Maar niet zwanger worden..... (deel 3)

31-01-2017 16:10 2418 berichten
Vervolg van het topic Maar niet zwanger worden.... en deel2.



Hier schrijven we weer gezellig verder! Gewoon een groepje meiden dat al wat langer bezig is om zwanger te worden. De een nog niet naar de huisarts gegaan, de ander al diep in de medische malle molen, het maakt niet uit.




NAAM LEEFTIJD BEZIG SINDS OORZAAK MMM SAMENVATTING
flipje229/41Okt '14zaadkwaliteit ↓↓↓, herhaalde mk's met chromosoomafwijkingenICSI1 (jan '16 - aug '17), tp1: F☆ (18 wk), tp2: P☆ (12 wk), tp3: niet zwanger, tp4: ☆. ICSI2 (sep '17 - nu) tp1: ☆
Dubbeltje8333/372013Geen oorzaak gevonden3 mislukte IUI's, nu een rustmaand. Na evaluatie verder met IUI4
Lieksie30/35?korte luteale fase + door operatie hormonen in de warIVF/ICSI geen optie i.v.m. gezondheid. Augustus starten met IUI
Animal36/372014onbegrepen subfertiliteitgestart met IVF/ICSI 4 in Dusseldorf
TruusdeMier9027/292014PCOSOI voor 12 rondes
.
:duckie: Lieve itsi-us, Miss_Bean, Mojo84, lux., Aderyn, fluorescent, Hannepan86, Baggal, Skylark, Blauwe_Stoel (7 jan '18), deni308 (5 jan '18), Lovely-Meghan (mrt '18) angel88 (mrt '18), Jo_86 (apr '18), Hannahzz MssFiddler, Boulu, Wished van harte gefeliciteerd! :yes:
moderatorviva wijzigde dit bericht op 31-12-2020 11:27
Reden: ww verwijderrd ivm misbruik account
71.57% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Proud mama: eindelijk beginnen - wat fijn voor je. Actie in de taxi! Is er al een concreet behandelplan?



BlauweStoel: ook ik hoop dat je verder mag met IUI ipv die enigzins "vage" spoelingen die niet evidence based zijn.



Missfiddler: wanneer verwacht jij te beginnen?



Dubbeltje: hou je het nog vol? Nog gecondoleerd trouwens. Als je het niet ziet aankomen, kan het nog moeilijker zijn. Sterkte en ik duim voor een positieve test!



Ik ga morgen echt testen - promise. Zit vandaag op dag 15. Geen spoor van de menstruatie Maar dat kan tegen gehouden worden door de utrogestan. Ook de verschijnselen die ik zondag had en dinsdag weer verdwenen kunnen ook door de utrogestan komen, dus schiet mij maar lek..! Was wel even in dubio vanmorgen, maar heb een belangrijke dag @ kantoor en als het dan mis is... dat hoef ik jullie niet uit te leggen.
A lie doesn't become truth, wrong doesn't become right, and evil doesn't become good, just because it's accepted by a majority.
Nou Baggal, ik zou afgelopen woensdag gebeld worden. Je raadt het niet, maar géén telefoontje gehad. Gister dus maar een mailtje gestuurd, krijg ik net antwoord: ik bel je maandag even, vandaag geen tijd voor. Lekker dan, zo zijn we dus weer een halve week verder. Ik word er echt woedend van, voel me een nummer en ik kan gewoon geen motivatie meer vinden... Ondertussen zit ik ook weer op het wachtbankje, een week voor NOD en ook ik voel weer van alles. Je zou denken dat je na 3 jaar zonder resultaat niet meer jezelf gek maakt door die stomme symptomen, maar helaas... ook na drie jaar maak je jezelf gewoon gek...

Dubbeltje gecondoleerd, heel veel sterkte de komende tijd...

Blauwe stoel heb jij zelf wel een positief gevoel bij die bicarbonaatspoelingen? Het lijkt me zo vaag... ik heb ook wat zitten lezen over die spoelingen, maar kan er geen positief resultaat van vinden eigenlijk. Behalve dat het niet zoveel meer wordt gedaan omdat ze vaak gelijk overgaan naar IUI. Als je je er goed bij voelt, is het natuurlijk ook oké

Boulu hoe is de scratch geweest? Ik snap je droom wel ja, het klinkt ook heel... auw... Ik heb dus afgelopen keer bij de gyn voor het eerst een uitstrijkje laten maken (ik durfde nooit) en dat vond ik schrijnen. Was blij dat ik een maandverbandje in m'n tas had.
Jeetje Proudmama, ik kan er niet bij. Je voelt je echt een nummer zo! Mijn ervaring is wel dat zodra je in het traject zit en ze je een paar keer hebben gezien het wel beter wordt (2 miskramen helpt ook wel, maar dat raad ik je maar niet aan). Ik had ook het gevoel dat je niet belangrijk bent zolang je nog geen patient bent. Daarna werd het beter en nu heb ik het idee echt op de agenda te staan. Hopelijk wordt het beter en mag je snel beginnen.



Ohh Baggal ik vind het zo spannend voor je. Dag 15 is al heel goed, op welke dag wordt je meestal ongesteld? Ik verwacht gisteren te beginnen maar dat werd dus dinsdag doordat mijn ongesteldheid 2 dagen eerder kwam. Als ik eerlijk ben hebben we het prachtig gepland, vorige week nog lekker vakantie en nu al weer begonnen, daardoor er niet zo veel mee bezig geweest en eigenlijk nog niet zo veel als de vorige keren. Ik verwacht ergens eind volgende week de insemenatie en dan zal het wel weer spannend worden.



Dubbeltje ook enorm spannend voor jou! Wanneer mag jij testen? Zo'n sterfgeval kan inderdaad erg heftig zijn Hoe gaat het nu?



Ze houden je inderdaad lang bezig Blauwe stoel, ik dacht even dat je dan misschien nog piepjong was, maar dat valt ook wel mee. Ik zou gewoon blijven aandringen op iui en als de biscarbonaatspoelingen dan toch blijken te werken dan is dat mooi meegenomen maar het klinkt inderdaad een beetje als een middeleeuwse methode.



Succes vandaag Boulu! Ik ben benieuwd hoe het was!



Wished, hoe gaat het nu psychisch met jou?



Met mij gaat het dus wel prima, elke avond spuitje zetten en verder proberen we wat gezonder te worden dus daar ligt de focus nu even op. Merk dat we ons het afgelopen jaar door alle ellende toch af en toe hebben laten gaan en we willen die paar kilo's eigenlijk wel weer kwijt dus we zijn nu druk bezig met gezond eten en calorieen tellen. Verder druk op het werk en wat oude hobbies opgepakt, dus genoeg te doen!
Alle reacties Link kopieren
Missfiddler, natuurlijk blijf ik hier ook meeschrijven. Veel van jullie zijn ook overgegaan naar ivf, dus het blijft herkenbaar. En ook al ben ik niet de meest fanatieke schrijver, dan vind ik het nog heerlijk om jullie verhalen te lezen. Gewoo omdat bijna niemand in mijn omgeving snapt wat er in me omgaat. En qua 3 keer scheepsrecht. Probeer je eraan vast te houden dat alles kan. Een vriendin van me liep tegelijk met me op. Ze heeft bij iui 2 keer een miskraa gehad en is nu 20 weken zwanger na iui nummer 10. Ook ik heb het gevoel er tussenin te zitten. Iui heeft bij ons zin gehad, dus ik voel me bijna schuldig dat ik toch wil overstappen naar ivf icsi. Stom hoe dat werkt.



Baggal, ik vind je een bikkel! Ik snap heel goed dat je vandaag nog even door wilt gaan en hopelijk geeft een drukke dag op kantoor ook wat afleiding. Bij mij werkt dat meestal. Morgenochtend kom ik meteen even kijken hier!



Boulu, succes met de scratch. In ons ziekenhuis doen ze er niet aan en ik zou het ook niet meteen de eerste keer willen doen. Ik duim voor je dat het niet teveel pijn doet en natuurlijk ook dat het meehelpt aan het innestelen.



Blauwe stoel, toch bijzonder dat je de spoelingen moet doen. Hopelijk kan je na die ene ronde over naar iui. Daarvan is tenminste bewezen dat het werkt, zo'n 30 a 40 % van de vrouwen wordt er zwanger mee na 6 keer.



En hier ben ik ook van het wachtbankje af gevallen. Ik had al weinig hoop, dus de klap valt mee. Wel vanmorgen zowel ongesteld als snotverkouden wakker geworden, dus ik ben blij met de vrije dag die ik vandaag heb. Gelukkig helpt paracetamol voor beide problemen :-). En 1 dag te vroeg ongesteld betekent ook 1 dag sneller aan ivf beginnen, dus ik vind het allemaal wel prima.
Alle reacties Link kopieren
Lampje: het is ook zo dat iedere keer dat je van de wacht bank afvalt, je er beter mee om kan gaan denk ik. Alleen krijgt het vertrouwen soms wel een deuk.

En wat jij zegt mbt elkaars verhalen heb ik ook wel. Normaal ben ik redelijk zelfverzekerd, maar als het hierom gaat Ben ik een total basket case. Ik catastofeer ook soms, zonder grondslag. Erg vermoeiend...



Missfiddler: strakke planning! Wat klinkt je weer als je sterke zelf. Hoop echt ontzettend dat het raak is straks bij jou/jullie. De kans op een derde MK is 1%. Dat gezegd hebbende, dat is "maar" statistiek.

Ik heb normaal gesproken een 26 dagen cyclus en had dus op 31/01 ongesteld moeten worden. Ik gebruik echter naast de utrogestan ook lubion injecties. En dit kan de menstruatie uitstellen. Heb niet het idee snel ongesteld te worden, Maar voel me ook niet zwanger. Had dit weekend klachten, maar die verdwenen maandag weer. Zegt ook niets dus blijft gissen.



Proud mama: daar zou ik ook van balen. En dan een "geen tijd" is slordig. Traject is al moeilijk genoeg.



Het is een beladen poging; gevoelsmatig de laatste met man (al kan/mag hij proberen te produceren @ Homerton), maar we zien het wel... Wordt vervolgd!
A lie doesn't become truth, wrong doesn't become right, and evil doesn't become good, just because it's accepted by a majority.
Alle reacties Link kopieren
Lieve Baggal, wat hoop ik dat dit een goed teken is, morgen dus testen? Ik ga hier morgen steeds kijken!! Mijn duimen draaien vanaf nu overuren voor je! Meid, ik hoop zo twee dikke knalstrepen!



Balen Lampje,knuffel.



MssFiddler,het gaat wel, ik heb zo mijn momenten..Van baaldagen tot zeer positieve, zoals we die allemaal kennen. De psycholoog helpt me hier wel enorm in gelukkig.

Spannend dat jullie weer beginnen hé, goed dat je gezonder probeert te leven , dat kan nooit kwaad denk ik dan maar.



Boulu hoe was de scratch?
Weet wat je zegt, maar zeg niet alles wat je weet
Alle reacties Link kopieren
Miss Fiddler, wat fijn dat je er weer zo goed in staat! Hoeveel IUI gaan ze nu maximaal doen? Krijg je er in principe weer 6?



Succes allemaal!
Ja volgens mij wel, ze beginnen weer opnieuw met tellen. Het wordt ook vergoed zo lang het ziekenhuis er nog hoop in heeft. Dus dat is wel fijn.



Baggal, dat van die 1% kans klopt niet. Wel als je nog nooit een miskraam hebt gehad, dan is de kans dat je er 3 krijgt idd 1%. Maar aangezien wij er al 2 gehad hebben is de kans dat het nog een keer misgaat 25%
Alle reacties Link kopieren
Dat is waar ook Mssfiddler, stond ik helemaal niet bij stil, sorry Ik hoop gewoon dat het bij de eerst volgende IUI raak is en het dan goed blijft gaan.



Wished: overweeg jij ook een scratch?



Dubbeltje: wanneer is de NOD?



En nu ik : net wakker en moest plassen, dus meteen maar even de test gedaan:



CB geeft aan: PREGNANT 2-3
A lie doesn't become truth, wrong doesn't become right, and evil doesn't become good, just because it's accepted by a majority.
Alle reacties Link kopieren
van harte gefeliciteerd Baggal! Wat een super nieuws!! De eerste stap in de goede richting is gezet!
Alle reacties Link kopieren
Baggal! Wat ontzettend fijn! En ook meteen een goede hoge waarde Een van de belangrijkste stappen in de goede richting!
Alle reacties Link kopieren
Baggal, yesss!!! Gefeliciteerd, indd heel mooie stap in de goede richting! En nu hopen en duimen dat deze lekker plakt en gezond doorgroeit



MssF ik vind het ook heel fijn om te lezen dat jullie weer met frisse moed van start gaan. Fijn dat jullie weer een schone lei krijgen! En dat gezonder leven, wat een mooi streven - ik vind dat ook heel moeilijk in stressvolle tijden. Hoe pakken jullie dat aan?



Wished fijn dat je zoveel steun hebt aan je psycholoog. Nog twee weken en dan mag je ook weer beginnen, vind je het wachten lastig?



Lampje, bah altijd weer een naar moment... Sterkte en knuffel



Blauwe_stoel moet eerlijk zeggen dat ik op jouw verhaal na nooit van die spoelingen gehoord had. Je hebt het volgens mij wel uitgelegd maar wat is de theorie erachter ook weer?



Hier: ik zit nu 8 dpiui. Dus nod zal as vrijdag zijn? Ik weet het niet precies, soms komt het ook vroeg. Ik voel me nu al een paar dagen precies zoals ik me altijd voel als ik ongesteld moet worden, alleen mijn borsten staan nog meer op explosiestand dan normaal. Ik heb er een hard hoofd in eerlijk gezegd en ga ervan uit dat er gewoon rode duivels komen deze week.



Verder heb ik een enorme dip, er is nog iemand overleden in onze omgeving - dit keer niet heftig/emotioneel voor mij maar vriend en schoonfamilie willen heel graag dat ik op de begrafenis ben komende week. Dus weer een dag van m'n werk missen, en ik dacht nog dat ik na die iui-week met al die ziekenhuisbezoekjes in elk geval even twee 'normale' werkweken tegemoet zou gaan. Maar nee, twee uitvaarten in twee weken, nog bovenop de stress van de wachtweken en van m'n werk.



Ben alle dood en verderf wel even zat, het is tijd voor nieuw leven. Maar zoals jullie lezen durf ik niet te hopen. Ik ben doodop en heb ook helemaal geen energie voor leuke dingen doen met m'n vriend en verwaarloos m'n vriendinnen... Bah.



Liefs van een dippige Dub
weer een stap in de goede richting Baggal! Misschien zijn het er wel 2 met je hoge hcg! En nu blijven zitten kleintje(s)

Wbt die percentages, don't worry. Ik ben iets te goed met cijfers geloof ik ;)



Wij tellen gewoon calorieën. Keukenweegschaal gekocht, app gedownload en alles wat we eten scannen we en wegen we en dan zegt de app hoe veel calorieën je dus mag voor de streefdoel. Je mag dus alles eten maar we kwamen er al gauw achter dat als je geen honger wilt je beter groentes kunt eten dan wat anders. Dus nu zoeken we vaak recepten op waarbij we een bord vol hebben voor weinig calorieën. En dan mag je dus gewoon nog wat lekkers savonds. Scheelt dat het man zijn idee was en hij is erg fanatiek.



Dubbeltje, ik herken dat wel dat het allemaal even te veel wordt. Ik zou zeggen: ga toch iets leuks doen, iets waar jij energie van krijgt. Dit is gewoon een hele stressvolle periode. Geen wonder eigenlijk dat je moe bent.
Alle reacties Link kopieren
Lieve Dubbeltje: Bah - alweer een overlijdensbericht..? Ik kan mij heel goed voorstellen dat je er door heen zit. En dat zit je ook nog eens in de vervelende rottige rot wachtweken waarin je aan alles gaat twijfelen Dan worden dingen al snel te veel en dat is mega rot. Dit traject vraagt al zo veel van je energie, dat je er dan ook niet dit soort dingen (laat staan twee in een week bij wil hebben). Knuffel en wat betreft je boezem: die van mij doen nog niet echt mee met het idee zwanger zijn dus het zegt echt niets..!



MssFiddler: ik ben zo slecht met cijfers..! Dat is om te huilen. Moest voor mijn omscholingscursus naar Engels recht ook accountancy doen en dan was zo'n drama dus vergeef mij de niet op jou van toepassing zijnde statistiek. Wat goed dat jullie op jullie voeding letten, ook in het kader van het zwanger worden! Ik eet ook minimaal een keer in de week een proteïne salade en avocado's.





Wished: jij mag ook bijna beginnen! Spannend! Kijk je er naar uit?
A lie doesn't become truth, wrong doesn't become right, and evil doesn't become good, just because it's accepted by a majority.
Alle reacties Link kopieren
Baggal speciaal voor jou vanaf vakantie bestemming gekeken of er goed nieuws is. Heel voorzichtig gefeliciteerd ben ontzettend blij



Het is een klein stapje in de goede richting, zijn die rot w8weken voorbij en nu is het wachten geblazen. Houd je hoofd koel je hebt het de afgelopen 2 weken fantastisch gedaan dus houd dat vol...



Alle reacties Link kopieren
Baggal, wat een goed nieuws! Zoals je zelf zo mooi zegt, het is geen garantie op een blakende baby eind van het jaar, maar het is een grote stap in de goede richting. En het lijkt me helemaal hilarisch als het er 2 worden :-).
Alle reacties Link kopieren
Jahaaa! Al de hele ochtend denk ik aan je Baggal, maar zo druk gehad en eindelijk tijd om te kijken en dan zie ik dit nieuws..Ja dat maakt me erg blij, van harte meid!! Dit is je zo gegund, en wat hoop ik dat alles goed blijft gaan





Dubbeltje,die dip. het verwaarlozen van je sociale leven.. Is niet goed. Erg herkenbaar voor mij, ik ging het ook doen maar toen werd het dus echt tijd voor een psycholoog voor mij dan. Zou dit voor jou misschien ook helpen? Leuke dingen doen, dingen waar je van ontspant werd me toen ook door iedereen geadviseerd en het is natuurlijk geheel waar maar ik kon mezelf er gewoon niet meer toe zetten en als we dan iets ''leuks' deden dan zat ik er met mijn hoofd niet geheel bij.Dus dat werkte voor mij niet. Gelukkig lukt het me steeds wat beter om echt weer te genieten van activiteiten maar ik ben er nog lang niet.



Jo, geniet van je vakantie meis.



Goed bezig MssFiddler.



Hier, of ik een scratch overweeg? Geen idee, dit word geloof ik pas gedaan na 1 mislukte icsi poging, vooralsnog is dit voor stellen die hun tweede ivf/icsi poging gaan starten dacht ik. Misschien tegen die tijd dat ik het wel wil,ik zou me dan eerst wat beter in gaan lezen.

Weet er nu zelf nog te weinig van. Al hoop ik dat het nooit zo ver komt dat ik erover moet gaan nadenken.

Spannend nog 2 weekjes dan is het spuiten begonnen!! Verder voel ik me wel oke, het wachten valt me niet zwaar, heb nu nog even tijd voor dingen die dadelijk lastiger zijn...zoals twee feestjes in het verschiet waar ik nog lekker wijntjes kan drinken.



Goed weekend allemaal! Dikke knuffel vanaf hier

Met een vreugdedans voor (onze) lieve baggal
Weet wat je zegt, maar zeg niet alles wat je weet
Alle reacties Link kopieren
Ha Wished, nee geforceerd leuke dingen doen helpt ook niet inderdaad. Waar ik nu behoefte aan heb is rust. Gisteren lag ik al om 21u te ronken, nu net wakker na 10 u slaap en nog steeds moe. Het heeft even tijd nodig denk ik. Een psycholoog heb ik al, ik heb heel wat jaartjes therapie achter de rug en ik ga nog steeds om de paar weken voor 'onderhoud' naar een fijne therapeut . We hebben van ons ziekenhuis ook de naam van een coach doorgekregen die gespecialiseerd is in sociaal-psychologische problematiek rondom infertiliteit. Sluit niet uit dat we daar nog eens gebruik van gaan maken - maar wil voorkomen dat ik een hele rits hulpverleners moet 'afwerken' want dat kost ook energie natuurlijk. Ben blij om te lezen dat jij stap voor stap vooruit gaat - houden zo



Wat trouwens wel heel leuk is, is dat we vrij serieus een huis op het oog hebben ! Dus wie weet wordt dat nog wat



Baggal, had er nog niet eens bij stilgestaan dat het ook een tweeling zou kunnen zijn bij jou! Wauwie... Hoe voel je je? En hoe reageerde je man trouwens? Was ik nog benieuwd naar. Oo, ik gun het jullie zo enorm dat jullie straks een (of 2) blozende baby('s) helemaal van jullie 2 in jullie armen kunnen houden. Ik eet ook heel veel avocado trouwens, gewoon omdat ik het lekker vind - maar dat is dus goed?



Mssfiddler thanks. En echt goed bezig hoor jullie. Indd lekker als je je een beetje kunt optrekken aan je man hierin - ik vind het zo moeilijk om de motivatie vast te houden met dat soort dingen! En mijn geliefde heeft een prachtig lang en slank postuur, kan bij wijze van spreken dagelijks 3 zakken chips eten zonder dat het zijn figuur aantast... Terwijl ik echt dingen moet laten staan omdat ik anders na verloop van tijd tonnetje rond word. Not fair



Boulu, how are you? En Animal, is er bij jou nog nieuws?
Alle reacties Link kopieren
Lieve Dubbeltje: snap je heel goed hoor. Enerzijds is het soms goed om met een professional te praten (zeker omdat ik meen dat zij nog wel eens met een heldere suggestie komen) maar begrijp ook dat je daar niet in wil blijven "hangen". Ik heb wel baat gehad bij de counsellor van Homerton. En Wished heeft er ook baat bij is mijn indruk.



Ik denk ook dat je je zelf soms moet toestaan om een energie sleurpende rotdag te hebben. Ik heb geregeld dagen gehad waarin ik aan bijna niets anders kon denken dan het verlangen naar een kind en ik heel bang was (nog steeds ben - al klinkt dit gelet op de test van gister idioot) dat het nooit lukt. En andere dagen had ik het idee de wereld aan te kunnen. Ik denk dat dit het allermoeilijkste is. Wees lief voor jezelf.



Onderweg naar Boston Place. Reageer straks even uitgebreid op iedereen. Heb de bloedtest voor de progesterone levels. Hoop dat die hoog zijn.
A lie doesn't become truth, wrong doesn't become right, and evil doesn't become good, just because it's accepted by a majority.
Alle reacties Link kopieren
Succes Baggal! Ik hoop op prachtig hoge waardes!



Dubbeltje, ik heb precies hetzelfde qua slapen (en aankomen met veel eten, maar mijn man heeft dat gelukkig ook Hier heb ik hem ook speciaal op uitgezocht ) Gisteravond lag ik om 23.30 al bijna te slapen op de bank, ondanks dat we Silence of the Lambs aan het kijken waren. Toch maar mijn bed in gedoken en, ja ik schaam me diep, ik ben net een half uurtje uit bed... Heerlijk geslapen vannacht! Het ligt niet aan ons hoor, het zit gewoon in het weer...



Ik vind het ook helemaal niet vreemd dat je in dit hele traject iemand nodig hebt om mee te kunnen praten. Ups and downs zullen er altijd zijn. Laat het ook gewoon toe. Die dag dat je je top voelt, sta je ook toe, dus de dag die rot is mag er ook zijn. Maar je moet er alleen niet in blijven hangen.
Ik kan me alleen maar aansluiten bij bovenstaande wat betreft de rotdagen. En ik vind het inderdaad ook helemaal niet gek dat je psychische hulp nodig hebt in dit traject. En doe wat nodig is, is dat veel slapen dan is dat veel slapen. Is dat even op de bank hangen dan is dat zo. Maar vergeet niet te leven, ik merk dat het mij heel erg helpt om me even over de hobbel heen te zetten en toch te gaan sporten/kamperen/whatever. Ik bedoelde met leuke dingen doen niet de algemene leuke dingen, maar echt waar jij de energie uit haalt. Niet dat al je problemen dan ineens zijn opgelost, maar soms zijn ze wel voor een uurtje wat naar de achtergrond verdwenen.

Af en toe is een energieslurpende rotdag is niet erg, maar na mijn miskramen heb ik geleerd dat het energie kost om je beter te gaan voelen. Als mijn man me niet het huis uit had gesleept dan lag ik nu nog in bed denk ik.

Maar wees inderdaad vooral lief voor jezelf.



Wat voor huis is het Dubbeltje? Hopelijk wordt het wat!



Baggal, ik ben benieuwd naar je uitslagen!



Fijne vakantie Jo, even lekker opladen!
Alle reacties Link kopieren
quote:Animal2307 schreef op 05 februari 2017 @ 10:55:

Succes Baggal! Ik hoop op prachtig hoge waardes!



Dubbeltje, ik heb precies hetzelfde qua slapen (en aankomen met veel eten, maar mijn man heeft dat gelukkig ook Hier heb ik hem ook speciaal op uitgezocht ) Gisteravond lag ik om 23.30 al bijna te slapen op de bank, ondanks dat we Silence of the Lambs aan het kijken waren. Toch maar mijn bed in gedoken en, ja ik schaam me diep, ik ben net een half uurtje uit bed... Heerlijk geslapen vannacht! Het ligt niet aan ons hoor, het zit gewoon in het weer...



Ik vind het ook helemaal niet vreemd dat je in dit hele traject iemand nodig hebt om mee te kunnen praten. Ups and downs zullen er altijd zijn. Laat het ook gewoon toe. Die dag dat je je top voelt, sta je ook toe, dus de dag die rot is mag er ook zijn. Maar je moet er alleen niet in blijven hangen.Ik lig er nog in hoor, is dat iets om je voor te schamen dan?
Je hoort de vogels weer, je ruikt de regen nog
Hee wat lees ik nu dan??Baggal gefeliciteerd! Oh het zou toch zijn he... dat het er twee zijn! Het is je gegund!

Dubbeltje wat vervelend dat je zulke gevoelens hebt Ik denk dat we die allemaal herkennen. Bij mij helpt het om dit met m'n vriend te bespreken. Hij is heel goed in relativeren, en zo kan ik dingen dan vaak in een ander licht zien. Ga je nog naar die acupunctuur? Misschien is zoiets wel even fijn, of een lekkere massage of een afspraak bij de schoonheidsspecialist? Even jezelf verwennen, vrouw voelen, proberen te relaxen. Wat je schrijft over een ander huis, leuk! Misschien is het wel goed om (ook) even met iets heel anders bezig te zijn, een nieuw begin in een nieuw huis kan ook heel veel nieuwe energie geven.

Flip hoe lekker zeg, lang in bed en lui zijn... Ik kan het niet meer, word er heel rusteloos van, dus eigenlijk ben ik wel jaloers

Wished leuk vooruitzicht, nog twee kansen om lekker wijntjes te drinken. Even relaxed, heerlijk! En dan daarna aan de bak, spannend joh!

Jo fijne vakantie! Zit je op een warme plek?



Hier een luie zondag, zo even de stofzuiger door het huis halen en een boodschapje doen. Gister heb ik voor het eerst gesport, manmanman... wat een slechte conditie heb ik zeg. Het is echt echt dramaaaaaatisch. Maar goed, de kop is eraf, de drempel is wat lager geworden. Ik wil twee vaste dagen gaan, zodat ik er ritme in ga krijgen.
Alle reacties Link kopieren
Wished - wat spannend: nog maar twee weekjes voordat je gaat beginnen. Ik duim heel hard voor je.



Proudmama: ik hoop dat jij deze week wat meer duidelijkheid krijgt wanneer je nu eindelijk van start kan gaan. Hier had ik ook een luie zondag: kon niet uitslapen, want eerst even langs de kliniek gegaan om mijn bloed waardes te laten checken (HCG en Progesterone) en heb eigenlijk alleen maar op de bank geslapen. Niet veel kwaaltjes, alleen een beetje moe. Morgen krijg ik de uitslag - spannend. Van het hcg verwacht ik wel dat dit boven de 157 zit (anders had de CB niet 2-3 aangegeven).



Jo: wat een lief berichtje. Ik hoop dat jij lekker van je vakantie aan het genieten bent!



Mssfiddler: helemaal eens met jouw post om te blijven leven en ook te genieten, naast de rot dagen. Er zijn gewoon momenten dat het allemaal ontzettend oneerlijk voelt. Of dat er opeens 4 zwangerschapsaankondigingen in een week komen van andere mensen, terwijl wij hier al een enorm lange tijd bezig zijn. En hoe langer je ergens mee bezig bent, hoe groter het verlangen... Maar het leven is ook mooi af en toe.
A lie doesn't become truth, wrong doesn't become right, and evil doesn't become good, just because it's accepted by a majority.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb zeker baat met de psychologische hulp, ik heb dat voorlopig nog wel nodig ook. Dat is een gesprek waar ik echt van me af kan praten zonder me in te moeten houden over iemand, of iets.. Ik gewoon al mijn emoties kan tonen, zonder me daar schuldig over te voelen. dat voelt echt prettig. Voor mij dan.



Baggal ik duim voor je dat de waardes mooi hoog zijn!



Boulu hoe is het met jou meid ?



Nee hoor Flipje, lekker luieren, heerlijk toch!!
Weet wat je zegt, maar zeg niet alles wat je weet

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven