Zwanger worden vanaf september/oktober ‘20

11-08-2020 10:07 1121 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
De knoop is doorgehakt, na deze strip stop ik (Teresita) met de pil. Er is al een september topic, maar die loopt al een tijdje dus het lijkt me leuk om met een nieuw groepje te starten. Wie schrijft gezellig mee?
[..]
NaamLeeftijdNODRondeHoeveelste kindje
Summer-942623 mei (start icsi)111e
Paranoid_Lawnmower27?101e
[..]
Zwanger! :yes: :cheer2:
NaamLeeftijdHoeveelste kindjeUitgerekendGeslacht
Boterkaaseitje262eMei 2021...
Liss_222eMei 2021Jongen
Diamantje123322eJuni 2021...
Fientje852271eJuni 2021...
Blackwater282eJuni 2021...
Phloxx291e26 Juli 2021Meisje
Wilgentak321eJuli 2021...
Waiting_Amanda291e......
Pokosla321eOktober 2021...
Teresita281eOktober 2021...
Accentoire321eNovember 2021
[..]
Test per DPO
Kans op gezonde zwangerschap
zwangerwordenvanaf wijzigde dit bericht op 22-06-2021 06:15
76.22% gewijzigd
Spreken is zilver, forummen is goud.
Alle reacties Link kopieren Quote
@accentoire heel spannend! Ik heb t idee dat ik ook wat zie. Hopelijk snel meer positieve duidelijkheid😊 duim hard voor je mee
MEIDEN!

Ik heb er op de vroege maandagochtend al een janksessie opzitten hoor :cry:

https://ibb.co/x3ksJqp

Dit geloof je toch niet? :woa: :flirting:
Alle reacties Link kopieren Quote
Oh Accentoire wat fijn! :flirting:
Gefeliciteerd!
Alle reacties Link kopieren Quote
Supeeeer leuk! Gefeliciteerd accentoire 😘👶🏻
Alle reacties Link kopieren Quote
Ooooh Accentoire lieverd het is je zooo gegund!!! Gefeliciteerd! Ik hoop dat je kan genieten van dit gevoel en er vertrouwen in durft te hebben ❤️
-
Jaaa super leuk!! Gefeliciteerd!!! :flirting: :flirting:
Alle reacties Link kopieren Quote
Jaaaa Accentoire! Wat goed, gefeliciteerd! :cheer2:
Dankjulliewel lieverds!! :love: beetje onwerkelijk nog hoor!

Mocht het ons gegund zijn dat het deze keer goed gaat; 1e echo 25 maart en uitgerekend op de verjaardag van man o_o

Hoe is het met jullie allemaal??
Alle reacties Link kopieren Quote
Gefeliciteerd Accentoire, dat zou een mooi cadeautje zijn voor je man, hoe voel je je?🥰

Ik heb niet zo veel te melden, begin woensdag weer met ovulatie testen. Het wordt wel een beetje eenzaam dat boven in die tabel, hoop gauw jullie kant op te komen!😅
Ik lijk wat bloedverlies en krampen te hebben vandaag. Erg spannend na mn MA de vorige keer. Vanavond de echo ..
Alle reacties Link kopieren Quote
Oh get Pokosla, wat spannend! Ik duim en hoop met alles wat ik in me heb op een goede echo!
Alle reacties Link kopieren Quote
@pokosla heel veel geduim voor een goede echo!
Pokosla, ik denk aan je! :heart:
Alle reacties Link kopieren Quote
Ah lieve Summer dat snap ik zo goed, ik moest ook aan je denken. Ik hoop echt echt echt dat het deze ronde raak is voor jullie.
Pokosla, veel succes vanavond, ik duim op een prachtige echo met een kleine boon met een mooi kloppend hartje!
-
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat spannend Pokosla, ik duim heel heel heel hard voor een prachtige echo! :heart:

Dankjewel lieve Phloxx 😘
Bedankt voor jullie super lieve berichtjes !!!


We hebben 2 hartjes zien kloppen!! En een derde holte kreeg de vk niet goed in beeld, maar is wsnlk leeg en mogelijk de reden van de bloeding vandaag.
Morgenochtend ziekenhuis bellen en met enige spoed een nieuwe echo omdat de vk niet de juiste technieken heeft onze situatie goed in kaart te brengen.

Heel blij! En helemaal in shock haha... omg.
Alle reacties Link kopieren Quote
Wauw!! 2!!!! 🥰🥰
-
Oh mijn god!! Wat fantastisch O_O

Ofja, kan me voorstellen dat je helemaal in shock bent uiteraard maar een tweeling is echt mijn droom haha!

Superfijn dat jullie goed nieuws hebben gehad in ieder geval en hopelijk kunnen jullie snel terecht in het ziekenhuis!
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat een super nieuws gewoon 2 kloppende hartjes🥰 wel erg spannnend met de bloeding hopelijk houdt dat snel op. Wel echt super gaaf een tweeling wat een wonder en ook erg spannend. Kan niet wachten om de verdere vorderingen mee te lezen.

Hier vandaag controle gehad en alles gaat nog steeds goed morgen 28 weken alweer en dus ook officieel al in m’n laatste trimester. Moet zeggen dat ik het wel erg jammer vind dat door de Corona het niet mogelijk is/was om een pretecho in te plannen. Hierdoor met 19 weken de laatste echo gehad en een zwangerschap is toch best een bijzondere tijd dus had in plaats van 12 weken wachten op een echo er wel eentje rond de 25 weken willen plannen. zo vaak krijg je geen kindje en maak je dit allemaal mee het is ook echt bijzonder en een wonder dus vind dat wel een beetje jammer. Vind het ooo ietsjes spannender dit x met de bevalling in het ziekenhuis. Maar vóór de rest lijkt het me juist wel weer heerlijk om dit x wat meer rust in de kraamtijd te hebben en niet het verplichtte gevoel voor de vele familie leden en vrienden die al de eerste weken langs willen komen dat je helemaal volgepland staat met bezoek in je kraamweek en de week erna. Dit x lekker rustig aan.

Hier is de baby kamer al bijna af in een jungle thema. En jullie al begonnen aan de babykamer en wat voor babykamertje wordt het bij jullie😊
Alle reacties Link kopieren Quote
Neeeee Pokosla een tweeling, wat geweldig!! Wauw ik snap dat je in shock bent maar dit is toch fantastisch?!😍
Hopelijk kun je snel terecht in het ziekenhuis!
Alle reacties Link kopieren Quote
Wauw Pokosla, een tweeling (ik zit hier met tranen in m'n ogen)! Ik ben zo ontzettend blij voor je! :hug:
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik hoop dat je ook snel onze kant op komt Summer, snap je zo goed! :hug:

Wow Pokosla 2!! Besef je het al een beetje? Volgens mij ben ik de enige die niet direct enthousiast zou raken van een tweeling zie ik 😅. Ik zou vooral schrikken 😂

Fijn dat alles goed gaat Liss! Leuk een kamertje in jungle thema! Ik heb daar totaal nog geen ideeën bij!

Hier gaat het z’n gangetje. De vermoeidheid en misselijkheid nemen toe. Tegelijkertijd voel ik me een beetje rusteloos dus dat is echt een top combinatie 😅
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik ook niet hoor Teresita. Bij mij dacht de verloskundige eerst dat het er 2 waren, bleek niet zo te zijn. Het idee van 2 vond ik geweldig, maar het brengt natuurlijk meer risico's met zich mee etc.. Niet dat ik Pokosla nu bang wil maken, nu ik erover nadenk is dit misschien niet zo handig dat ik het typ.
Lastige combinatie idd, wanneer is je echo? Hopelijk erna meer rust.
Ik snap je gevoel hoor Liss. Ik heb (gelukkig) nog even te gaan en hoop dat de wereld weer snel normaliseert maar ik mis wel zwangerschapsklasjes etc. Het is toch anders nu. Leuk trouwens, een jungle kamertje! Hier zijn de spulletjes al uitgekozen, we gaan eerst nog verbouwen, maar het wordt heel meisjesachtig met bloemen behang :heart:
Accentoire hoe is het met jou? Alles beetje ingedaald?
Summer je piek al gevonden?

Hier gaat het goed. Vorige week had iemand uit mijn 'uitgerekend in' topic opeens een overleden kindje. Savonds klopte hartje nog, sochtends niet meer. Vond ik heel heftig en ik was er wel even van ondersteboven. Gaat nu beter. Ik voel de kleine savonds als ik me erop focus volop bewegen. Ze is echt een kleine karate kid en schopt wanneer ze wakker is ongeveer elke 10 seconden. Man komt al elke keer aangerend en houdt z'n hand erop, maar dat duurt echt nog wel even voor hij het ook voelt. Wel supergrappig, als ik wil dat ze wakker wordt duw ik (best ruw, anders kom je er niet door die waterballon) diep in mn buik en daar wordt man helemaal boos van dat ik kind pest :rofl:
Morgen is de 20 weken echo. Vind het best spannend maar heb er ook zin in.
-
Alle reacties Link kopieren Quote
@phloxx superleuk mocht ik in de toekomst toch nog een 3e kindje krijgen en na 2 jongens een meisje dan wordt het zeker weten een echt meisjes achtige kamer hahaha super leuk met bloemetjes!

Wat schrikken van dat bericht ik krijg op Facebook ook wel eens van die artikelen van mama plaats die ik nu liever niet zou lezen en schrik er ook wel eens van.
Zwanger zijn is zeker leuk maar ook heel spannend en zwaar.
Hi meiden! Dank voor jullie lieve en ook meelevende reacties 😉 We zijn inderdaad best geschrokken…. 2 mini’s (en heel misschien zelfs 3) maakt het leven wel wat complexer. We zien zeker ook voordelen, maar het is echt even schakelen. Ook vanwege de risico’s die een meerlingzwangerschap met zich meebrengt, terwijl ik zelf door zowel fysiek- als een mentaal iets al een hoger risico was.

Ik merk ook dat ik deze week compleet game over was/ben. Onwijs veel geslapen, (darm)krampen, hoofdpijn, emotioneel.. mn buik lijkt ook al aardig opgezet, broeken passen echt niet meer. Inmiddels weten we dat omdat ik dubbel zoveel HCG aanmaak, ik mij ook flink beroerd kan voelen. Ik ben van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat écht niet lekker/erg misselijk en heb vannacht op de wc met een emmer op schoot doorgebracht. Haha tot zover mn klaagzang.

Maar, al het geklaag even daar gelaten: we hebben 2 prachtige mini’s gezien en 2 hartjes zien kloppen, wat een wonder!! En een derde vruchtzakje gezien die een stuk kleiner was, mogelijk waren het er 3 en nu nog maar 2, maar dat wist de VK niet zeker. Als het er 3 zijn verlies ik overigens echt mn verstand. Ze had ook nog nooit een echo zoals de onze gezien…. We zijn nu ‘medisch’, woensdag hebben we de echo in het AMC (gespecialiseerd in meerlingzwangerschappen), vrijdag de intake bij een arts. En daarna, als alles goed blijft gaan, onder intensieve controle van het AMC. Wat een avontuur 😉 We zijn zeker heel gelukkig, maar we moeten ook echt even schakelen haha.

Wat leuk dat het echt een girly-kamer wordt @Phloxx!! En leuk ook een jungle thema @Liss. Bizar dat je alweer in het derde trimester zit. Wij gingen gelijk op tijdens mijn vorige zwangerschap, leuk om je zo te volgen!

@Summer ik hoop ook dat je snel onze kant op komt.. Ik weet niet of je er iets aan hebt, maar ik heb de laatste rond teunisbloemolie gebruikt. Ik had het idee dat mn cyclus daardoor ook anders was (langer en heftigere ovulatie) maargoed, het is vast gewoon toeval. Hoe gaat het met jou verder, al positieve ovu test gehad?

@Teresita fijn dat je in ieder geval wel merkt dat je zwanger bent 😉 daar houd ik me ook maar aan vast haha. Die rusteloosheid herken ik ook heel erg! Wanneer had je de echo ook alweer?

Heel verhaal … nogmaals dank voor jullie lieve berichtjes! En excuus voor al mijn geklaag, ik ben echt wel heel erg blij (de mini's staan al ingelijst op mn nachtkastje) maar voel me ook echt niet zo goed :-)

Gebruikersavatar
Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven