gevuld eitje

09-02-2018 15:31 38 berichten
Alle reacties Link kopieren
typ gevulde eitjes in in google en het interweb ontploft.
ik ben gek op gevulde eitjes , makkelijk , altijd lekker en honderden mogelijkheden.
diverse gemaakt , maar ben opzoek naar nu net dat ene eitje, met dat geheime ingrediënt , saus etc.
eten moet je toch, kun je beter wat lekkers maken
Alle reacties Link kopieren
nooit boter gebruiken, altijd mayo
en geheim ingrediënt?: Worcestersaus
Ik gebruik creme fraiche in plaats van mayo.
Alle reacties Link kopieren
Kerrie of gerookt paprikapoeder
Alle reacties Link kopieren
Voor mij is er maar één recept, uit de Volkskrant:

https://www.volkskrant.nl/koken-en-eten ... ~a3635634/
Mayo, zout, paprikapoeder, Ketjap en een beetje mosterd.
Alle reacties Link kopieren
lilalinda schreef:
09-02-2018 15:37
nooit boter gebruiken, altijd mayo
en geheim ingrediënt?: Worcestersaus
boter ? er zullen toch geen mensen zijn die de eigelen mengen met boter? althans dat hoop ik ...
eten moet je toch, kun je beter wat lekkers maken
En wat kerriepoeder.
Alle reacties Link kopieren
redfox3 schreef:
09-02-2018 15:45
boter ? er zullen toch geen mensen zijn die de eigelen mengen met boter? althans dat hoop ik ...
ohja, en dat is heel vies. Die boter wordt hard, en plakt aan je tanden. En je weet niet hoe snel je het ei weg moet krijgen. Doorslikken lukt echt niet. Maar de boter zit al in je mond.
lilalinda schreef:
09-02-2018 15:37
nooit boter gebruiken, altijd mayo
en geheim ingrediënt?: Worcestersaus
Doe ik ook. Veel lekkerder!

Mosterd, mayo en een snufje paprikapoeder.
Mayo, picallily, zwarte peper.
Alle reacties Link kopieren
Mayo, mosterd, kerrie, paprikapoeder, Knoflookpoeder en peper en zout.
Alle reacties Link kopieren
Mayo, gesnipperd uitje, gesnipperd augurkje, beetje maggi en klaar.. Dun gesneden stukje rode paprika erop ter garnering.
Nou ja.. dat dus..
Alle reacties Link kopieren
patchouli_ schreef:
09-02-2018 15:44
Voor mij is er maar één recept, uit de Volkskrant:

https://www.volkskrant.nl/koken-en-eten ... ~a3635634/

Hmm chilisaus? Interessant. Heb toevallig te veel eieren in huis. Ik voel inspiratie opkomen...

:proud:
"It does not do to dwell on dreams, and forget to live."
Alle reacties Link kopieren
Ik heb laatst deze gemaakt waren een groot succes!!

https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... oze-eieren
Alle reacties Link kopieren
Eigeel, mayo, chilisaus, heksenkaas, kerriepoeder, bieslook
anoniem_354448 wijzigde dit bericht op 09-02-2018 16:01
9.26% gewijzigd
Kurk schreef:
09-02-2018 15:59
Ik heb laatst deze gemaakt waren een groot succes!!

https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... oze-eieren
Proef je de bietensap ook?
Alle reacties Link kopieren
Elfje112 schreef:
09-02-2018 16:01
Proef je de bietensap ook?
Nee helemaal niet! Geeft alleen een fantastisch kleurtje aan het buitenste laagje :-) bietendrap was wat dik dus heb de eitjes ook afgespoeld onder de kraan. Bieten weg maar de kleur blijft.
Het Viva forum ontploft nu ook!
Kurk schreef:
09-02-2018 16:03
Nee helemaal niet! Geeft alleen een fantastisch kleurtje aan het buitenste laagje :-) bietendrap was wat dik dus heb de eitjes ook afgespoeld onder de kraan. Bieten weg maar de kleur blijft.
Dat is dan wel proberen waard!
Alle reacties Link kopieren
Worcestersaus gaat bij mij bijna overal wel in , soep, saus jus , eitjes idd .
picallily en heksenkaas klinken wel aardig
eten moet je toch, kun je beter wat lekkers maken
Ansjovis.
redfox3 schreef:
09-02-2018 15:45
boter ? er zullen toch geen mensen zijn die de eigelen mengen met boter? althans dat hoop ik ...
in de catering heel normaal. De boter zorgt er voor dat het mooi opstijft en je zo de eitjes langer kan bewaren.

Ik doe meestal kerriepoeder erdoor en verder mayo, evt bieslook.
heb ook wel eens gelezen dat men er wat sandwichspread door deed of heksenkaas. Heb ik zelf nog nooit geprobeerd.
En wat ik vroeger wel deed, van die zakjes calve sausjesmix erdoor, samen met mayo
Alle reacties Link kopieren
LunchLover schreef:
09-02-2018 15:57
Hmm chilisaus? Interessant. Heb toevallig te veel eieren in huis. Ik voel inspiratie opkomen...

:proud:
Doen! Alleen oppassen dat je niet te scheutig bent met het selderiezout. Is wel essentieel, maar snel overheersend.
Alle reacties Link kopieren
redfox3 schreef:
09-02-2018 15:45
boter ? er zullen toch geen mensen zijn die de eigelen mengen met boter? althans dat hoop ik ...
Ik... :$ 50 gram boter op 10 dooiers, de rest mayonaise. Daarbij peper, zout, beetje ketchup, worcestershire saus en mosterd. Superlekker!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven