Vandaag hebben wij een mooie boswandeling gemaakt en een paar fikse dennenappels gevonden. Ze zijn schoon en droog en het leek mij wel wat om ze in een tros/krans op te hangen. Het lijkt mij wel mooi om dan elk jaar rond dezelfde tijd die krans op te gaan hangen.
Toen ik opzoek was naar inspiratie kwam ik een WikiHow tegen waar de tip wordt gegeven om je gevonden dennenappels af te bakken Is dat echt aan te raden? Zijn er meer mensen die dat doen? Blijven ze dan langer goed?
Ze liggen bij mij gewoon op een schaal en komen rechtstreeks uit het bos. Liggen er al maanden.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Anoniem_240865
zaterdag 13 oktober 2018 19:53
Ik heb al... even rekenen... 17 jaar reuze grote dennenappels van vakantie uit een bos in Frankrijk liggen (nouja, in t seizoen, daarbuiten liggen ze in een bak in de garage). Ongebakken en nog steeds prachtig.