Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Werk & Studie
Welkom op de pijler Werk en Studie. Op deze overzichtspagina vind je alles op het gebied van werk en studeren.Welke studie is verstandig of handig om te volgen, hoe zit het dit jaar met studiefinanciering, wat zijn je rechten bij ontslag? Er is altijd wel iemand die je hier in verder kan helpen of misschien heb je zelf wel tips voor anderen.

bruto/netto salaris in het bedrijfsleven

08-05-2008 21:46 3 berichten
Link kopieren Quote
Hoi hoi!Ik heb even een vraag, ik werk nu naar de overheid en ben aan het solliciteren bij een baan in het ''normale'' bedrijfsleven.

Ik zit nu met de vraag of het inderdaad klopt dat je in het bedrijfleven netto meer overhoud dan bij de overheid.

Daarom de volgende vraag: als je een bruto salaris hebt van 2500 bruto hoeveel hou je er in het bedrijfsleven dan aan over? Andere bruto bedragen zijn ook welkom maar dan heb ik zo ongeveer even een beeld.....graag ook even je sector vermelden.Alvast heel erg bedankt!Hommeltje
Link kopieren Quote
Misschien eens in dit topic kijken?

vergelijk je salaris met mede-forummersEn anders is de site http://www.loonwijzer.nl misschien wel handig..Ik weet niet of je in het bedrijfsleven netto meer overhoudt.. tis ook maar net hoe het met pensioen, vergoeding ziektekosten, onkostenvergoeding enzovoorts is geregeld. Als ik netto meer overhoud, maar mijn werkgever betaalt heel weinig in de pensioen regeling ben ik uiteindelijk toch nog slechter uit.. dus lastig aan te geven denk ik.Succes met solliciteren!
Link kopieren Quote
Idd loonwijzer, binnen een minuut heb je duidelijkheid.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven