Thuis
alle pijlers
droge oliebollen
dinsdag 1 januari 2019 19:27
dinsdag 1 januari 2019 20:02
Of juist een pudding ermee maken! Beter dan weggooien. Brood pudding maken, maar dan ipv oud brood, oude oliebollen. Heel lekker.
Ovenschaal invetten, oliebollen in stukken scheuren, erin, beetje gesmolten boter erop gieten. Mixje maken van room (of melk), suiker, vanille, kaneel en 2 eieren. 35 min in de oven op 180. Nog wat poedersuiker erop en lekker eten. Kan zelfs als ontbijt
dinsdag 1 januari 2019 20:02
Of juist een pudding ermee maken! Beter dan weggooien. Brood pudding maken, maar dan ipv oud brood, oude oliebollen. Heel lekker.
Ovenschaal invetten, oliebollen in stukken scheuren, erin, beetje gesmolten boter erop gieten. Mixje maken van room (of melk), suiker, vanille, kaneel en 2 eieren. 35 min in de oven op 180. Nog wat poedersuiker erop en lekker eten. Kan zelfs als ontbijt
dinsdag 1 januari 2019 21:31
Ik bak ze altijd zelf en bewaar ze in de ijskast (ook vanwege de geur). De volgende dag gaan ze met een paar tegelijk de magnetron in. Wel is de korst dan niet meer knapperig. In de oven wordt ook de korst knapperig maar de kans bestaat dan dat ze van binnen niet warm genoeg worden.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven