Vanaf oktober 2010 kindvrij - deel 22 -

18-03-2017 21:52 3279 berichten
En we gaan verder in deel 22!



Hallo lange nachten, uitslapen, je eigen plan trekken en vooral weinig kinderfeestjes.



Wij zijn zeker geen kinderhaters maar vinden een leven zonder kinderen nu eenmaal een stuk leuker.



Alle reacties Link kopieren
quote:Ikbenanoniem schreef op 20 maart 2017 @ 12:14:

[...]



In die ranzige pornofilm had je dan wel hold up kousen aan gehad Geronimo. Ik verslik me in mn thee op de veerboot naar Schiermonnikoog, en bedankt he!
Alle reacties Link kopieren
Ik boek de laatste jaren zelf tickets en hotels, dan is het kindergehalte al stukken lager dan bij een Arke/Sunweb vakantie. Hoewel, kinderen in het vliegtuig houd je toch niet helemaal tegen Verder maakt het me niet zoveel uit, trek toch m'n eigen plan wel.
I would rather shit in my hands and clap
quote:doemaarzonnebloemen schreef op 20 maart 2017 @ 15:35:

Hebben jullie dat ook, als je vakantie boekt dat je het zo min mogelijk kindvriendelijk wilt?

Een paar weken geleden zijn we voor het eerst naar een hotel voor alleen volwassenen geweest. Wat een genot was dat, geen gegil, geen geschreeuw. Overigens waren er best veel mensen die wel kinderen hebben trouwens, maar hier toch bewust voor kozen.



Nu wil ik altijd wel zo iets boeken, maar er zijn nog weinig hotels en appartementen die alleen volwassenen toelaten, dus veel keus is er niet.

En met appartementen is het een beetje geluk hebben wat je naast je krijgt. Ook al heb je twee hutjes op de hei met verder niets erom heen, als je een gezin naast je krijgt is de rust in veel gevallen weg.Dat heb ik zeker. Ik doe dat sowieso bij dagjes uit. Ik ga graag naar de Efteling, maar altijd op een schooldag. Ook restaurants met speelgelegenheid (binnen of buiten) mijd ik zoveel mogelijk. Ik ga binnenkort een weekend weg en ik heb een hotel geboekt dat zich ook richt op zakenmensen. Er is geen speeltuin of zwembad te vinden. Ik boek vaak vrij luxe (en meestal wat duurder), dat is ook vaak kinderarm
Alle reacties Link kopieren
Als je buiten de schoolvakanties om op vakantie gaat, zijn er doorgaans toch al niet zoveel kinderen. En een enkel gezinnetje om me heen kan ik prima hebben. Hele kuddes kinderen ga ik wel liever uit de weg, maar dat doen we vaak al door de door ons gekozen datum, bestemming en soort accommodatie. Adult Only hoeft voor mij niet zo nodig.
Ik geloof niet meer in sprookjes.
Alle reacties Link kopieren
Ik kies juist graag van die 'charme hotels' van het type ' halverwege de vorige eeuw was het er poepie-chique ;) Smalle gangetjes? Geen lift? Allemaal geen probleem. Het aantal jonge gezinnen valt in dat soort hotels ook vaak mee.
Ik geloof niet meer in sprookjes.
Wij houden ook niet van plekken waar het krioelt van de gezinnetjes. We zitten liever in een airbnb midden in een grote stad, wanneer we op citytrip gaan, of juist op een wat rustigere plek in de natuur, of in de duinen, met fijn wat ruimte en privacy.



Misschien voor jullie ook een idee om eens op airbnb te kijken. Ik kom echt nooit op dat soort Landall parken in ieder geval. Dat is voor ons echt de horror, haha
quote:Doornroosje75 schreef op 20 maart 2017 @ 16:01:

Als je buiten de schoolvakanties om op vakantie gaat, zijn er doorgaans toch al niet zoveel kinderen. En een enkel gezinnetje om me heen kan ik prima hebben. Hele kuddes kinderen ga ik wel liever uit de weg, maar dat doen we vaak al door de door ons gekozen datum, bestemming en soort accommodatie. Adult Only hoeft voor mij niet zo nodig.+1 (al ik ben wel nieuwsgierig hoe zo'n adult only hotel/resort zou zijn).
quote:tialtngo schreef op 20 maart 2017 @ 15:55:

Ik boek de laatste jaren zelf tickets en hotels, dan is het kindergehalte al stukken lager dan bij een Arke/Sunweb vakantie. Hoewel, kinderen in het vliegtuig houd je toch niet helemaal tegen Verder maakt het me niet zoveel uit, trek toch m'n eigen plan wel.Kinderen in het vliegtuig, breek mij de bek niet open. Zucht. Helaas is dit niet te voorkomen, maar lang in een vliegtuig met lawaaige en drukke kinderen is voor mij de hel. Wat dus de terugreis gebeurde. Wij gaan sowieso nooit in schoolvakanties, maar toch zitten er altijd kinderen in een vliegtuig. Ik wil niet weten hoe dit tijdens een vakantie is.
quote:Elfje112 schreef op 20 maart 2017 @ 16:24:

[...]



+1 (al ik ben wel nieuwsgierig hoe zo'n adult only hotel/resort zou zijn).



Een genot, dat kan ik je vertellen. Geen geschreeuw, geen gegil en gehuil. Alleen maar heel normale volwassenen. Op zich merk je niet dat je in een ander hotel zit, totdat je nadenkt van 'hé, er zijn geen kinderen, best lekker rustig eigenlijk'.

Het is ons zeer goed bevallen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Doornroosje75 schreef op 20 maart 2017 @ 16:01:

Als je buiten de schoolvakanties om op vakantie gaat, zijn er doorgaans toch al niet zoveel kinderen. En een enkel gezinnetje om me heen kan ik prima hebben. Hele kuddes kinderen ga ik wel liever uit de weg, maar dat doen we vaak al door de door ons gekozen datum, bestemming en soort accommodatie. Adult Only hoeft voor mij niet zo nodig.Hier precies zo. Adult Only is best fijn maar geen moeten. De meeste gezinnen gaan toch naar een camping of iets dergelijks. Of naar een all inclusive hotel. Maar daar ga ik in het hoogseizoen niet naar toe want dat vind ik erg duur.
Alle reacties Link kopieren
Wij boeken altijd kleinschalige accommodaties en daar zijn heus wel kinderen, maar nooit heel veel. En hoe kleiner het zwembad, hoe meer herrie makende kinderen opvallen, dus ouders letten dan ook beter op.



Sowieso gaan wij ook vaak naar plekken waar ouders met kleine kinderen niet snel naar toe gaan.
Alle reacties Link kopieren
Zo'n alle inclusive resorts midden in het hoogseizoen lijkt me echt de hel. Ik heb best een stressvolle baan en weinig vakantie. Als ik dan een paar dagen aan het zwembad wil liggen dan wil ik geen continu gillende kinderen om me heen. Als sowieso wil ik niet teveel drukte en mensen om me heen in mijn vakantie. Mijn vriend duld ik nog net.
Alle reacties Link kopieren
TVP
Een kindvrij resort lijkt me hemels.
Een Adult Only dag in de Efteling lijkt me ook wel wat
Alle reacties Link kopieren
quote:Elfje112 schreef op 20 maart 2017 @ 19:54:

Een Adult Only dag in de Efteling lijkt me ook wel wat Dat lijkt me ook wel wat ja
Snjókorn falla, á allt og alla
Denk dat ik tot 2x toe een redelijke datum heb gekozen voor de Efteling.



Kunnen we niet een clubje oprichten?

KRO/NUON/WNF/noemmaarwat hebben ook wel eens ledendagen in attractieparken of dierentuinen. Alleen is dat nog niet exclusief voor zo'n club geloof ik, maar wel extra goedkoop...
Alle reacties Link kopieren
quote:Ikbenanoniem schreef op 20 maart 2017 @ 19:38:

Een kindvrij resort lijkt me hemels. Ik reserveer een ligbedjes naast jou. En naast Hiem,kunnen we live scrabbelen.
Alle reacties Link kopieren
quote:viennas schreef op 20 maart 2017 @ 21:18:

[...]

Ik reserveer een ligbedjes naast jou. En naast Hiem,kunnen we live scrabbelen.Ik vrees dat je dan het bord uit het zwembad op kunt duiken en de letters van het zorgvuldig gemaaide gras moet harken.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Alle reacties Link kopieren
Whahaha.
Alle reacties Link kopieren
quote:Roosje234 schreef op 19 maart 2017 @ 20:44:

Hier ook een lekker weekend gehad, met vanzelfsprekend uitslapen en om maar even aan het stereotype van kindvrije te voldoen: fotoboeken wezen maken van afgelopen vakanties



Hebben jullie trouwens ook af en toe een zwangerschapsangst ineens. Paar weken terug was ik ineens emotioneel, normaal nooit zo heel erg, en toen was ik gelijk bang dat ik zwanger was. Dus gelijk naar de winkel gegaan voor zwangerschapstesten (die negatief was, natuurlijk). Maar wel even nachtmerrie.

*Heb hormonenspiraaltje en wordt daardoor niet meer ongesteld, dus ook niet die 'veiligheid' zeg maar.



Ja, heb ik ook! Toen ik studeerde en de pil slikte vergat ik er regelmatig een en heb ik een paar keer met schudden en beven een test gehaald. De apotheekmedewerkers keken me dan heel medelijdend aan. De laatste keer dat ik een test ging halen (een paar jaar terug) deed de verkoopster juist heel opgetogen, ('veel succes!') omdat ik natuurlijk de leeftijd heb waarop ik graag zwanger zou moeten worden. Dat was heel raar en misplaatst.



Ik heb altijd gezegd dat als ik per ongeluk zwanger zou worden ik het kind houd en daar waarschijnlijk net zo gelukkig mee zou zijn als met mijn leven zonder kinderen, maar de paniek zegt iets anders!
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het sowieso ongepast dat ze je succes wensen als je een zwangerschapstest koopt.
Alle reacties Link kopieren
quote:viennas schreef op 21 maart 2017 @ 13:34:

Ik vind het sowieso ongepast dat ze je succes wensen als je een zwangerschapstest koopt.Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zeker weet of ze het ook écht zei, maar haar hele houding was nogal 'way to go!'. Niet neutraal iig. En inderdaad, niet netjes. Je doet ook niet zo als mensen condooms komen kopen
Alle reacties Link kopieren
Het verbaast me hier op het forum ook regelmatig als een TO komt vragen wat die lichte streep op haar test is. Dan wordt er vrijwel altijd 'je bent zwanger, gefeliciteerd!' wordt geschreven, terwijl ze niet eens weten of dat wel de bedoeling was.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Alle reacties Link kopieren
We hebben een keer 12+ hotel gedaan in een heel chique hotel. Dat was echt te gek.



Maar meestal kiezen we gewoon iets buiten het seizoen, zonder animatie of buiten toeristische hotspots. Dit jaar ga ik op rondreis in juni en voor het eerst in jaren ook een week weg in het hoogseizoen. Bij die tweede goed bedacht wat voor bestemming dan wel fijn is.
I choose happy!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven