Zwanger worden met clomid

14-06-2018 17:05 1730 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hey iedereen,

Ik wilde eventjes een topic openen voor dames die zwanger proberen te worden met clomid. Ik weet dat er al heel wat groepen bestaan en soms zijn die dan zeer groot. Het kan wel gezellig zijn met een beknopter groepje. Dus al diegene die mee willen schrijven welkom!

Ik ben in mijn 2de ronde met clomid 50mg. Ik doe enkel folikelmetingen. Geen iui of geen bloedafname om te zien of er een ovulatie is gebeurd. Ik ben gestart in september 2017.
Alle reacties Link kopieren
Ongesteld :cry: :cry:
Life is a party to be thrown
Alle reacties Link kopieren
He nee, shit zeg! :hug:

Ik heb over de echo's beetje op Google gekeken, het verschilt dus heel erg per ziekenhuis. Ene ziekenhuis doet het niet, andere inderdaad alleen op cd10 en weer andere vanaf cd10 tot ongeveer cd21 en als er dan niks groeit dan afbreken. Ik zie wel morgen, kijk wel wat ze voorstellen :) Ik verwacht in ieder geval niet dat ze op cd8 al wat zien.
Alle reacties Link kopieren
@kiml ooh :( dikke knuf!
@kiml balen meid. Zo stom hoe ins lijf ons zo voor de gek kan houden

@hardloop goed dat je toch voor een echo gaat. Cyclusdag 8 is misschien wat vroeg.
Als ik al die verschillen lees van ben ik soms zo benieuwd waar jullie zitten

Hier weer op de wachtbank
Ovulatie was dag veertien of vijftien. Op dag twaalf, veertien en zestien gemeenschap gehad dus aan inzet zal het niet liggen haha
@kiml een hele dikke knuffel voor jou! Wat vervelend! Vooral omdat je zo het gevoel had dat het dit keer wel eens goed kon zijn..

@hardloopstudentje cd8 is inderdaad vrij vroeg. Je eitjes groeien met de clomid ongeveer 0.2 per dag dus als er wel wat te zien is Kun je denk ik het beste rond cd12/13 weer terug voor een echo.

Ik heb morgen ook weer een echo. Als er 2 eitjes op 2 zitten dan hoop ik (ondanks mijn grote angst voor naalden) dat ik die prik krijg! Vorige keer heb ik zo'n pijn gehad doordat het veel te hard is gegroeid .. het zou fijn zijn als dat deze keer volkomen kan worden.

@arcticfox nou jullie hebben je kansen goed benut! Haha aan de inzet zal het dan zeker niet liggen!
Alle reacties Link kopieren
arctic haha daar zal het zeker niet aan liggen haha! Ik duim voor jullie!
Life is a party to be thrown
Kiml aah nee zo balen!!! Je hoopte zo dat het zo was! Herpakken op na de volgende poging!

Hier morgen echo dag 12 van het spuiten cyclus dag 15 hopelijk is er iets te zien! Links een paar steekjes! Hopelijk betekend dat groei ! Duimen maar
Alle reacties Link kopieren
Dank voor de lieve en bemoedigende woorden lieve meiden! Doet me goed! Zo fijn dat jullie weten wat ik nu voel en door me heen gaat!
Die zwangere vriendin werkt in hetzefde gebouw als ik en we gaan over het algemeen elke dag samen koffie drinken..op de 1 of andere manier heb ik er vandaag niet zoveel behoefte aan! Zij is heel erg moe en misselijk en dat is nu nog het enige wat ik van haar hoor...ik wou dat ik moe en misselijk was...😥
Gelukkig wel 1 van de secretaresses die hetzelfde heeft meegemaakt als ik alleen alweer meer al 25 jaar geleden! Uiteindelijk 4 kinderen gekregen op de natuurlijke manier en zelfs 6x zwanger geweest (2 miskramen) dus is fijn dat zij mij ook begrijpt en ik af en toe ff mn hart kan luchten bij haar...ze wordt zelf oma in april voor de 1e keer dus ook leuk om daar over te kletsen!
Life is a party to be thrown
Alle reacties Link kopieren
kiml en weet zij van jullie?
Dan vind ik dat echt niet kunnen.. maar ik heb ook zo een vriendin gehad.. die het er constant over had ik kon geen normale gesprekken voeren want alles draaide uiteindelijk toch rond de zwangerschap en de baby.

Ikzelf zie het even niet meer zitten.. ik ben echt op. Ik weet nu ook al dat deze maand weeral niet gelukt is ik voel het..
ik heb het echt gehad. Wij betalen zoveel centjes en dan denk ik uiteindelijk voor wat? Voor een miskraam en daarna niks.. 😔 en moest iedereen rondom mij een keer stoppen me zwanger te worden dan zou ik gewoon foert kunnen zeggen.. ma doordat iedereen zwanger wordt wil je dat ook.. wil je ook dat uw kinderwens realiteit wordt. En ik zit echt momenteel zo in : ik zie iedereen hun droom werkelijkheid worden en de mijne zie ik precies vervagen en vervagen.

Sorry depri post ma ik voel me echt zo.
Alle reacties Link kopieren
@Kiml, vervelend dat die vriendin geen rekening houd met jou gevoelens en er maar over door blijft gaan. Weet ze wel van jullie traject? Lekker hier van je afschrijven hoor, dat helpt mij ook vaak.

@Sparky, klote dat je vandaag er helemaal doorheen zit. Ik snap het super goed. Ik had gisteren hetzelfde. Iedereen lijkt maar super simpel zwanger te worden en ik heb nog geen 1 eisprong gehad. Maar we moeten positief blijven hoor, het gaat ons ook een keer lukken en gegund zijn!
@sparky2018 .. zo herkenbaar! Ik denk dat iedereen hier wel af en toe zo'n moment heeft dat de weg zo uitzichtloos lijkt. Vandaag gewoon aan je gevoel toegeven en morgen weer de schouders eronder!! Het komt echt een keer goed!
Hoe weet je dat deze ronde niet gelukt is?

Ik was voor de 2e echo in het ziekenhuis op cd13. Rechts waren de 3 niet erg gegroeid dus ik baalde als een stekker want links zat niets dit keer. En wat denk je?? Hij keek toch links en daar zat een groot ei van 21! Dus die is vrijdag door die andere gyneacoloog helemaal over het hoofd gezien!
Ik heb dus vanochtend mijn pregnyl spuit gekregen. Ik was als de dood voor die prik maar uiteindelijk viel het heel erg mee. Mijn eisprong moet binnen nu en 24 uur komen dus ik steek de kaarsjes vanavond maar weer eens aan. :shame:
anoniem_65550cfe29d4c wijzigde dit bericht op 18-02-2019 13:11
Reden: Typfout
0.12% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
@mvh26 doen gewoon een ronde niks. Dus de kans dat het gelukt zou zijn zonder hormonen of pregnyl is miniscuul klein.. en ik vergelijk altijd met wat ik wel had toen ik effkes ‘zwanger’ was.
Helaas hier weer een echo met niks te zien ellende! Nu op naar de 75 eh hopen dat dat wat doet!
@sparky2018.. lastig is dat. Ik vergelijk alle symptomen ook altijd met die toen ik wel even zwanger mocht zijn.. en dan krijg je als er vergelijkbare symptomen zijn toch weer die hoop.. :"-(
@chelle89 .. Pff balen! Wanneer moet je weer terug?
Vrijdag! Voel me zon halve fok koe ondertussen met al die echo’s :blond:
Alle reacties Link kopieren
Oh super mvh26, vroege eisprong dus voor jou? Of heb je dat altijd?

@Chelle, shit zeg. Gelukkig nu ophogen. Snap dat je af en toe gek word van al die echo's.

@Sparky, sorry misschien had je het al gezegd maar waarom doen jullie deze ronde niks qua hormonen?

Ik zit nu in de wachtruimte bij gynaecologie en dat vind ik altijd weer killing en frustrerend. Veel vrouwen met een mooie dikke buik, echo foto's etc.
Alle reacties Link kopieren
hardloopstudentje wij zijn nu naar een fertiliteitskliniek aan het gaan en de specialist zei meteen
9 maanden clomid al? Stop daar maar meteen mee
.. ik was ook teveel bijgekomen van clomid wa dan ook weeral lastig is om zwanger te worden.. zij gebruiken dat wel maar nooit zo lang omdat dat blijkbaar echt niet goed is. Als dat geen effect heeft en je niet zwanger bent na 4-6 maand, heeft dat blijkbaar geen nut meer.. ik heb dan aan het begin van de cyclus een hsg test moeten doen en mijn
Partner nog eens een zaadonderzoek. Aan de hand van deze resultaten gaat onze specialist beslissen of we nog gaan voort doen met iui of toch overstappen naar ivf. Morgen weten we de resultaten en aan de hand daarvan gaat hij mij hormonen voorschrijven. Dus daarmee deze cyclus geen hormonen en geen iui..

Dus de kans dat we nu zwanger zijn
Is zeer klein..
Alle reacties Link kopieren
@ Sparky, oh oké. Sorry daar had ik even overheen gelezen denk ik. Spannend nu bij de fertiliteiskliniek. Ik hoop dat ze je daar goed gaan helpen!

Ik ben net terug. Ik had op cd8 dus als een eitje van 19mm!! Opdracht was vanaf vandaag om de dag gezellig maken omdat die morgen al zou kunnen springen. Maat ze verwachtte wel dat die eerst nog groter ging worden omdat met clomid eitjes sowieso groter groeien. Het was er wel maar eentje. Krijg nu geen echo's meer, nu is het gewoon afwachten. Mijn bmslijmvlies was 4.5 mm. Klonk mij wat weinig maar misschien niet zo gek omdat het pas cd8 is ook. Iemand hier wel eens zo vroeg al zo'n groot ei gehad?
Alle reacties Link kopieren
hardloop wwwhhuuuuttttttt 😳😳19mm op cd8! Wat fantastisch! Wel heel vroeg maar ja! Je baarmoederslijm moet nog wel iets groeien maar bij mij groeide hij in 4 dagen van 5 naar 11mm dus ik denk dat dat ook wel goed komt!
Mooie kansen dus! Zet em op🎉!
En zo goed van je dat je op je strepen bent gaan staan vwb de echo’s! Zo zie je maar weer dat je altijd naar je gevoel moet luisteren! Heb je er iets van gezegd dat je naar huis was gestuurd zonder echo’s ofzonde vorige keer!

sparky ja ze weet er wel van! Had het haar vrij snel verteld, van de zomer al! Kwam dr net wel tegen in de toiletten en toen vroeg ze er niet naar terwijl ze wist dat ik van het weekend zou gaan testen! Ik kan wel van mn eigen zwangerschap herrineren dat je van zwanger zijn wel een beetje egoistisxh word, en dat is oke! Ze krijgt morgen nog een kans haha! Nee grapje! Ze is een lieve vriendin en ik gun haar het beste!

chelle kak! Wel fijn dat je omhoog gaat! Ik ga duimen! Op naar vrijdag en een ei! En idd! Fok koe...we zouden onze broek midden in de kalverstraat nog uittrekken...dat station van schaamte zijn we wel voorbij :hyper:

sparky och meid ik zit op het moment zo in hetzelfde schuitje! Zeker vandaag! Had er ook echt geen zin meer in! Laat maaaar denk ik dan! Gaat toch niet werken! Had en kut dag op werk qua mn emoties maar gelukkig thuis weer helemaal goed met mn vriend en zoontje!
Maar het blijft ruk! Het is een rollercoaster aan emoties dit!
Ja idd lang de 9 maanden clomid! Ik dacht ook dat het maar max. 6 maanden mocht! Fijn dat de nieuwe arts het gelijk stop heeft gezet! Hopelijk snel door naar nieuwe rondes!

Ik ga morgen weer beginnen met spuiten! 112,5eh! Hoop dat dit nu eindelijk in 1x iets ga doen!
Life is a party to be thrown
Kiml hoeveel dagen heb jij de eerste keer moeten spuiten ? Heb vandaag mijn 13e dag er op zitten 12 dagen 50 eh nu 1e 75 als ik dan nog lees dat jij op 112.5 zit. Hoop ik toch dat ik begin maar Mn ei heb
Alle reacties Link kopieren
chelle de eerste keer 21 dagen en geeindigd op 75eh en de 2e keer 25 keer! Toen begonnen op 75 en geeindigd op 125eh! Nu 1 lager beginnen omdat ze niet willen dat ik overstimulatie krijg
Ik hoop ook dat het sneller gaat voor jou want elke x die teleurstelling is echt klote!
De 1e keer heb ik 4 echo’s gehad en de 2e keer 7 echo’s gehad! Wat was ik er toen klaar mee zeg! En alles voor niks...
Life is a party to be thrown
Wat n ellende idd kiml zit nu al op 13 dagen zonder resultaat dus vrees n beetje haha
Alle reacties Link kopieren
chelle ja snap ik. Is ook echt kut! Alleen het voordeel is wel dat je gewokn door kan blijven spuiten en niet hoeft af te breken zoals bij clomid als het niet werkt. Uiteindelijk krijg je een ei, alleen de juiste dosis moet even gevonden worden! Sterkte meis😘
Life is a party to be thrown
@hardloopstudentje wat fantastisch! 19mm op cd8 is echt groot! Hopelijk blijft die nog wat langer groeien tot je baarmoederslijm ook mooi dik is. Ik heb het gisteren toevallig aan de gyneacoloog gevraagd en mijn baarmoederslijm was 7,5 en dat lag prima op schema zei die. Dus als het bij jou nog even door groeit zit het wel goed! Ik had op cd13 (gisteren) een ei van 21mm en daarna dus de pregnyl gekregen. Ik heb zo ver ik me heugen kan nooit zo'n groot ei gehad op cd8 maar mijn echo's beginnen ook pas op dag 10.

Ik heb vanmiddag denk ik mijn eisprong gehad.. had gisteren een enorm paarse streep op de ovu test en vanmiddag erg buikkramp onder in mijn buik.. spannend

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven