Eten
alle pijlers
Afgehaalde sushi bewaren.
dinsdag 11 juli 2017 20:13
Sushi afgehaald bij de Shabu, ze waren er nog aan bezig toen ik het kwam afhalen echter...vriendin die het met mij zou komen oppeuzelen heeft wegens een calamiteit afgezegd enne...ik kan het niet op in 1 keer dus vroeg ik mij af of het verstandig is het te bewaren in de koelkast. Ik heb het ongeveer twee uur geleden uit de koelkast gehaald om het op kamertemperatuur te laten komen maar kan de hele box niet in mijn eentje op, wilde morgen het restant opeten.
Normaliter eet ik sushi altijd meteen op (vanwege het rauwe aspect) dus ik vroeg mij af of jullie ervaring hebben met bewaren en het de volgende dag eten, geen zin in gillende buiktyfus namelijk.....
Normaliter eet ik sushi altijd meteen op (vanwege het rauwe aspect) dus ik vroeg mij af of jullie ervaring hebben met bewaren en het de volgende dag eten, geen zin in gillende buiktyfus namelijk.....
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
dinsdag 11 juli 2017 20:53
Dit.Kirikou schreef: ↑11-07-2017 20:29Ik denk vooral dat het niet meer echt lekker is. De (weinige) keren dat wij sushi over hadden was het de volgende dag erg droog.
Twee uur op kamertemperatuur laten komen lijkt me overigens niet nodig en in dit geval niet echt handig. Een half uurtje lijkt me genoeg.
Heb je geen aardige buren die je op een portie kan trakteren?
dinsdag 11 juli 2017 21:00