Internetdaten deel 4

07-09-2015 22:48 2994 berichten
Alle reacties Link kopieren
Nou ouwe en nieuwe garde: bij deze: alweer deel 4.



Zou het in dit deel wel lukken? Zal ze haar droomprins vinden? Gaat t hem lukken eindelijk die leuke vrouw te strikken?



Volg alle spannende verhalen hier. In dit topic alle wel en wee van internet daten. Kansloze dates. Spannende dates. Sex dates, de wondere wereld van de mannen carrousel, FWB en SV. En wie gaat er in dit deel met de hoofdprijs vandoor?



Ik ben benieuwd!
Echt lang vind ik het trouwens ook niet, Ray. Imo best voortvarend om in een periode van nog geen twee jaar na je single alweer een relatie van vijf maanden te hebben gehad 😉 Ik weet ook wel dat er aan een scheiding eea vooraf gaat, maar dat gold bij mij in mijn relatie van 3,5 jaar (die ik beëindigd heb) natuurlijk net zo goed. Niet dat ik het absurd kort vind - al weet ik niet wanneer je die relatie van vijf maanden kreeg, maar lang is het vind ik zeker niet.
Alle reacties Link kopieren
Die relatie kreeg ik vorig jaar Oktober, en heeft geduurd t/m februari dit jaar.
Alle reacties Link kopieren
Nou ja, ik had niet eens een date hoor, met leger meneer (als ractie op cool)



Maar ik vind het wel leuk om weer eens iemand te treffen met wie het digitaal in ieder geval klikte. Waarvan ik de indruk had dat hij heel goed wbt waarden en uiterlijk bij me zou kunnen passen. Dat heeft me toch wel hoop wbt koren tussen het kaf!
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”
Snap ik, Boebe. Was inderdaad niet helemaal accuraat van me 😉
@Thee; hee wat klote. Laat het even rusten en als je over 2 dagen nog niets hebt gehoord zou ik het gewoon op de man af vragen.



@Cool; Die kansrijke dates zijn zo spaarzaam inderdaad. Voelt ook extra klote als juist die niet werken en je weer 'terug bij af' bent. Ik vind dat zelfs nog demotiverender kan gewone mwah dates.



@Boebe; jammer voor jou ook! Waar zit je eigenlijk, ver weg?



@Ray; ik ben het wel met de meerderheid eens wbt je wensen met betrekking tot kinderen en nieuwe relaties. En verder vind ik dat je helemaal niet lang alleen bent.

Ik ben al 5 jaar alleen, korte flings daar gelaten. Dat is pas lang.



Oh en @Fam; gewoon doen. Al is het maar voor even een avondje de duer uit. Is het niks sta je na 1 biertje ook zo weer buiten. En soms is het gewoon fijn je gedachten even te verzetten. En ja, dat om de hoek kijken... ik kom wel eens in de verleiding en kan het soms nauwelijks onderdrukken, maar heb het nog nooit gedaan. Zou het ook wel eens willen
Alle reacties Link kopieren
Het is een opluchting hoe jullie reageren, bedankt voor de knuffels en reacties. Ik merk dat ik mezelf op de kop gaf dat ik er zo mee bezig ben... boos op mezelf. Ook omdat ik dus had gezegd dat ik hem wel vaker zou willen zien (spreek ik me eindelijk wat meer uit...). Het is een geruststelling dat jullie dat niet "fout" vinden. Voelt al wat beter, en tegelijkertijd blijft het raadselachtig.



@Famkje: haha, ja ze zeggen dat je de eerste indruk al snel hebt gemaakt. De om-de-hoek-kijk-dates... eigenlijk zou je dan een signaaltje op je telefoon moeten krijgen wanneer hij in de buurt is, dan kan je echt even gluren ;)

Een verre kennis is trouwens een datingsite aan het opzetten waarbij je geen drankje gaat drinken, maar creatievere ontmoetingen kiest (waaruit ook al je gemeenschappelijke interesse kan blijken). Maar ik weet niet of ik daar nou zo open voor zou staan.



@Theemokje: Oww, dat is naar, dat je bijna niks hoort, of dat hij opeens afstandelijk doet! L ijkt me heel verwarrend! Heb je inmiddels al wat gehoord?



@Poezel: Wat goed te lezen dat je er zo bewust in staat, en de tijd neemt. Ik heb zelf geen kinderen, maar schrik van het getal dat 80% van de samengestelde gezinnen uit elkaar gaat. Maar ik kan het me voorstellen, er komt zoveel bij kijken.
Alle reacties Link kopieren
Dank allen, doet me goed. Ik maak het waarschijnlijk veel groter in mijn hoofd dan het in werkelijkheid is. Ik heb last van nog meer privéproblemen, het is echt een klotedag van jewelste.

Nog niks gehoord, maar overdag hebben we nauwelijks contact, dan is ie gewoon druk. Ik begin vanavond wel een gesprekje en probeer het er dan over te hebben. Even kijken hoe de vlag erbij hangt... Verwarrend is het zeker, maar het kan gewoon zomaar een vol snothoofd zijn en meer niet.
Pffff... wat een hoop gebeurt terwijl ik het megadruk had/heb.



@ ray, liegen over zo iets belangrijks is een dumpable offence. Dergelijke foto's heb ik nooit ontvangen maar lijkt mij na twee dates een beetje vlug. Snap wel dat niet iedereen details wil lezen over dildo's op een forum. Als je het pornografisch materiaal noemt, weet iedereen ook dat het meer is dan stout. Ik doe hier blijkbaar aan schrijftips.



@ mok, misschien heeft hij zijn dag niet, maar het is wel een beetje plotseling inderdaad.



@ boe, wel leuk, maar woon je ergens waar ver weg meer betekend dan een uur rijden?



@ cool, verlangen naar een leuke relatie is helemaal niet vreemd en geeft niet aan dat je niet alleen kan zijn. Net zoals ik mijn studie op zichzelf inmiddels zat ben omdat het zoveel tijd en energie vraagt, maar ik tegelijkertijd de dingen die ik leer en het werk heel leuk vind. Ik heb die studie nodig daarvoor, maar ik zie niet dat ik hem alleen om die reden leuk moet vinden.



Als iemand uit een slecht voorbereid samengesteld gezin weet ik heel goed dat ze op manieren kunnen mis gaan waar de meeste ouders gelukkig nog te naïef voor zijn. Ik ken er nog ééntje en en die gingen in gezinstherapie. Ze gaan ook weleens goed, maar het vergt eigenlijk hele stabiele (stief)ouders en kinderen. Hoewel pubers misschien in een moeilijke leeftijd zitten, kunnen ze wel duidelijk aangeven dat ze het niet of wel willen. Juist kleine kinderen kunnen dat niet en het is voor volwassenen niet verantwoord om voor hen te beslissen.
@ qian, vergeten is op zich altijd moeilijk voor mij, maar ik ga meestal kijken wat ik aan mijzelf en mijn leven kan verbeteren. Vaak kom ik er zo achter waarom die persoon niet goed werkte en anders heb ik een goed uitgangspunt voor de volgende leuke vrouw.
Alle reacties Link kopieren
Sybreed. Ja, ver weg is hier meer dan een uur rijden. Hoewel dat dan ook wel weer normaal is voor mensen om te doen.





Nu een man aan mijn Tinder fiets hangen die wel erg charmant is, maar geloof ik wel heul graag wil afspreken. Vond het een beetje pushy (maar of het nou een pick up line is, of gemeend, als iemand zegt: Ik hoopte al dat wij zouden matchen, je ziet er sensationeel uit', dan is dat toch altijd wel een ego boost )



Heb gezegd dat ik best een drankje wil gaan doen, maar niet bij iemand thuis afspreken. En toen was het stil....
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”
Alle reacties Link kopieren
ow dat is zo'n regeltje dat ik verdacht vindt, Boebe. Inderdaad zo'n knip- en plakwerkdingetje. Ik probeer zelf altijd iets te roepen dat betrekking heeft op het profiel van de man, zo'n algemene mail kan best gemeend zijn, maar doet al gauw standaard aan.
Alle reacties Link kopieren
Ja kan ook hoor! Zal vast, want ik hoor ineens niks meer :D. Ach ja, mij best.



Ook grappig, ik liet een collega mijn Tinder lijstje zien. Ze vroeg: heb hij een Simon filter of zo? Bleek dat de drie bovenste matches allemaal Simon heetten. Wel handig.
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”
Alle reacties Link kopieren
Rasa: Hoi! Hoe was je reis?



Fam: Thnx voor de knuffel. Morgen staat "het eerste consult" op het programma. Ik zie er niet echt tegenop. Ben er eigenlijk juist wel aan toe. Ben benieuwd wat je uiteindelijk beslist wat betreft je date. Je kan het een kans geven, of als je er (toch) nog niet aan toe bent, terug kruipen in je bubble.



Pat: Leuk! Ik hoop dat dit contact op iets goeds uitloopt voor je!



Mok: ik kan me je onzekerheid goed voorstellen. Wat Fam zegt klopt (helaas) vaak wel. Meestal klopt je eigen gevoel in dit soort situaties wel. Ik hoop dat jouw gevoel het nu mis heeft.



Ray: Met wat ik nu ga zeggen wil ik je absoluut niet voor het hoofd stoten maar: jouw zin over "dat kinderen niet voor hun ouders bepalen hoe ze moeten leven"stak me. Waarom weet ik niet. Ik heb geen kinderen en mijn ouders zijn ook niet gescheiden. Ik ben het er gewoon heel erg mee oneens. Kinderen ( zeker erg jonge kinderen, zoals de jouwe) kunnen niet voor zichzelf opkomen. Zij moeten zich niet aanpassen aan jouw, je nieuwe vriendin of de situatie. Jij hebt de keus gemaakt om kinderen te willen. Daarmee maak je ook de keus om jezelf, in ieder geval tot ze ( bijna) meerderjarig zijn, op de tweede plaats te zetten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je jezelf (altijd) moet wegcijferen. Je bent een man, met gevoelens en behoeftes. Maar tussen "wegcijferen" en "zij moeten zich maar aanpassen" zitten veel tussen opties. Ik kan alleen maar waarderen hoe Poezepoot er in staat. Echt, respect, ik zou willen dat alle ouders er zo over dachten.



Begrijp me niet verkeerd Ray. Ik besef dat dit heel aanvallend over kan komen en het is niet mijn bedoeling je te kwetsen. De zin raakte mij. Misschien door mijn werk. Ik werk in de hulpverlening, bewust met volwassenen want kinderen dat ligt bij mij nogal gevoelig. Maar volwassenen hebben vaak kinderen. En ik zie regelmatig situaties die ik een kind niet toewens.



Waarmee ik dus niet wil zeggen dat je het niet goed doet of wat dan ook. Ik wil alleen zeggen dat ik de manier van Poezepoot en de manier hoe ze er in staat alleen maar kan toejuichen.



Dat niet meeschrijven lukt goed...
Liefde is als Sinterklaas: je moet er in geloven, anders wordt het niks...
Alle reacties Link kopieren
Klein ego stukje ook nog:



Ik heb volgende week een sollicitatiegesprek en ik hoor eind deze maand of mijn huidige contract wordt verlengd. Spannend dus. Vandaag wel een fout gemaakt waarvan ik denk: Voel me er rot over maar kan verder uiteraard niet in details treden.



Die man die een aantal weken geleden spontaan om mijn nummer vroeg stond op mijn voicemail. ( Wel met een werkgerelateerde vraag). Ik vond het best grappig. Had het niet meer verwacht. Zelfs niet werkgerelateerd.
Liefde is als Sinterklaas: je moet er in geloven, anders wordt het niks...
Alle reacties Link kopieren
@Ray, eisen of wensenlijst, hoe je het ook wilt noemen. Het is je ideaalbeeld en naar mijn mening is die wat kort door de bocht. Maar dat is mijn gevoel bij hoe jij het opschrijft. Ik denk dat er best onvrijwillig kinderloze vrouwen zijn die het fijn vinden op die manier kinderen in hun leven te hebben, maar ik vind jouw gedachtegang wat simpel. In jouw voordeel en je ziet het als een optie die voldoet aan dat zo'n vrouw geen kinderen heeft (want dat wil je niet), maar je ook geen last kunt hebben van haar wens (want ze kan ze niet krijgen). Dat komt op mij een beetje egocentrisch en ondoordacht over. Kan heel veel verdriet achter zitten en jij ziet het als voordeel. Maar hand in eigen boezem, dit soort uitspraken raken me omdat ik mensen in mijn omgeving heb die geen kinderen kunnen krijgen of er net als ik moeite mee hebben gehad.



Dat je geen vervangend vader wilt zijn snap ik wel, maar een stabiele vrouw zal geen vervangend vader zoeken maar een partner. Kinderen hebben tenslotte al een vader en een moeder. Dat vind jij ook las ik. Ik hoor het wel vaker dat ze dat zoeken, die moet je gewoon direct afkappen. Zelfde verhaal voor mannen die willen vaderen over mijn kind als ze horen dat vader niet echt betrokken is. Dat wil ik niet en die mannen laat ik dus links liggen. Maar ik wil wel een gezin met je vormen als je de liefde van mijn leven blijkt te zijn en dat is iets fundamenteel anders dan een vader zoeken voor mijn kind. Ik denk dus dat je die twee dingen moet scheiden. Al vraag ik me af of het is dat je niet altijd een kind van een ander om je heen wilt omdat je eigen kinderen er niet zijn en je ze mist (hetgeen ik heel goed zou snappen) of dat je sowieso geen vader(figuur) wilt zijn voor een ander kind, want dan is co-ouderschap ook een probleem.



En wordt een lang verhaal aan jou, maar ben het weer niet met je eens . Poezel zei het al, het is statistisch bewezen hoe lastig samengestelde gezinnen zijn en dat zal niet voor niets zijn. Ik kan er in ieder geval tig redenen voor verzinnen.



Jij schrijft dat het volledig afhankelijk is van de kinderen en hoe zij zich voelen, maar ook dat de kinderen zich moeten aanpassen en niet mogen bepalen hoe een ouder zijn leven leeft, want dat is niet hun verantwoording(?) en ze moeten hier mee om leren gaan. Dit is naar mijn mening nu juist waarom zoveel kinderen ongelukkig zijn in hun samengestelde gezin, en helaas spreek ik hier erg uit ervaring.



Wat goed voor mama of papa is, hoeft niet goed te zijn voor de kinderen. Je kunt je als kind enorm ongelukkig voelen in een situatie die voor je papa/mama wel goed is, omdat je je dus moet aanpassen, want je hebt er niets over te zeggen. Het gaat namelijk niet om jou, niet echt. Papa/mama wil opnieuw beginnen en jij moet je aanpassen. Precies wat jij zegt dus. Maar is het niet de omgekeerde wereld?! Moeten wij niet onze verantwoordelijkheid nemen en doen wat goed is voor ons kind, ongeacht of dat in ons straatje past? Ja het is lastig. Ik heb bijvoorbeeld door amper betrokkenheid, maar wel bemoeienis van ex bijna geen vrije tijd en een kind met problemen. Daar baal ik van en lig ik soms zelfs wakker van. Het leven gaat niet meer om 'mijn leven' maar alleen nog maar om zorgen om kind en werk en andere dingen. 'Ik' lijkt er totaal niet meer toe te doen. Maar ik kan mezelf niet belangrijker maken dan mijn kind. Ik ben ook niet van tig jaar latten. Latten vind ik een kennismakingsperiode, maar het is wel gebleken dat het heel lastig is praktisch (zeker als de ander ook kinderen heeft). Tja wat doe je dan? Ik kies dan voor mijn kind, want ik vind het mijn verantwoordelijkheid om haar een stabiele jeugd te geven. Ik kan het maar een keer goed doen. En ik ben niet eens een moeke-moeder en kan prima dingen voor mezelf doen, maar dit is een heilige overtuiging: kind komt eerst. Overigens denk ik dat juist bij kleine kinderen (basisschool) de impact het grootst is en gevoel van onveiligheid snel gegeven is. Tieners zijn dwars, maar daar kun je mee praten en uitleg geven.



Het is overigens niet bedoeld als botte kritiek, maar het is mijn gevoel bij wat jij schrijft en mijn mening over dit soort zaken. Het raakt me.
Alle reacties Link kopieren
Poe, veel heftige reacties op mijn verhaal van vanmorgen. Ik gad zo gehoopt het duidelijker te maken zo, maar het wordt compleet andersom opgevat... Pff.. Moet dit even laten inwerken en morgen even een duidelijkere post aan wagen.



Want mijn kinderen staan volledig voorop bij mij, laat dat duidelijk zijn. Ik vecht niet voor niks om ze meer te kunnen zien, meer invloed te hebben op hun leven. Heb mijn werk compleet om ze heen "gebouwd" zodat ik ervaring ben als ze bij mij zijn....
Alle reacties Link kopieren
Ok nu de rest



@Ray, toevallige tinder en het punt waar ik over val is te herkenbaar, maar het is een uiterlijk iets. Niet iets waar het geluk wel of niet inzit, maar wel iets waar ik fysiek niet op val. Maar vind dat ik niet zo oppervlakkig moet zijn en we zullen zien of ik me er overheen kan zetten.



@Boe, wat jammer dat het 'gedoe' roet in het eten gooit v.w.b. kansen met Legerschatje. Maar goed dat je er eerlijk over bent geweest. Jammer altijd dat de weinigen waarmee het klikt op de diverse gebieden op een of andere manier niet van de grond komt. Maar idd geeft wel hoop! Ze bestaan wel!



@Amy, hoe is het met jou? Nog contact met 'leuk voor nu man'? En heb je raad ter harte genomen en ga dit weekend wat drinken. Heb wel twijfels en zijn 2 dingen die me niet trekken, aan de andere kant denk ik dat het karakter echt goed is en aangezien ik vaak 'mannetjes' date en liegende idioten ga ik daten met deze man. Even nieuwe weg inslaan, we zien wel.



@Qian, fijn dat de reacties je helpen. Er is niets mis met jouw reactie en het ligt in deze echt aan hem. Ja om het hoekje kijken of gewoon 10 mannen in een middag de revue laten passeren. In ieder geval efficiënter haha. Die datingsite zou voor mij niet werken, creatief mwah en zeker niet op een date.



@Poezel, leuk dat je nog meeleest en lief dat je ons ook een leuke relatie wenst. En ik wil niet voor eeuwig latten, maar zou het met zo'n korte afstand misschien nog wel idealer vinden de eerste jaren. Kinderen kunnen dan goed wennen en als je niet samen kunt dan zie je elkaar toch voldoende. Ik vind de verantwoording die je neemt ook hartverwarmend. Hoe ben je jouw vriend eigenlijk tegengekomen, online? Want dan is er hoop haha



@Cool, het is herkenbaar hoor dus je staat niet alleen. Als je minder afleiding hebt en geen contacten en ook nog moe ben, dan is het gewoon even helemaal niet leuk. Ik gun jou zo een leuke date en een leuke relatie. Geef de moed niet op hoor! We delen de goede en slechte dingen en ooit als we 60 zijn dan lachen we er misschien wel om Maar daten lijkt inderdaad soms hogere wiskunde en niet haalbaar.



@Mok, Je kunt niet vechten tegen het ideaalbeeld van die ander, als dat het is. Dus ik zou niet te hard je best gaan doen, het ligt nu echt bij hem. Ik hoop dat er een simpele verklaring voor is voor jou. Heb je al contact gehad?



@Sy, eens met wat jij schrijft (maar gezien mijn post hiervoor wel duidelijk denk ik...). Schrijftip goeie tip . Bij jou gaat het nu opschieten he, nog 3 maanden? Ben nu al benieuwd naar wat jij gaat doen als je klaar bent met je studie!



@Rens, dat is precies mijn idee: het een kans geven (juist omdat hij oprecht klinkt en anders dan de anderen, maar fysiek twijfels) en als het niks is lekker terug in mijn bubble totdat mijn 'gedoe' voorbij is. Lees nu pas je reactie naar Ray, ik deel die mening enorm zoals je kunt lezen. Ik hoop dat de therapeut je goed op weg helpt, dan kom jij er wel weer. Je bent een warm mens en petje af hoe jij met jouw beperkingen omgaat en dingen onderneemt. Dat mag ook gezegd worden vind ik. Leuk van de voicemail-man (geef hem maar een naam), geeft weer even positieve boost. En laat die fout los, we zijn mensen. Succes morgen met solliciteren, al hoop ik dat je gewoon bij je huidige werkgever mag blijven, want volgens mij wil je dat het liefst.



@Pat, dank voor je warme woorden. Ja het is zwaar het 'gedoe' en ik doe m'n best. Had de afleiding even nodig, maar na een uurtje voelde ik al dat het de tijd er niet voor is. Deze date ga ik wel doen, juist omdat hij anders lijkt dan de voorgaande idioten haha. Bescherm mijn hart zeker, kan me ook niet voorstellen dat ik verliefd kan worden op dit moment dus dat voelt heel safe. Als het niks is ga ik mijn bubble weer in. Super leuk dat jij een positief en goedlopend contact hebt nu. Gun ik je van harte na al die draaiende types met problemen. Hoop dat het dondert en bliksemt zoals Guus dat zingt. Houd ons op de hoogte!
Alle reacties Link kopieren
@Ray, we zeggen niet dat je een slechte vader bent hoor. Wat je zelf zegt: je vecht niet voor niets zo hard om in hun leven te zijn. Maar persoonlijk vind ik het wat te simpel gedacht en probeer ik mijn visie daarop duidelijk te maken. Ik ben wel benieuwd wat ik/wij dan andersom opvatten, want het staat er vrij expliciet v.w.b. aanpassen etc. Denk er rustig over na en voel je niet aangevallen, het is andermans mening op wat jij schrijft. Dat mag, dat kan en hoeft jouw waarheid niet te zijn.
Raymond mijn stukje was niet bedoeld als kritiek. Het was puur informatief bedoeld.

Ik ben bewust opzoek gegaan naar een man met kids. Het is fijn als je beide in de flow van opvoeden zit.

Ook ik zoals vele denk ik, had een romantisch idee van een samengesteld gezin.

Het is al lastig genoeg (kijk maar naar iedereen die hier schrijft) om een partner te vinden en als je die dan hebt gevonden moet je het ook nog met zijn/haar kids kunnen vinden. Vaak is er ook nog een ex waar je mee te maken krijgt en visa versa.



Wat Syb al schreef je moet wel stabiel zijn om het allemaal aan te kunnen. Gelukkig heb ik dus een man getroffen waar ik echt mee kan praten (met een lekker wijntje op de bank). Wat ook echt helpt is dat we hetzelfde over opvoeden denken.

Ik hoop alleen dat je er wat meer in gaat verdiepen en dat je uiteindelijk die geweldige partner vindt!



Fam: Jaaaah er is hoop. Ik heb hem op Badoo ontmoet 1,5 jaar geleden. Ik was helemaal niet serieus opzoek en kwam net uit een relatie. Hij viel op omdat hij vlakbij moest zijn volgens Badoo. Een avond gechat en een dag geappt en de volgende dag een date en dat was raak. Gelijk uitgeschreven beide en de vlinders vlogen al gelijk rond.

Ook wij zijn niet van het eeuwige latten, hij heeft zelfs een huis gekocht waar we met zijn allen in kunnen wonen alleen weten we dus niet wanneer en dat geeft als we maar oud worden samen dat is wat we willen.



Fam volgens mij ben jij een heerlijke vrouw en ik geniet altijd van jou bijdrage hier. Ik weet zeker dat het goed gaat komen en dat er een heerlijke man op je pas komt en dat geldt voor jullie allemaal!!



Zo ga weer onder mijn steen. Kom er vast nog weleens onderuit!



ps iedereen bedankt voor de lieve reacties fijn om lezen...
anoniem_159480 wijzigde dit bericht op 06-10-2015 22:49
Reden: toevoeging
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
quote:famkej schreef op 05 oktober 2015 @ 22:50:

@Saraatje, hoe is het met 'aftaster'?

Inmiddels wel gezien, maar jammer genoeg niet echt een gesprek kunnen hebben.... maar wel een leuke avond gehad hoor, met de intentie om elkaar toch nog een keer te zien. Het blijft vaag voor mijn gevoel, zijn uitingen zijn niet heel veel en die dingen die hij uit zijn soms erg tegenstrijdig. Probeer mezelf 'rustig' te houden en niet gek te maken door voor hem te gaan denken, maar is soms erg lastig....



Hoop dat het bij de anderen wat beter en rustiger verloopt (al lijkt er bij vrijwel iedereen wel 'iets' te zijn).
Alle reacties Link kopieren
quote:Saraatje schreef op 07 oktober 2015 @ 09:00:

[...]



Inmiddels wel gezien, maar jammer genoeg niet echt een gesprek kunnen hebben.... maar wel een leuke avond gehad hoor, met de intentie om elkaar toch nog een keer te zien. Het blijft vaag voor mijn gevoel, zijn uitingen zijn niet heel veel en die dingen die hij uit zijn soms erg tegenstrijdig. Probeer mezelf 'rustig' te houden en niet gek te maken door voor hem te gaan denken, maar is soms erg lastig....



Hoop dat het bij de anderen wat beter en rustiger verloopt (al lijkt er bij vrijwel iedereen wel 'iets' te zijn).Vind je hem verder wel leuk of aantrekkelijk?
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”
Fam, wat een goeie post.



*poef*
Alle reacties Link kopieren
Amy, ik zou me daar ook niet prettig bij voelen. Hoewel de grenzen bij FWB altijd anders liggen, blijft het lastig te bepalen wat je wel en niet van jezelf blootgeeft. Hij is voor jouw gevoel een grens over gegaan, en je moet nog even bepalen of je dat oké vindt of niet. Tot nu toe niet, we zijn een paar dagen verder, dus het lijkt erop dat het echt te ver ging voor jou. Het lijkt me een goed plan om dat naar hem te verduidelijken: hoor eens, ik kan best snappen dat je meer over me wilt weten blablabla, maar ik vind het lastig om daarin mee te gaan omdat we alleen horizontale maatjes zijn. Ik heb voor mezelf grenzen vastgesteld, en dit is er een van. Dan leg je het niet bij hem, maar geef je aan dat jij het niet wilt. Het is aan hem om het te respecteren of niet, en wie weet levert dit wel gespreksstof op om die grens duidelijk aan te geven. Ik ben zelf altijd erg voor openheid en duidelijkheid, misschien wel te veel soms... maar per saldo werkt dat meestal wel goed.
Alle reacties Link kopieren
quote:famkej schreef op 06 oktober 2015 @ 21:49:

@Mok, Je kunt niet vechten tegen het ideaalbeeld van die ander, als dat het is. Dus ik zou niet te hard je best gaan doen, het ligt nu echt bij hem. Ik hoop dat er een simpele verklaring voor is voor jou. Heb je al contact gehad?

Ik heb er verder niet moeilijk over gedaan, ik denk dat ik het te groot heb gemaakt. Ik vind appen een kutvorm van contact hebben, maar we zien elkaar nu (nog?) te weinig om dat anders te doen. En overdag is ie gewoon erg druk en veel onderweg voor zijn werk, en is een appje het handigst. Contact is er dus, gewoon normaal, maar niet het speelse, leuke van de afgelopen weken. Kan best dat er een simpele verklaring is. Ik laat het even voor wat het is en wacht af tot hij ermee komt.
Alle reacties Link kopieren
Ik snap het wel hoor Amy. Om de reden die je geeft. Ik zou hetzelfde hebben, ook omdat je eerder aangaf dat je het voor hem wel 'lekker makkelijk' vond.



Ik denk dat mannen veel verwachten dan vrouwen het emotionele werk verrichten in relaties (welke relatie dat dan ook is, vriendschap, fwb, echter verkering). Dat het voor vrouwen 'normaal' is om zich maar bloot te geven, emotioneel, zonder dat daar iets voor tegenover hoeft te staan. Is een beetje een ander onderwerp, maar heeft er wel mee te maken zijdelings.



Pas een keer een goed stukje gelezen over de term 'no strings attached' of FWB, dat je niet kan verwachten dat dat ook zonder gevoelens is (niet dat ik denk dat jij dat denkt!). Van een enorme sex-positive schrijfster, dus niet zo van 'zie je nou wel dat seks voor de lol niet werkt'. Ik zal eens even kijken of ik het kan vinden.
"I'm just an animal looking for a home and.... share the same space for a minute or two...”

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven