Buurman snurkt

16-08-2014 00:42 191 berichten
Woon hier nu een aantal weken en wordt nu al gillend gek van de geluidsoverlast van de bovenburen. Nu zijn ze eindelijk eens stil en nu lig ik weer van wat anders wakker...De onderbuurman snurkt..



En niet zo'n klein beetje ook. Hij snurkt zo hard dat het lijkt alsof hij naast mij ligt en komt zelfs boven de televisie uit. Ik kan er vaak niet door in slaap komen en als ik eenmaal slaap dan wordt ik er wakker van.



Kreng dat ik ben heb ik al eerder staan springen in de hoop dat hij wakker wordt maar die oplossing werkt maar voor een minuutje of 2.



Ik wordt er helemaal gek van maar die man kan er natuurlijk ook niks aan doen. Maar ben ik nu echt een asociaal als ik morgen aan hem vraag of hij al eens geprobeerd heeft om iets aan het snurken te doen? Ik weet dat er maar weinig aan te doen is maar dit is echt vervelend.
Alle reacties Link kopieren
quote:_isis_, 2 minuten geleden

Misschien is het vele ontgaan maar het gaat over een snurkende buurman die niet aanspreekbaar is.

Ik weet niet in hoeverre ik tot een gesprek bereid zou zijn als mensen 's nachts met hakken aan gaan stampen, midden in de nacht aanbellen en met bezems of stokken op de ramen slaan, in plaats van overdag aan te bellen en de situatie te bespreken.



Tot aan vanochtend heeft TO geen contact gezocht met de buurman of met zijn vaak-op-bezoek komende dochter, maar zich vooral heel erg opgewonden en herrie gemaakt.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Nou ik ben weer de hele nacht wakker geweest ( kiespijn blehh kan niet wachten tot de noodtandarts mij eindelijk belt dat ik langs mag komen) en de buurman heeft vannacht maar een kwartiertje gesnurkt...Is ook voor de eerste keer. Als het daarbij blijft vind ik het prima.
wat een topic. en dat van iemand die 10 jaar drugsdealer is geweest.
Ben ik een drugsdealer geweest???
dacht dat je ermee samenwoonde destijds.

lijkt me niet fijn te wonen naast een huisdealer met al dat gespuis.

maar dan nog, zoals jij schrijft en je levensstijl op dit forum beschreven hebt ben je niet de doorsnee huisvrouw.

ik schrok dan ook nogal bij het lezen van wat je over je 80 jarige buurman schreef. het begon netjes, maar op een gegeven moment ging je echt los, letterlijk en figuurlijk.
ha was idd een misverstand, je had 10 jaar een relatie met zo iemand.

komt omdat je deed voorkomen alsof je zoveel van drugs afwist omdat je de junks dagelijks bij hem over de vloer zag komen.

dus ik dacht, nou dat zal ook niet zo normaal zijn gegaan in dat huis.



maar ik hoop dat je ondertussen een beetje tot inkeer bent gekomen en komende nacht niet als een gestoorde gek gaat lopen springen, want neem aan dat die andere 4 gezinnen ook wel hun nachtrust goed kunnen gebruiken. en aangezien het daar zo gehorig is lijkt het mij dat zij daar ook last van zullen hebben.



en verder is het misschien ook beter om niet bij iedereen te klagen, je woont er tenslotte nog maar vrij kort.



succes met snel een ander huis vinden!
Hoe is het de afgelopen dagen gegaan kiki?
De afgelopen dagen is het alleen maar erger geworden helaas. Deze week heb ik maar 2 nachten geslapen. Afgelopen nacht zelfs maar 2 uurtjes. Het is nu zelfs nog harder geworden. We hadden dit weekend ook 2 logeetjes, arme knullen hebben ook de hele nacht wakker gelegen gewoon zielig is het.



Hij snurkte altijd al erg hard maar nu nog harder. Het lijkt op een opgepimpte auto met zo'n knallende uitlaat die de hele nacht aan het gassen is precies in je slaap kamer.



Nu is hij ook alweer een paar uur aan het snurken. Ik heb maar geaccepteerd dat als ik wil slapen dat ik dat overdag moet doen en dat ik in de nacht gewoon maar wakker moet blijven want dit is geen doen meer. Heb oordopjes geprobeerd maar die krengen deden echt heel erg pijn aan mijn oren.



Vriend heeft de dochter van de man aangesproken, ze weet hier al vanaf en dit is ook de reden dat ze erg jong uit huis is gegaan en hij wil er niks aan veranderen. Ze zegt dat al erg veel buren hebben geklaagd en dat we hem dan maar gewoon wakker moeten maken als we er echt gek van worden, dan moeten we gewoon (lang zelfs nog ) aanbellen bij hem.



Gelukkig hebben vriend en ik ieder een eigen woonbon en 3 interessemails ontvangen ( hier krijg je als je goed staat voor een huis eerst een interessemail waar je op moet reageren en dan een uitnodiging) dus hopen maar dat we ook een uitnodiging krijgen. Niet alleen vanwege zijn gesnurk maar ook omdat die woningen eensgezinswoningen zijn wat natuurlijk al helemaal ideaal is.
Laat oordoppen op maat maken en doe wat minder dramatisch.
Istar ik meen dit echt serieus, als je mij niet geloofd heb je er dan zin in om een keer langs te komen en zelf te luisteren? Vanaf 20.30/21.00 kan je hem horen. Het is echt niet meer normaal. Ik doe niet eens moeite meer om te gaan slapen want het wordt toch niks.
Laat oordoppen op maat maken, dan kan je gewoon 's nachts slapen.

Dat het vervelend is kan ik me voorstellen, maar oordoppen op maat lijkt me de ideale oplossing.
Ja daar heb je ook wel gelijk in alleen moet ik dat dan wel eerst gaan doen ;) mijn vriend die heeft ze gelukkig al zodat hij nog tenminste kan slapen maar heel de tijd nu voor hem met die oordoppen is ook gewoon kut.Heel de dag op zijn werk die dingen in en nu ook nog de hele nacht.
Dan ga je verhuizen. Of je schiet de buurman dood. Meer oplossingen zijn er niet.
Alle reacties Link kopieren
Wij, toen ik een jaar of twaalf was, hadden vroeger een buurvrouw die zo snurkte, zo nu en dan scheen haar man haar uit de slaapkamer te knikkeren en dan sliep ze op een logeerbed in een kamer boven die van mij. Behalve dat ze snurkte was het ook nog eens een dragonder die als ze liep nog net niet door het plafond kwam. Iedereen was dolblij toen ze ging verhuizen.
verba volant, scripta manent.
De buurman kan ook gewoon een hartaanval krijgen toch? Aan een wapen komen zal ook wel een heel gedoe zijn.



We proberen sowieso aan een ander huis te komen wat ik net al zei maar dat is ook niet 123 geregeld, je haalt ze nu eenmaal niet bij de buurtsuper.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou met een groepje buren die er ook last van hebben naar de woningbouwvereniging stappen. Doe een voorstel om zijn slaapkamer te laten isoleren met geluidwerend materiaal. Ik kan me niet voorstellen dat als jullie daar met zeven, acht mensen op de stoep staan, de woningbouwvereniging niet bereid is om dat op z'n minst serieus in overweging te nemen.



Ook kun je de Woonbond bellen om advies te vragen.

http://www.woonbond.nl/pages/contact/huurderslijn

Mocht geen van jullie lid zijn of lid willen worden, probeer dan een juridisch loket, daar kun je gratis juridisch advies krijgen (maar minder gespecialiseerd dan bij de Woonbond). Overleg met de Woonbond of het Juridisch Loket ook wanneer je in je recht staat als je na herhaaldelijk klagen (via officiële brieven, bezoeken etc) met je buren kunt gaan dreigen om niet meer de volledige huur te betalen ivm verstoord woongenot.



Die man kan er niets aan doen dat hij snurkt. De verhuurder kan er wel wat aan doen dat het niet zo doorklinkt bij de buren.
Sometimes, I hear my voice, and it's been here, silent all these years (Tori Amos)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven