**Zwanger na Ovulatie Inductie**

13-09-2017 08:53 751 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hier schrijven de zwangere dames verder! :cheer2:

De inloggegevens voor de tabel zijn:
Naam: clomid-viva
Wachtwoord: Wijwilleneenbaby


De zwangeren onder ons! :yes:
Naam Kindje Uitgerekend Bijzonderheden
.. .. .. ..
.. .. .. ..
Inmiddels al bevallen :love:
Naam Leeftijd Kindje Bevallen
Heytan 29/30 Eerste 20 mei 2017
Sammie81 36/33 Eerste 12 februari 2018
Wiek88 29/34 Eerste 14 februari 2018
San_D 29/29 Eerste Tweeling 12-2017
Myrre29 29/35 Eerste april/ mei 2018
Snowy89 28/31 Tweede* Mei 2018
Annejill / Derde .. 2019
anoniem_260699 wijzigde dit bericht op 15-12-2019 13:17
41.30% gewijzigd
Heytan jij ook al zo'n korte cyclus! Kun je wel weer sneller starten nu!
Hier zit ik pas op dag 13, uitgaande dat ik ook zo'n korte cyclus van 25dgn heb gehad. Als het een ovulatie bloeding was dan verwacht ik binnen enkele dagen ongesteld te worden. Maar heb 3 dgn best wat gebloed, wel alleen overdag.. dus wel beetje vreemd.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hey, goh snow, dat is ook best wel vreemd ja. Heb je dat al eerder gehad? Ben benieuwd of je dan over een paar dagen ongesteld wordt, of dat dat toen je menstruatie was. Succes met afwachten maar!
Nee nooit eerder een bloeding bij ovulatie. En als menstruatie is het ook anders dan de andere keren. En idd afwachten maar!

Heb jij vaker zo'n korte cyclus gehad als dat je nu had?
Heb je het zkh al gebeld om weer te starten?
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb ook nog nooit zoiets gehad. Altijd redelijk regelmatig en ook altijd ongeveer even lang. Alleen soms wat zwaarder dan anders. De laatste menstruatie was redelijk kort en licht. Maar wel echt als een menstruatie. En nu dus dit. Maar dat komt denk ik van de duphaston. Voor morgen heb ik weer een afspraak, dus dan ben ik benieuwd wat ze zeggen. Hopelijk niks geks en geen cystes ofzo. Ben wel weer toe aan een nieuwe ronde.
Beide gekke cyclussen dus haha!
Succes vandaag weer!
Alle reacties Link kopieren Quote
Dankje. Het ging prima hoor. Alles zag er goed uit dus vanavond weer beginnen met spuiten. Ronde 7, here we go :cheer:

Laat jij het horen als je meer weet?
Liefs!
Hier nu op dag 16 dus was het iig geen ovulatie bloeding. Dus weer even verder afwachten ;-)
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat gek zeg jullie korte cyclussen. Kan het niet stiekem iets goeds betekenen voor jullie snowy?
Hier weer terug van vakantie. Jullie idee om thuis te blijven is best een goed idee heytan. Ik heb niet echt een goede vakantie gehad. Vond het echt pittig met t kleintje. Ze was echt lief, maar je staat hele dag aan. Ze slaapt toch heel anders dan thuis, dus je hebt nog minder tijd voor jezelf dan thuis en die tijd heb ik gewoon echt nodig. We hebben ook gewoon te veel gedaan. 4 locaties in 2.5 week tijd. Heb ook t gevoel dat ik hormonaal helemaal uit balans ben. Kortom niet echt een goede voedingsbodem voor een zwangerschap. Ga vanmiddag naar huisarts. Bloedprikken en vragen om verwijzing om met iemand te praten.
Lekker opbeurende post :-?

Hoop met jullie wel verder alles goed.
Alles kan als jij het laat gebeuren
Alle reacties Link kopieren Quote
Och sammie wat jammer dat je je zo voelt. En dat je ook niet echt hebt kunnem opladen in de vakantie. Hopelijk vind je de komende weken wat rust voor jezelf. Hormonen kunnen je echt helemaal in de war maken he.
Goed dat je een afsoraak hebt gemaakt met de ha. Wat zei hij/zij? Hopelijk kom je er snel bovenop. Dikke knuffel voor jou. Niet echt een fijn uitgangspunt om de medische molen weer in te gaan he
Maar jij hebt zwaardere stormen doorstaan. Dus dit komt ook echt wel weer goed!
Alle reacties Link kopieren Quote
Heb fijn kunnen praten met huisarts. Heb ook bloed laten prikken, maar daar kwam niets uit. Ga in september ook nog met coach in gesprek. Voel me nu iig al wel iets beter, dus dat is fijn. Denk ook dat een groot gedeelte te maken heeft met het overlijden van Mn vader rond deze tijd 2 jaar geleden. Vorig jaar waren we rond zijn sterfdag bij elkaar in t buitenland. Dit jaar was dat dus niet zo en denk dat dit me toch heel erg heeft aangegrepen.

Hoe is t bij jou nu heytan? Komende week weer voor echo denk ik? Gaat t spuiten goed?

En jij snowy?
Alles kan als jij het laat gebeuren
Alle reacties Link kopieren Quote
Dat lijkt me ook erg heftig om mee te maken hoor, sterkte de komende tijd! Fijn dat je je al iets beter voelt.

Ik had gister een meting, met een ei van 14,5. Morgen weer een meting en waarschijnlijk maandag iui 7! We vliegen de ronde weer door poeh!
Sammie, op vakantie is idd niet echt uitrusten he!
Gelukkig voel je jezelf al iets beter na een gesprek met de huisarts. Is ook allemaal niets wat je de afgelopen tijd hebt meegemaakt.

Heytan wat fijn dat er alweer een follikel aan het groeien is! Hoeveel pogingen iui gingen jullie doen, 9? Wordt ook steeds spannender lijkt mij!

Hier alles nog rustig. Heb wel ergens het vermoeden alweer een eisprong gehad te hebben en ergens binnen 1.5 week weer ongesteld moet worden. Deze ronde ook niet benut. Even kijken wat de cyclus doet na de vorige korte.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoe is t gegaan heytan? Alles volgens planning en nu opt wachtbankje?
Hoe lang is je cyclus nu snowy? Lijkt bijna net zo kort als die van mij. Ik verwacht dit weekend ongesteld te worden.
Hier alles wel goed. Goede dagen wisselen zich af met wat mindere dagen. Iig fijn dat zon wat meer gaat schijnen dat helpt altijd mee.
Alles kan als jij het laat gebeuren
Vorige was 25dgn nu zit ik op dag 31, ook nog wachtende op menstruatie. Verwacht hem ook een deze dagen.
Bij jou al doorgebroken?
Weer war goede dagen achter de rug met het mooie weer?
Alle reacties Link kopieren Quote
Hey, sorry late reactie. De dagen vliegen zo snel voorbij!
Sammie ben je inmiddels ongesteld geworden? Hopelijk helpt de zon een beetje met je humeur . Blijf er maar niet te lang mee doorlopen :rose:

Snowy, een cyclus van zo'n 31 dagen is best mooi toch. Hopelijk blijft het een beetje regelmatig. Ben je nog steeds van plan om even te wachten met het medische traject?

Ik heb dus inderdaad vorige week de iui gehad, nummer 7 alweer. Alles ging goed, er was 'maar' 1 ei. Nog een week wachten en dan zien we wel weer.
Afgelopen dinsdag had ik de ivf voorlichting, dat vond ik toch wel ff een dingetje. Ik merk dat ik de stap van iui naar ivf nog erg groot vind, dus blijf voorlopig maar ff bij de iui behandelingen. Voor nu is het plan om door te gaan tot 9. Hopelijk gaat het niet nodig zijn, en anders zien we het dan wel weer.
Hier inmiddels wel ongesteld sinds vanmorgen dus 31dgn is weer mooi!
51-51-38-33-44-25-31 dit rijtje is het nu.
Ja wacht denk ik nog even met de mmm als het onder de 40 blijft nu.

Snap bij jou ook wel een teleurstelling dag het er maar eentje was! Toch ietsje minder kans.
Waarom vindt je de stap naar ivf zoveel groter? Hoop ook voor je dat die stap niet nodig gaat zijn en het gewoon weer mag lukken met iui!
Alle reacties Link kopieren Quote
31 dagen is inderdaad heel netjes Snowy! Kan me voorstellen dat je het medische gebeuren dan nog even uitstelt. Fijn dat je er vertrouwen in hebt!

Ik weet niet zo goed waarom ik de stap precies zoveel groter vind. Alles bij elkaar lijkt het me gewoon een veel grotere belasting, al die hormonen, veel meer geplan. En de punctie lijkt me ook best naar (flashbacks bevalling) maar hopelijk is het niet nodig. Ik moet zeggen dat ik de iui's voor mijn gevoel er ook een beetje bij doe. Voelt niet als een heftige tijd ofzo nu.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hey lieve meiden

Ik ben een hele poos weggeweest jullie zijn druk bezig met zwanger worden super!
Ik hoop dat het jullie snel gegund is!

Ik ben met 37+2 op 26 juli bevallen van een zoontje iann :heart: hij woog toen al 4250 gram en was 53 cm lang... (diabeet in de zwangerschap)

De zwangerschap verliep wat onrustig en ik heb heel erg in mezelf gekeerd gezeten... De miskramen en missed abortion hebben hun sporen nagelaten en ik was steeds bang dat er iets zou gebeuren...

Dat is de reden dat jullie mij zo ontzettend schandalig lang niet meer gehoord hebben...

Ik ben nu compleet kwa kindjes, 2 meiden en 1 zoon :daisy:
In mijn hart zou ik er gerust nog plek hebben voor meer, maar lichamelijk na een 3e keizersnede en alle medicatie die ik nu heb moeten gebruiken is het niet verstandig...

Afsluiten is hier nu the key wat ik onwijs lastig vind :-|

Ik ga jullie weer wat proberen te ondersteunen met alles aan informatie die ik heb en weet en dan hoop ik nog op een paar blakende baby's!

Snowy, heytan, sammie jullie 'ken' ik nog dus extra duimen voor jullie! En ik heb verder niet goed genoeg gekeken wie er nu nog meer zit maar ik lees nog wel terug.

Liefs Annemarie :bigkiss:
Blijf jezelf ;-)
Alle reacties Link kopieren Quote
Heeeeeeee Annejill, wat leuk om van jou weer te horen. En wat fijn om te lezen dat je een mooie gezonde zoon hebt gekregen. Wat een flinkerd zeg! Van harte gefeliciteerd.
Wat jammer dat alles je zo zwaar is gevallen, hopelijk knap je snel op en lukt het je om alles een plekje te geven. En vraag gerust om hulp bij de hap ofzo. Sommige ziekenhuizen hebben ook maatschappelijk werkers oid gespecialiseerd in ellende rond zwanger worden/bevallingen enzo.

Leuk dat je ons nog kent, wij zijn de laatste tijd ook de enige actieve schrijvers. Doe vooral gezellig mee als je wil!

Dikke knuffel voor jou
Hey annejill moest laatst nog aan je denken! We wisten dat je toen net zwanger was! Leuk dat je nog even iets laat weten!
Gefeliciteerd met je zoontje!
Vervelend dat je een zware zwangerschap hebt gehad met de diabetes en de zorgen door de eerdere miskramen. Hopelijk heb je iemand waarmee je er goed over kunt praten.

Heytan miss kan Sammie je wel meer vertellen over haar ivf traject! Mij lijkt de punctie ook niet fijn en lijkt mij idd ook zwaarder dan het IUI traject.
Duim voor je dat iui gewoon weer gaat lukken!
Alle reacties Link kopieren Quote
Annejill wat leuk om van je te horen. Gefeliciteerd met jullie zoon.
Snowy wat goed zeg, zo’n korte cyclus. Hopelijk levert dat ook snel wat op.
Heytan, snap dat je tegen ivf op ziet. Hopelijk is het ook gewoon niet nodig. Ik vond ivf erg meevallen. Ja t zijn veel meer hormonen en veel meer ingrijpen, maar je bent ook een aantal fases verder dan met iui. Je weet dat er als het goed is een embryo terug wordt gebracht. Bij iui is het maar afwachten wat er gebeurt.
De punctie vond ik goed te doen. Heb t meeste last gehad van de morfine die ik kreeg tegen de pijn, werd daar kotsmisselijk van. En hopelijk heb je 1 poging waar je een paar embryo’s uit haalt. Wat ik in begin ook vooral heftig vond om met ivf te beginnen, was dat het stap dichter naar het einde was, maar het heeft ons alleen maar heel veel opgeleverd. Maar goed helaas is ieder persoon weer anders, maar is mij 1000% meegevallen. Ik heb trouwens voor de terugplaatsing fertiliteitsmassage gedaan. Buiten dat dit een hele prettige ervaring was, kan het ook schijnbaar helpen bij een minder pijnlijke punctie.
Hier idd alweer ongesteld geworden. Gaan na deze cyclus beginnen voor 1e terugplaatsing.
Alles kan als jij het laat gebeuren
Alle reacties Link kopieren Quote
Dankje Sammie! Daar heb ik wel wat aan. Ja ik denk ook wel een beetje van als het moet, dan moet het maar. Ik hoop zo voor je, dat het voor jou ook weer snel raak mag zijn. Erg fijn dat je nog cryo's hebt. Hoeveel nog ook alweer? Gewoon hopen dat de eerste terugplaatsing een plakkertje is.
Inderdaad wat jij zegt dat je ap een stukje verder bent, omdat ze al een embryo plaatsen ipv afwachten met iui dat lijkt mij ook een groot voordeel.
En precies wat jij zegt over de morfine is mijn grootste angst. Dat had ik precies tijdens en na de bevalling/keizersnee. Vreselijk misselijk van de morfine. Daar zie ik nu ook tegenop en ook een beetje bang dat het dan alles weer oprakelt.
Maarja, eerst nog een paar iui's te gaan :)
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik zou dan vragen of ze iets anders hebben dan morfine. Ik heb uiteindelijk denk ik liever even flinke pijn dan daarna zo beroerd. Ik hoop dat er voor ons nooit meer een punctie komt, maar zou t dan wel anders doen.
We hebben een luxe positie. We hebben er nog 10 liggen, waarvan best een aantal nog van goede kwaliteit. En wat natuurlijk ook positief is, is dat deze kleine kanjers 3 jaar jonger zijn dan mijn huidige eicel voorraad. Nu dus vooral zaak dat ik zelf weer even in optimale ontvangstand kom :-)
Alles kan als jij het laat gebeuren
Alle reacties Link kopieren Quote
Ja dat is een goede tip Sammie, dat ga ik vragen! Of wellicht iets tegen de misselijkheid . Maar dat overleg ik dan wel.
Wat ontzettend fijn dat er nog zoveel embryo's over zijn! Dat gaat vast goed komen. Neem maar eerst de tijd om je wat beter te voelen. Hoe gaat het de laatste dagen?
Vervelend dames dat jullie beide zoveel last hebben van morfine! Ik moest er ook wel van spugen na alle operaties maar dat was 1x spugen en daarna weer beter.
Je kunt ook een roesje krijgen bij een terugplaatsing toch? Heb ik weleens gehoord namelijk!

Wauw Sammie nog 10 stuks in de vriezer liggen zeg! Scheelt dus weer een punctie straks! Terugplaatsing kan alleen in een gestimuleerde cyclus ofniet?

Gebruikersavatar
Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven