Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Wie ook roljaloezie thuis en hoe bevalt t?

08-06-2010 20:28 10 berichten
Alle reacties Link kopieren
Mijn man en ik zitten er over na te denken om roljaloezieen aan te schaffen voor in de slaapkamer (toekomstige computerkamer) en de ramen boven het keukenblok.

Nu is mijn vraag: wie heeft dit ook en hoe bevalt t? Is het vrij dicht materiaal en dus wel wat verduisterend? Wij willen geen gordijnen in de slaapkamer omdat dit later de computerkamer/kantoor wordt.

Kunnen ze ook op maat gemaakt/geleverd worden bij b.v. formido/praxis etc.

Wie heeft goede tips waar we ze het beste kunnen bestellen?
Alle reacties Link kopieren
Wat bedoel jij met roljaloezieen? Van die bakken aan de buitenkant?
Alle reacties Link kopieren
Alle reacties Link kopieren
Mooi, nadeel is dat er vliegjes tussen kunnen gaan zitten.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind ze mooi!Een vriend van mij heeft die ook voor de ramen.

lichtbruinig en sluit best goed af als ze dicht zijn.Ik heb zelf rolgordijnen en ook daar zit wel eens een opgerolde mug in ;-)
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ze in de keuken hangen, de kant-en-klare van de karwei. Vind het effect erg leuk, het verduistert wel aardig.Een straat verderop hebben ze de chique versie denk ik en daar kijk je nauwelijks naar binnen als ze dicht zijn. Andersom weet ik het natuurlijk niet;)Bij de 'betere' gordijnenwinkel verkopen ze ze ook (wel prijzig), zoals Decorette enzo. Heb het daar ook nagevraagd, maar daar was het bijna 900 euro voor een raam van 220b bij 180h. Vond dat te duur, dus nu voor de keuken (90 en 60 breed) gewoon bij de Karwei gehaald.
Alle reacties Link kopieren
Wij hebben ze ook thuis. Het ziet er goed en altjid netjes uit. Je kunt ze op alle hoogtes, dicht of halfdicht doen, etc.. We hebben ze bij de bouwmarkt gehaald en één van de twee op maat gemaakt (er zit een mal en ee handleiding bij hoe je dat kunt doen).
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor alle reactie's! Dat is ook nog een idee, om ze zelf op maat te snijden. Wij hebben geen standaard maten voor de ramen, dus dat is een nadeel. Op maat maken bij Decorette is voor ons ook te duur, dat wordt 'm niet. A.s. zaterdag gaan we de roljaloezieen bij een bouwmarkt bekijken en we gaan ook nog naar Ikea voor spullen in de keuken.
Alle reacties Link kopieren
Wij hebben precies dezelfde (die zwarte op de foto) op de BG en boven in het wit. Wij hebben ze online gekocht bij Raamdecoratietotaalmarkt, je kunt daar de afmetingen invoeren en dan zie je gelijk de prijs. Scheelde enorm veel in prijs, vergeleken met een gespecialiseerde winkel dan, waarschijnlijk niet bij de bouwmarkt. Maar daar heb ik ze gekocht voor in de kamer van mijn zoon en ik vind de kwaliteit echt een heel stuk minder hoor...
Alle reacties Link kopieren
Ik ben even aan het kijken geweest op internet en kwam bij een webwinkel die easdeco.nl heet. Ik kom dan op ongeveer 500 euro ipv 1000 euro bij de raamdecoratietotaalmarkt.nl.

Wie heeft ervaring bij bestellen via easdeco??

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven