Het wachtbankje - Tussen ovulatie en menstruatie--deel 12

25-10-2019 14:08 4462 berichten
Het vervolg op deel 11 van het wachtbankje tussen je ovulatie en menstruatie.
Je kan hier tijdens de wachtweken even bijkletsen en van alles delen.

Wees welkom!

Je kan hier zelf je NOD en andere informatie over jezelf aanpassen in dit bericht.
Om misbruik van de gezamenlijke nick te voorkomen staat het wachtwoord niet meer in de openingspost, maar is deze via een persoonlijk bericht via de schrijfsters te verkrijgen.

Je kunt zelf kiezen of je dit kenbaar wilt maken.

NaamNODRondeage v/mBijzonderheden
Yenthe_8725-41832/321e kindje, MA in januari 2019 na 10 weken zwangerschap
Mallelein25-122432/391e kindje, miskraam in december '18
Vanessakusje1987?2533/462e kindje, mk 2015 18 wk, mk 2016 13 wk, 2017 gebr vl met 15 wk, kindje geboren met 33 wk

Zwanger in december! :cheer2:
Bacon
Zwanger in januari! :cheer2:
Zonnetje1989
Troelaaa89 :redrose:
KirstenvdVeen
AmericanGirl :redrose:
Blonde83 :redrose:
Babyboom31
Zwanger in februari! :cheer2:
OkkiePetite
Zwanger in april! :cheer2:
Blonde83
Zwanger in september! :cheer2:
Maya88
anoniem_638338a67ac5b wijzigde dit bericht op 27-11-2020 11:11
45.70% gewijzigd
Spannend moos hoe voel je je??
Bacon symptomen? Ondanks dat het in het ziekenhuis is hoop ik dat jullie het leuk hebben ❤️

Ja moos ik hoop het ook zo vreselijk. Met kerst en oud en nieuw is de poli gesloten dus houd ik dat ik in december geen kans heb en januari ook niet omdat ze pas de 2e week weer opengaan en ik zelf in januari op vakantie ga
Wow dat is echt ineens een hele flinke groei. Je hoort wel eens dat je weg kunt prikken maar niet iedere arts wil daar aan mee werken.

Moos oh maar dat is toch nog veeel te vroeg voor een daling, zou zelfs een innestelingsdip kunnen zijn theoretisch gezien.

Symptomen... ja mn borsten nog steeds en nog steeds dizzy zo nu en dan. Vandaag wel constant steken en krampjes onder in mn buik. Weer die menstruatie krampen en dat kan altijd 2 dingen betekenen. Haha ik durf het gewoon niet te hopen dat is het meer.
Bacon na echt niet normaal 😳😳 binnen 24 uur ook gewoon echt... arts snapte er ook helemaal niks van.

Ik ga het toch vragen maandag. Man is ook echt teleurgesteld. Zei zelfs kunnen we niet gewoon alsnog 🙈 maar dat risico word me een beetje te groot

Ja stom he dat je dan dingen voelt probeerde dat altijd te negeren maar bijna onmogelijk omdat het zo duidelijk aanwezig was.
Alle reacties Link kopieren
Hier dacht ik vandaag toch weer iets te voelen, en mini beetje witte afscheiding.
Maar nu al weer bang dat ik het ga jinxen :facepalm:
Beetje hetzelfde als bacon alleen voel niks bij borsten, zelfs niet met pregnyl.
Enkel alleen bij eerste miskraam.

Troela, hoe veel kans dat het toch alsnog doorgaat? Ik zou ook bijna denken, toch proberen en alle eitjes zullen toch nooit gepakt worden?
Of is dat beetje te naïef of positief? Zou een twin wel haalbaar zijn voor jullie? :hyper:

Zon, zit jij weer op het bankje?

Hoe gaat het met de rest?

Ben ook heel benieuwd naar american.
Hey lieve dames,

Even een inbreuk om jullie een hart onder de riem te steken!

Vorig jaar was het december lijstje enorm groot geworden! Ik stond er ook in en nu ligt er een heerlijk boefje aan m'n borst :love: Hij wordt over 2wkn alweer 3 maanden oud. Ik gun jullie dit allemaal zo en wat is het oneerlijk dat sommige namen hier nog steeds in de tabel staan. Gelukkig heb ik vanuit de meeleesstand ook nog wel veel goed nieuws mogen zien! Dit blijft zo'n lief topic :heart:

Ik hoop dat het december lijstje dit jaar ook zo lang mag worden en dat er geen roosjes achter komen te staan!

Succes met de feestdagen voor wie dat nodig heeft en go go go alle gouden eieren en op naar een knallend uiteinde met knallende testen :sun:

Veel liefs :bigkiss:
Alle reacties Link kopieren
Ohjee Moos wat spannend! Geef de hoop niet op lieverd. Volgens mij zijn dat echt wel van die dingen die niet bij iedere zwangerschap hetzelfde zijn hoor. En bedenk eens hoeveel mensen niets voelen of door hebben als ze zwanger zijn. T kan nog. Ik hoop het :hug: :hug:

Troela jeetje wat spannend. Ik hoop echt echt echt dat die andere eitjes gestopt zijn met groeien en dat jullie nog wel een kans maken deze ronde! Duim voor jullie!
Wat heftig ook allemaal voor je vriendin zeg. Lief dat jullie de kindjes opvangen! Dat doen jullie er allemaal mooi even bij. Super!

LaChouffe wat goed om can jou te horen meid! Ik vroeg me pas nog af hoe het met je zou gaan. Fijn om te horen dat het goed gaat! Lieve woorden van jou ook. Hopelijk helpt t ons!

Ik zit idd ook weer op t wachtbankje. Ik denk dat mn ei vrijdag of vrijdag nacht is gesprongen op dag 17. Dus dan zou mn nod normaal gesproken 12 dec zijn.
Alle reacties Link kopieren
Warm welkom, dankjullie!
Als reactie op jullie vragen:
We proberen het nog steeds via de natuurlijke weg. Maar hebben ook al wel besloten om begin januari naar de huisarts te gaan. Dan is het een jaar na mijn curettage, dat voelt het best.
Nu al wel 2 maanden bezig om alles bij te houden. Temperatuur, eisprong, seks, alles. Zodat de dokter dat alvast heeft, en het ons niet als huiswerk mee gaat geven nog een paar maanden..
Alle reacties Link kopieren
La Chouffe, wat goed van je te horen!! Van harte gefeliciteerd! Fijn dat alles goed is met jullie. EN idd, ik zat laatst ook te denken dat dat decemberlijstje van vorig jaar... Hopelijk komt er echt in december een behoorlijk lijst hier en worden er in augustus/ september allemaal gezonde baby's geboren!

Yenthe welkom, lang traject ook al voor jullie. Goed idee om in januari naar de huisarts te gaan.

Bacon, ben heel benieuwd naar jou!! Knap dat je nog niet getest hebt hoor! ZOu het niet kunnen;-)

Troela, pff nee toch. Hoop echt die ze niet allemaal doorgegroeid zijn. En ik zou ook denken misschien anders gewoon zelf proberen? Maar heb geen idee hoe groot de kans dan bijv. op een drieling is :facepalm:

Moos, ik heb echt nog hoop voor jou! Hoop op een mooi bericht morgen of overmorgen. :hug:

Okkie, wat klote dat er nog restweefsel zit :-( , Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten na een miskraam. Hopelijk snel alles schoon en kunnen jullie echt weer verder.

ZOnnetje, hopelijk kom jij dit jaar op het decemberlijstje. Dat gun ik je zo.

Hier alles nog goed met de kleine. Helaas donderdag wel slecht nieuws gekregen in zh. Was eigenlijk alleen gesprek met gyn maar ze wilde toch echo van het hematoom laten maken (met GOEDE apparatuur en gespecialiseerde echoscopiste). En toen bleek op die echo dat ik een zeldzame afwijking heb aan m'n placenta, de vliezen zitten niet helemaal om de placenta heen waardoor een deel vrij ligt. Dit kan heel goed ook de oorzaak van de bloeding zijn geweest. Helaas zal dit een hele spannende zwangerschap blijven omdat het risico op het voortijdig breken van de vliezen een stuk groter is. Ook het hematoom was nog minstens zo groot en kan de vliezen ook zwakker maken. 20w echo nu verplaatst naar het zh en de groeiecho's ook. Zal in eerste instantie heel erg toeleven zijn naar de 24 weken. Als de vliezen eerder breken kunnen ze niks doen.. Waar waren wel weer even behoorlijk down door dit nieuws. Maar we gaan ook proberen toch positief te blijven en dat de kleine meid nog heel wat weekjes rustig blijft zitten!
Moos hoeveel dpo nu?? Vind het spannend voor jou en bacon.

Bacon toch nog een beetje leuke avond gehad gister??

Ja heel erg in dubio meiden wat jullie zeggen... Zeggen me vriendinnen ook..

Man is ook echt niet blij net als ik eigenlijk. Hoe groot is die kans tjah wat zal het zijn... Ik heb echt geen idee.. Kan alleen maar hopen dat die van 14 niet meegroeien alhoewel een vriendin van mij 9 jaar ivf pogingen heeft gedaan en meteen zei die eitjes van 14mm zijn helemaal niet rijp genoeg voor een bevruchting. Zijn pas vanaf 20 mm rijp dus daarom als ze 18 zijn pregnyl zetten voor de laatste boost. Overigens zei ze ook gewoon ervoor gaan. Maar wat als ik 2 weken later het ziekenhuis moet bellen ik heb een positive test tegen alle adviezen in.. Pfff dilemma meiden
Alle reacties Link kopieren
Ach jeetje Nijn, even snel voor jou reageer ik nu, rest vanavond even rustig.
Wat een heftig nieuws! Ik kan me voorstellen dat dat erin hakt....
Hoever ben je nu? Zijn er dingen die je zelf kunt doen, zoals niet tillen etc?
Hier gaat vanavond een kaarsje voor je aan dat dat mooie meisje goed blijft zitten!
Ken je trouwens het topic van Ginny, “slechte 20 weken echo”? Ook allemaal eng en naar en onzeker maar allemaal goed afgelopen. Is misschien mooi verhaal om hoop uit te putten :heart:
Ja Nijn.

Misschien met rust houden de risico's klein houden?
Wat lief La Chouffe en van harte gefeliciteerd :heart:

Nijn oh wat schrikken, maar idd is plat liggen dan niet een goede optie? Wellicht saai maar even alle rust voor jou en je meisje!! Spannend!

Troela hmm ja ik zou zelf ook twijfelen. Ik denk dan telkens als het telkens niet wil lukken waarom nu 4 wel tegelijk, maar zeg nooit nooit natuurlijk. Hoop echt voor jullie dat er klein wondertje gebeurd dit weekend.

Hier sinds 3 dagen echt mega veel afscheiding herkende het eerst niet echt, maar het valt echt steeds meer en meer op is gewoon net melk en heel waterig. Iemand hier bekend mee?
Jaaaa ik bacon. Net alsof je weer in je vruchtbare periode zit.

Man wil toch deze kans benutten 🙈

Wat zouden jullie doen?
Troela wat zegt jouw eigen gevoel? En het ziekenhuis kan vanalles willen, maar het is jullie leven. Al zou een vierling natuurlijk niet helemaal de bedoeling zijn 🤭

Nijn wat een heftig bericht! Wat een oneerlijkheid blijft het zo bij jullie. Ik hoop dat alles goed blijft gaan en ze nog heeeeel lang goed blijft zitten. Duimen draaien overuren voor jullie.

Ik wens ook een lange decemberlijst zonder roosjes! Dat gun ik jullie allemaal 😘
Alle reacties Link kopieren
Lieve Nijn, jullie kindje is een wonderkindje en jij een mega super sterkte moeder. Al zo veel onzekerheid gehad deze zwangerschap en periode hiervoor, dit gaat gewoon goed komen :heart:

Chouffe, wat leuk iets van je te horen.
Geniet van jullie gezin meisje.

Bacon, volgens mij ben jij gewoon zwanger! Met alle kwaaltjes en nu ook nog deze afscheiding. Als je nod nadert is het normaal vaak droog? Hier is het echt een woestijn.

Hier was temp vanochtend 37 maar verder voelde ik vandaag echt NIKS, dus hier denk ik einde verhaal.
Ben het wachten zo zat :"-(

Troela, ik ben nu 10 dpo.
Als ik jou was zou ik er gewoon voorgaan. Jouw leven, jullie keuze meis.

Ik denk dat we as maand geen iui gaan doen.
Man stelde voor om as maand het gewoon te proberen en even te wachten op advies in heinsberg, ook mbt zijn uitslagen.
Denk dat ik het er wel mee eens ben eigenlijk.
Koekoek ja wat zegt me gevoel.. Ervoor gaan net als man.

Maar hebben nu eigenlijk een seks verbod zo hebben we het maar genoemd. Stel nou dat het raak zou zijn dan moet ik ze dus gaan bellen met de mededeling dat ik zwanger ben ik denk niet dat ze dat heel erg leuk gaan vinden 🙈

Misschien inderdaad voor gaan en dan zien we het wel. Morgen zowiezo nog een echo om tekijken.

Man gelooft er niet in dat alle eitjes bevrucht raken. Zal je net zien dat het ons overkomt en het wel gebeurd 🤣 ik had laatst over een drieling gedroomd kunnen jullie dat je nog herinneren 🙈 misschien een voorbode op deze achterlijke gang van zaken ineens
Alle reacties Link kopieren
BAcon, jij moet testen!!!

En lief dames, hoop het zo. Al jullie geduim heeft tot nu toe positief effect gehad:))

Troela, ik zou er voor gaan denk ik. Maar is echt aan jullie. Je krijgt nog een echo toch? Zou die even afwachten.

Moos en Bacon, jullie gaan gewoon beiden morgen of dinsdag testen en dan openen jullie samen het decemberlijstje!!

En ja, enige wat ik kan doen nu is rust nemen. Gisteren teveel gedaan en voelde echt niet fijn aan m’n buik. Ben dan wel bang dat er teveel spanning komt op die vliezen. Maar vandaag lekker dagje op de bank!
Iedereen om ons heen zegt het. Ervoor gaan. Wacht morgen nog even de echo af. Man kan eventueel tussendoor naar huis komen 🤣

Inderdaad bacon en moos jullie gaan hem openen.. Heb gewoon ondanks dat het woestijn is moos gewoon hoop voor jou het zegt helemaal niks lieverd. Iedere zwangerschap is anders. Mijn eerste helemaal droog en mega pijnlijke borsten iets na nod.. Zoveel pijn dat ik niet eens stevig kon doorlopen. 2e zwangerschap kletsnat alsof ik weer in vruchtbare dagen zat maar geen pijnlijke boobies
Sorry druk weer te snel op verzenden...


Nijn ik zou het heel rustig aan doen. Zou zelfs stoppen met werken in jou geval. En ik weet dat het niet leuk is maar ik denk dat het echt beter is lieverd. En vooral heeeeel goed naar je lichaam luisteren maar zo te lezen heb je dat vandaag gedaan ❤️
Alle reacties Link kopieren
Troela: wij hadden ook een “sexverbod” omdat risico op 2 aanwezig was. Is er echt maar 1. Als het goed voelt doen, maar volg vooral je eigen gevoel.’

Rest morgen.
Troela ik denk dat je even moet afwachten hoeveel het er precies zijn voordat je deze knoopt doorhakt.

Temperatuur net gestegen naar 37.2, vriend was al en heb gezworen niet te testen zonder hem. Dus toen maar een ovulatietest gedaan omdat ik veels te nieuwsgierig ben nu. Binnen no time de onderste teststreep:

https://www.mupload.nl/img/ckvt16df2.jpg
Alle reacties Link kopieren
bacon schreef:
02-12-2019 07:18
Troela ik denk dat je even moet afwachten hoeveel het er precies zijn voordat je deze knoopt doorhakt.

Temperatuur net gestegen naar 37.2, vriend was al en heb gezworen niet te testen zonder hem. Dus toen maar een ovulatietest gedaan omdat ik veels te nieuwsgierig ben nu. Binnen no time de onderste teststreep:

https://www.mupload.nl/img/ckvt16df2.jpg
Ik zeg....zwanger!!
En kijk net in mn la nu die opgedroogd is echt twee x zo groot en fel van kleur. Nog nooit gehad haha

Heb weer een foto gemaakt, maar mega knaller dus.
https://www.mupload.nl/img/0dzy54.jpg

Als vriend thuis is gaan we testen!
troela
Mennnn wat een groei ineens! Ik snap heel goed dat je nu in tweestrijd staat...
Hoe laat mag je vandaag?

Yenthe
Confronterend dan he, dat je (bijna) een jaar verder bent na een mk en t niet opnieuw gelukt is...

Nijn
Jeetje, dat zal goed schrikken zijn geweest dit nieuws weer. Mijn gevoel zegt ook dat dit kindje heeeeeel graag bij jullie wil komen en daar keihard voor vecht. Neem aub je rust lieve Nijn.

Bacon
Ik voel een decemberlijstje aanvoerder aankomen ;-)

Hier op t bankje nog minimaal 6 dagen, maximaal ? dagen. Woensdag progesteron prikken, ik ben heel benieuwd...
Alle reacties Link kopieren
Ohjee Nijn.. wat is geen leuk nieuws zeg! Kan het niet allemaal eens een keer meezitten? Ik kan me voorstellen dat jullie je ontzettend veel zorgen maken. Dit wordt echt de weken aftellen voor jullie. Doe het heel rustig aan meid. Zoveel mogelijk rust houden en dan maar hopen dat dat werkt. Hopelijk hebben jullie veel mensen om jullie heen die jullie kunnen bijstaan in het huishouden etc.
Ik duim voor jullie!

Troela ohjee. Ik weet het niet hoor. Ik heb er geen ervaring mee natuurlijk. Ik kan me heel goed voorstellen dat je de kans wil benutten, zeker omdat je de komende ronde niet in het zkh terecht kunt (toch?) , maar ik zou dit toch ook wel wat spannend vinden. Misschien toch even de echo van morgen afwachten. Als er maar twee eitjes goed genoeg zijn, dan zou ik het wel doen.

Bacon wat spannend!! Ik zet ook in op zwanger :heart: Tiktaktiktak ..

Moos :hug:

Spannend Blonde!

Yenthe, welkom! Ook jullie moeten al zolang geduld hebben. Ik hoop dat een volgende stap jullie bespaard kan blijven.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven