Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Het wachtbankje - tussen ovulatie en menstruatie (deel 10)

01-01-2019 21:37 5410 berichten
Alle reacties Link kopieren
Het vervolg op deel 9 van het wachtbankje tussen je ovulatie en menstruatie.
Je kan hier tijdens de wachtweken even bijkletsen en van alles delen.

Wees welkom!

Je kan hier zelf je NOD en andere informatie over jezelf aanpassen in dit bericht.
Dit doe je door in te loggen met de volgende gegevens:
Naam: wachters
Wachtwoord: wachtbank

Je kunt zelf kiezen of je dit kenbaar wilt maken.

NaamNODRondeage v/mBijzonderheden
Naatje20004-6???
OkkiePetite13-6231/312e kindje, 1e kindje, prachtige zoon*, spontane vroeggeboorte met 20+5 wkn. Endometriose
Vlindertjezs16-63829/36x
DE1987?231/38geen
Troela89?429/34diabetes type 1, 2de kindje
KimSter1988?425/29x
Kikii35?1124/30eerste kindje
Leeuw32?832/39miskraam in september met 5,5 week en ronde 6 mislukte innnesteling
Pingie02?330/261e kindje, onregelmatige cyclys (31, 33, 36, 38)
AmericanGirl1983?1735/36IUI ronde 5 - Geen bijzonderheden uit onderzoeken
Lousoe?226/331e kindje
Dana-100??28/39Cycli 24-27 dagen. Sep 2018 onderzoeken gehad (zaad, bloed, inwendig etc.) met goede uitslagen. Mei 2019 terugkomen bij gyn igv niet zwanger
PendePenguin?4937/42Cycli 28-32 dagen. Eileiderspoeling gehad in april, IUI volgt. 2 miskramen in 2015
Hardloopstudentje?3 met clomid25/271e kindje, pcos
Maya88?1530/32Gestart in december 2017, toen al een jaar van de pil af. Eerste kindje, onregelmatige cyclus.
Mies22?1729/331e kindje, onregelmatige en lange cyclus (35-42 dgn)
Vanessakusje1987?932/452e kindje, mk 2015 18 wk, mk 2016 13 wk, 2017 gebr vl met 15 wk, kindje geboren met 33 wk

:cheer2:Zwanger in april! :cheer2:
Stippeltjesbehang
MargeSimpson
Tinkeltje33 :redrose:
Kirstenvdveen :redrose:
Luna-87

:cheer2:Zwanger in mei! :cheer2:
Frozen_Star
Lynn83
Tinkeltje33
Emili2004
wachters wijzigde dit bericht op 23-05-2019 12:44
98.82% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Hahaha mooie dromen Suus! Nu ik er bij na denk is in mijn familie iedereen eigenlijk ook heel snel zwanger geraakt...mijn moeder, mijn oma, tante, nichtjes....eigenlijk allemaal bij eerste keer proberen meteen raak. Ik ben ook de enige met een miskraam, naast die hele vroege mk van mijn zus dan, maar dat weet niemand.
Mijn zus en ik zijn nu echt de uitzondering zeg maar dat het niet lukt/misgaat.
Maar een vriendin van mijn zus daar heeft bijna iedereen er jaren over gedaan en heel veel IVF trajecten. Dus denk dat het wel echt kan verschillen.
Alle reacties Link kopieren
Hahahaha starsuus jouw dromen, hier ging het ook weer lekker; hond beviel opeens van heel veel pups, Chantal Jansen was dood? Ook niet mijn toedoen.
En dan nog niet eens zwanger maar wel een knallende ovu test.

Denk dat je gelijk heb rondom zwanger worden, en de ene man heeft natuurlijk ook wat sterker zaad dan de ander. Daarnaast spelen er zo veel factoren mee.
Hahaha doe het licht uit en ze zijn zwanger :rofl: daar ga ik voor deze ronde!

Naatje en zonnetje, hoe zijn jullie testen vandaag?

Maya en dance, vandaag temp nogmaals 36.4, dus inderdaad nog geen eisprong.
Hebben jullie ook weleens twee dagen een lage temp en dan hoog?

Als hij morgen hoog is dan is hij vandaag/vannacht geweest.

Zo we hebben wat :moon::moon::moon: heb mn vriend dit poppetje laten zien en hij houdt ook van dit poppetje!
En dan vanavond toch nog maar een keer :zzz:

Stippel, hopelijk heb je niet al te veel pijn meis. Ben je de komende dagen thuis?

Nijn, gingen jullie nu ook alle onderzoeken laten doen? En stippel ook?
Alle reacties Link kopieren
Leeuw32 schreef:
11-02-2019 22:24
Stippel wat balen! Jeetje denk je net dat je klaar bent en dan weer dit

Moos, je merkt niks van de aspirine. Nu 2e ronde en geen bijwerkingen. Zit nu in 4e week van cyclus en ik heb voor het eerst in 8 maanden het idee dat mezelf na mijn ovulatie, wat een verademing. Geen misselijkheid, veel energie en gewoon vrolijk. Hopelijk blijft dit :-D . En de oplossing is simpel 2-maals daags utrogestan.
Zo wat fijn zeg!
Ben je alles op eigen houtje gaan slikken of krijg je het voorgeschreven?
Gaan jullie er deze ronde wel voor of hebben jullie een pauze?
Alle reacties Link kopieren
Mijn zus is inmiddels trouwens aan het proberen over te stappen naar een ander ziekenhuis. Die werd beetje pissig op haar eigen ziekenhuis nu ze ziet hoe grondig mijn ziekenhuis omgaat met mij en hoe slecht dat van haar. Ze hadden nu zelfs weer gezegd dat ze het nog maar een half jaartje zelf moet gaan proberen! Zonder enige hulp of hormonen of iets. Terwijl ze nota bene al opvliegers heeft en bijna geen eitjes meer!
Echt schandalig.
Dus: als je je niet goed geholpen voelt, bel je verzekeraar en ga achter een overstap aan! Want dit is nota bene het UMC Utrecht waar ze loopt, die gespecialiseerd zijn in fertiliteit en die gaan er dus zo laks mee om!
Alle reacties Link kopieren
Hi meiden,

Naatje wat goed dat er 2 eitjes klaarliggen en deze waarschijnlijk pas woensdag of donderdag springen. Dan zijn jij en je man er nog op tijd bij!! :yes:

Moos ik gebruikte ook ovulatietesten van de action en ik had nooit echt een knaller. Mijn streep bleef maximaal zo donker als op jouw test. 2 dagen na de donkere streep had ik vaak mijn eisprong en ik had ook wel eens dat mijn temperatuur 2 dagen rond hetzelfde was en dan ineens omhoog schoot.
Alle reacties Link kopieren
Hi meiden,

Naatje wat goed dat er 2 eitjes klaarliggen en deze waarschijnlijk pas woensdag of donderdag springen. Dan zijn jij en je man er nog op tijd bij!! :yes:

Moos ik gebruikte ook ovulatietesten van de action en ik had nooit echt een knaller. Mijn streep bleef maximaal zo donker als op jouw test. 2 dagen na de donkere streep had ik vaak mijn eisprong en ik had ook wel eens dat mijn temperatuur 2 dagen rond hetzelfde was en dan ineens omhoog schoot.
Het zou heel goed kunnen dat je temperatuur morgen ineens hoger is.

Stippel wat ongelooflijk balen meis! Ondanks dat je rekening houd dat er nog wat zou kunnen zitten hoop je toch heel erg dat het niet zo is! Hopelijk zijn de pillen genoeg en word de curettage je bespaart. Heel veel succes en sterkte meis.

Leeuw wat leuk om weer wat van je te horen en dat het goed met je gaat. Fijn dat je jezelf weer bent. Zijn jullie er deze ronde nog voor gegaan of toch een pauze genomen.

Vlindertjezs ik begrijp je teleurstelling volledig en dat je er nog maar weinig vertrouwen in hebt. Dat had ik de afgelopen ronde ook toen ik weer ongesteld werd en dat zal ik zeker weten ook hebben wanneer ik volgende week ongesteld word. Je hebt er waarschijnlijk niks aan, maar wellicht dat het je weer wat positiviteit geeft; vrienden van ons zijn ook 3 jaar bezig geweest en na 6 IUI behandeling doorgegaan naar IVF en die zijn nu 23 weken zwanger. Ook niks gevonden waar aan het zou kunnen liggen. Dus geef de hoop niet op meis, het kan echt nog. Blijf hoop houden. Dikke knuffel voor jou lieverd.

Pocassie vreemd dat je ovulatietesten niet hetzelfde beeld geven als je temperatuur, maar ik zou uitgaan van je temperatuur. Die is het meest betrouwbaar. Je temperatuur zou nu hoog moeten blijven totdat je ongesteld word. Bij de een zakt de temperatuur een dag voordat je ongesteld word en bij de ander op de dag zelf. Wanneer je temperatuur niet daalt en hoog blijft is er een grote kans dat je zwanger bent. Wat we natuurlijk hopen.

Moos koop jij steeds de pom granaatappelsap? Die heb ik ook een tijdje gekocht, maar die is echt duur en zit maar weinig in. Ik ben overgestapt naar die van Healty People, is ook enkel en alleen granaatappelsap, die is een stukje goedkoper en zit ook meer in.

Zonnetje hoe gaat het met jouw ovulatietesten? Nog steeds een knipperde smiley?
Alle reacties Link kopieren
Moos, alles op eigen houtje. Wel in overleg met eeen vriendin die gynaecoloog in opleiding is. Volgens haar is het niet schadelijk, heb de utro via via gekregen voor 2 maanden.

We gaan begin maart naar fertiliteit, dat valt in 1e helft cyclus dan overleggen we. Mocht ik mij nog niet zeker genoeg dam begin ik alsnog met de pil net na mijn ovulatie, dan heb ik de klachten ook niet. Deze rond zijn we er zeker voor gegaan :).

Maandag mag ik weer een bloedtest laten doen, helaas in het ziekenhuis want mijn huisarts heeft het al 2x verprutst waardoor ik niet op tijd met de migraine medicatie kon beginnen.
Alle reacties Link kopieren
http://nl.tinypic.com/r/2m6tp4h/9
Moos dit is een temperatuurkaart van mij.
Let niet op de fluctuerende curve. Ik deed het elke ochtend op hetzelfde tijdstip, maar bij mij schommelde het soms wat voor mijn eisprong.
Alle reacties Link kopieren
@Vlindertjesz Vroeg me juist af hoe het met jou zou gaan. Wat verdrietig om te lezen dat het deze ronde weer niet is gelukt. Ik kan me heel goed voorstellen dat je ook in de andere medicatie weinig vertrouwen hebt. Maar ik hoop dat jullie toch goede moed houden. Soms zijn dingen niet te verklaren en als het echt zinloos zou zijn, zouden ze het jullie vast niet laten doen. Ik wens jullie alle positivieit en duim heel hard :thumbsup:

@Starsuus Wow wat een bizarre dromen heb jij haha! Wel een mooie zwangerschapskwaal.

@Moos Fijn dat je met de asperine aan de slag mag en ook fijn dat ze bloed hebben geprikt. Vind het zelf ook heel fijn om zelf actief iets te kunnen doen.

@Naatje2000 Ik moest zo lachen om jouw liedje voor de gouden eitjes. Dat ze maar flink mogen schitteren allemaal :cheer:

@Maya Hoe gaat het bij jou? Nog geen bloed hoop ik?

@Nijn-tje Wat fijn dat de hoofdpijn minder is. Hoop dat het zo blijft! En misschien dat je energie dan ook weer terug komt. Want pijn kan ook vermoeid maken denk ik.

@Leeuw Ook voor jou fijn dat de migraine onder controle is!

@Justmedaan Gefeliciteerd! Klinkt als een heerlijke kraamtijd. Vind het altijd mooi en bijzonder om te lezen als mensen op het forum zo met ons meeleven in dit topic :heart:

Hier vanochtend weer de Cytotec ingebracht en nu in afwachting van wat komen gaat.
De gynaecoloog had het er gisteren over dat het er nog heel rommelig uitzag en mijn baarmoederslijmvlies nog behoorlijk dik was. Ik kreeg dus de indruk dat het niet om een klein restje ging :| Maar ik ga zondag als het nodig is natuurlijk nog wel even vragen naar die mildere curretage.
De uitslagen van het bloedonderzoek waren wel binnen en daar waren geen afwijkingen in te zien. Al kunnen sommige uitslagen nog wel beïnvloed worden door mijn hormonen nu. Dus misschien moet het later nog eens. Maar over de andere onderzoeken en een volgende zwangerschap hebben we het nu nog niet gehad. Eerst dit maar eens achter de rug hebben...
Ik ben niet aan het werk. Al sinds begin januari ben ik thuis toen ik de eerste keer te horen kreeg dat het foute boel was. Fysiek en emotioneel ben ik sindsdien niet meer in staat om te werken. Werk als hulpverlening dus ook niet echt iets wat je met verstand op 0 kunt doen. Als het lukt probeer ik wel soms wat zaken vanuit huis te regelen zoals mails of telefoontjes.
Gelukkig is er vanuit mijn werk heel veel begrip. Daar ben ik echt ontzettend blij mee! Kreeg ook een mooie bos bloemen thuisbezorgd namens mijn collega's. Heel lief.
Maar het duurt nu wel erg lang. Had echt gehoopt en gedacht om volgende week wel weer aardig de draad op te kunnen pakken. Maar dat ziet er nu nog niet naaruit :(
Alle reacties Link kopieren
Hi meiden,

Even snel een korte reactie. Ik lees vanavond even alles terug. Ik was oprecht verdrietig gisterenavond. Lekker gezellig gemaakt gisteren, alleen iets te gezellig want de zaadjes eindigde niet waar ze moesten eindigen >:-( :cry:
En jullie zullen het wel raden. Vanochtend een vaste smiley en een dikke vette streep op de test. Dus ik hoop dat we het vanavond nog gaan redden, maar dinsdag is altijd lastig....
Alle reacties Link kopieren
http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2d28 ... GKz-6S0uEc

Ach zonnetje, wat rot! Maar jullie hebben de afgelopen dagen toch ook flink jullie best gedaan? En is er gister niet een klein deeltje wel blijven zitten?

Vandaag of morgen zeker nog even proberen.

Dit was mn test vandaag
http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2d28 ... GKz-6S0uEc

Dankje american! Fijn om beetje voorbeelden te zien.

Ik heb nu verschillende granaaatappelsap en daarnaast aardig dure kruiden van acupuctuur.

Maaaar, ik heb vruchtbaar slijm! :sun:
Heel benieuwd deze ronde, heb zin om er vandaag nog even goed voor te gaan, dus dat is ook echt fijn! Straks snel naar huis :moon:

Stippel, wat lief alle begrip van je werk.
Maar ook echt belangrijk dat je zelf alle tijd neemt die nodig is.

Wanneer krijg jij je onderzoek uitslagen?
Alle reacties Link kopieren
@Zonnetje He das balen zeg! Maar als jullie het de afgelopen dagen ook hebben gedaan, is de kans groot dat hij alsnog kan raak schieten. Spermacellen overleven wel een aantal dagen. Hopelijk lukt het vanavond ook nog!

@Moos Met zo'n test zou ik ook zin hebben hahaha! Zet hem op :cheer2:
De uitslag van bloedonderzoek heb ik gisteren gekregen: geen afwijkingen. Waterecho kan pas gedaan worden als de miskraam achter de rug is. Het kan ook zijn dat ik over een tijdje nog eens moet bloedprikken, maar dat hebben we nog niet besproken.
Alle reacties Link kopieren
Dat ziet eruit als een mooie ovu test Moos!! Ga er nog maar mooi voor vandaag:-)
Wat doet het granaatappelsap ook alweer?

Zonnetje, dat is klote ja.... Kan gebeuren natuurlijk. Hopelijk kwam/ komt het niet alleen op gisteravond aan.

Stippel, shit dat het er nog zo rommelig uitzag. Ik hoop dat er vandaag nog wat uitkomt!!
Bij mij op de echo zei ze eerst ook dat er nog wat zat, nog dik baarmoederslijmvlies. Tot ze zag dat er ook een eitje groeide, toen was ineens optie 2 dat het wel schoon was en alweer dik baarmoederslijmvlies was.
Ik hoop iig dat het opschiet bij jou, dit is echt horror. Je wil vooruitkijken en het af kunnen sluiten. Heel fijn dat je werk zo begripvol is. Bij mij gelukkig ook. Misschien straks als het voorbij is beginnen met halve dagen werken ofzo (als dat kan met je werk). Bij jou ook al de derde miskraam, dat heeft zoveel impact.

Leeuw, wat goed dat jij je zoveel beter voelt. Ik leef echt met je mee, met je migraine. Ik heb niet echt migraine maar ook een aantal dagen per maand zo'n enorme hoofdpijn. Bij mij altijd paar dagen voor menstruatie. Van alles geprobeerd maar niks helpt. Bij jou veel erger dus ik snap hoeveel impact dat heeft. Hopelijk is het deze ronde raak!!

Vlindertjes, wat een enorme teleurstelling.... Klote man. Ik snap dat je weinig vertrouwen hebt in andere medicatie. Wat is de reden dat ze andere hormonen willen proberen?

Maya, nog niks aan de hand? Voel je nog geen menstruatie aankomen?

Hoe oud is je zus Naatje? Raar verhaal, waarom nog een half jaar wachten??!
Alle reacties Link kopieren
Stippeltje sterkte! Hoop dat ze goed werken! Fijn dat je werk zo mee denkt!

Nijntje omdat ze dan pas officieel een jaar aan t proberen is ( hoewel ze al eerder van de pil af was en het stiekem probeerde zonder medeweten van haar vriend wat ze daar wisten en al eerder daar liep vanwege die vroege overgang).
Ze is 38. Wilde zelf al heel graag eerder een kindje maar haar vriend heeft al kinderen uit zijn vorige relatie en pas nadat ze het uit heeft gemaakt vanwege haar kinderwens is hij ook om.
Maar ja misschien nu dus wel te laat.
En inderdaad raar verhaal hoor. Mijn arts riep meteen je hebt geen tijd te verliezen, we moeten ieder ei benutten en als je waarden afwijken moet je meteen aan de hormonen. Dat is wel even een ander verhaal dan oh we zien dat je al in de overgang zit en amper nog eitjes hebt ( IVF en ICSI zijn al niet meer mogelijk bij haar daardoor) dus ga eerst nog maar een jaartje proberen anders helpen we je niet verder want dat is het protocol.
Alle reacties Link kopieren
Nijn, gingen jullie nu ook alle onderzoeken laten doen? En stippel ook?
[/quote]

Ja, wij hebben alle onderzoeken laten doen. Nog even op de uitslag wachten! En straks nog uitgebreide echol
Alle reacties Link kopieren
Ja Naatje, je hoopt dat ze idd snel actie ondernemen als je al in de overgang zit en 38 jaar bent...
Alle reacties Link kopieren
@leeuw wat fijn om te lezen dat het wat beter gaat met jou! Kun je hopelijk toch gewoon lekker genieten van weekend weg (toch?)

@Suus hahaha die dromen van jou! Prachtig..ook een mooi symptoom. Wanneer deze week heb je intake?

@Naatje wat belachelijk van je zus! Hopelijk kan ze de overstap maken naar jouw ziekenhuis. Dat is toch bizar.

@stippel hoe gaat het met de medicatie? :( heb je veel last nu?

@Moos En stippel .. nee valt wel mee hoor. We doen om de dag dus dat was zaterdag. Dat is nooit meer genoeg voor ei morgen. Dus toch vanavond nog maar ff proberen. Ik vertel mijn vriend alleen nooit van de eisprong om het leuk te houden en geen druk erop te leggen. Dus dat zal hij vanavond ongetwijfeld wel doorhebben. Ik ga mn best doen iig

@Moos misschien heb ik t ff gemist.. hoe is de test vandaag?
Alle reacties Link kopieren
Maandag heb ik de intake Zonnetje! En ik zal morgen eens bellen om een echo afspraak te maken. Ga toch maar in week 11 ipv week 9. Het klinkt vreselijk, sorry daarvoor, maar áls het weer mis zou gaan weet ik dat liever later dan eerder en als de echo wél goed lijkt geeft me dat meer zekerdheid als ik dichter bij die beruchte 12 weken grens zit. Bovendien voel ik me nu juist super relaxed. Dat gevoel hou ik het liefst zo lang mogelijk vast. Die echo gaat me echt een angst aanjagen dat wil je niet weten.

Hee Zon wat een klotemoment moet dat zijn geweest voor jullie gisteren. Echt balen!! Maar wat de rest ook zegt: de dagen ervoor zijn ook niet voor niets geweest en misschien lukt het toch nog vanavond? Of anders morgenochtend vroeg? :hug:

Naatje wat stom van dat UMC Utrecht. Belachelijk! Laat haar maar gauw overstappen inderdaad. Dit schiet niet op! Voor jou duim ik voor twee supereitjes :sun::sun: (ik weet, je kunt hier zonnetjes in zien, maar voor mij zijn het rockende gouden eieren).

Stippel voor jou duim ik me ook suf, maar dan voor dat de Cytotec fysiek meevalt en wel genoeg doet om de miskraam compleet te laten zijn. Sterkte meid!! Fijn dat het bloedonderzoek goed was. Dat scheelt weer.

Moos wat een geweldige test! Echt precíes op het juiste moment. De controlestreep is zelfs donkerder dan de teststreep! Als dat geen gouden ei wordt....! :cheer2::sun::cheer2:

Oh jongens ik heb vandaag gepoept! Hoera! De psylliumvezels, kiwi’s, glazen lauw water, stevige wandelingen, havermout, Roosvicee Laxo, volkorenboterhammen en probiotica beginnen eindelijk hun werk te doen. It’s a good day! :lol:
Alle reacties Link kopieren
@Zonnetje Dat maakt het wel lastiger inderdaad. Een mooi idee om het hem niet te laten weten om de druk er af te houden maar ik kan me voorstellen dat het soms ook ingewikkeld is... Wist hij het gisteren ook niet?
Hopelijk kunnen jullie er vanavond toch samen iets leuks en fijns van maken. Mooi setje aan, genieten van elkaar en goed mikken B-)

@Starsuus Ik kan me voorstellen dat je de echo liever met 11 weken wilt. Er is denk ik ook wat voor te zeggen. Vooral fijn om te doen wat goed voor jou voelt. En ik vind hem leuk, de nieuwe gouden ei emotion :sun:
Succes morgen met de intake!

Hier gebeurt... Helemaal niets. Alleen wat buikpijn en overactieve darmen (hier geen kiwi en lauw water nodig). Pijn is wel te doen met dank aan maximale dosis pijnstillers die ik braaf iedere 4 uur inneem.
Vanavond weer een dosis maar ik heb er een hard hoofd in... :|
Alle reacties Link kopieren
Jaaaa we hebben een gouden ei smiley top! :idee:
Deze kon ook nog hahahah
Maar deze is toch beter Suus :sun:
EN JE HEBT GEPOEPT!!!!
*rent euforisch juichend door haar huis*
Daar zou Hallmark een kaartje voor moeten ontwerpen.
Soort Fijne Bevrijdingsdag maar dan anders.

Zonnetje balen dat die zaadjes niet kwamen waar ze moesten :-?
Maar in voorvocht zitten ook zaadjes hè!
Dus misschien toch beetje nog richting eitje aan t zwemmen? Je hebt er maar eentje nodig!
En gewoon vanavond nog een keer proberen.

Stippel die darmen zegt wel dat er iets gebeurt hoor! Mijn darmen gaan altijd krampen voor mijn baarmoeder begint dus dikke kans dat er wel wat komt nog!

Ik heb nog geen piek dus kans dat mijn ei pas met Valentijn springt haha!
Is de dag dat mijn nichtje is uitgerekend, te toevallig.
Morgenochtend weer echo dus.
Alle reacties Link kopieren
Zonnetje, even snel voor jou: De keer dat het bij mij raak was had ik ook pas de avond na de positieve test het gezellig kunnen maken :moon: En ook drie dagen daarvoor als laatste. Ik baalde toen ook heel erg maar hadden allebei kerstverplichtingen van werk destijds. En toch is het gelukt! Positieve test geeft aan wanneer je vruchtbare tijd is ingegaan, je ovulatie is 24-48u na de positieve test dus je hebt nog even! Hopelijk stelt dit je wat gerust, alhoewel ik snap dat je natuurlijk je kansen volop wil benutten :)
Alle reacties Link kopieren
LaChouffe schreef:
12-02-2019 17:37
Zonnetje, even snel voor jou: De keer dat het bij mij raak was had ik ook pas de avond na de positieve test het gezellig kunnen maken :moon: En ook drie dagen daarvoor als laatste. Ik baalde toen ook heel erg maar hadden allebei kerstverplichtingen van werk destijds. En toch is het gelukt! Positieve test geeft aan wanneer je vruchtbare tijd is ingegaan, je ovulatie is 24-48u na de positieve test dus je hebt nog even! Hopelijk stelt dit je wat gerust, alhoewel ik snap dat je natuurlijk je kansen volop wil benutten :)
En je ei is daarna ook nog 12 uur onderweg terwijl de snelste zwemmers al binnen een uur ter plaatse kunnen zijn!
Alle reacties Link kopieren
Naatje2000 schreef:
12-02-2019 17:37
Stippel die darmen zegt wel dat er iets gebeurt hoor! Mijn darmen gaan altijd krampen voor mijn baarmoeder begint dus dikke kans dat er wel wat komt nog!
Klopt! Bovendien las ik dat miskramen meestal pas ‘s avonds of ‘s nachts doorzetten omdat we dan meer relax-hormonen in ons lijf hebben. Houd moed!
Alle reacties Link kopieren
Hahaha Naatje even tussendoor, ik vind jou mega grappig. Ik ben een beelddenker (jaaaa sorry) en nu zie ik je ook gewoon door je huis rennen. Bedankt voor je leuke persoonlijkheid
Alle reacties Link kopieren
Stippel wat lief zeg van je collega’s dat ze je een bos bloemen hebben gestuurd! Dat doen ze echt niet overal. Lekker de tijd nemen meid en niet overhaasten! Hopelijk is het gauw allemaal achter de rug.

Zonnetje wat jammer dat het gister niet gelukt is, de dagen ervoor wel? Als je vriend goed zaad heeft kan het wel 5 dagen overleven heb ik gelezen :-)

Moos ik zal eens kijken of ik nog iets nuttigs kan zien in mijn kaartjes. Heb wel eens gehad dat ik een Lh-piek had en dat mijn temperatuur pas 4 dagen later steeg. Dus dan ga ik er altijd tussenin zitten. Je moet toch wat ;-) Alleen de temperatuur is wel mijn houvast.

Hier nog geen bloed of bruinverlies. Als het wel een mega late eisprong was (niet goed benut voor zover ik weet) dan zou mijn NOD ergens over een week zijn (40 dagen).

Bizar, mijn allereerste cyclus was 39 dagen en dan zul je net zien dat onze laatste poging om het zelf te proberen ook zo lang is na exact 12 rondes. Ben er ook wel klaar voor nu eigenlijk om hulp te zoeken, het is mooi geweest.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven