Het wachtbankje - Tussen ovulatie en menstruatie--deel 12

25-10-2019 14:08 4462 berichten
Het vervolg op deel 11 van het wachtbankje tussen je ovulatie en menstruatie.
Je kan hier tijdens de wachtweken even bijkletsen en van alles delen.

Wees welkom!

Je kan hier zelf je NOD en andere informatie over jezelf aanpassen in dit bericht.
Om misbruik van de gezamenlijke nick te voorkomen staat het wachtwoord niet meer in de openingspost, maar is deze via een persoonlijk bericht via de schrijfsters te verkrijgen.

Je kunt zelf kiezen of je dit kenbaar wilt maken.

NaamNODRondeage v/mBijzonderheden
Yenthe_8725-41832/321e kindje, MA in januari 2019 na 10 weken zwangerschap
Mallelein25-122432/391e kindje, miskraam in december '18
Vanessakusje1987?2533/462e kindje, mk 2015 18 wk, mk 2016 13 wk, 2017 gebr vl met 15 wk, kindje geboren met 33 wk

Zwanger in december! :cheer2:
Bacon
Zwanger in januari! :cheer2:
Zonnetje1989
Troelaaa89 :redrose:
KirstenvdVeen
AmericanGirl :redrose:
Blonde83 :redrose:
Babyboom31
Zwanger in februari! :cheer2:
OkkiePetite
Zwanger in april! :cheer2:
Blonde83
Zwanger in september! :cheer2:
Maya88
anoniem_638338a67ac5b wijzigde dit bericht op 27-11-2020 11:11
45.70% gewijzigd
Jaaaaaaaa Malle wat een knallers! Zooooo blij voor jou! 😘😘😘
Alle reacties Link kopieren
Ohhhh Malle!!!!! Van harte lieverd!!! Jeetje wat een fantastisch nieuws!!! Ben zo blij voor jou!
En ik zou ook zeker nog even naar de specialist ivm je TSH waarde.
Alle reacties Link kopieren
@Mallelein Jaaaaaaaaa meis :cheer2: :cheer: :yes: :heart:
Wat een fantastisch nieuws!!!
Ik kwam gisteren weer even spieken en wilde vandaag wat schrijven en toen zag ik jouw bericht. Het maakt mijn dag :applause:

Ook mooie berichten voor @Koekoek, @Maya en @Windgong zag ik :flirting:

En ook even een hele hele hele dikke knuffel voor de meiden die steeds weer teleurstelling en verdriet moesten verwerken de afgelopen tijd.
@Nijn wat ongelooflijk verdrietig voor jou ook weer :hug:

Wat ik ook verdrietig vind is dat het forum stopt. Het voelt voor mij alsof mijn dagboek wordt weggegooid... Heb hier zoveel gedeeld. Van het begin dat we voor een kindje wilde gaan en hoe blij ik was. De spanning van iedere maand weer hopen dat het raak was. De intense vreugde na die positieve test. En het immense verdriet na de miskramen... En uiteindelijk zoveel vreugde toen ons meisje was geboren.
Het was zo bijzonder en ik heb me dankzij jullie zo gesteund gevoeld. Dank jullie wel :bigkiss:

Ik heb ook zo met jullie verhalen meegeleefd. En ik ben ook zo benieuwd hoe het met jullie allemaal verder gaat. Hopelijk kunnen we op een andere plek verder schrijven! En voor wie het leuk vindt mij op Facebook te volgen: stuur me gerust een PB.

Ik zie dat er veel naar Moos wordt gevraagd. Het gaat goed met haar. Ik zal haar vragen of ze misschien weer eens even komt kletsen hier.

Met mij gaat het wel ietsje beter dan een aantal maanden geleden. Ik kan iets verder lopen en wat beter tillen. Maar het is nog lang niet wat het zou moeten zijn helaas. Gelukkig zijn er nog behandelingen mogelijk dus ik hou moed.
Of er ooit een tweede komt... Ik zou het zo graag willen. Maar met mijn gezondheid nu is dat geen optie. En mocht het in de toekomst beter gaan, weet ik niet of ik het nog eens zou aandurven. Mijn leeftijd helpt ook niet mee. Ik heb helaas geen jaren de tijd meer. Ik vind het wel eens verdrietig dat de keuze voor nog een kindje wordt bepaald door gezondheid en praktische zaken. Ik wil die deur ook nog niet helemaal sluiten. Wie weet wat de toekomst brengt.
Nu heerlijk genieten van ons meisje en werken aan mijn gezondheid :heart:
Alle reacties Link kopieren
@Stippel Wat fijn dat je nog eens dag komt zeggen! Ik heb veel van je traject gelezen en was zo gelukkig toen het je eindelijk gelukt is!!

Ik had gisteren een positieve ovulatietest en vandaag was de streep al aan het afnemen, dus de piek is echt geweest. Ik kan officieel de wachtbank op tot 16 juli :popcorn:
Ben enerzijds enorm benieuwd en hoop echt dat ik meteen weer zwanger mag zijn. Maar anderzijds heb ik nu een heel nieuw doosje angst dat het weer zou mislopen... Maargoed, eerst maar eens wachten of ik een positieve test mag hebben binnen 2 weken.
Alle reacties Link kopieren
@Elyani Wat lief!! Ik ga voor je duimen over twee weken :)
Blijf het zo bijzonder en mooi vinden dat er ook zoveel stille meelezers zijn die hier met iedereen meeleven :heart:
Alle reacties Link kopieren
Oh meisjes, ik kan niet geloven dat al jullie berichtjes nu eens voor mij zijn. Ik ben zo in de wolken! :heart:
Natuurlijk is er ook angst dat het alsnog mis gaat, maar ik wil deze zwangerschap hoe dan ook vieren.

@ stippel: wat ben jij toch een bijzonder mens. Door zoveel ellende gegaan (en nog steeds) en nog steeds zo positief. Dat bewonder ik echt. Ik stuur je even een PB, want het lijkt mij leuk om elkaar te volgen op FB.

@Elyani, spannend! Ik herken je gevoel zo. Het onbezorgd zwanger worden is er nu wel vanaf natuurlijk. Ik ga hard voor je duimen.
Alle reacties Link kopieren
En ik op de valreep ook nieuws: net een positieve test :@@: . Ik heb de pil niet netjes geslikt en blijk zwanger……

Mallelein gefeliciteerd!!
Alle reacties Link kopieren
Mallelein, gefeliciteerd! Ik heb aan het begin van mijn zwanger-worden traject hier meegeschreven en ben toen aangehaakt bij andere net-beginners, maar heb sindsdien regelmatig meegelezen en meegeleefd met jullie allemaal langs de zijlijn. Ik ben zo blij voor je, het is je zo gegund! Gefeliciteerd!!
Alle reacties Link kopieren
Nou, ik kan nu niet niet meer reageren. Haha! Leeuw, wat een plot twist na al die zorgvuldige afwegingen! Hoe voelt het? Ik kan me voorstellen dat je hier best van ondersteboven bent, of mogen we je al feliciteren? Ongelofelijk!
Jaaaaaaaa lieve Mallelein, wat een geweldig nieuws!!! :cheer: Het is jullie zo gegund na dit traject, ik wens dat dit kleine frummeltje goed blijft plakken en dat jullie een wolk van een baby in jullie handen mogen hebben over 8 maanden! Wow, ik ben zo blij voor jullie!!! Ik heb je verhaal vanuit de zijlijn wel meegelezen met je hormoonwaardes, ga je hier nog wel opvolging aan geven?

Leeuw, jeetje wat een bijzondere wending ineens! Hoe voel je je? Mogen we je al feliciteren?

Stippel, wat leuk om een update van je te lezen! Heftig van je klachten hoor, zo knap hoe positief je blijft! Voor nu dan heerlijk genieten van de kleine dame genieten :heart: Wat komt dat komt

Koekoek ook nog van harte gefeliciteerd! Hoe gaat het nu?

Onwijs jammer dat het forum stopt, ik lees en leef heel erg mee met alle mensen en hun bijzondere verhalen! Hopelijk nog snel een paar mooie knaltesten op de valreep

Hier alweer net in het derde trimester van de tweede, geen idee waar de tijd gebleven is, zo snel gaat het :popcorn:
Alle reacties Link kopieren
Mindy: jou ken ik ook nog, wat lief van je!

LaChouffe: dankjewel! Ik heb het ziekenhuis laten weten dat ik wel bezorgd ben vanwege die waarde en dat ik een spoed verwijzing naar de internist wil. Daar zouden ze naar kijken. Ik hoop dat ze het serieus nemen.

Zo grappig trouwens, ik riep na de test in tranen "Hoe kan dat nou?!" en toen zei mijn vriend "nou, als een papa en een mama elkaar heel lief vinden...." :biggrin:

Leeuw: Jeetje, wat een twist of events! Gefeliciteerd! Hoe ben je eronder?
Alle reacties Link kopieren
Jaaaa!! :yes: Ik kom ook even uit de meeleesstand voor Malle! Ik heb kort ook meegeschreven (ben blijkbaar beter in meelezen dan meeschrijven :-D). Geloof dat wij ongeveer tegelijk aan het zwanger-worden-avontuur zijn begonnen.
Wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd!
Goed dat je om spoed hebt gevraagd Malle. Ik hoop ook dat ze je serieus nemen!

Stippel wat fijn van je te horen. Wat een weg ook.. blij dat je toch goed geniet ondanks alle gekkigheid.

Wat leuk om alle meelezers te lezen!

La Chouffe dank! Goed hier; termijnecho is goedgekeurd 🥳

En Leeuw WOW! Hoe gaat het met je? En je vriend?
Alle reacties Link kopieren
Stippel sorry ik heb in de shock over jouw verhaal heengelezen……ik hoop zo dat er nog verbetering komt! En dat mochten jullie willen er een 2e komt :heart: .

Ik ben nog in shock, had mij eigenlijk als ingesteld op zoontje alleen. Maar het moet nog goed gaan! Ik ben op zijn hoogst 5 weken en voordat ik een kloppend hartje zie durf ik nergens op te rekenen.
Alle reacties Link kopieren
NEEE
Hou op met mij hoor!!

Twee weken geleden ofzo kwam ik hier even spieken na het nieuws dat viva stopt. Ik had een heel bericht getypt maar het was weg.. toen was ik het zat dus heb niet meer gereageerd. Nu toch maar even spieken en wat zie ik!!

Malle .. lieve lieve Malle! Wat ontzettend blij ben ik voor jou! Ik heb kippenvel hier. Van harte gefeliciteerd meid. Wat geweldig dat je zwanger bent. Ik wens jou een hele hele fijne zwangerschap en heel veel geluk. Over 8 maanden een wolk van een baby in jullie armen. Eindelijk! :heart:

En Leeuw .. wat een bizar nieuws. Maar ook jij van harte gefeliciteerd! Wat zal het inderdaad een shock zijn dat je nu toch zwanger bent. Maar ik gun het jullie! Want de wens was er. Ik gun ook jou een hele fijne zwangerschap (als ik het me goed herinner was het einde van de vorige niet zo fijn) en heel lief broertje of zusje voor jullie lieve Leeuwtje! :heart:

Sorry voor alle verdrietige berichten die ik oversla nu . Maar ik wilde ff kort inbreken. Als er nog mensen zijn uit de periode dat ik hier schreef die willen contacten via insta.. stuur maar een PB :) ..
Alle reacties Link kopieren
LaChouffe schreef:
02-07-2021 09:35
Hier alweer net in het derde trimester van de tweede, geen idee waar de tijd gebleven is, zo snel gaat het :popcorn:
Jij ook nog van harte met baby nr 2 LaChouffe! Ook geweldig nieuws!!
Alle reacties Link kopieren
Oh en Malle.. wel heel verdrietig dat jullie je katje moesten laten inslapen. Ik heb zelf twee katten en al veel ellende meegemaakt, dus ik weet hoe het voelt. Het kan geen toeval zijn dat het nu net toch gelukt is. Nog veel sterkte met het verlies van jullie katje!
Alle reacties Link kopieren
malle, bijgekomen van de shock?
Alle reacties Link kopieren
Zonnetje, wat leuk om wat van jou te horen! Hoe is het met jou en je meisje? Ik ga je zo een pb sturen.

Leeuw, begrijpelijk. Ik ga enorm voor je duimen dat het een plakker is.

Ik ben half van de shock bekomen. Het moment dat ik die 2 enorme strepen zie blijft zich herhalen in mijn hoofd. Ik heb nog nooit zo hard gehuild van blijdschap.
Ik heb vandaag een afspraak bij de internist. Ik heb spoed gekregen. Heel fijn. Ik hoop enorm dat ze wat voor mij kunnen doen.
Alle reacties Link kopieren
Succes met de afspraak Malle!

En Leeuw hou op hoor! Wat een goed nieuws zeg. Komt je droom misschien zomaar toch heel snel uit.

Stippel dikke knuffel. Hopelijk gaat het herstel snel de goede kant op.
Alle reacties Link kopieren
Pppffff... ik heb ervoor moeten praten, maar ik heb medicatie gekregen. Morgen starten.
Internist vond het eigenlijk niet nodig. Want: waarde zijn iets verhoogd, maar niks om je zorgen over te maken. Klachten kunnen niet daar vandaan komen (Hij heeft niet eens gevraagd welke klachten ik heb). Als ik niet zwanger zou zijn dan had hij niks gedaan, maar nu dat wel het geval is mag ik toch met medicatie beginnen.
Alle reacties Link kopieren
Wel bijzonder dat je medicijnen krijgt maar hij eigenlijk niet eens doorgevraagd heeft. Ben benieuwd of het werkt. Mag je dat gewoon gebruiken in de zwangerschap?
Alle reacties Link kopieren
Malle wat fijn die medicatie!!

Leeuw wahhhhhhhhh meen je niet!!!!
Oh ik hoop zo dat dit een onverwacht mooi cadeautje voor jullie wordt als je er al niet meer op hoopte, net als ons jongetje toen ik net riep dat het beter bij eentje kon blijven.

Als mensen mij willen volgen op FB of Insta, PB!

Besloten FB groep ben ik ook voor!
Alle reacties Link kopieren
Oh en Moos gaat het inderdaad goed mee. Onlangs verteld dat het forum gaat stoppen en of ze voor die tijd nog wat wil posten maar ze twijfelde erover, had heel bewust wat afstand genomen.
Dus of ze nog langs komt weet ik niet, maar maak jullie geen zorgen, ze maakt het goed! ❤️
Alle reacties Link kopieren
Lieve Troela, lees jij nog wel eens mee?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven