Overig
alle pijlers
Biscuit taart invriezen
zaterdag 9 juni 2018 17:20
Ik heb maandag een taart gemaakt en gevuld met banketbakkersroom en jam en botercreme. En ingevroren.
Vrijdag in de koelkast ontdooit.
Nu is er een halve overgebleven op zaterdag.
Kan ik deze weer invriezen???
Het gaat mij niet om de smaak maar of het qua voedselveiligheid kan? Het is voor mij zelf.
Vrijdag in de koelkast ontdooit.
Nu is er een halve overgebleven op zaterdag.
Kan ik deze weer invriezen???
Het gaat mij niet om de smaak maar of het qua voedselveiligheid kan? Het is voor mij zelf.
winneh wijzigde dit bericht op 09-06-2018 18:58
0.82% gewijzigd
zaterdag 9 juni 2018 17:30
Dit is dus niet waar.
Bijna al het vlees dat je in verpakkingen koopt is al ingevroren geweest. Net als meeste brood in de super dat niet word afgebakken in de winkel.
En die dingen vriezen mensen ook gewoon nog eens in thuis.
zaterdag 9 juni 2018 19:29
Regels moeten er zijn maar als particulier maak je zelf een inschatting. Op koelkasttemperatuur zijn er erg weinig bacteriën actief.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven