Eten
alle pijlers
anders paas
woensdag 14 maart 2018 10:20
Wij zijn vorig jaar voor traditioneel Italiaans gegaan, beviel goed!
Het menu zag er ongeveer zo uit:
Antipasto: bruschetta, peer met rauwe ham, inktvis, gamba's, olijven, salade carprese, etc. (allemaal vrij 'lichte' hapjes)
Primo: verse spagetti met een saus van room, knoflook, citroen, peterselie en parmezaan
Secondo: hele rosbief uit de oven met gegrilde groene asperges, babyprei en courgette en zelfgemaakte ciabatta
Dolce: sinaasappel-tiramisu
Het menu zag er ongeveer zo uit:
Antipasto: bruschetta, peer met rauwe ham, inktvis, gamba's, olijven, salade carprese, etc. (allemaal vrij 'lichte' hapjes)
Primo: verse spagetti met een saus van room, knoflook, citroen, peterselie en parmezaan
Secondo: hele rosbief uit de oven met gegrilde groene asperges, babyprei en courgette en zelfgemaakte ciabatta
Dolce: sinaasappel-tiramisu
woensdag 14 maart 2018 10:32
Wauw, dit klinkt echt fantastisch.the-dowager schreef: ↑14-03-2018 10:20Wij zijn vorig jaar voor traditioneel Italiaans gegaan, beviel goed!
Het menu zag er ongeveer zo uit:
Antipasto: bruschetta, peer met rauwe ham, inktvis, gamba's, olijven, salade carprese, etc. (allemaal vrij 'lichte' hapjes)
Primo: verse spagetti met een saus van room, knoflook, citroen, peterselie en parmezaan
Secondo: hele rosbief uit de oven met gegrilde groene asperges, babyprei en courgette en zelfgemaakte ciabatta
Dolce: sinaasappel-tiramisu
Verder geen tips hier, ik werk waarschijnlijk met Pasen, dat kan dus ook nog (wel lekker weinig afwas ).
woensdag 14 maart 2018 10:35
Lekker! Wat een goed idee!the-dowager schreef: ↑14-03-2018 10:20Wij zijn vorig jaar voor traditioneel Italiaans gegaan, beviel goed!
Het menu zag er ongeveer zo uit:
Antipasto: bruschetta, peer met rauwe ham, inktvis, gamba's, olijven, salade carprese, etc. (allemaal vrij 'lichte' hapjes)
Primo: verse spagetti met een saus van room, knoflook, citroen, peterselie en parmezaan
Secondo: hele rosbief uit de oven met gegrilde groene asperges, babyprei en courgette en zelfgemaakte ciabatta
Dolce: sinaasappel-tiramisu
dinsdag 20 maart 2018 12:03