Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Het wachtbankje - Tussen ovulatie en menstruatie--deel 12

25-10-2019 14:08 4162 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Het vervolg op deel 11 van het wachtbankje tussen je ovulatie en menstruatie.
Je kan hier tijdens de wachtweken even bijkletsen en van alles delen.

Wees welkom!

Je kan hier zelf je NOD en andere informatie over jezelf aanpassen in dit bericht.
Om misbruik van de gezamenlijke nick te voorkomen staat het wachtwoord niet meer in de openingspost, maar is deze via een persoonlijk bericht via de schrijfsters te verkrijgen.

Je kunt zelf kiezen of je dit kenbaar wilt maken.

NaamNODRondeage v/mBijzonderheden
Yenthe_8725-41832/321e kindje, MA in januari 2019 na 10 weken zwangerschap
Mallelein25-122432/391e kindje, miskraam in december '18
Vanessakusje1987?2533/462e kindje, mk 2015 18 wk, mk 2016 13 wk, 2017 gebr vl met 15 wk, kindje geboren met 33 wk

Zwanger in december! :cheer2:
Bacon
Zwanger in januari! :cheer2:
Zonnetje1989
Troelaaa89 :redrose:
KirstenvdVeen
AmericanGirl :redrose:
Blonde83 :redrose:
Babyboom31
Zwanger in februari! :cheer2:
OkkiePetite
Zwanger in april! :cheer2:
Blonde83
Zwanger in september! :cheer2:
Maya88
wachters wijzigde dit bericht op 27-11-2020 11:11
45.70% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren Quote
OHhh wat wordt het spannend op het wachtbankje!! Maya, bacon en American, hopelijk nog voor het einde van de maand een positieve test:-)

En Moos, jij volgt volgende week gewoon:-)Hoe fijn zou het zijn dat je niet meer naar Belgie hoeft. En de acu heeft helemaal gelijk! In dat percentage zitten ook vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen of die 40+ zijn.

Naatje, gelukkig alle ziektekiemen weg:-) Misschien nog een flinke huilbui (of meer) en daarna hopelijk ietsiepietsie genieten. Lekker bezig aan met babydingen, wellicht helpt dat.

Vanes, ik vind het nog niet zo'n gek idee van Moos om eens na te denken over Belgie. Weet niet hoe jij en je man daarin staan?

Okkie en Babyboom, hoe is het met jullie?

Zonnetje, even druk zijn met andere dingen lijkt me alleen maar heel goed en gezond:-)

Wij zijn vandaag weer naar de gyn in Belgie geweest. Ik vond het zooooo spannend echt niet te doen. Had dit weekend snachts een soort paniekaanval en het voelde zo raar en eng in m'n buik dat ik er van overtuigd was de die kleine nu echt niet meer zou leven. Was zo beangstigend.
Maar vanmorgen uitgebreide echo gehad en spartelend kind in beeld!! Foetus zit er echt heel goed uit maar ze zag nog een heel groot hematoom/ bloeding zitten. Restbloed van de bloeding van vorige week. Dit kan m'n lichaam vanzelf oplossen of nog eruit komen. Dat liever niet omdat het evt weeen kan veroorzaken. Dit hebben ze donderdag dus niet gezien op de echo.... Was ook echt een slecht echo apparaat (en dat in een academisch kinderziekenhuis). De bloeding heeft mogelijk te maken met de adenomyose. De baarmoeder blijft gewoon niet optimaal (slecht) en dat kan gevolgen hebben voor de placenta en dus voor kind. Advies is komende 3 weken volledige rust, zelfs geen wandelingetje, alleen thuis beetje lopen. En dan gaan we weer terug naar haar. Voelt toch beter dan hier in het ZH. En verder is het belangrijk dat ze de groei heel goed in de gaten houden. Ben weer opgelucht en hoop dat er even geen gekke dingen gebeuren zodat ik dit gevoel een beetje vast kan houden.
Alle reacties Link kopieren Quote
OHja deze arts was wel goed te spreken over het Tergooi ziekenhuis! Zitten een aantal hier toch ook? Ze zei als je niet tevreden bent of dingen niet voor elkaar krijgt is dat zh nog een optie.
Alle reacties Link kopieren Quote
Nijntje heftig hè paniek aanval, kalm aan vrouw. En wat heerlijk zo'n spartelend beeld :) pff wat spannend, hoop zo dat allemaal goed mag gaan! Vanes heeft volgens mij ook ervaring met hematoom/bloeding
Moos hahaha ik zie het al helemaal voor me. Maar wat heerlijk vrouw en wat ongelooflijk spannend. Begrijp dat het moeilijk is, al denk ik dat je op jouw lijf mag vertrouwen om zwanger te raken, dat wilt je lijf heel graag :) duimen draaien!
Maya, Bacon en Americain wat spannend ook.
Zonnetje wat ben je ook een schat
Naatje ik geloof die opluchting van de 24 weken ook zo graag, gooi emoties er maar uit allemaal en ga lekker nestelen :)

Nou een jankweekend gehad, die leegte en het haalde zo de wonden rondom zoonlief open. Het was pittig. Nu echt lichamelijk aan het herstellen, zo moe! Druk in de weer met bieten, spinazie smoothies, kom maar door met ijzer.
Donderdag echo om te kijken of echt weg is allemaal, vloei nog wel wat. En dan wachten op menstruatie en dat kan wel even duren na cytotec (6-8 weken) :popcorn: iemand ervaring ermee?
Alle reacties Link kopieren Quote
Ach Okkie, kan me zo goed voorstellen dat het wonden opent rondom jullie zoontje. Kan ook bijna niet anders. Hebben jij en vriend veel steun aan elkaar? EN goed bezig met die smoothies! Die vermoeidheid kan echt nog wel even duren... dus doe rustig aan.
Bij mij was de keren dat ik cytotec gebruikte m'n cyclys sneller terug dan de keer de miskraam (uitendelijk) spontaan kwam. Maar het wisselende bij mij heel erg dus kan alle kanten opgaan. Soms de eerste rondes nog wel een wat minder 'normale' cyclus.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ach Okkie :hug:
Bij mij een spontane mk en curretage omdat de Cytotec niets deed dus kan je helaas niet helpen. Wel was ik na de spontane mk pas weer zeven weken erna ongesteld. Maar ik had ook drie weken gebloed dus dat kan er ook mee te maken hebben.
Ik moest met de bloedarmoede ook aan de tomaten, die zijn erg goed voor je ijzer! En natuurlijk biefstuk....een rood wijntje schijnt ook goed te zijn had ik als tip gehad (mocht je een excuus zoeken om aan de alcohol te gaan ;) ).

Nijn ach wat eng allemaal. Nu hopen dat je lijf dat bloed zelf afbreekt en je kleintje lekker door kan gaan met spartelen!
Tergooi fertiliteit ben ik super enthousiast over maar Troela dus niet zo.
De arts heeft op haar kop gestaan en echt voor ons gevochten bij haar collega’s bij overkoepelend overleg om voor ons de optie voor IVF vrij te maken (wilden de andere artsen niet omdat ik zelf zwanger kon worden en zij wilde mij die optie geven wegens de tijdsdruk) en heeft mij niet willen laten gaan tot ik een aantal goede echo’s gehad had bij haar. Ze is zelfs voor en na mijn curretage aan mijn bed komen zitten.
Gynaecologie heeft een aantal toppers maar eentje die ik slecht vind want zij heeft twee maanden lang mijn overduidelijke pre eclampsie weggewuifd omdat mijn symptomen a typisch waren. Had heel verkeerd kunnen lopen dus. Ook het feit dat ik al weken rondliep met 4 cm ontsluiting heeft ze niet adequaat op gehandeld.
Mocht je dus daarheen willen, PB me even en dan geef ik je wat namen door voor wel en niet ;)
Wat fijn trouwens dat je zo’n goed gevoel hebt bij Gent.
Alle reacties Link kopieren Quote
Nijn wat fijn dat er iig een lekker spartelend kind te zien was! God jongens wat is het toch spannend voor jullie! Ik hoop zo zo zo zo dat alles gewoon goed gaat! Doe het maar mooi rustig aan. Als je nog Netflix of leestips nodig hebt om de tijd door te komen ;) Was jou helemaal vergeten in mn vorige bericht! Sorry.. dikke knuffel ik duim voor jullie!

Ach Okkie het is ook allemaal niet niks wat jullie allemaal moeten meemaken. De klap komt nu vast ook pas een beetje binnen. Alleen maar goed om dat goed te verwerken! Hopelijk ben je er lichamelijk snel weer boven op.. :heart:
Alle reacties Link kopieren Quote
Overigens vind ik de andere fertiliteitsarts zelf heel onprettig bij Tergooi omdat ze ons echt wegwuifde bij de slechte echo omdat we in haar lunchpauze gefrommeld waren....dus tja ze zijn goed maar niet allemaal ;)
Alle reacties Link kopieren Quote
Zon, idd heel goed dat je even andere dingen hebt gedaan!
Alle reacties Link kopieren Quote
Och lieve Okkie wat een heftigheid ook. Dikke knuffel! Hier overigens netjes 5 weken na Cytotec ongesteldheid, niet anders dan na m’n spontane miskraam een half jaar later..

Nijn wat fijn! Kippenvel! Ik hoop dat het restbloed meevalt en ‘gewoon’ oplost zodat het niets naars kan veroorzaken.
Alle reacties Link kopieren Quote
@ Maya ik heb echt goeie hoop voor jou! Ben zo benieuwd.

@ moos super meid! Op naar een positieve test en een gevuld vruchtzakje!
Wel wat gek inderdaad dat zo’n arts dat zegt. Hij zal de spanning wel een beetje willen breken maar slaat de plank volledig mis.

@ bacon 2 keer van de 3 keer dat ik zwanger was had ik ook die krampen! Hoop het zo voor je!

@ naatje wat fijn dat alle ziekte uit huis is! Maar lekker inkopen gaan doen! Lekker van genieten!

@ nijn wat super dat het hartje nog steeds aan het kloppen is. Hopelijk pakt je lichaam de hematoom zelf op. Heb je nu nog wel kans dat je het weer opnieuw krijgt?

@ okkie even vanuit hier een dikke knuffel! :hug:
Alle reacties Link kopieren Quote
Hey dames, heb hier eerder mee geschreven, toen zijn vriend en ik gestopt met het fertiliteitstraject ivm vreemdgaan van mijn vriend zijn wel samen verder gegaan, het gaat goed tussen ons zijn niet begonnen met anticonceptie toen, maar het hele zwanger worden naast ons neergelegd, en op wereldreis gegaan, nu 2 weken thuis blijk ik 18 weken zwanger van een dochter! Ging met rare buik krampen naar de huisarts :-D ook al heb ik een tijd niet geschreven wou het toch even melden en jullie allemaal veel succes wensen!
Alle reacties Link kopieren Quote
Jeetje Moos is inderdaad dan ineens snel gegaan. Wat goed. Heel spannend voor jullie.

Ik had ooit een afspraak staan in Gent maar toen was ik zwanger en braken mijn vliezen dus weer afgebeld. Waarom nu niet meer gepland: Ik heb meer problemen met waarom het betalen van allerlei rekeningen qua medicatie ed terwijl ik vind dat t gewoon verzekerd moet zijn.
En dan de lange wachttijd van 3 mnd.
Als laatste sprak ik een hele bekende arts in het UMC en die zei niet voor iedereen pakt t mooi uit maar dat hoor je niet. Je hoort alleen de mensen die er mee bezig zijn geweest omdat ze zoekende zijn. En dan komen ze uiteindelijk allemaal terug naar een NL zkh. Ook omdat niet alle medicijnen ed bewezen zijn dat helpt. Zei was specialist en zei als je echt wil, moet je doorgaan! Ik heb patiënten die wel 15 keer een verkeerde afloop hebben gehad maar uiteindelijk wel een kind en dat is het doel. Alleen hoe lang trekt je het in je situatie met je partner, dat was t belangrijkst zei ze.
Maar goed ik sta er nog steeds wel voor open hoor!

Nijn wat een verhaal! En wat je zegt met die echo apparaten, dat klopt helemaal vind dat ook zo raar! Hopelijk lost t vanzelf op.
Alle reacties Link kopieren Quote
Chelle ik moest nog wat schrijven aan jou maar vergat t bij mijn bericht dus bij deze.
Dat is wel een hele bijzondere wending joh. April, dat je relatie niet goed zit en dat je t tot juli zou geven i.v.m. de wereldreis en nu 18 weken zwanger..
Jemig! Ik hoop dat jullie elkaar hebben terug gevonden.
Veel geluk met je zwangerschap.
Alle reacties Link kopieren Quote
Vanes,
Als je mailt kan je echt veel sneller terecht. Ik kon na een maand terecht.
Alles is tm nu toe vergoed, alleen paar euro voor pregnyl betaald.
En snap je, kijk naar ons, uiteindelijk ook niks echt gevonden wat verklaring is.
Dna fragmentatie vonden ze maar laag, en amh is laag voor leeftijd maar zegt niks over kwaliteit.
Maar nl zou nooit iui voorstellen bij ons, terwijl Gent zegt; we gaan proberen kansen vergroten. Dat vind ik al zon andere instreek.

Nijn, hoe is je nacht vannacht gegaan lieverd? Hebben jullie het gister nog gevierd in Antwerpen?

Zon, gelijk heb je dat je even afstand nam. Wat super lief je berichten! Schat ben. Meisje, wat gun ik het jou ook zo!

Maya, hoe is het met jou?

Naat, en of hij er gaat komen!
Lekker genieten van kamertje leuk maken. Hoe gaat het met dochter? :heart:

Lieve lieve okki, wat een dappere dodo ben jij. Wat is het leven soms toch echt fucked up! Denk aan jou!
Blijven jullie wel in NL?
Alle reacties Link kopieren Quote
Nijn wat een goed bericht dat er een spartelend baby'tje op de echo te zijn was!! Ik ben zo blij voor jullie en hoop dat het zo goed blijft gaan. Wel fijn dat jullie onder controle staan. Doe rustig aan en als je van lezen houd, dan zou ik de zeven zussen gaan lezen, zijn meerdere delen, maar het leest heerlijk weg en zijn leuke verhalen.

Naat zeker wat dat die kleine man over 16 weken gaat komen!! Veel plezier met het maken van zijn kamertje.

Okkie liever schat ik heb zo met je te doen. Het leven is soms zo oneerlijk! Ik heb zelf nog nooit een miskraam gehad o.i.d. dus ik kan mij alleen maar indenken hoe dat voelt, maar dat het een leegte achter laat dat snap ik zeker. Hele dikke knuffel voor jou lieve vrouw!

Babyboom hoe gaat het met jou?

Zon ik snap dat je even afstand hebt genomen. Ik schrijf hier ook niet elke dag, je bent er al zoveel mee bezig en dit forum is super fijn, maar soms ook erg confronterend.

Jeeeejjjjj Moos! Wat goed nieuws! Dat is zeker nog snel gegaan en wat hoop ik voor jou dat de 1e IUI meteen raak is. Ik ga heel hard voor je duimen. We lopen bijna tegelijk op. Hopelijk hebben we straks beide een positieve test in onze handen.

Bacon wat spannend! Soms zeggen symptomen helemaal niks, dan voelen we van alles en worden we uiteindelijk ongesteld, maar ik hoop zo dat dit voor jou een goed voor teken is! We wachten hier allemaal in spanning af. Good Luck meis

Maya vandaag is jouw NOD zie ik in de tabel. Nog nieuws?? Ga je vandaag testen? Ik ben er benieuwd. Fingers crossed

Sorry voor de meiden die ik ben vergeten....

Ik heb zondag echt knallende hoofdpijn gehad en sinds gister stront verkouden (wat ik al 2 jaar niet echt mee ben geweest). Verder voel ik mij wel oke, al voel je je wanneer je verkouden bent niet helemaal fit. Gisteravond ook ineens een enorme buikkramp gehad waarbij ik moest rennen naar de wc. Ik hoop maar niet dat dit van invloed is op....
Verder valt het mij op dat mijn gezicht erg rustig is, terwijl ik meestal wel wat pukkeltjes heb. Ik heb ook nog steeds weinig afscheiding en soms denk ik wat te voelen, maar over het algemeen is het vrij rustig daar beneden.
Kortom geen nieuws of symptomen te melden hier en zit ik inmiddels 6 dagen na terugplaatsing
Alle reacties Link kopieren Quote
American wanneer mag je ook alweer testen? Spannend hoor!
En dat je darmen krampen heeft geen invloed op je baarmoeder, no worries!!! Andersom kan het wel zo werken, dat door de krampen van je baarmoeder je darmen mee gaan doen, maar je baarmoeder is een stuk steviger en taaier dan die darmwand dus die trekt gewoon haar eigen plan!

Moos ik vind t ook zo spannend bij jou!

Maya hoe gaat het bij jou? NOD vandaag? Wanneer wil je testen?

Chelle wat een verhaal zeg! Maar had je dan steeds onttrekkingsbloedingen of zo dat je niets door had?
Lijkt me ook wel even schrikken als je al zo ver bent, ook met drankjes en eten en zo waar je niet op gelet hebt. Vind dat altijd zo bijzonder...ik voel me wel echt goed zwanger als het zover is namelijk.
In elk geval gefeliciteerd!!! Wat een wending zeg! Leuk!

Nijn hoe gaat het?

Bacon ook zo spannend!

Dochter gaat goed hoor Moos, lekker vanmorgen vroeg al naar de bakker (ze was om zes uur wakker dus tja) voor een verse warme krentenbol en tijdlang in de zon op de hei samen eikeltjes gezocht en gekeken naar de schaapjes die net met de herder aankwamen. Afgesloten met een warme Chocomel en ligt nu uitgeteld in bed. Weer helemaal beter hoor die kleine.
Oh meisjes wat gun ik jullie dit toch ook.
Mijn duimen draaien weer.
Alle reacties Link kopieren Quote
Naatje ik mag volgende week woensdag testen van het ziekenhuis, dus nog een weekje "geduld".
Maar verkouden niet helemaal fit zijn/ voelen, heeft dat ook geen invloed?
Alle reacties Link kopieren Quote
Verkoudheid niet hoor, alleen koorts kan van invloed zijn voor zover ik weet. En met diarree en overgeven door een buikgriepje moet je uitkijken dat je niet uitdroogt, maar het brengt je kindje niet in gevaar verder.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hi ladies hebben jullie je progesteron waardes geprikt 1 week na eisprong. De gyn belde net dat de mijne afgelopen week 30 was en hij heel tevreden was. Ik lees alleen weer zoveel verschillende dingen, wat is nou ongeveer normaal?
Alle reacties Link kopieren Quote
Lieve meiden was ik weer echt mega drukke dagen gehad dus moet nog even goed alles terug lezen.

Bacon de mijne was toen na een week 27.6 was ook goed zeiden ze had daar zelf me twijfels over maargoed...

Moos ik heb de eerste 2 keer met pregnyl iedere dag getest en na max 7 dagen was het echt weg. Iedereen om me heen riep te schreeuwen dat ik mezelf daar mee gek maakte maar heb een keer 2 verhalen gelezen waarvan ze dachten dat ze zwanger waren bleek nog pregnyl te zijn. Al is dat wel heel uitzonderlijk.. Bijsluiter staat volgensmij max 10 dagen.

Nijn allereerst wat een heerlijk nieuws
Ik ook in tergooi. Opzich super tevreden hoor. Nemen echt de tijd voor je en kijken ook heel goed. Wat ik ook heel fijn vind is dat het een klein team is. Ik was laatst dan even niet tevreden over hoe het ineens allemaal ging lopen maar als ik in november weer mag ga ik ze dit ook even goed duidelijk maken!

American spannend hoop dat die week omvliegt voor jou

Okkie hoe gaat het met jou lieverd?

Vanes gelukt met de clomid?

Naat hoe gaat het met jou? Inmiddels nu ook een beetje aan het genieten?

Ik ga nog even alles terug lezen
Sorry als ik meiden vergeten ben
Alle reacties Link kopieren Quote
Kirsten en babyboom hoe gaat met jullie??
Alle reacties Link kopieren Quote
Hé meiden, ik ben nog op de bank. Dacht vandaag NOD maar kan ook morgen zijn. Vandaag dag 37 en de 38 komt steeds vaker voor op mijn lijstje haha.

Wel sinds gisterochtend al wat bruinverlies maar heeft nog niet doorgezet. Al is dat bij mij meestal een slecht teken. Krampen beginnen nu ook wat toe te nemen dus verwacht het morgen eigenlijk wel.

Maar never say never!! Jij had ook alleen bruinverlies toch Naat deze ronde? Lief dat je naar mijn nieuwe baan vraagt! Heb het er erg naar mijn zin, stuk minder stressvol en toch nog wel genoeg uitdaging. En nog in dezelfde branche. Erg blij dat ik de stap heb genomen! Beste keuze van 2018!! —> uuuh, 2019. Hopelijk is dit een teken van zwangerschapsdementie :facepalm:

Bacon hoe gaat het met jouw testdrang? :D
maya88 wijzigde dit bericht op 29-10-2019 19:10
5.85% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren Quote
Lieve Okkie ik vind het zo erg voor je, weet gewoon niet wat ik moet zeggen :(
Alle reacties Link kopieren Quote
Fijn Maya dat je nieuwe van zo goed bevalt! Ik had juist best veel bloedverlies deze ronde maar was niet representatief omdat het de ronde na de curretage was. Mijn eerste zwangerschap heb ik helemaal geen bloedverlies gehad, de tweede weet ik niet meer en de derde had ik bruinverlies, even wat rood verlies en toen weer bruinverlies.
Dus zelfs bij dezelfde vrouw kan t elke keer anders zijn. Ik hoop natuurlijk dat het raak is bij jou!!!
Alle reacties Link kopieren Quote
bacon schreef:
29-10-2019 17:36
Hi ladies hebben jullie je progesteron waardes geprikt 1 week na eisprong. De gyn belde net dat de mijne afgelopen week 30 was en hij heel tevreden was. Ik lees alleen weer zoveel verschillende dingen, wat is nou ongeveer normaal?
Die van mij is in juli geprikt, ook een week na eisprong en deze was 39,13 waarbij erachter staat 0,2 - 2,8 = Ovulatoir en 0,4 - 38 Luteaal
Dus 30 bij jou is inderdaad erg netjes

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven