Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Parenclub, Swingen: vragen, ervaringen etc. deel 10

30-01-2007 21:35 3742 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hier kun je je vragen, tips en ervaringen kwijt over parenclubs (pc) en swingen (swingen is het als stel spelen met een of meer andere stellen, wat vaak maar niet per definitie in een parenclub gebeurt. En in een parenclub hoef je niet per se te swingen maar vaak is het wel 1 op 1 vandaar 1 topic...). Dit topic is informatief bedoeld voor serieus in een pc en/of swingen geinteresseerden. Als je overweegt met een of beide thema's aan de slag te gaan kun je hier je vragen stellen en proberen degenen met ervaring op dit gebied ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Tuurlijk kunnen ook de gevorderden hier hun ervaringen uitwisselen De meest voorkomende vragen hebben we in begin van dit topic proberen te beantwoorden. Ook vind je hier veel tips en ervaringen. Lees dus eerst het blauwe gedeelte als je meer over clubs en clubbezoek te weten wil komen. bewerkt door moderator,
Alle reacties Link kopieren
van FrankZal ik dan maar het spits afbijten?

Een veelgestelde vraag is dat men bang is dat er bij swingen verliefdheidsgevoelens komen kijken en of dat dan een bedreiging is voor je vaste relatie.Allereerst dan even het onderscheid tussen polyamory en swingen, waar raakvlakken iin zitten maar wat toch wezenlijk verschillend is:Polyamory wil zeggen dat je streeft naar meer relaties met anderen, in de zin van geestelijke intimiteit en/of houden van. Sex kan dan een gevolg en natuurlijk onderdeel zijn van het houden van...Swingen zie boven. Wezenlijk verschil is dat daarbij het spelen voorop staat. Dat is het hoofddoel. Tuurlijk kan dat uitgroeien tot vriendschap en geestelijke intimiteit en houden van... Maar dat heb je zelf in de hand!Sommige swingers zeggen namelijk wij gaan alleen voor de sex naar een pc, ter plekke spelen we met een stel en trekken na afloop de deur achter ons dicht en gaan dan weer samen verder. Die willen geen vriendschap of geestelijke intimiteit omdat dat bijv. via verliefdheid een bedreiging voor de relatie zou kunnen vormen.

Anderen zoals mijn meis en ik, 'doen' zowel aan polyamory als swingen. D.w.z. dat wij soms vrienden 'worden' met bepaalde mensen, wat tot houden van incl. sex kan uitgroeien. Wat ook kan is dat wij op een feestje, al dan niet in een pc, met mensen spelen, swingen dus, wat later tot vriendschap en evt. verliefdheid en houden van, kan leiden.Is dat bedreigend? Hoeft niet, het is maar net hoe je daarmee omgaat. Wij vinden het heerlijk om verliefd te zijn op een ander of anderen. Die vlinders in je buik, de partner heeft er ook alleen maar baat bij als de ander zo loopt te stralen.Cruciale voorwaarde bij zowel swingen als polyamory is wel dat de anderen de bestaande relatie moeten respecteren. Ze moeten natuurlijk niet gaan 'stoken' want dan is het gauw over en uit. Wij staan voor elkaar met stip op nr. 1 en dat blijft zo en anderen weten (en merken! ) dat ook. Ook als je merkt dat een van jullie verliefd wordt op een ander of andersom en dat leidt tot irritaties en jaloezie, kun je er beter op tijd mee kappen voor het uit de hand loopt. Tuurlijk eerst erover praten om te zien of je er samen weer een weg in kunt vinden door bijv. bepaalde afsrpaken te maken over bijv. frequenties
.
Alle reacties Link kopieren
Het beeld van een parenclub is vaak het beeld dat men heeft van wat men op tv ziet. Bedenk je echter dat "heel" normale mensen met gerespecteerde banen niet graag herkenbaar op tv komen en dat goede clubs de privacy van hun gasten niet schaden.In Nederland zitten kwalitatief goede clubs. Veel genoemde zijn de Fata Morgana in Muiden en de Fun4two in Moordrecht (gouda).Het is zeker niet nodig om in een parenclub aan sex te moeten deelnemen. Je kunt rustig met je partner de sfeer eens proeven en samen een leuke erotische avond beleven, waarbij je lekker kunt gaan eten, drinken, dansen, sauna bezoeken of elkaar kunt masseren (de Fun heeft een zeer mooie massage ruimte in Oosterse sferen) Alles is inclusief je betaald een vast bedrag en kan met zijn tweeen onberkt eten en drinken en gebruik maken van de faciliteiten. Voor de echte sexactiviteiten zijn aparte ruimtes. Hier kun je ook gewoon langslopen en kijken (niemand zal je naar binnen trekken) maar je kunt ook met je eigen partner gaan vrijen en genieten van wat je om je heen ziet en hoort, en wie weet wil je wel andere bij je vrijpartij betrekken, dan kan dit ook in deze ruimtes. Je bepaald dus zelf helemaal wat je doet en hoever je gaat, iedereen respecteerd ook je grenzen en je voorzichtige stappen op dit gebied.

Wel belangrijk is het om te weten dat in goede parenclubs alleen stellen worden toegelaten. Mannen alleen mogen ook niet de erotische ruimtes ingaan. Als je iets doet dan doe je dit met je partner.Je komt (ik neem even de twee bovenste clubs als voorbeeld) binnen en betaald een vast bedrag. Daarna krijg je je kluissleutel en kun je je evt gaan omkleden in kleding die jij mooi en sexy vind. Bij vrouwen kan dat gaan van nette pantalon/jeans met mooie top of blouse tot zeer sexy niet verhullende kleding (alles kan) de heren zijn vaak casual gekleed.

Hierna kun je de club ingaan en bevoorbeeld een rondleiding krijgen. Je kan wat gaan drinken dansen of waar je maar zin in hebt.Rond een bepaalde tijd gaat dan de dresscode in en kleed iedereen zich in lingerie om. Dit kan gaan van babydoll/slipdress tot torseletjes,hempjes broekjes, mooie setjes en alleen een string. Heren vaak een strakke boxer short van mooie kwaliteit. Een heel enkele heer draagd een string maar die zijn toch wel in de minderheid.Stel nu dat je in een ruimte gaat liggen of naast een stel zit in het bubbelbad dat toenadering zoekt en je wil dit nog helemaal niet (uiteraard kan men wel aftasten of je dit wil) Dan haal je gewoon een hand die je voorzichtig wil strelen weg of zegt e.v.t "nee" Je kan ook de rug toekeren en negeren. In 9 van de 10 gevallen zal men dit begrijpen en toenadering stoppen. E.v.t kan een nee nog wat verduidelijken.Wil je nou in het bubbelbad best wel een stapje verder gaan dan helpt het vaak om al duidelijk te maken dat je voor het eerst bent (iedereen is zo begonnen en toont begrip) Je kan een voorzichte zoen wisselen en wordt het je te veel gerust het daarbij laten en het andere stel zeggen dat je het voor vandaag wel genoeg vond en nog even wat gaat drinken.

A betekend dus niet ook B zeggen. Het stel kan nog een leuke avond beleven met andere stellen en jullie kunnen nasidderen van een eerste spannende ontmoeting met een ander stel.
Alle reacties Link kopieren
ga ik even door over wat je in een parenclub zou KUNNEN(dus niet MOETEN) doen;vrijen met je eigen partner

kijken en bekeken worden

alleen flirten,alleen zoenen

partnerruil,in 1 kamer,in afzonderlijke ruimtes,met zoenen,zonder zoenen...............

vrouw/vrouw,waarbij mannen alleen toekijken,waarbij mannen meedoen maar alleen hun eigen vrouw aanraken,waarbij mannen meedoen en ook elkaars vrouw aanraken

een spel tussen vier,of meer,personen waarbij men de "daad"wel/niet voor elkaar bewaart

toekijken van de man terwijl zijn vrouw vrijt met een andere man/vrouw/stel

vvmm..........alleen zijn bi-mannen niet veelvuldig(of duidelijk)aanwezig

.................en alle dingen die ik vergeten ben!!!!!!!!!!!!!iedereen komt naar een parenclub met eigen grenzen,met eigen wensen.

niemand zal van een ander verlangen dat hij/zij over die gemaakte grenzen heengaat,maar het is wel zo dat je daar duidelijk in moet zijn:een ander kan niet aan jullie zien of jullie iets anders in jullie hoofd hebben.denk nooit:wij zijn te "soft"om naar een parenclub te gaan want wij doen(haast)niets met anderen,want niemand wordt op zijn grenzen aangekeken.de sfeer is alleen maar leuk als iedereen op zijn/haar eigen manier geniet waardoor er een een erotische sfeer ontstaat
Alle reacties Link kopieren

http://www.kireagram.nl/parenclubs.html


Alle reacties Link kopieren
clubs in het zuiden (van teuntje)Kasteel Waterloo is een mooie club, een kasteel met mooie ruimtes. Echter, het eten is niet denderend en het publiek is een echt doenerspubliek, als je tenminste niet op de 2e zaterdag van de maand gaat, want dan is er een avond voor paren met drempelvrees. Ideaal om te beginnen, maar minder geschikt voor ietwat doorgewinterde swingers omdat het er dan nogal rustig aan toe gaat. Nadeel is dat er hier geen dj. is, er wordt muziek opgezet achter de bar en er wordt dus niet echt ingespeeld op het aanwezige publiek.

Een andere club die je kunt overwegen is hoeve Bornedries in Sint Truiden ( Belgie ).
www.hoevebornedries.be

Is een echte uitgaansclub, heerlijk eten en een geweldige disc-jockey.Ook alles heel goed verzorgd en mooie speelruimtes.

Echter, wij vinden hier ons publiek niet, op een of andere manier komt hier niet het soort mensen wat ons aanspreekt. Wel ideaal om evt. met een stel vrienden, een avond heerlijk uit je dak te gaan, te dansen en ondertussen kun je dan ook nog eens rustig rondsnuffelen of het al dan niet iets voor jullie is.

Geen enkele club kan echter tippen aan de fun4two qua entourage.... helaas voor ons is het een pokke end van huis.

Veel plezier.

O ja, ik weet niet waar je in het zuiden woont, maar over de grens in Belgie zijn meer mooie clubs te vinden.

Veel plezier
Alle reacties Link kopieren
van BiancaBEDENK DAT ALS JULLIE IETS ZOUDEN WILLEN MET ANDEREN,DAT EEN ANDER HET VAAK MINSTENS ZO ENG VINDT ALS JOU !!!!!

DUS ALS JE ZEGT;ONBENADERBARE MENSEN/MOEILIJK OM KONTAKTEN TE LEGGEN,ZEGT DAT OOK IETS OVER JULLIE!!!!!!!!!!!!!

*NIET GESCHOTEN ALTIJD MIS*IN EEN NORMALE KROEG LIEP JE VROEGER OOK WELEENS EEN BLAUWTJE*NEE ZEGGEN MAG*LACHEN MAG OOK*OOGCONTACT IS NIET ENG*BEGIN EEN GESPREK DOOR TE ZEGGEN DAT JE HET ZO MOEILIJK VINDT OM CONTACT TE MAKEN*GA STAAN IPV IN EEN HOEK TE ZITTEN,WAARDOOR JE NAAR DE BAR MOET LOPEN,HAAL STEEDS AAN EEN ANDERE KANT VAN DE BAR WAT TE DRINKEN*GA ERGENS STAAN WAAR MENSEN LANGS LOPEN(NIET HINDERLIJK NATUURLIJK)ZO KUN JE BIJV. IEMAND EEN COMPLIMENTJE GEVEN ALS ZE LANGSLOPEN OVER SIERAAD OF LINGERIE:MENSEN BLIJVEN STAAN ALS ZE JE LEUK VINDEN OF GLIMLACHEN EN LOPEN DOOR!zo zijn wij "begonnen" en inmiddels hebben we door hoe het werkt:je spreekt mensen aan als het je een leuk stel lijkt.mensen vinden het vaak al heel leuk om aangesproken te worden(ooooo we zijn leuk!!:))en als het niet zo goed klikt ga je "even wat drinken halen/happie eten/even dansen"IEDEREEN IS OOIT VOOR HET EERST GEWEEST_ZEG DAT JE VOOR T EERST KOMT EN JE HEBT VAAK AL EEN LEUK GESPREK
Alle reacties Link kopieren


Hee Dodie,Weet jij toevallig ook een leuk, niet te duur hotel in de buurt van de fun. Ik heb geen auto, dus graag op loopafstand.Kuss kuss Gilly.


Alle reacties Link kopieren
van laminaat, verslag van mystique.Jaaaaaa, daar ben ik dan met mijn verslag van onze eerste PC-ervaring.Wie was het die zei dat je zo'n ervaring een paar dagen/weken de tijd moet gunnen, dat wat eerst verschrikkelijk leek, later geil wordt?Nou, zoiets is hier denk ik ook het geval. Gisteren reden we met een flinke kater naar huis en nu wisselen de positieve en negatieve gevoelens elkaar steeds af.Verslag(je):Om iets na 20.00 reden we richting Rucphen. Doodzenuwachtig. Halverwege hadden we het er even over om om te draaien, maar we vonden beiden dat we deze stap moesten nemen. Anders zouden we het nóg niet weten.Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen en kregen met nog 2 nieuwe stellen een rondleiding. Wat toen al opviel was dat er veel oudere stellen waren en wat tegenviel: ze waren onaantrekkelijk. Ik was met mijn 30 jaar een van de jongste dames schat ik. En vriendlief met zijn 24 was helemaal piep.Na de rondleiding wat aan een tafeltje gezeten en gekletst met 2 andere nieuwe stellen. Wel heel erg gelachen hoor, maar geen seksuele klik. Het was gezellig, maar verder niets. Bizar ook dat je met een stel wildvreemden naar porno staat te kijken... Wat ik vreemd vond, was dat de introductie-avond samenviel met gigolo-avond. Kom je daar voor het eerst in een PC, hangen er meteen 10 mannen rond je die wel willen. Voor ons niet zo heel vervelend, andere nieuwe stellen vonden dat dus echt té.Om 23.00 richting kleedruimtes gelopen en jawel: ik om een bekende tegen. Mijn oude buurjongen blijkt 1 van de loverboys te zijn. Zo heel erg genant vind ik het eigenlijk niet. Maar als blijkt dat zijn vrouw thuis zit met de kinderen en blijkt te denken dat hij een filmpje pakt met vrienden, voel ik me ietwat ongemakkelijk.Na het omkleden (minder eng dan ik dacht) naar boven, waar al volop actie is. Ik kan er niet geil van worden. Ik vind de meeste mensen onaantrekkelijk om te zien en het doet me dan ook echt niets. We besluiten naar beneden te gaan en springen in het bubbelbad. Naast ons zit een stel van 60. Tegenover ons ook. Aan de andere kant van ons komt een loverboy zitten. Wij zijn niet van hem gediend, maar hij wel van ons en hij blijft ondanks onze afwijzingen proberen. Héél irritant! Hij volgt ons zelfs naar de douches en naar de sexruimtes. Ik dacht dat nee nee was, maar bij hem dus niet.Uiteindelijk raken we hem kwijt en belanden we boven in de zebra-kamer. We pakken een hoekje van het grote matras en beginnen te zoenen. Ik kom een beetje los, ondanks het gekerm van de dikke dame naast me (deze mevrouw was écht dik, niet gezet of stevig). Vriendjelief heeft de smaak te pakken, maar ik ben nog steeds niet geil. We neuken wat, we hebben orale sex (als mijn vriend mij ligt te beffen komt de overbuurjongen/loverboy vragen of hij mee mag doen, ik zeg nee en hij verdwijnt zonder morren. Zo hoort het dus) en binnen no-time pijp ik hem later klaar.Weer naar beneden (buurjongen vond ons weer en we praatten wat), even wat eten en drinken en weer naar boven. Ik heb zin in sex met een ander stel, maar er is gewoon echt niemand van wie we denken dat we het er wel mee kunnen. Dus gaan we weer met elkaar aan de slag. Naast ons wordt een vrouw verwend door haar partner + 2 loverboys (waaronder de buurjongen weer). Geil om te zien en als mijn vriendje me dan ook nog eens zalig likt, kom ik heel snel klaar. Geil zeg, terwijl anderen naar me kijken! Dan heb ik de smaak te pakken en wil sex, sex, sex!!! Maar buurjongen begint een beetje irritant aanwezig te zijn en nu is bij vriendjelief de lust ver weg. Hij voelt zich (letterlijk) niet lekker en we gaan een frisse neus halen.Weer naar beneden, weer wat gedronken, nog een rondje gelopen. En weer naar boven omdat vriend zich wat beter voelt. Weer in de zebra-kamer duiken we in de hoek en al heel snel komen er een man en een vrouw naast ons liggen. Zij zegt dat hij al de hele avond op me aan het geilen is en ik pijp mijn vriend terwijl zij toekijken. Erg geil en vriend geeft aan al bijna te komen. Dus ik stop om dat uit te stellen. Dan begint het andere stel toenadering te zoeken, er komt nog een stel bij en voor we het weten, zijn we in een heuse orgie beland! Monden en handen overal en veel toegestroomd publiek. De pest is echter: de vent die mij oraal denkt te plezieren, bakt er niets van. Hij is ruw en gaat als een bezetene tekeer. Niet mijn ding. Vriend wordt ook niet echt geil van de toegestroomde dames die zich op hem storten. Bovendien vindt hij de vrouw die hij ligt te beffen vies smaken en hij wordt misselijk.En dat was het dan.We zijn naar beneden gegaan, hebben ons omgekleed en zijn weggegaan. Om nóóóóóit meer terug te keren zeiden we in de auto. Leuk om een keer te doen, maar niet ons ding.Nu hebben we het allemaal een beetje kunnen laten bezinken en we denken dat het vooral tegenviel omdat er voor ons geen aantrekkelijke mensen rondliepen. Veel ouder publiek dan ik gehoopt had en vooral ook types die me niet trekken: mannen met baarden, véél grijze mensen, veel dikke mensen. Stevige meiden kan ik heerlijk vinden, maar dit was voor mij gewoon té.Dus nu weten we even niet wat we moeten doen. Sex met anderen/ sex met een ander koppel lijkt ons nog steeds geil. Maar dan wel met een lékker koppel! Dus nu twijfelen we of we de fun moeten proberen (werd door verschillende mensen gezegd dat dat meer iets voor ons zou zijn (?) ). En dan is er ook nog die verschrikkelijke sex met die mensen op het laatst. Echt een enorme afknapper. Als ik dan zie dat we via SDC contact heb met stellen waarvan we denken 'daar zouden we het echt wel mee willen', dan denk ik dat we dat toch eerst maar een smoeten proberen.Pfff, we weten het gewoon niet. Gewoon maar even laten bezinken alles...
Alle reacties Link kopieren
toevoeging van Laminaat:Even een aanvulling van wat ik van Mystique als club vond:Een mooie locatie, lekker verscholen en goed afgeschermd. De sfeer is denk ik wat Brabants: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Niemand die erg overdreven gekleed is. Veel 'normale' uitgangskleding, zeker niet erotisch gericht. Natuurlijk wel sexy, maar niets aparts gespot.Na de omkleedtune ging iedereen in lingerie. Ja: HEMA-ondergoed is er ook te zien. Zowel dames als heren liepen daarna blootvoets door de club. Het eten was er prima: warm/koud en indisch buffet.Voldoende handdoeken, alles netjes schoon, condooms waren op een gegeven moment op (!?!). Boven werd het érg warm en kon alleen de nooddeur open, m.i. een slechte ventilatie daar.Het publiek was wat ouder, met mijn 30 jaar was ik absoluut 1 van de jongsten. De meesten zaten tegen de 50 aan. Veel dikke mensen (lekkere ronde vrouwen vind ik heerlijk, maar ik bedoel nu dus ook écht dik), veel baarden en paardestaarten. Op zich wel een relaxt sfeertje. Meer een doenersclub dan een uitgaansclub denk ik.
Alle reacties Link kopieren
verslag club belgie en monique in nederland, van puppy_79Hai,had beloofd nog een verslagje te geven van ons uitstapje naar Max Follies in Belgie.

We hebben ons rot gelachen, tuurlijk leuk als je het gezellig hebt en lol heb met elkaar in een PC maar je rotlachen :)

Op de site leek het een zeer mooie club, met een mooie mix van mensen. De binnenkomst was zeer vriendelijk ( mevrouw wist zeker dat ze ons vaker zou zien) Om gekleed, drankje besteld, ( de site beloofde een hoop jonge dynamische stellen) Euhm het was eerder eem hoop oudere (tegen bejaard aan) losgeslagen meute. Ik houd van een gemixed publiek mooie mensen, dikke, dunne, gekleurde enz... Helaas we waren ver uit de jonste en er liepen ook zeer veel mensen rond die maar weinig aan hun uiterlijk hadden gedaan ( vind het toch wel belangrijk in een PC er verzorgd uit te zien) Okee we zouden het even aankijken, nog maar een borrel er tegen aan. Daarna een rondje naar de relaxruimtes, wat je je voor moet stellen als gewoon een ruimte met heel veel matrassen ( met hoeslaken waar al natte plekken in zatten Jakkes) Ik vond het niet erg opwindend had wel veel zin in mijn man maar de ambiance bracht me niet in hogere sferen. Toch een kamertje ingedoken beetje zoenen, knuffelen enz oke opwinding dient zich aan. Door de kijk gaten staan 6 mannen, naast ons op het matras zitten er 2 smekend of ze mee mogen doen (euhm we doen niks) bij de deur staan drie mannen te dringen om een plek! We rommelen wat door maar komen beide tot de conclusie dat dit niet gaat werken voor ons. we vinden het leuk om bekeken te worden, maar 10 mannen die gaan staan duwen en dringen nee dan kunnen we het schijnbaar toch niet zo goed! Dus weer naar benenden, nog maar een borrel er tegen aan ( oeps ik word licht in mijn hoofd en een beetje baldadig en ga uitdagend dansen, het kwijl loopt uit de man die naast me staat zijn mond) Maar goed we raken aan de praat met een ander stel ze ervaren het net als ons dus het ligt niet helemaal aan ons denk. We kijken op de klok hihi het is pas 22.00 nou ja we gaan wat dansen, borreltje beetje kletsen en wie weet word het nog wat. na een tijdje lopen we weer richting boven waar het zo druk is dat er geen plekje meet te vinden is!!! Dus weer onverrichter zaken naar benee!

Later werd het wta rustiger dus wij naar boven daar vonden we een leuk zoldertje en er was ruimte, al gauw zatten er weer 3 manne na deze netje afgezwezen te hebben, en de zin niet meer te kunnen onderdrukken afgelsoten voor de buitenwereld en alleen nog maar oog voor elkaar heerlijke gaile sex met mijn mr. Na 3x het zelfde stel afgewezen te hebben (uiteindlijk maar met een diep zucht nee zeggen) begrepen ze de hint en gingen weg. Okee hup weer in mijn eigen werle duiken en doorgaan. Toch met een bevredigt gevoel naar beneden. Voor de rest van de avond daar maar gebleven en lekker geborreld.Tegen 01.00 uur hadden we het helemaal gehad en gingen naar ons hotel. De meneer aan de deur zei nog nou tot ziens he, wederom we zien jullie vast vaker, buiten keken we elkaar aan en zeiden in koor: Euhm 1x nooit weer.

Buiten dat de site niet weergeeft wat er beloofd word vonden we de ambiance en de hygiene ook niet om over naar huis te schrijven, condooms moet je er echt zoeken, versleten handdoeken!De dag erna, reden we richting Nederland kwamen in the middle of nowhere een erotiekshop cq lingeriewinkel tegen hup rechtsomkeer gemaakt autogeparkeerd, daar zo'n mooi torseletje en string gekocht! Euhm mr. zijn buurman steigerde al!!! ik vertelde hem dat ik dat vanavond wel aan wilde en verassde hem door te zeggen dat we vanavond ons weekend leuk zouden maken bij Monique in Wieringerwerf. Zijn ogen glunderde.Dus wij 's avond weer lekker stukje gereden, geilheid neemt met de minuut toe.Daar binnen gekomen voelen we ons direct op ons gemak. Leuke mensen, mooi gemixed publiek, lekker eten, leuke zanger die een hoop sfeer geeft. Ooo wat is het hier schoon en ongewongen!

Na een tijdje lekker naar boven. Manlief masseert mij uitgebried, ik geniet, ik kom klaar! Na een tijdje begint een brouw te strelen...hmm mr. benden bezig mij te verwennen, zij streelt mijn tepels. Even later zijn ze mij samen aan het strelen ze vraagt mijn mr. of ze het over mag nemen ( tenminste dat verstond ik) Hij kijkt mij aan ik knik ja.... Iets later voel ik een heerlijke tong over mijn clitje gaan, ojee...eerste keer dat dit gebeurt ik laat het over me heen komen. Ik kijk mr. an die mijn tepel in zijn mond heeft, ik zie dat hij geniet, pak zijn keiharde.... vast en speel er mee. Maar wat er beneden gebeurt laat me zoveel sterren zien dat ik tot niks anders meer in staat ben dan me overgeven en ervan te genieten! Niet veel later kom ik klaar en nog een keer en nog een keer. Tot ik echt geen aanraking meer kan verdragen en omhoog kom, ik zoen haar bedank haar, en onervaren al ik ben durf ik verder nog niks terug te doen(wat zal ze wel niet van me denken?) ik kus haar nogmaals en loop weg! Ze gaat naast haar man zitten en tegelijk knikken ze goedkeurend. Duizelig, sterren ziend loop ik naar de douches en neem daar een ijskoude douche.Daarna even een peukie en een borrel (moest even bijkomen) Mr. en evalueerde  wat er gebeurd was terwijl hij erover sprak zwelde zijn lid alweer, hij vond het geil, ik met een vrouw en er zo van genieten dat ik meerdere keren klaarkwam. Wel vetelde ik hem het verkeerd begrepen te hebben dat ik dacht dat zij vroeg of ze de massage mocht over nemen, hij vroeg of ik het niet fijn vond dan? Euhm ja tuurlijk wel het overompelde me, maar misschien is dat maar goed ook want de stap om iets met een vrouw te ondernemen had ik waarschijnlijk nooit durven zetten!

Niet veel later kwamen hun naar beneden, ik geef uitleg waarom ik zo snel weg was, ze zegt dat het niet erg is dat het voor haar heerlijk was dat ze genoten heeft van de mooiste vrouw die er rondliep (euhm tis dat het daar schemerig was anders had ze mijn knalrode hoofd gezien) Wel een heerlijk compliment voor mijn persoontje die atijd vrij onzeker is. Haar man vertelde genoten te hebben van  wat hij zojuist had gezien, dat zijn vrouw hem vol trots had verteld het met de mooiste vrouw daar gedaan te hebben ( hou hou op met complimenten ga me zowat ongemakkelijk voelen) Vanaf het moment dat wij binenkwamen had ze al tegen haar man gezegd als ze mij eens zou mogen beffen ze daar vol genot gebruik zou van maken.

Beetje bijgekomen vetrekken we weer naar boven en beleef daar heerlijke geile sex met mr. poehee het had hem ook zeer opgewonden.

Met een tevreden gevoel vertrekken we aan het eind van de vanavond naar huis. de rare ervaring van gister zwaar vervaagd door al het heerlijks wat er vanavond is gebeurd
Alle reacties Link kopieren

www.soatest.nl
(alles over soa)http://www.sexservicegids.nl/swingers.htm (alles over wat swingen inhoud)

http://www.sexyplanet.nl/parenclubs.htm (84 adressen van parenclubs)
Alle reacties Link kopieren
deeseen soortgelijke link
Alle reacties Link kopieren
Hee Dodie,Weet jij toevallig ook een leuk, niet te duur hotel in de buurt van de fun. Ik heb geen auto, dus graag op loopafstand.Kuss kuss Gilly.
Alle reacties Link kopieren
DO'S :sexy kleding

flirten

lachen

dansen

iemand op een beleefde vriendelijke manier weigeren ( iemands aanraking niet beantwoorden of zachtjes iemands hand ver/wegleggen)

 iemand voorzichtig uitnodigen( flirt,  , een voorzichtige aanraking )

gesprekjes aanknopen

niet bang zijn dat er dingen moeten

niet bang zijn om met mensen te praten , dansen , lachen , eten , flirten ..het één houdt niet automatisch iets anders in

genieten

genieten

en genietenen o ja ; mijn grootste ergenis : als je het laatste velletje van de wc rol gebruikt ; hang een andere op ! ( gooi ook je gebruikte handdoeken in de daarvoor bestemde mand , etc etc )

DO'NTS:dronken worden

drugs gebruiken

over jullie of over de ander zijn grenzen heenwalsen

je doordeweekse kloffie of lingerie aandoen

iemand bij de edele delen grijpen

een flirt of voorzichtige aanraking met een botte opmerking "afstraffen "

je rotzooi niet opruimen

heel hard praten over je auto , hypotheek , kinderen etc in de erotisch ruimtes

eventuele opspelende jaloezie dáár uitvechten ( ga naar huis , laat dingen bezinken en vergeef elkaar iets waarvan je niet wist wat het met jullie zou doen )

onveilige sex

bommetjes in het bubbelbad

:DAlle reacties Link kopieren
Ik zit zelf nooit in een hotel, maar ik weet wel dat er op de site van de fun hotels worden genoemd die in de buurt liggen, compleet met link. Ook in het voorlaatste ladiesnight topic heeft men het over hotels gehad. Ik zou daar even gaan snuffelen.
Alle reacties Link kopieren
Tot slot nog mijn mening over de showboat in zaandam.Aankomde vrijdag gaat deze club na een brand weer open.Ik vind het zelf een laagdrempelige club al zou ik hem aan beginners minder snel aanraden. De single heren die worden toegelaten geven aan deze parenclub een heel andere sfeer dan aan clubs waar alleen stellen mogen komen, Je kan er iets meer het beeld verwachten dat je op tv ziet bij jambers en bv sbs 6.Toch vind ik dit een heel fijne club omdat de sfeer heel gemoedelijk en vriendelijk is.

Het is een club waar 'je geen all in tarief betaald en dat maakt dat je ook na 23.00 uur nog even kunt binnenvallen voor een drankje. Als stel heb je gratis entree al ben je wel verplicht voor minimaal 30 euro aan cosumpties af te rekenen (als stel)Boven mag je aan de bar gekleed blijven zitten, wil je wat dansen of beneden kijken dan moet je je omkleden in lingerie. Er zijn afgesloten ruimtes met en zonder kijkgaten. De ruimtes zijn sober en wat klein maar wel netjes. In het midden is een groot matrasblok waar je openbaar kunt vrijen. Als je dit doet zul je wel te maken krijgen met mannen die willen meedoen en je dus zullen aanraken of contact proberen te zoeken. Dat kan je natuurlijk ook graag willen.Er is een sauna en stoombad en een doucheruimte beneden. Een grote sm kamer en 2 kleedruimtes.Eten is eenvoudig maar verrassend goed. Er is een ronde bar en vrij grote dansvloer waarom heen banken staan om te relaxen. Achter aan is nog een nis waar soms een soort van bedstee is en soms een winkeltje waar men erotische kleding verkoopt.Deze club wordt ook graag bezocht door alleengaande vrouwen. Vooral de bewaking loopt nl geregeld rond om te kijken of alles wel vrijwilligen en niet opdringerig gebeurd. Echter de alleengaande mannen zijn verrreweg in de meerderheid. De club let er wel op dat er in verhouding niet te veel mannen zijn op de aanwezige stellen.Zoals ik al zei komen wij er graag echter zelden voor de erotiek. Wel om stellen te leren kennen en voor een leuke avond. Het is een beetje onze stamkroeg geworden.
Alle reacties Link kopieren
quote: Gilly reageerdeHee Dodie,Weet jij toevallig ook een leuk, niet te duur hotel in de buurt van de fun. Ik heb geen auto, dus graag op loopafstand.Kuss kuss Gilly.
Op loopafstand ? Ga je op je trimschoenen ? Fun ligt aan de snelweg met rondom polder ....... huizen in de directe omgeving zijn boerderijen e.d. ........

Veel mensen komen vanaf het hotel met een taxi , die als je terug wilt de portier voor je regelt .

links naar dichtsbijzijnde hotels :

 http://www.kies.
com/
netwijzer
/hotzhmoo_
hotels
_moordrecht.htm
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Wat is swingen?

Waarom swingen mensen?

Is swingen hetzelfde als partnerruil?

Zijn er verschillen tussen swingen en Liefde in Meervoud?

Hoe is swingen in de USA ontstaan?

Hoeveel wordt geswingd?

Wie zijn swingers?

Zijn er ook alleenstaande swingers?

Is swingen alleen voor hetero's?

Waar wordt geswingd?

In welke samenstellingen heben swingers seks?

Welke regels gelden onder swingers?

Wat overleggen swingers met hun partner?

Hoe in contact te komen met swingers?

Wat zijn goede mensen/stellen om mee te spelen?

Hoe zetten swingers de eerste stappen?

Hoe zit het met jaloezie?

Hoe zit het met verliefd worden?

Hoe zit het met ontdekking door bekenden?

Hoe zit het met Seksueel Overdraagbare Aandoeningen?
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
is dit een overhoring Bianca? :?
Alle reacties Link kopieren
Hey een nieuw deel van het topic wat ooit eens mijn favoriet was. Waar ik zoveel gelezen heb, vragen beantwoord heb gekregen, met manlief over heb gesproken en wat uiteindelijk heeft geleidt tot een eerste pc-bezoek. Compleet off-topicgeklets???? Nee,  een uitnodiging aan al die nieuwe sexpijlerposters die boordevol vragen zitten, nieuwsgierig zijn en meer willen weten. Kom maar op mensen :D Jasmijn (wat mis ik toch dit kusje op een ander, niet nader te benoemen, forum :D)
Alle reacties Link kopieren
is dit een overhoring Bianca? :?
Nee, meissie ; zijn allemaal links ..........klikt u maar :D
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Hallo,Via een andere site(forum) ben ik door verwezen naar hier.Daar had ik namelijk de vraag gesteld: Welke vrouw/vrouwen willen hun ervaring met het alleen heen gaan naar pc delen met mij? Heb alle berichten die hier gepost zijn gelezen en toch blijf ik twijfelen he:( Ik wil zo graag,maar heb nog de schaamte voor mn lichaam.(volslank).Ben zo bang dat ik er op afgewezen wordt,terwijl ik hier toch genoeg gelezen heb,dat het helemaal niet zo is in pc.

ff iets over mezelf: ben single en geen behoefte aan relatie,maar mis wel de intimiteit/sex.Ja ga de kroeg in en vind!!! Maar er lopen meer gekken los als dat ze vast zitten.Dus nee geen optie voor me.Naar mijn gevoel is het in pc 'veiliger'.

En ik wil niet eens perse sex.De sfeer op zich lijkt me heerlijk en komt het wel tot sex? nou ok dan.

Bij twijfel niet inhalen zegt men,dus ik geniet nu van jullie ervaringen en ..........ooit zal ik mijn 1e keer hier plaatsen.:)

greetzzz
Alle reacties Link kopieren
Helaas zijn veel forummers hier inmiddels weg die aktief reageerde.ik zou je showboat aanraden. Hier komen wel vaker single vrouwen en je zal zeker niet de enige zijn met een wat voller figuur. Ik heb gisteren nog een stukje geschreven over deze club. Er wordt goed op je gelet door het aanwezige personeel en het is een vriendelijke laagdrempelige club.Wat kan je gebeuren? Vind je het niets ben je na een uurtje zo weer weg en hooguit 15 euro kwijt waarvoor je nog kan eten en drinken ook.
Alle reacties Link kopieren
(lady lees anders ook nog even in het oude parenclub topic. dit topic is pas gisterenavond geopened met wat oude info van het vorige)

Anonymous
Dit topic is vergrendeld, alleen moderators kunnen reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven