Relatie met man, verlangen naar een vrouw

25-03-2020 20:13 102 berichten
Alle reacties Link kopieren
Evening,

Sinds ruim 7 maanden heb ik (vrouw) een vaste vriend. Een hele leuke lieve sexy man. De seksuele genoegdoening in onze relatie is niet optimaal. Dat heeft er niets mee te maken dat het seksueel tussen ons niet klinkt, maar vooral dat ik liever met vrouwen naar bed ga.

Als vrouw identificeer ik mijzelf als hetero, wat betreft het romantische deel. Ik word verliefd op mannen. Op vrouwen ben ik (nog) nooit verliefd geweest. Neemt niet weg dat ik wel met vrouwen seks heb gehad en daar toch wel .. heel blij van werd, zeg maar. Zodanig blij dat ik het mis. In bed doet een vrouwenlichaam me (lichamelijk in ieder geval) doorgaans veel meer dan het mannenlichaam. Nee, ik vind mannen niet onaantrekkelijk of vies, pijpen is geen probleem. Grappig genoeg kan ik alleen klaarkomen door penetratie en daar heb ik toch het liefst en man voor, want dildo's vind ik niet fijn. Nothing beats the real thing, zeg maar. Neemt niet weg dat ik dat zachte dat vrouwen hebben, borsten, billen, simpelweg veel opwindender vind. Lesbische seks is ook heel anders; zachter, sensueler, minder gericht op klaarkomen, het hoeft minder gehaast (wat ik zeg, dit is mijn perceptie).

Ik ben verliefd op mijn vriend, en onze seks is goed, maar... Ik vind het heel vervelend, maar op seksgebied ben ik gewoon niet ''fullfilled''. Misschien stel ik me aan, maar ik merk gewoon dat ik echt snak naar een vrouw en daardoor minder zin krijg in seks met mijn vriend. Voordat ik in een relatie kwam was het geen issue, want dan wisselde ik af. Niet dat ik nou zoveel seks had, maar toch.

HOE maak ik dit bespreekbaar met mijn vriend, ik wil hem niet kwijt. Mijn doel voor nu is niet eens zozeer dat hij me ''toestemmig'' gaat geven om een vrouw te zoeken, maar vooral dat ik erg meer zit en dat ik denk dat het een potentieel probleem kan opleveren in onze relatie.
Alle reacties Link kopieren
babbeleo schreef:
29-03-2020 10:21
Ze heeft allàng haar schaapjes op het droge. Op de wal bedoel ik dan. Twee walletjes.
Of niet.
Alle reacties Link kopieren
Wilhetnietweten schreef:
29-03-2020 10:37
Of niet.
Je wil het wel weten?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven