijn succesvolle pogingen achter elkaar dan weer nodig waarbij je merkt dat er weer vooruitgang in zit.
Alle reacties Link kopieren
Ja goed overdacht peakzwart, denk dat je hier zeker een eyeopener hebt.



Met elkaar komen we er wel uit waar het aan ligt



maar om de schuld totaal bij die man te leggen, wat je al aangeeft, een vrouw weet vaak ook niet goed wat ze wil.



En ik moet zeggen dat ik het in de tijd dat ons sexleven op minpunt stond ook niet wist, Ik had geen zin en kon er wel om huilen, het maakt het leven en je relatie zo veel makkelijker als je gewoon zin hebt.



Pas jaren later (door te sexen met anderen) kwamen we er achter hoe verschillend wij zijn, hoe anders in behoefte en in wensen,. Ik had wel zin in sex en kon makkelijk de knop omdraaien, de manier van sex maakte mij niet los.



Ligt dat dan aan je man? Welnee, ik had een man uit een boekje als ik de bladen moest geloven, als ik ook weer lees waar die man volgens jou aan moet voldoen peakheart past hij daar precies in.



Maar ik reageerde bv weer niet als de standaard vrouw. je hebt met elkaar een manier gevonden en je loopt tegen elkaars grenzen aan, dus bestaat je sexleven uit compromi waarin beide zich in kunnen vinden, moet de 1 soms op zijn tenen lopen en krijgt de ander nog niet wat hij eigenlijk wenst.



En dan kan sleur en verveling toe slaan, verdwijnt de passie, wordt het voorspelbaar.



Maar toen had ik dit antwoord ook niet geweten en mijn man wilde echt wel van me weten waar het aan lag, had er alles voor over gehad om de reden te achterhalen en het op te lossen, maar ik wist het zelf niet.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
ps want de sex moet toch ook bij je passen, je kan wel knopjes willen vinden en communiceren als een manier niet bij je past wordt je er niet gelukkig van.



ik ben veel meer van de knop om en over de kliko bij wijze van spreken, mijn man is meer van de opbouw en avond lang. dan kun je je aan elkaar aanpassen maar is 1 toch op een manier bezig die hij minder fijn vind. wat ik al aangaf, de 1 loopt op zijn tenen en de ander krijgt nog niet wat die echt bedoeld.,



Dan pas je mogelijk niet bij elkaar op sexgebied, maar zoals je al aangeeft merk je dat in begin niet, tegen de tijd dat het minder wordt ben je al vaak zo gek op elkaar dat je elkaar om die reden niet kwijt wil, zijn er kinds heb je een gezin enz enz probeer je het te sturen en te verbeteren tot je er achter komt dat je dit verschil toch alleen in liefde kunt overbruggen.. Of gaat een stel uit elkaar. Of( zoals wij deden) geven elkaar de vrijheid het ook op andere manieren te beleven)
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
Vroeger dachten we dat gedrag, voorkeuren etc vooral genetisch bepaald was. Periode hierna werd er meer gedacht aan opvoeding (nature-nuture), maar tegenwoordig, deels ook door betere onderzoekstechnieken, blijkt dat ons gedrag veel minder een keuze is dan werd gedacht. Misschien niet leuk, maar we zijn nu eenmaal erg beïnvloed door onze biologie. Je eigen keuze is minder vrij dan het lijkt of voelt.



Is dit erg? Nee, zolang we het gevoel hebben dat je wel eigen keuzes maakt is het prima.



Natuurlijk kun je gedrag beïnvloeden, maar wel binnen bepaalde grenzen. Gesprekken, dingen ondernemen etc kan hierbij helpen.



Wat wij doen?

- we praten veel, we knuffelen veel, we laten zien dat we van elkaar houden.

- we hebben veel dezelfde interesses en delen bepaalde hobbies.

- we laten elkaar vrij in onze behoeftes. Onze relatie is altijd heel stabiel geweest en jaloerzie kennen we maar heel weinig. Daarom is het toegestaan om ook andere contacten aan te gaan. Zo hebben we vroeger samen wel aan swingen gedaan, maar tegenwoordig heb ik ook wel eens met andere vrouwen intieme contacten. Deze contacten zijn zonder bijbedoelingen, gewoon leuk recreatief seks. Mijn vrouw weet het altijd en een eventuele partner van de ander ook. Nog nooit iets stiekem hoeven doen.

- we spelen soms wel wat meer kinky spelletjes, het is anders en dan soms ook wel weer verfrissend.

- enkele voorbeelden
Alle reacties Link kopieren
maar viva-man, niet elke man heeft vanuit nature alleen al dezelfde wensen neem ik aan. Ik lees hier veel, en kom verschillende mannen met verschillende opvattingen tegen. En ook veel meer vrouwen zoals Doddie, die van het 'over de kliko' zijn terwijl hun man voor de vanille-benadering gaat.



Nature alleen al is dus niet zo generaliserend tussen man en vrouw verdeeld. Verder denk ik dat je een stuk sociaal-maatschappelijke nurture vergeet, die wel degelijk ook invloed heeft: vrouwen mochten jarenlang niet eens van seks genieten want dan waren het hoeren, terwijl van de man verwacht werd dat ze dat wel deden. Polygamie, vrouwenbesnijdenis, vervolging van vrouwen door de kerk, etc etc. En nog steeds verschilt het per gezin in hoeverre seksele gevoelens en voorkeuren worden gestimuleerd en de kop in gedrukt, zowel voor mannen als voor vrouwen. Toch veel nurture dus wat mij betreft, naast dus die wat grilligere en niet zomaar te generaliseren nurture.



Inderdaad, iedereen heeft zijn eigen grondhouding maar ik denk nog steeds niet dat je alles maar op: de natuur heeft het zo voor me bepaald' moet gooien. Dat zie ik vooral gebeuren bij mensen die gedrag niet willen veranderen omdat ze dat het fijnst vinden al voelen ze aan dat ze de ander er mee kwetsen of schaden...
Alle reacties Link kopieren
ik denk dat wel degelijk de natuurlijke basis en genetische verschillen een hoop verklaring geven, het is op zijn minst niet verkeerd je daar eens in te verdiepen. je kan nog zo veel willen aanpassen en veranderen je bent als man en vrouw nu eenmaal verschillend en daar ligt toch een basis en uitgangspunt.



Van de vervolging en het niet mogen genieten zijn we nu doorgeslagen in het moeten genieten van sex, en ik denk dat daarmee het verwachtingspatroon wel verhoogd is bij veel mannen.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
quote:biker21 schreef op 07 juni 2012 @ 18:00:

ankie 87

dank je wel voor je info

kan ik ook nog wel eens proberen even lekker uit eten vonden we voordat we kinderen hadden leuk toen deden we het alleen niet zo vaak omdat we het toen niet zo breed hadden maar nu is dat wel mogelijk



de kinderen gaan heel erg moeilijk in bed en de kleinste komt nog bijna elke nacht een paar keer en ja dat is heel erg vermoeiend dat begrijp ik ook



dat is natuurlijk ook heel erg vermoeid... en komt jullie jongste nog echt voor een voeding of gewoon of het een gewenning is geworden?? als dat het geval is is het gewoon door zetten en strenger optreden met slapen en ook met je oudste trouwens en een muziekje wilt ook wel helpen voor het in slapen...



en laat de verandwoording een keertje aan opa en oma ober als dat mogelijk is en ga een avond met zn 2tjes genieten...



s6
Hoi Doddie,



Tijdens het typen kwam er elke keer iets tussen. Hier maar even een gedeelte, het werd langer en langer, wat gefilterd.



Voor mij is seks met een partner op de manier zoals ik hem graag wil dusdanig belangrijk juist mét die partner omdat het mijn partner is dat ik dat niet snel met een ander zal kunnen vinden. Ook wil ik het graag toch wel een paar keren per week dan meemaken. Niet dat het altijd tot klaarkomen hoeft te leiden, maar wel de intimiteit van het bij elkaar zijn, elkaar aanraken, laten blijken dat je om die ander geeft of de ander graag in je nabijheid hebt in de tijd waarin je niet hoeft te werken of andere verplichtingen hebt.



Ik heb hierin helemaal geen behoefte aan anderen. Als ik een partner heb, heb ik helemaal geen behoefte aan anderen. Dan wil ik alleen die partner.



Vrijpartijen die lang duren maar ook gewoon kort hoor, je echt intimiteit ervaart en ook weer samen in slaap valt en 's morgens weer wakker wordt, dat heb je niet zo snel met een ander, dat wil ik met een vertrouwde partner, dat is voor mij juist onderdeel van een relatie waarin je samenwoont en bij elkaar wilt zijn.



Ik heb nooit meegemaakt in relaties dat de manier van seks zo erg verschilde dat je elkaar niet kon vinden. We konden elkaar altijd toch wel redelijk vinden en de dingen die soms ontbraken vond ik toch echt niet teveel van de ander gevraagd. Zoals de ander willen plezieren. Voor jullie natuurlijk mooi dat jullie uiteindelijk toch een oplossing hebben gevonden waarin jullie allebei tevreden zijn maar het zou niet zo snel de meest gangbare en handige manier zijn voor de meeste stellen denk ik.



Zeker omdat in de meeste relaties andere gevoelens al snel om de hoek komen kijken die het allemaal dusdanig problematisch maken dat het niet goed meer komt maar hen alleen maar verder uit elkaar drijft. Omdat ze zichzelf niet genoeg kennen, toch andere gevoelens krijgen, jaloersheid, het lijkt mij vaker een vlucht dan een toevoeging. En ook voor mij omdat het mij niet zou geven wat ik wil.



Stel je komt als vrouw makkelijk klaar door penetratie, mooi als je dan over de kliko wordt gepakt, maar hoewel er mannen zijn geweest waarbij het snel en heftig kon, heb ik toch rustige momenten ook nodig. Het is voor mij zelden een onoverkomelijk probleem geweest mij aan te passen en heb ook nooit commentaar ergens op gehad.



Een enkele keer ontmoet je iemand die een pornofilm na wil spelen inclusief script vooraf en nee, dat ligt mij inderdaad niet maar zo iemand staat dusdanig ver ook in andere dingen vaak van mij af dat een relatie sowieso dan nicht im frage is. Omdat het basisuitgangspunt een compleet andere kijk op het leven heeft. Dus zelf ken ik het probleem niet dat men zo ver van elkaar daarin afstaat en je daar pas veel later achter komt.



Voor mij is overigens de intentie er samen wat van proberen te maken toch wel de belangrijkste. Als iemand impotent wordt, dan ben ik de laatste die zomaar weg zal gaan, maar het gaat er wel om hoe je er mee omgaat. Dan kan je ook geheelonthouding aan desnoods, maar dan moet er wel begrip zijn over en weer. Respect voor elkaar. Dus als mensen het blijven proberen en er alles aan doen om te kijken waar het aan ligt, vind ik dat alleen maar mooi natuurlijk.



Maar de vraag is of er in de meeste gevallen voldoende overblijft of zelfs al in de eerste plaats er voldoende was om mee te beginnen en ook of de problemen niet uiteindelijk te groot worden. Ik ken zat mensen die bij de eerste keer al tegenvallende seks hadden, de relatie niet zo klikte ook op andere gebieden niet, maar toch maar bij elkaar bleven tot uiteindelijk de vechtscheiding niet meer te vermijden was. Of ze zich emotioneel terugtrokken uit de relatie.
Overigens geloof ik ook meer dat de verschillen tussen man en vrouw met betrekking tot cultuur een erg groot verschil in beleving veroorzaakte. Waarbij vrouwen nog maar recent van seks "mogen" genieten, het doorslaat naar "moeten" genieten, mannen doodgegooid worden met porno en vrouwen nog moeten leren hoe hun eigen lichaam in elkaar zit. En nog steeds vinden er vele manieren plaats waarop vrouwen gewezen worden op het feit dat seks voor hun meer een plicht is en ze vooral maagd moeten zijn en bij mannen nog steeds dat veel scoren juist de norm is waarbij het allemaal draait om hun plezier. Nog steeds worden vrouwen besneden, moeten ze een burka aan, geeft de kerk met verhalen uit de bijbel nog steeds een rolpatroon van de vrouw die niet strookt met een goed seksleven en zijn al weer een paar decennia de breezersletjes die schraal naar de huisarts gaan en niet weten waar het door komt, in opkomst.



Daarom heb ik ook meer met het Madonna-/hoercomplex. Waarbij een man liever een maagdelijke vrouw heeft om mee te trouwen en waarbij ze liever niet te veel van seks mag genieten anders vindt hij haar niet zo geschikt als moeder van zijn kinderen en waarbij zijn wensen toch wat makkelijker te vervullen zijn dan de hare en hij vaak toch niet echt ofwel iets wil doen of niet wil toegeven dat hij nog iets moet leren. Ondertussen vindt hij dat hij het buiten de deur mag doen met anderen want tja... die seksdrive... daar kan hij schijnbaar niets aan doen. En zijn veel vrouwen ook de kant op van voorbeelden die ze zien op televisie of om er bij te horen maar hebben ze geen flauw benul hoe het voor hen misschien beter werkt.



Ik ken veel mannen die echt keer op keer kiezen voor van die onzekere vrouwen die niets moeten weten van seks en vervolgens daar over gaan klagen en het buiten de deur (willen) zoeken met een zekerder type. En vervolgens niet willen scheiden.



Het is mooi als mensen daar samen uit komen en als je samen in goede verstandhouding kan kiezen voor een open relatie, prima. Maar de meeste stellen communiceren al dusdanig slecht waardoor ook de seks slecht is dat een open relatie het alleen maar slechter maakt.



Voor mij zou een open relatie in ieder geval niet de oplossing zijn voor slechte seks binnen de relatie. In alle gevallen lag het toch echt meer aan de gemakzuchtige houding van de man die niets wilde proberen maar wel zelf aan zijn trekken wilde komen, het elkaar niet leuk genoeg meer vinden of de communicatie die niet goed meer liep ook buiten de seks om. En de verhalen die ik ken onderstrepen voor mij meer die kant, namelijk dat het vaak nog wel op te lossen zou zijn als beide partners dat zouden willen proberen en de relatie goed zit.



In het huidige informatie tijdperk zeggen dat het toch prima is als je maar 1 keer seks hebt in het jaar terwijl je partner liefst elke week wil of denkt dat je het op kan lossen door voor je partner een sexy lingeriesetje te kopen terwijl ze alleen van de recht op recht aan is, is natuurlijk wel maar een beperkt stukje van een groot scala aan mogelijke communicatieverbeteringen.
Alle reacties Link kopieren
Misschien moet je meer in het huishouden doen, en meer voor de kinderen zorgen, dan is zij niet zo overspannen...
Alle reacties Link kopieren
quote:frogprincess schreef op 11 juni 2012 @ 21:22:

Misschien moet je meer in het huishouden doen, en meer voor de kinderen zorgen, dan is zij niet zo overspannen...

Yeah right, dat zal het zijn, hij moet gewoon nóg meer zijn best doen om gunstig te stemmen om dan hopelijk seks met hem te hebben. Dat gaat zijn aantrekkingskracht voor haar vast ten goede komen ja



Zoals al eerder gezegd in dit soort topics (je bent helaas niet de enige), door je exclusief aan een ander te binden in een monogame relatie, ben je ook op elkaar aangewezen voor je seksuele behoeften.



TO's vrouw komt die verantwoordelijkheid duidelijk niet na. Ook al vindt zij dat er geen probleem is, of vindt ze het wel prima zo met een paar minuten seks per maand, als één van de twee hier moeite mee heeft is dat per definitie een probleem van hen allebei.
Alle reacties Link kopieren
Nee niet proberen met huishoudelijke klusjes etc. het te bewerkstelligen. Open zijn TO en echt duidelijk maken dat dit voor jou niet zo kan gaan duren want je wordt er ongelukkig door.



Succes
Alle reacties Link kopieren
biker21, ik zou eens een gesprek met je vrouw aangaan, je niet laten afwimpelen, en duidelijk maken dat dit voor jou heel belangrijk is. Dat je fijne seks ontzettend mist, en zo niet de rest van je leven wilt leiden.



Ze kan dat dan met flauwe opmerkingen wegwuiven, of pretenderen dat je zeurt of je aanstelt of "pfff gaat het dan alleen maar om de seks" of "tjonge er zijn toch wel belangrijkere dingen dan seks" of dat soort nonsens. Haar direct erop aanspreken dat ze jouw behoefte dan kennelijk niet serieus neemt, en dat je er niet van gediend bent dat ze een probleem wat voor jou wel degelijk zwaar weegt, wel even onder het tapijt probeert te schuiven.



Misschien wordt het haar dan duidelijk dat er inderdaad een probleem is, en kan er eens serieus over gepraat worden. Als zij dan open staat om er wat aan te doen, en eens oprecht wil nadenken en dingen wil proberen die haar kunnen helpen om weer meer zin te krijgen en initiatief te nemen, mooi zo.



Zo niet, dan moet je jezelf eens achter oren krabben wat je wilt: je hierbij neerleggen en de rest van je leven gebrekkige seks accepteren, of bij haar aangeven dat je geen genoegen neemt met een flut seksleven en daarom buiten de deur wilt neuken (ze kan toch kwalijk eisen dat je én geen seks met anderen mag hebben én niet met haar, en dus je gehele seksuele behoefte maar moet onderdrukken).
quote:joop_2000 schreef op 11 juni 2012 @ 21:44:

biker21, ik zou eens een gesprek met je vrouw aangaan, je niet laten afwimpelen, en duidelijk maken dat dit voor jou heel belangrijk is. Dat je fijne seks ontzettend mist, en zo niet de rest van je leven wilt leiden.



Ze kan dat dan met flauwe opmerkingen wegwuiven, of pretenderen dat je zeurt of je aanstelt of "pfff gaat het dan alleen maar om de seks" of "tjonge er zijn toch wel belangrijkere dingen dan seks" of dat soort nonsens. Haar direct erop aanspreken dat ze jouw behoefte dan kennelijk niet serieus neemt, en dat je er niet van gediend bent dat ze een probleem wat voor jou wel degelijk zwaar weegt, wel even onder het tapijt probeert te schuiven.



Misschien wordt het haar dan duidelijk dat er inderdaad een probleem is, en kan er eens serieus over gepraat worden. Als zij dan open staat om er wat aan te doen, en eens oprecht wil nadenken en dingen wil proberen die haar kunnen helpen om weer meer zin te krijgen en initiatief te nemen, mooi zo.



Zo niet, dan moet je jezelf eens achter oren krabben wat je wilt: je hierbij neerleggen en de rest van je leven gebrekkige seks accepteren, of bij haar aangeven dat je geen genoegen neemt met een flut seksleven en daarom buiten de deur wilt neuken (ze kan toch kwalijk eisen dat je én geen seks met anderen mag hebben én niet met haar, en dus je gehele seksuele behoefte maar moet onderdrukken).Eens, maar niet alleen seks noemen. Ik zou daar toch niet zo gecharmeerd van zijn. Begin eerst eens met het aanhalen van het missen van meer intimiteit, zoals samen uit eten, naar de bioscoop, wandelingen, elkaar eens vastpakken... Het zal dan wel een langere aanloop hebben voor je je 'doel' hebt bereikt, maar ik denk dat het meer effect zal hebben op de lange termijn.
Ik zie dat mijn samenvatting aan het begin van het topic nog steeds overeindstaat.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb niet alle reacties gelezen dus excuus als dit dubbel op gaat.

- hoe oud is de jongste?



1 heb geduld met het knuffelen van kinderen heb je minder behoefte aan ander fysiek contact.



2 benader je vrouw zonder dat de doelstelling sex is zodat ze niet bezig is met wat er kan komen maar kan genieten van bijv massage.



3 als de jongste nog verl wakker is dan kom je echt wel energie te kort.



4 lijf van een vrouw heeft een jaar nodig om te ontzwangeren.



5 heb geen seksueel getint contact als de kinderen er zijn als ze dit niet pretig vindt.



Dit waren de dingen die in mij opkomen. Vreemdgaan etc vind ik rsre oplossingen. Na ruim tien jaar laat je , je vrouw toch niet vallen? Daarnaast moet je niet onderschatten wat zwanerschappen met het lichaam doen. Succes!
quote:amand1969 schreef op 11 juni 2012 @ 22:00:

Ik zie dat mijn samenvatting aan het begin van het topic nog steeds overeindstaat.Maak het uit als je niet meer trouw kunt en wilt zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:joop_2000 schreef op 11 juni 2012 @ 21:43:

[...]



Yeah right, dat zal het zijn, hij moet gewoon nóg meer zijn best doen om gunstig te stemmen om dan hopelijk seks met hem te hebben. Dat gaat zijn aantrekkingskracht voor haar vast ten goede komen ja



Zoals al eerder gezegd in dit soort topics (je bent helaas niet de enige), door je exclusief aan een ander te binden in een monogame relatie, ben je ook op elkaar aangewezen voor je seksuele behoeften.



TO's vrouw komt die verantwoordelijkheid duidelijk niet na. Ook al vindt zij dat er geen probleem is, of vindt ze het wel prima zo met een paar minuten seks per maand, als één van de twee hier moeite mee heeft is dat per definitie een probleem van hen allebei.



Wat mij opviel is dat to zegt dat de jongste nog iedere nacht een paar keer komt! En dat hij begrijpt dat dat erg vermoeiend is......

Maar zou het niet eens in hem opkomen dat hij dan Es' meerdere keren zijn bedje verlaat.....grote kans dat hij met zijn afgetobde lichaam, dan ook geen zin meer heeft in sex!

I rest my case.....
Alle reacties Link kopieren
Hoe was de sex voordat de kinderen er waren? Of na het eerste kind? Het tweede kind? Ben daar wel benieuwd naar. Had ze altijd al niet zoveel zin?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven