Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
Ik zou natuurlijk heel veel delen door kunnen lezen, maar hoe zijn jullie aan je minnaar gekomen eigenlijk? Was dat bij voorbaat bekend en een bewuste keuze?

Tegen gekomen bij het uitgaan?
Via datingsites/apps? en dan die vreemdgaan varianten of de reguliere?
Alle reacties Link kopieren
Ze vallen bij mij gewoon altijd in de achtertuin, gewoon van plof tussen het schuurtje en de groene bak.
...
Ah, je valt op pieten die uitglijden op het dak :)
Alle reacties Link kopieren
Kwartel123 schreef:
14-01-2018 15:40
Ik ben niet pissig hoor, verre van dat.
Maar je reactie is wel tekenend voor hoe jij erin staat denk ik. Tijd om eens goed in de spiegel te kijken en eerlijk te zijn tegen jezelf.
Heb je ook een punt.
@uomo, altijd online. Verschillende sites, zowel specifieke als sites die eigenlijk niets met seks oid te maken hebben

En soms ook via via
Alle reacties Link kopieren
Dag dames,

Ik ben nieuw op dit forum. Ik heb hier vroeger wel al eens meegelezen, maar het is de eerste keer dat ik zelf iets schrijf. Ik heb een vraagje voor de ervaren minnaressen op dit forum.

Ik zal eerst mijn situatie kort beschrijven. Sinds een half jaar heb ik een minnaar, met medeweten van mijn man. Nadat ons seksleven wat in het slob geraakt was, heeft mijn man mij op een dag opgebiecht dat hij het onwaarschijnlijk opwindend vindt om zich voor te stellen dat ik seks zou hebben met een andere man. Mij deed die fantasie ook wel iets. En na heel veel praten, heb ik uiteindelijk contact opgenomen met een vriend van mij, die ik al heel lang ken, en met wie ik in - vrijgezelle - periodes in mijn leven af en toe seks had.
Met hem spreek ik af en toe af op hotel, waarna ik alles in geuren en kleuren vertel aan mijn man.
Mijn minnaar en ik houden bewust de frequentie laag, we zien elkaar zo om de twee- drie maanden, en af en toe bellen we. Als we elkaar horen of zien is dat steeds zeer leuk, en de seks is geweldig. Ik vind hem leuk, maar elke keer als ik hem zie besef ik weer dat we te verschillend zijn om meer dan minnaars te zijn. Ik hou zielsveel van mijn man, ik zou hem nooit voor mijn minnaar verlaten.
En toch heb ik het gevoel dat het verlangen naar mijn minnaar soms te groot is. Dat ik er meer mee bezig ben in mijn hoofd dan dat ik eigenlijk zou willen. En dat ik er soms onzeker door wordt, als hij iets te lang niets van zich laat horen bijvoorbeeld.
Mijn vraag aan jullie, ervaren ladies :), is dus: is het normaal dat ik daar zo mee bezig ben? En dat mijn minnaar mij blijkbaar toch zo veel doet, terwijl ik rationeel weet dat het nooit iets meer zou kunnen worden. En ik eigenlijk ook niet wil dat het iets meer wordt... En hebben jullie tips om dat gevoel beheersbaarder te maken? Want ik zou er niet graag mee stoppen, aangezien die affaire ook het seksleven met mijn man een enorme boost geeft.

Groetjes!
Alle reacties Link kopieren
Hai Marieka. Ja, dat is normaal, dat is wat (goede) seks met je doet, het zorgt voor verbinding en verlangen, het blijft dan ook spelen met vuur op eoa manier, dat geseks met anderen.
Ik heb niet echt tips om het hanteerbaar te houden, het zijn je gedachten die met je op de loop gaan en de truc is om daar controle over te krijgen. Of zelf actie te ondernemen, word je onzeker van zijn stilte, klim dan zelf in de pen. Ben je bang dat hij je niet leuk meer vindt, vraag het hem.
...
Alle reacties Link kopieren
Ik ben best jaloers over hoe nuchter jullie kunnen blijven soms over die minnaars?
De mijne heb ik leren kennen toen hij single was maar ik niet.
Hij maakt het wel direct duidelijk dat hij meer wou maar ik kon dat toen echt niet. na ong 9 maand was ik klaar om thuis het onderwerp op tafel te leggen.
Diezelfde avond krijg ik te horen dat hij iemand heeft leren kennen.
Hij is altijd trouw geweest vroeger dus hij wou eerst echt wel breken. Maar blijkbaar is er iets onweerstaanbaar aan onze klik... (heeft wss vooral met onze D/s relatie te maken) Inmiddels is hij sinds 2 maand verloofd.
Maar ik blijft hem horen en regelmatig zien.
Wat ik met hem doe, voel en ervaar is compleet nieuw voor me.
Ik huil vaak nog wel eens het niet meer is, maar dat is gewoon hypocriet want ik ben ook thuis gebleven.
Maar goed ondertussen kan ik meestal toch gewoon er de fun van inzien zonder de pijn ervan nog te voelen.
Alle reacties Link kopieren
Hey Roos, bedankt voor jouw reactie! Dat grote verlangen hoort er dus bij... Misschien zwakt het ook wel een beetje af naarmate het 'nieuwe' er een beetje af is... we zullen wel zien.

En wat denk jij uit je ervaring Roos, werkt goede seks bij mannen ook zo verbindend? Of kunnen zij dat beter afblokken, zoals zoveel vrouwenbladen beweren?

@belleinchains: het is inderdaad niet altijd gemakkelijk om nuchter te blijven. Maar voor mij is het belangrijkste dat het plezier dat ik aan die affaire ontleen, groter is dan de pijn of onzekerheid die ze teweeg brengt. Want dan kan je er beter mee stoppen, niet?
Alle reacties Link kopieren
Ik ben ook alles behalve nuchter er in...
Gevoelens komen bij mij vrij snel om de hoek kijken. Dacht altijd dat ik dan meteen verliefd was en dus makkelijk verliefd werd, maar daar twijfel ik nu eigenlijk ook over.

Even een hele stomme vraag, maar je noemt het toch een affaire als je het stiekem doet? En jij hebt toch volledige toestemming Marieke?
Kan je trouwens je onzekerheden en je verlangens naar meer ontmoeten niet met je man bespreken? Jullie zijn samen dit avontuur in gestapt.
Alle reacties Link kopieren
Marieka123 schreef:
16-01-2018 16:48

En wat denk jij uit je ervaring Roos, werkt goede seks bij mannen ook zo verbindend? Of kunnen zij dat beter afblokken, zoals zoveel vrouwenbladen beweren?
Jij wilt horen dat jouw minnaar je net zo de bomb en onweerstaanbaar vindt als jij hem. :proud:
Nope, dat antwoord kan ik je niet geven. Mijn ervaring heeft me geleerd dat mannen het echt beter kunnen scheiden en eigenlijk ook veel beter zijn in aandachtsverstrooiing, ze kunnen jou prachtig het gevoel geven dat je het meest geweldige bent dat ze overkomen is terwijl ze er ondertussen een liefje of tig bij hebben, daar is "mijn" H. een prachtig voorbeeld van maar hij is beslist niet de enige geweest. Mannen voelen heel veel verbinding op het moment dat ze met je seksen maar koppelen daarna makkelijker los is mijn ervaring. Ik ben me ervan bewust dat ik generaliserend ben hoor, er zijn ongetwijfeld mannen bij wie het anders werkt. Die ken ik ook maar die kan ik eigenlijk over het algemeen scharen onder de zachte eieren. Eigenlijk.
...
Alle reacties Link kopieren
Hey Soumis, mijn man is idd helemaal op de hoogte, dus technisch gezien is het geen affaire. Ik kan bij mijn man ook mijn onzekerheden en twijfels kwijt. Maar dat is voor hem niet altijd zo gemakkelijk. Met de seks heefthij geen problemen, integendeel 😊. Maar de gevoelens die erbij komen, maken hem soms ook wel onzeker...

Roos: bedankt om je ervaring te delen. Naar mijn gevoel is hij er ook minder mee bezig dan ik. Soms zou ik liever een man zijn, lijkt me een pak eenvoudiger. Toch op het gebied van eindeloos piekeren. Maar om aan vrijblijvende seks te geraken is het wellicht handiger om een vrouw te zijn :)
Marieka123 schreef:
16-01-2018 16:48
En wat denk jij uit je ervaring Roos, werkt goede seks bij mannen ook zo verbindend? Of kunnen zij dat beter afblokken, zoals zoveel vrouwenbladen beweren?
Als ik vanuit persoonlijk perspectief mag reageren, vind ik dat goede seks wel erg verbindend werkt. Wanneer je écht memorabele momenten deelt met elkaar, is de kans groot dat je dit beide herhaald wilt zien. Naar mijn ervaring is dit eerder uitzonderlijk en vraagt het een wel heel bijzondere klik. Vaker gebeurt het dat slechts 1 persoon een onvergetelijke ervaring had, terwijl je het zelf als standaard aanschouwt.
Alle reacties Link kopieren
@charles: leuk om eens een mannelijk standpunt te horen :) bedankt!
Ik denk dat het voor ons beiden behoorlijk memorabel is, aangezien we elkaar al heel ons volwassen leven lang blijven opzoeken. Soms met jaren van radiostilte, doordat we te druk bezig zijn met andere dingen. Maar als we elkaar dan weer terug zien, is de chemie nog steeds dezelfde 😍
Alle reacties Link kopieren
Tijdens mijn eerste stappen met een minnaar heb ik hier eens wat vragen gesteld. Uiteindelijk is dat toen niets meer geworden met die man en is het nooit tot een hoteldate gekomen. Heb het een tijdje rustig gehouden, want had de impact best onderschat. Maar inmiddels heb ik een minnaar gevonden die helemaal mijn type is. Het klikte direct en de vonken vliegen er tussen ons vanaf. In positieve zin, maar door de meespelende gevoelens inmiddels ook in negatieve zin. Iedere keer krijgen we het voor elkaar om hoogoplopende ruzie te krijgen via de app. Als we bij elkaar zijn, is het eigenlijk vrijwel meteen opgelost. Ik vind het alleen zo vermoeiend. Vroeg me af of jullie ook regelmatig ruzie met je minnaar hebben? Ben bang dat we er beide qua gevoel te diep inzitten en het daardoor iedere keer verkeerd gaat.
@A_1980, wat voor ruzies zijn het?
Ik herken me er niet in. De mannen waar ik contact mee heb of had zijn enkel voor de leuk zeg maar. Ik heb geen relatie met hen en de verwachting is enkel om zo nu en dan af te spreken.
Als ik me rot voel over een contact of toch meer verwachtingen krijg, dan probeer ik vooral bij mezelf te zoeken waar dat aan ligt. Conclusie is dan meestal het kenbaar te maken en wat afstand te nemen.

Aan de ene kant is het natuurlijk klote en vermoeiend. Aan de andere kant, hoe erg is het om toe te geven dat je iets voor hem voelt? Wie weet neemt het ruzie maken af als je duidelijk maakt wat je van hem wil
Alle reacties Link kopieren
Waar moet je in godsnaam ruzie om maken met je minnaar? En dan ook nog over de app? Schijnbaar zijn er communicatiestoornissen, stop met appen en ga mailen.
...
Alle reacties Link kopieren
De ruzies gaan in essentie om niets, maar vaak gaan de escalerende gesprekken over gevoelens/emoties en vallen we van een ongelukkig gekozen woord in een sarcastische opmerking en wordt het vaak van kwaad tot erger.

Ik realiseer me wel dat wat afstand nemen zo gek nog niet is. Ben te veel met hem bezig. En mail zou ook wel het eea kunnen oplossen. Daar kun je rustiger en meer doordacht reageren.
Alle reacties Link kopieren
2 weken geleden zouden we een avondje uitgaan en moest hij doordat zijn excuus niet waterdicht bleek (de persoon met wie hij zou afspreken, wilde in het echt ook afspreken) op het laatste moment afhaken. Rationeel denk ik dan prima. We spreken snel iets anders af en heb hem een gezellige avond gewenst. Maar gedurende zo'n avond lopen de emoties dan toch op. Ik deel dat natuurlijk niet met hem, want er is in feite niets aan de hand. Maar dan eindigt de volgende dag iets onzinnigs toch in een ruzie. Dat is het gevolg van de emoties die ik niet onder controle heb. En begrijp dat ook helemaal niet.. voel me soms compleet labiel terwijl ik eigenlijk erg nuchter ben. Zou dat een kwestie van wennen zijn aan dit type relatie of zit ik er dan toch te diep in met mijn gevoel?
Alle reacties Link kopieren
Ik gok je gevoel A_1980 want je minnaar zou voor leuk, lekker en gezellig moeten zijn wat mij betreft. Als er bij mij ruzies bij zouden komen kijken dan zou dat voor mij het einde betekenen.
koekies zijn lekker
Alle reacties Link kopieren
Dat is het onzekere monster binnenin, juist een minnaarrelatie legt dit monster heerlijk bloot. Ineens weet je zeker dat je de moeite niet meer waard ben, dat iedereen voor gaat en jij op het laatste plan komt, van de prioriteitenlijst bent afgeknikkerd. En natuurlijk deel je dat niet want dat vind je kinderachtig maar je neemt het wel mee in je eerstvolgende contactmoment want eigenlijk neem je hem van alles kwalijk en je vindt zelfs érgens dat hij dat goed moet maken. Maar de arme man heeft natuurlijk geen benul van jouw kutgevoel, maakt een misplaatst grapje en bam, vlam in de pan.

De reactie "ik zou er meteen mee stoppen" is een heerlijk kort door de bochte, natuurlijk doe je dat niet, je vindt m leuk. Nonadvies dus. Beter kun je je eigen gevoelens, gedachten (die zijn het belangrijkst!) en reacties onder de loep nemen. Hem vertellen dat je eigenlijk best baalt van hoe dit liep, je nare, onzekere gedachtes onder controle proberen te krijgen want tegenover die afgezegde date staan natuurlijk duizend bevestigingen dat je wel dégelijk de moeite waard bent.
Het is lastig en een enorm aandachtspunt, voor mij ook nog steeds maar ook enorm leerzaam!
...
Als ik in de situatie zit dat ik me verheug op een leuke date die toch niet door kan gaan, dan kan ik ook met mijn verstand zeggen dat het oké is. Maar ik ben niet alleen maar verstand en voel ik me afgewezen. Die teleurstelling is soms moeilijk te verkroppen.
Dus wat ik dan doe (nadat ik mezelf eerst zielig heb gevonden) is zeggen dat ik met er kut over voel. Geen verwijt, enkel mijn gevoel delen en aangeven dat ik weet dat mijn gevoel niet strookt met de werkelijkheid.

Ik weet niet of je er te diep in zit, want ik weet niet wat je voor hem voelt.
Het lijkt er alleen op dat je jezelf probeert te beschermen tegen diepere gevoelens door geen kwetsbaarheid te laten zien
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
31-01-2018 09:30
De reactie "ik zou er meteen mee stoppen" is een heerlijk kort door de bochte, natuurlijk doe je dat niet, je vindt m leuk. Nonadvies dus.
Dat is een persoonlijke mening. Apart dat je de mening van een ander afdoet als nonadvies...
koekies zijn lekker
A_1980 schreef:
31-01-2018 07:50
2 weken geleden zouden we een avondje uitgaan en moest hij doordat zijn excuus niet waterdicht bleek (de persoon met wie hij zou afspreken, wilde in het echt ook afspreken) op het laatste moment afhaken. Rationeel denk ik dan prima.
Anderzijds mag je van je minnaar wel een zekere beschikbaarheid en engagement verwachten, vind ik. Zeker wanneer je ernaar uitkijkt elkaar te zien, is het normaal dat je daarvan afziet als dat last-minute gecancelled wordt. Je vindt elkaar duidelijk leuk, maar goede afspraken maken en naleven is best standaard.
Charles_Gentle28 schreef:
31-01-2018 11:36
Anderzijds mag je van je minnaar wel een zekere beschikbaarheid en engagement verwachten, vind ik. Zeker wanneer je ernaar uitkijkt elkaar te zien, is het normaal dat je daarvan afziet als dat last-minute gecancelled wordt. Je vindt elkaar duidelijk leuk, maar goede afspraken maken en naleven is best standaard.
Dit is een post die onzekere gevoelens voedt.
Ik zie niet in wat minnaar verkeerd doet door aan te geven dat een afspraak niet door kan gaan

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven