Overig
alle pijlers
Napraat, deel 133 (met geklets)
zondag 19 juli 2020 14:58
Beste forummers,
Welkom in napraat 133!
Op verzoek een link naar de OP (openingspost) vanwege een te lange OP. Lees hier de OP van het Napraattopic: overig/napraattopic-op/list_messages/249598 .
Als blijkt dat er teveel onduidelijkheid bestaat en de OP niet gelezen wordt, dan zal de OP weer terug gezet worden.
Even ter herinnering: Hinten en hengelen naar eerdere nicks is niet toegestaan.
Let op: Ook de huisregels zijn in het Napraattopic gewoon van toepassing.
Ook in 'napraat 2.0' kan er worden nagepraat, maar dan zonder off-topic berichten.
overig/napraat-2-0/list_messages/465266#
Veel napraatplezier!
Met vriendelijke groet,
Community Manager Viva en Viva Mod. team
Welkom in napraat 133!
Op verzoek een link naar de OP (openingspost) vanwege een te lange OP. Lees hier de OP van het Napraattopic: overig/napraattopic-op/list_messages/249598 .
Als blijkt dat er teveel onduidelijkheid bestaat en de OP niet gelezen wordt, dan zal de OP weer terug gezet worden.
Even ter herinnering: Hinten en hengelen naar eerdere nicks is niet toegestaan.
Let op: Ook de huisregels zijn in het Napraattopic gewoon van toepassing.
Ook in 'napraat 2.0' kan er worden nagepraat, maar dan zonder off-topic berichten.
overig/napraat-2-0/list_messages/465266#
Veel napraatplezier!
Met vriendelijke groet,
Community Manager Viva en Viva Mod. team
moderatorviva wijzigde dit bericht op 26-07-2020 14:46
11.85% gewijzigd
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen. (Mr. Visser) (Blijfgewoonbianca)
Bij vragen over beleidskeuzes kun je terecht op het 'vraag het de mods' topic.
Bij vragen over beleidskeuzes kun je terecht op het 'vraag het de mods' topic.
zondag 19 juli 2020 17:50
BellatrixVanDetta schreef: ↑19-07-2020 17:45
Vandaag weinig groente denk ik, trucker heeft de bbq aangeslingerd!
Is dat nog die trucker waar je toen zo hoteldebotel van was?
zondag 19 juli 2020 17:51
Oh ja, witlof had ook nog op mijn lijstje gemoeten. Ik ben dol op witlof, liefst rauw.Lucieanders schreef: ↑19-07-2020 17:49Bleekselderij, venkel, witlof, bietjes, koolraap, pastinaak, worteltjes.
zondag 19 juli 2020 17:55
Nog steeds dezelfde!Lady*Voldemort schreef: ↑19-07-2020 17:50
Is dat nog die trucker waar je toen zo hoteldebotel van was?
Wonen alweer drie jaar samen!
Trouwe onderdaan van Zijne Majesteiten Kater I en II
zondag 19 juli 2020 17:57
Wat goed Bella, mooi om te horen.
zondag 19 juli 2020 17:57
Nou wat leuk zeg!
zondag 19 juli 2020 18:01
Ik lust bijna alle groenten en vind er ook veel echt lekker, maar witlof gaat er bij niet in. Daar zit een soort bittertje in wat bij mij heel slecht valt. Zo'n bittertje zit ook in radijs en dat vind ik ook daarom ook niet lekker (maar heb ik minder last van omdat het meestal ergens doorheen zit)
zondag 19 juli 2020 18:03
-Shifty- schreef: ↑19-07-2020 18:01Ik lust bijna alle groenten en vind er ook veel echt lekker, maar witlof gaat er bij niet in. Daar zit een soort bittertje in wat bij mij heel slecht valt. Zo'n bittertje zit ook in radijs en dat vind ik ook daarom ook niet lekker (maar heb ik minder last van omdat het meestal ergens doorheen zit)
Vergeet je de kern er niet uit te snijden?
zondag 19 juli 2020 18:04
Lady*Voldemort schreef: ↑19-07-2020 17:44Ik ben een groot voorstander van knoflooksaus. Met heel veel knoflook en heel veel peterselie. Mijn opa lustte geen knoflook, dus noemden wij het altijd peterseliesaus. Dan slobberde de beste man tijdens het fonduen de halve bak leeg
zondag 19 juli 2020 18:05
Ik weet het niet want ik maak het nooit klaar Maar ik neem maar aan dat als anderen het lekker vinden en ik niet dat het aan mij ligt, niet aan hoe het is klaargemaakt.
zondag 19 juli 2020 18:06
Kersen heerlijk.herfstappeltaart schreef: ↑19-07-2020 17:58Net een schaaltje heerlijke donkerrode, zoete kersen gegeten van een kweker hier uit de buurt. Heerlijk.
zondag 19 juli 2020 18:06
Ik vind het vooral intrigerend dat jij blijkbaar weet hoe de oude sokken van je opa smaken.herfstappeltaart schreef: ↑19-07-2020 17:51Ik vind ook bijna alle groente wel lekker behalve paksoi. Dat smaakt naar opa's oude sokken.
Erg lekker vind ik witlof, rauw met een honing-mosterdsausje en fruit of gekookt met ham en kaas uit de oven.
De zachte krachten zullen zeker winnen.
H. Roland Holst
H. Roland Holst
zondag 19 juli 2020 18:08
Die laat ik er juist altijd aan zitten. Ik ben helemaal niet van de kerk dat vroeger alles beter was maar het is een feit dat de witlof vroeger veel bitterder was dan nu. Toen moest je die kern er echt wel uit snijden, maar nu laat ik hem er juist aan zitten om nog iets van dat bittertje mee te krijgen.
zondag 19 juli 2020 18:10
HahahaLady*Voldemort schreef: ↑19-07-2020 17:44Ik ben een groot voorstander van knoflooksaus. Met heel veel knoflook en heel veel peterselie. Mijn opa lustte geen knoflook, dus noemden wij het altijd peterseliesaus. Dan slobberde de beste man tijdens het fonduen de halve bak leeg