Sleur..saaie seks...ik heb geen zin meer, wat nu?

28-07-2010 12:20 144 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Ik kom eigenlijk vrijwel nooit op de sekspijler maar ik zit nu een beetje met iets in mijn maag wat denk ik velen wel bekend voor zal komen, dus vandaar hier ff mijn verhaal.



Vriend en ik hebben nu 5 jaar een relatie, maar ik vind de seks zo routinematig geworden! Eigenlijk springt hij nou nooit eens spontaan op me, om het maar even wat plat uit te drukken. En ik heb soms het idee dat als ik niet af en toe zou vragen of we nog gaan vrijen vanavond, het er helemaal nooit van komt



Vriend zit veel achter laptop en gaat vaak later naar bed dan ik. Soms gaan we om 12 uur bijvoorbeeld wel samen, maar dan ben ik gewoon te moe en futloos voor nog een potje seksen.

Waar het nu bij ons op neerkomt is vaak een soort aangekondigde seks: "Zullen we even?"

En dan lopen we echt zo naar de slaapkamer....echt NIET spontaan dus. Ik kom op die manier ook echt voor geen meter in de stemming want ja......het is nogal steriel zeg maar op deze manier.



Daarbij komt nog dat ik moeilijk klaarkom, ik ben altijd zo snel afgedwaald in mijn hoofd....maar mijn vriend is de eerste man die het wel lukt. Alleen hij doet het niet heel vaak...en als hij dan begint, maakt hij het vaak niet af of ik krijg het idee dat hij het er maar even "bij" doet maar er eigenlijk geen zin in heeft



Kortom: hoe komen we nou weer een beetje in de spontane seks modus?? Waar we allebei weer zin hebben ipv dat we het maar een beetje doen omdat "we het al een week niet gedaan hebben".



Onze relatie is verder super, we knuffelen ook veel....dus het is niet zo dat we nooit lichamelijk contact hebben. maar ik zou zo graag weer eens besprongen willen worden...gewoon het gevoel dat je onweerstaanbaar bent, dat hij geil van je wordt......

En hij zégt wel heel vaak hoe sexy ie me vindt, maar hij dóet er dan vervolgens niks mee............ tjsa, dan voel ik me dus eigenlijk ook niet echt sexy meer.



Merk dus dat ik nu ook weinig zin heb....vaak "maak" ik maar een beetje zin omdat we het anders helemaal nooit zouden doen maar er is voor mij eerlijk gezegd weinig aan als ik én niet opgewonden raak vantevoren..en ook vrijwel nooit klaarkom.
Bij ons is het zo dat praten over seks áltijd zin in seks oplevert. Zowel wanneer we praten over 'een probleem' als wanneer we gewoon in bed praten over 'wat zou jij nou nog wel eens willen'.



Mijn man kan ook gewoon vergeten dat je in een weekend niet perse steeds van alles buiten de deur of achter de computer hoeft te doen. Ik neem daardoor wat vaker initiatief. Afgelopen weekend heb ik hem terwijl hij achter zijn laptop zat, onverwachts geblinddoekt en mee naar de slaapkamer genomen en we zijn er twee uur gebleven.



Moet ik er wel bij zeggen dat ik mijn mans eerste relatie én eerste sexpartner ben, dus dat hij nog steeds veel moet ontdekken en leren.
Alle reacties Link kopieren
quote:Vl43inder schreef op 28 juli 2010 @ 12:46:

[...]





Hoe moet je veranderen als stel om opeens weer regelmatig spontane seks te hebben dan?



Door alles met een beeldscherm een poosje uit te laten.

Krijg je opeens gezellige gesprekken, met een beetje mazzel.

Flikker je er nog twee waxinelichtjes tegenaan.....moet je eens opletten wat er gebeurt
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Ik kan alleen maar vertellen hoe wij ermee omgaan, niet hoe 'een stel dat moet doen'.

Wij wonen nu zo'n 20 jaar samen en we hebben ook onze futloze en saaie periodes gehad. Soms vanwege duidelijk aanwijsbare orzaken (fysiek, psychisch of sociaal) soms zonder duidelijke reden.

Dat constateer je dan bij jezelf (goh, we hebben al Xtijd geen sex meer gehad, waar ligt dat aan) en afhankelijk van de oorzaak zoek je een oplossing. Soms door de ander spontaan te bespringen, soms door er eerst over te praten.

Wij stellen dan bv weer een date night in, een avond zonder tv, internet, telefoon of bezoek. met lekker eten, alle tijd voor elkaar. En die hoeft echt niet te eindigen met sex, het gaat gewoon om de aandacht voor elkaar.

Praten vinden wij heel belangrijk, hoe een ander dat doet, tja daar kan ik weinig van zeggen.
Alle reacties Link kopieren
Nou praten is dus echt wel de oplossing, alle fantasieen er uit gooien, erachter komen dat je kinkier bent dan je van te voren dacht en resultaat is dat jij en je vriend het liefst zometeen 24/7 willen neuken !
Alle reacties Link kopieren
quote:Vl43inder schreef op 28 juli 2010 @ 12:43:



Misschien ook leuk om om een uur of 10 samen iets te gaan doen en daarna gelijk naar bed te gaan. Moet wel van jou komen, hij verveeld zich niet namelijk.



Nou dat probeer ik dus al heel vaak, maar hij wil niet zo vroeg naar bed. Want na de seks valt hij vaak in slaap en dat vindt hij dan weer zonde van de avond of hij ligt om 3 uur weer wakker.



Oftewell; ik probeeeer m wel vaak wat eerder mee te krijgen, maar ik heb het gevoel dat ik dan zo aan m trek en zo mn best moet doen terwijl ik het leuk zou vinden als híj mij eens mee zou sleuren



Maar misschien moet ik zelf ook meer initiatieven nemen....kijken of ik er zelf verandering in kan brengen. Ik merk alleen dat ik niet echt opgewonden meer wordt lately en dat is dan zo moeilijk...

Of we moeten Christine le Duk eens bezoeken



Iemand hierboven schreef dat ik niet moest verwachten dat je een hele relatie lang spontante, geweldige seks hebt. Maar ik krijg dat idee soms wel! In allerlei bladen lees je altijd over van die stellen die na 20 jaar huwelijk nog steeds helemaal opgewonden van elkaar raken en het minsten 1 keer per week doen.

Of dat vrouwen altijd zoveel zin hebben,..en dan twijfel ik dus meteen of ik/wij dan wel normaal zijn als we minder zin hebben of elkaar na 5 jaar al niet meer bespringen....
quote:blijfgewoonbianca schreef op 28 juli 2010 @ 12:51:

[...]





Door alles met een beeldscherm een poosje uit te laten.

Krijg je opeens gezellige gesprekken, met een beetje mazzel.

Flikker je er nog twee waxinelichtjes tegenaan.....moet je eens opletten wat er gebeurt



Wij hebben oeverloze gezellige gesprekken, maar zelfs met kaarsjes aan belanden wij daardoor niet in bed, nou ja, niet om te seksen. Dus dat gaat niet voor iedereen op.

Wij hebben het zo vaak gehad over ons seksleven omdat het niet lekker liep dat het zo enorm beladen is geworden, dat die beladenheid op een gegeven moment een groter probleem was dan het niet van elkaar weten hoe we het zouden willen hebben.
Alle reacties Link kopieren
Waarom moet je perse sex in bed? Waarom moet hij perse in bed blijven liggen na de daad, hij kan er toch weer uit en op z'n normale tijd gaan slapen?
Alle reacties Link kopieren
Precies, gewoon lekker sex op de bank of in de keuken, even tussendoor snel (of natuurlijk waar je maar wilt).



Je moet het soepel houden, anders gaat het roesten. Door te sexen krijg je enkel meer zin in sex !!
Alle reacties Link kopieren
quote:chickensoup schreef op 28 juli 2010 @ 12:39:



Maar ik merk bij mezelf ook gewoon heel weinig zin nu, dat maakt het ook niet makkelijker om allerlei initiatieven te ontplooien En ik baal gewoon zo erg dat klaarkomen bij mij zo moelijk gaat...nou ja moeilijk, meestal lukt het wel binnen een minuut of 10/15 maar ik krijg zo het gevoel dat dat voor mn vriend te lang duurt



Hij heeft t er ook vaak over dat ik moeilijk klaarkom. Maar volgens mij heeft hij hiervoor allemaal vrouwen gehad die de boel faketen, want volgens hem kwamen ze allemaal klaar van penetratie. Nou ja, ik ken eigenlijk vrij weinig vrouwen die dat daadwerkelijk kunnen en nu zit ik dus met het oordeel dat ik lastig kan klaarkomen, omdat hij het idee heeft dat ik net als die andere vrouwen wel even magically klaarkom van penetratie alleen

Heb m ook wel eens verteld dat er geloof ik maar 10% van de vrouwen klaarkomt van alleen een penis, maar dat wil hij geloof ik niet helemaal geloven



Houdt het moeilijk klaarkomen je ook echt tegen om het initiatief te nemen? (vind overigens dat 10 tot 15 minuten echt niet lang is...) Het lijkt me dat je ook zonder klaarkomen enorm van seks kunt genieten... Merk zelf dat ik niet heel makkelijk kom (vaker niet dan wel), maar hoe meer ik daar over zou piekeren, des te minder ik zou genieten!
Alle reacties Link kopieren
quote

Iemand hierboven schreef dat ik niet moest verwachten dat je een hele relatie lang spontante, geweldige seks hebt. Maar ik krijg dat idee soms wel! In allerlei bladen lees je altijd over van die stellen die na 20 jaar huwelijk nog steeds helemaal opgewonden van elkaar raken en het minsten 1 keer per week doen.

unquote

Dat zal best dat die stellen er zijn. En er zijn ook stellen bij wie het niet zo gaat. Ik denk dat die de boventoon voeren, maar het is wel nog een taboe om daar eerlijk over te zijn denk ik.
Alle reacties Link kopieren
quote:chickensoup schreef op 28 juli 2010 @ 12:20:

Alleen hij doet het niet heel vaak...en als hij dan begint, maakt hij het vaak niet af Dit is voor mij wel echt een breekpunt hoor, niet afmaken!?!! Mijn vriendje is 1 x gestopt voordat ik een tweede keer kwam (ruis) en ik was me over de zeik, dat doet hij dus nooooooooit meer
quote:Cherrybomb schreef op 28 juli 2010 @ 12:58:

[...]





Dit is voor mij wel echt een breekpunt hoor, niet afmaken!?!! Mijn vriendje is 1 x gestopt voordat ik een tweede keer kwam (ruis) en ik was me over de zeik, dat doet hij dus nooooooooit meer Ik denk dat voor mijn man dat gedrag juist een breekpunt zou zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:Vl43inder schreef op 28 juli 2010 @ 12:54:

[...]





Wij hebben oeverloze gezellige gesprekken, maar zelfs met kaarsjes aan belanden wij daardoor niet in bed, nou ja, niet om te seksen. Dus dat gaat niet voor iedereen op.

Wij hebben het zo vaak gehad over ons seksleven omdat het niet lekker liep dat het zo enorm beladen is geworden, dat die beladenheid op een gegeven moment een groter probleem was dan het niet van elkaar weten hoe we het zouden willen hebben.Goh, wat onzettend herkenbaar....!
Alle reacties Link kopieren
quote:Vl43inder schreef op 28 juli 2010 @ 13:00:

[...]





Ik denk dat voor mijn man dat gedrag juist een breekpunt zou zijn.Nou niet LETTERLIJK over de zeik natuurlijk, maar zeg ook niet tijdens het neuken van: zooo, stop maar, ik ga even de planten water geven.
Alle reacties Link kopieren
ik ben het eigenlijk met iedereen wel eens

Nu moet er alleen nog verandering in komen hier... misschien moet ik er niet opnieuw een gesprek tegenaa gooien maar gewoon de site van Christine eens opengooien op zij laptop....



Overigens heb ik bij mn vriend wel vaker het gevoel dat ik erg aan hem moet trekken ( nou ja..... :-) ) voordat hij iets wil doen.

Ook met leuke dingen doen, of de vakantie planenn of zo

Maar ik hoor dat van wel meer vriendinenn dus volgens mij is t ook een beetje man-eigen om niet heel organiseerderig en regelend te zijn. alleen wel jammer dat het initiatief daardoor vaak bij mij komt te liggen....
Alle reacties Link kopieren
Als je veel in je hoofd met sex bezig bent krijg je vaak vanzelf zin.



Dus door je sexy aan te kleden, een erotisch boek te lezen, een lekker parfummetje op te doen gaat de motor vaak al warm lopen, zeg maar.



Heel veel dingen laten we vaak uit gemakzucht; zo vervelend om je na het eten in iets sexy's te hijsen om daarmee op de bank te gaan zitten en pffffffffffff, met je hoge hakken aan in bed gaan liggen; ook al zo'n gedoe.En een matras in de kamer leggen en met massage olie in de weer te gaan; moet je weer alles terugsjouwen en je had al zoveel was....... Jammer, want dat zijn vaak wél de voorbereidingen waar je zélf van in de stemming kunt komen en waar je partner vast ook wel van achter zijn laptop vandaan wil komen.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:Cherrybomb schreef op 28 juli 2010 @ 13:03:

[...]





Nou niet LETTERLIJK over de zeik natuurlijk, maar zeg ook niet tijdens het neuken van: zooo, stop maar, ik ga even de planten water geven.



Hahaha :-)

nee dat doe je niet maar andersom komt wel veel vaker voor volgens mij.....en als de man klaargekomen is, is de seks vaak ook klaar. Terwijl een vrouw na het klaarkomen zelden het bed weer uit zal stappen en de boel niet afmaakt
Ja, da's leuk, bekijk de Christine le Duc pagina's of bestel de PABO gids en bekijk net als vroeger met het krantje van Bart Smit rond Sinterklaas wat jij en wat hij het leukste van iedere pagina vindt.
quote:chickensoup schreef op 28 juli 2010 @ 13:08:

[...]





Hahaha :-)

nee dat doe je niet maar andersom komt wel veel vaker voor volgens mij.....en als de man klaargekomen is, is de seks vaak ook klaar. Terwijl een vrouw na het klaarkomen zelden het bed weer uit zal stappen en de boel niet afmaaktDat komt ook doordat klaarkomen bij mannen fysiek gewoon anders is dan bij vrouwen. Enorm voordeel is dus dat wij vaker kunnen komen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Vl43inder schreef op 28 juli 2010 @ 13:09:

Ja, da's leuk, bekijk de Christine le Duc pagina's of bestel de PABO gids en bekijk net als vroeger met het krantje van Bart Smit rond Sinterklaas wat jij en wat hij het leukste van iedere pagina vindt.







Dat vond ik vroeger ook altijd zo'n feest om samen te doen.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
quote:blijfgewoonbianca schreef op 28 juli 2010 @ 13:11:

[...]









Dat vond ik vroeger ook altijd zo'n feest om samen te doen.Jij had ook alle My Little Ponies aangekruisd?
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat het probleem oo keen beetje is dat wij onszelf geen van beiden als heel erg "wild en kinky" zien.

Van een pornofilm zou ik heus wel opgewodnen raken maar het voelt ook een beetje onnatuurlijk om daar dan samen naar te kijken, en zo'n speelpakje...lijkt me best wel leuk, maar ik zie mezelf niet echt als de sletterige stoeipoes .....

Ik zit me af te vragen hoe we die knop om kunnen zetten....zodat we een beetje sletteriger worden
Alle reacties Link kopieren
quote:Vl43inder schreef op 28 juli 2010 @ 13:12:

[...]





Jij had ook alle My Little Ponies aangekruisd?



Nee, die héle grote dekhengsten natuurlijk, gekkie ! We hadden het toch over de Pabo-gids?



Maar, inderdaad; de Bart Smit folders vond ik ook leuk.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Niet alles is wild en kinky hoor. Een leuke en mooie vieb (dus niet zo'n trillend disneyfiguur!) valt wel mee.



Kan me voorstellen dat het ietwat ongemakkelijk voelt, maar gewoon gezellig uitkiezen uit die blaadjes valt wel mee. Je hoeft niet gelijk tot aanschaf over te gaan voor het juiste effect.
quote:blijfgewoonbianca schreef op 28 juli 2010 @ 13:14:

[...]





Nee, die héle grote dekhengsten natuurlijk, gekkie ! We hadden het toch over de Pabo-gids?



Maar, inderdaad; de Bart Smit folders vond ik ook leuk.Ik bedoelde met My Little Ponies ook de pabo gids . Ze hebben dezelfde kleurtjes en ze zijn kleiner dan een echte ponylul.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven