anders paas

14-03-2018 10:02 10 berichten
Alle reacties Link kopieren
ben opzoek naat wat ideeen , voor een dinner , maar geen gourmet , stoofpotjes of ovenschotels.
mag best wat ingewikkeld.
eten moet je toch, kun je beter wat lekkers maken
Alle reacties Link kopieren
Receptenweb.nl, of AH.nl

En dan bijvoorbeeld bij kerstrecepten kijken. Gele versiering op tafel en je gasten hebben niks door.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Wij zijn vorig jaar voor traditioneel Italiaans gegaan, beviel goed!
Het menu zag er ongeveer zo uit:

Antipasto: bruschetta, peer met rauwe ham, inktvis, gamba's, olijven, salade carprese, etc. (allemaal vrij 'lichte' hapjes)
Primo: verse spagetti met een saus van room, knoflook, citroen, peterselie en parmezaan
Secondo: hele rosbief uit de oven met gegrilde groene asperges, babyprei en courgette en zelfgemaakte ciabatta
Dolce: sinaasappel-tiramisu
Als het weer het enigszins toelaat (altijd risico met vroege pasen) wordt het de eerste bbq van het jaar.
Alle reacties Link kopieren
the-dowager schreef:
14-03-2018 10:20
Wij zijn vorig jaar voor traditioneel Italiaans gegaan, beviel goed!
Het menu zag er ongeveer zo uit:

Antipasto: bruschetta, peer met rauwe ham, inktvis, gamba's, olijven, salade carprese, etc. (allemaal vrij 'lichte' hapjes)
Primo: verse spagetti met een saus van room, knoflook, citroen, peterselie en parmezaan
Secondo: hele rosbief uit de oven met gegrilde groene asperges, babyprei en courgette en zelfgemaakte ciabatta
Dolce: sinaasappel-tiramisu
Wauw, dit klinkt echt fantastisch.

Verder geen tips hier, ik werk waarschijnlijk met Pasen, dat kan dus ook nog (wel lekker weinig afwas ;-) ).
the-dowager schreef:
14-03-2018 10:20
Wij zijn vorig jaar voor traditioneel Italiaans gegaan, beviel goed!
Het menu zag er ongeveer zo uit:

Antipasto: bruschetta, peer met rauwe ham, inktvis, gamba's, olijven, salade carprese, etc. (allemaal vrij 'lichte' hapjes)
Primo: verse spagetti met een saus van room, knoflook, citroen, peterselie en parmezaan
Secondo: hele rosbief uit de oven met gegrilde groene asperges, babyprei en courgette en zelfgemaakte ciabatta
Dolce: sinaasappel-tiramisu
Lekker! Wat een goed idee!
Alle reacties Link kopieren
bbq zat ik idd aan te denken maar dat risico is me te groot , italiaans thema kan ik wel wat mee ja.
eten moet je toch, kun je beter wat lekkers maken
Alle reacties Link kopieren
We hadden een keer vroege paas op 23 maart.
Dat vergeet ik nooit meer. Het weer was droog en koel.
Wel gezellig binnen gezeten met de chocolade eieren.
Autopsies tonen onomstotelijk de injectieschade aan.
Alle reacties Link kopieren
Dat Italiaanse menu lijkt me ook lekker.
Dan doe ik de brunch ipv diner.
Autopsies tonen onomstotelijk de injectieschade aan.
Alle reacties Link kopieren
ik ga idd maar voor het italiaanse tintje .
wat crostini-bruschetta vooraf
kleine pasta met coquilles , vongole vindt ik teveel gepruts
saltimbocca plus bij gerecht, daar ben ik nog niet uit
wat mooie italiaanse kazen na.
dank voor het idee
eten moet je toch, kun je beter wat lekkers maken

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven