
Harde korst krijgen op Pandan-cake
dinsdag 1 juni 2010 om 15:21
Beste mensen,
Ik heb nu 2x een pandan-cake gemaakt die heerlijk was, alleen miste ik de krokante korst... Het korstje wat er nu omheen zit is wel bruin van kleur, maar gewoon heel zacht.. Heeft iemand een idee hoe je hier een lekkere krokante korst omheen krijgt? In de pandan-cake gaat kokosmelk, 7 eieren en de pandan mix. Geen Boter dus.. Alleen de vorm (tulband) invetten met magarine...
Iemand een idee
Thanks!!
Ik heb nu 2x een pandan-cake gemaakt die heerlijk was, alleen miste ik de krokante korst... Het korstje wat er nu omheen zit is wel bruin van kleur, maar gewoon heel zacht.. Heeft iemand een idee hoe je hier een lekkere krokante korst omheen krijgt? In de pandan-cake gaat kokosmelk, 7 eieren en de pandan mix. Geen Boter dus.. Alleen de vorm (tulband) invetten met magarine...
Iemand een idee
Thanks!!
dinsdag 1 juni 2010 om 15:32
dinsdag 1 juni 2010 om 16:46
dinsdag 1 juni 2010 om 16:57
pandancake is Indisch, net als spekkoek en kruidcake. Die hebben allemaal geen korst maar zijn zacht.
Als je toch wil proberen een krokante korst te krijgen moet je m misschien in een ruimere vorm doen. Als de cake scheurt is het "dakje" kapot en komt de groene binnenkant eruit en blijft stollen waardoor het niet kan "korsten"
succes ermee en... welkom op t forum
Als je toch wil proberen een krokante korst te krijgen moet je m misschien in een ruimere vorm doen. Als de cake scheurt is het "dakje" kapot en komt de groene binnenkant eruit en blijft stollen waardoor het niet kan "korsten"
succes ermee en... welkom op t forum