Mode & Beauty alle pijlers

kokerrok

24-06-2016 21:51 79 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi allen, ik hen ff wat styling advies nodig. Ik heb morgen een feestje en nu ben ik van plan een kokerrok te dragen. Ik heb een kokerrok die wat truttig is en die draag ik altijd met een tshirt en sneakers. De kokerrok die in nu aan wil is van denim en dan een beetje destroyed (niet heel veel). Ik vraag me nu af of ik dit sportief combineer of juist met een blouse en pumps. Wat zouden jullie doen? En wat met mijn haar? Los en dan lekker nonchelant of juist heel erg gestyled?
Alle reacties Link kopieren
quote:Goede-Fee schreef op 25 juni 2016 @ 22:21:

[...]





Je klinkt als mijn oma vroeger. Hoge schoenen zijn voor mensen met een zwakke enkel. Je rokje is te kort.. je kent het wel, dat soort geneuzel.



Ik zag een aantal jaren geleden volwassen vrouwen met twee vlechtjes.

Dat is ook heel hip geweest.

Leuk vind ik dat om te zien !



Ps je hebt prachtige foto's ge plaatst!
Alle reacties Link kopieren
Een losse vlecht is helemaal niet kinderachtig, maar juist heel vrouwelijk en zomers.
quote:Airecolette1 schreef op 26 juni 2016 @ 06:53:

Het gevaar van een vlecht is natuurlijk wel dat het kán lijken of je uit de Biblebelt komt.Welnee. Ik woon in de Biblebelt en die vlechten zie je niet meer hoor. De refo's van tegenwoordig zijn vaak heel mooi klassiek gekleed en bijna niet te onderscheiden van de 'gewone' mensen. Behalve dat het klassieker en iets conservatiever lijkt is.
Alle reacties Link kopieren
Ik probeerde een type te schetsen wat je niet wilt uitstralen, was niet zo letterlijk bedoeld en niet m'n bedoeling om iemand te beledigen.



Ik kan geen plaatjes plakken maar deze vlecht vind ik dus niet mooi en hip, maar gewoon saai. http://http://images2.proud2bme.nl/hsfile_247676.jpg

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven