Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Thuis
Welkom op de pijler Thuis. Op deze overzichtspagina vind je alles dat te maken heeft met onder meer huizen, tuinen en huisdieren.Hoe verbouw ik mijn huis? Welke groente kan ik in mijn moestuin kweken? Wat kan ik doen om mijn kat te stoppen de meubels kapot te krabben? Het zijn vragen waar velen van ons wel eens mee kampen. Praat mee en ontvang of geef tips over alles dat bij huisje, boompje, beestje hoort.

(goedkope) kussenhoezen

16-11-2011 20:53 31 berichten
Link kopieren Quote
Iemand een idee waar ik betaalbare/goedkope kussenhoezen kan kopen. Wil de huidige kussens eens opleuken maar overal zijn die hoezen zo duur dat ik dat zonde van mijn geld vindt. Kwantum bv 14,95 per hoes, v en d vergelijkbaar of heel saai effen.Wie heeft de ultieme tip. Mag online of een gewone winkel.
Link kopieren Quote
www.envelop.eu keuze uit meer dan 1000 kussenhoezen echt geweldig!
Link kopieren Quote
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 20-04-2017 18:18
Reason: spam
% gewijzigd
Link kopieren Quote
Spammert
Link kopieren Quote
Weet niet of je handig bent maar zelf maken? Kussenhoezen zijn wdb wel echt geschikt voor startende naaisters. Rechttoe rechtaan. Maak ze van leuke stofjes die je soms al onbewust zelf in huis hebt, bv heb er eentje van gaaf shirt v mn dochter, oud dekbedovertrek, achterkant van geblokt tafellaken v zeeman. Kost je dan vrij weinig.

Meeste stoffen zijn nl ook 6,95 pm, tenzij je ze allemaal hetzelfde wilt, vind ik het zelf niet veel goedkoper om allemaal verschillende stofjes bij bv jan sikkes te halen.
Link kopieren Quote
Maar je hoeft toch geen meter te halen per stofje? Ik maak ze ook zelf. Bij kwantum hebben ze mooie stoffen voor 5 pm.
Link kopieren Quote
Oh ja oud topic...

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven