Eten
alle pijlers
Marinade net zoals vd poelier
dinsdag 23 mei 2017 21:19
Maar als je die van verstegen mengt met olie heb je ook natte drup.k.middleton schreef: ↑23-05-2017 21:19Mmm ja die komt wel in de buurt maar bij de poelier zijn ze ook nattig en van verstegen is echt een dry rub.
dinsdag 23 mei 2017 21:39
Uuhh... dat ken ik niet..
dinsdag 23 mei 2017 21:50
Jaaa! Kippiewinkelfanaat schreef: ↑23-05-2017 21:48Kippie is een grill en maaltijdenwinkelketen. Die hebben echt goddelijk gemarineerde kippenkluifjes.
dinsdag 23 mei 2017 21:51
Oh vind je ? Die vind ik echt niet zo bijzonder .winkelfanaat schreef: ↑23-05-2017 21:48Kippie is een grill en maaltijdenwinkelketen. Die hebben echt goddelijk gemarineerde kippenkluifjes.
dinsdag 23 mei 2017 22:04
woensdag 24 mei 2017 07:14
zijn iid vaak van https://store.verstegen.eu/nl_freshserv ... r-kip.html ingrediënten staan erbij , kun je zelf knutselen.
eten moet je toch, kun je beter wat lekkers maken
woensdag 24 mei 2017 09:01
Ik gebruik de normale (niet hot) kipkruiden van Verstege, die mix ik met olie voor de marinade.
Ik braad de kippetjes in de koekenpan bruin, kieper ze in een ovenschaal en dan doe ik er nog wat droge Verstege kipkruiden over want dan krijg je een extra krokant korstje in de oven.
Ik braad de kippetjes in de koekenpan bruin, kieper ze in een ovenschaal en dan doe ik er nog wat droge Verstege kipkruiden over want dan krijg je een extra krokant korstje in de oven.
en me vriend die wilt ook nog wat zegge