Trouwen in 2016/2017+

13-06-2016 13:55 2570 berichten
Alle reacties Link kopieren
Als vervolg op het TROUWEN IN 2016 topic heb ik een nieuw topic aangemaakt met daarin een tabel die ik zo goed mogelijk wil bijhouden. Hier kletsen we samen over de voorbereidingen richting de bruiloft en alle vragen/opmerkingen/ideeën kunnen met elkaar gedeeld worden. Geef je naam en trouwdatum indien gewenst aan mij door en ik zet je erbij.



NaamLeeftijdTrouwdatumLocatiesammie00-voorjaar 2017-Liefs7dan 306 mei 2017UtrechtFruity-Pebbles-16 mei 2017-Goudstraal2424 mei 2017Zuid-HollandJaneJane384924 mei 2017Zuid-Hollandsmurfin88dan 2826 mei 2017Noord-Veluwezwartekater25mei 2017-Nienah23juni/juli 2017Noord-Hollandilovemycat-23 juni 2017Zuid-Hollandmirleni35zomer 2017Gelderlandeagle-eye28/34zomer 2017-flipje2-7 juli 2017-Lapflop24juli 2017-xx_Juffie25juli 2017-Nav_26juli/augustus 2017OverijsselHalcyon_Days-11 augustus 2017-minnimousedan 3211 augustus 2017-Ttass28dan 3025 augustus 2017-leonidan 381 september 2017Zuid-HollandMaritinwonderland241 september 2017FrieslandPotjePindakaas31september 2017Zuid-Hollandmotorbloemetje2615 september 2017Noord-Hollandssea198136september 2017Zuid-Hollanddaneli2422 september 2017GelderlandVier29september 2017Zuid-HollandIBlopviva3312 september 2017GelderlandWildePerzik28september 2017-Ladigital-najaar 2017Limburgmanadisdan 26oktober 2017- Daremanda2717 oktober 2017-Ambition-21december 2017-Rosa_vB2721 juni 2018Zuid-HollandJeluze3822 juni 2018Zuid-HollandSunshine1992dan 26juni 2018/2019-estrellas2---
Alle reacties Link kopieren
Jeetje ypod wat klote dat je op zoek moet naar een nieuwe locatie!



MN wat een gedoe zeg met die ex! Goed dat jullie een plan achter de hand hebben voor het geval dat. Echt raar dat ze zo doet. Zoals je schrijft is ze dus zelf ook hertrouwd.. Waarom dan zo jaloers gedragen? Blijft vreemd.



Potje pindakaas wat fijn dat jullie gepraat hebben met je ouders. Hopelijk gaat het nu de goede kant op.
Fijn Ypod. Mijn vriend is de emotionele van de 2, en ik zit met zwangerschapshormonen dus ik denk dat het beide potje janken wordt haha.



Ik denk dat ze het slecht kan hebben dat ik zwanger ben, en waarschijnlijk dochter hier enthousiast over is. Ondanks dat ze zelf al 2e kind heeft van bijna 2.
Alle reacties Link kopieren
@MN: Oh wauw, letterlijk aftellen dus! Wat een hoop gedoe met je ex. Bizar dat ze zelfs zo'n speciale dag van iemand anders probeert te verzieken. Ik hoop dat je je niet teveel de voorpret laat bederven en dat jullie dag rustig zal verlopen.

Wij schrijven ook onze eigen geloften trouwens!



@Ypod: Ik geloof je meteen! Wij gaan niet zo heel erg lang (8 nachten), dit omdat we het wat luxer hebben aangepakt omdat het toch onze huwelijksreis is. Ben zo benieuwd! Wel heel spannend om de bloemist en kapper in IJsland via e-mail te regelen haha.



Wat een ontzettende rot situatie voor jullie zeg! Goed om te horen dat er al 3 locaties eventueel beschikbaar zijn! Dat moet helemaal goedkomen lijkt mij! Succes ermee!
Alle reacties Link kopieren
Ja, wij doen ook eigen geloften tijdens ceremonie. Ga er dit weekend écht mee aan de slag.. Weet alleen niet zo goed hoe ik het moet doen qua opbouw en zo.. En hoe lang zoiets is.. Wil ook niet dat mijn vriend en ik qua lengte van verhaal enorm verschillen, maar dat stemmen we nog wel even af.
quote:Sophie990 schreef op 30 september 2016 @ 13:56:

Ja, wij doen ook eigen geloften tijdens ceremonie. Ga er dit weekend écht mee aan de slag.. Weet alleen niet zo goed hoe ik het moet doen qua opbouw en zo.. En hoe lang zoiets is.. Wil ook niet dat mijn vriend en ik qua lengte van verhaal enorm verschillen, maar dat stemmen we nog wel even af.Ik geloof dat ik alle pagina's met tips in het Nederlands zo ongeveer heb gelezen :-). Mijne is bijvoorbeeld 450 woorden ongeveer en duur ongeveer 3 minuten. Die van vriend zal iets minder worden zijn, maar praat langzamer dus ongeveer net zo lang kwa tijd. Wij hebben opbouw ook afgestemd en komt eigenlijk neer op De ontmoeting, Waarom vind ik je zo leuk, en dan ik beloof dat stukje.
Alle reacties Link kopieren
MN, ik hoop oprecht dat alles goed zal verlopen en dat dochter zonder gedoe er bij kan zijn. Kan er gewoon met mijn hoofd niet bij dat mensen zo kunnen doen.



Ypod, wat een stress ineens! Ongelooflijk balen zeg. Goed dat jullie meteen weer aan het regelen zijn gegaan. Hopelijk zit er een locatie bij waar jullie ook een goed gevoel over hebben. Heel fijn ook dat er nog beschilbaar zijn, 11-11 is idd een 'lastige' datum in Brabant.



Wij schrijven ook eigen geloften. Wil inderdaad wel dat het een beetje even lang is, maar we houden ze sowieso kort en krachtig. Ik moet die van mij alleen nog even finetunen.
Alle reacties Link kopieren
Wat een gedoe Ypod, succes!!! Wij doen ook eigen geloften, vind ik wel spannend..
Ypod, balen zeg en ik hoop dat jullie snel een mooie nieuwe locatie vinden!



Potjepindakaas, fijn dat je een gesprek hebt gehad met jouw ouders, hopelijk voel je langzaam weer de ruimte om aan de slag te gaan met jullie bruiloft.



Mn, wij hebben ook eigen geloften. Ik wil deze nog 1 keer goed doorlezen en dan ben ik al een heel eind.

Bij jullie is het echt aftellen, bij ons nog twee weken...mijn aanstaande had vandaag heel lief een bos rozen met een kaartje in ons huis neergezet, zo lief!



Halcyon, wij hebben gekozen voor zaklampjes, bij onze locatie is het best donker als gasten naar de parkeerplaats gaan. Dus dit vonden we wel een leuk cadeautje. Jullie al ideen?
Ik ben vandaag verrast door mijn vrijgezellefeest. Heerlijk! :-).
Alle reacties Link kopieren
Leuk MN! Wat ben je gaan doen?
We hebben op verschillende plekken in ons dorp gegeten, waarbij ik steeds een puzzel kreeg voor de volgende locatie en balonnen met opdrachten erin. En toen escaperoom in een babykamer gedaan
Klinkt heel erg leuk MN!
Alle reacties Link kopieren
Klinkt leuk!
Alle reacties Link kopieren
@ MN: Leuk dat vrijgezellenfeest! Ik ben ook naar een escape room geweest. Leuk dat het in een babykamer was. ;) Voel je al veel van je kindje? 20 weken echo gehad en weet je wat het wordt? Thanks trouwens voor de structuur van je gelofte. Ik had zelf toevallig ook al die structuur. Toch wel leuk om ook iets over de eerste date te schrijven. ;)



@ Potjepindakaas: wat een gedoe met je ouders, maar fijn dat ze het gesprek met je wilde aangaan! Hopelijk krijg je er snel wat rust over. Dit gedoe kun je er echt niet bij hebben. Zeker niet van je ouders..



@ Eland: hoe ziet jouw huwelijksgelofte eruit? Kort en krachtig? Aan hoe lang moet ik dan denken? Weet wel dat er geen goed of fout is, maar ben benieuwd wat iedereen een beetje doet.



Hier gaat het allemaal wel oké. Merk wel wat meer irritaties tussen mijn vriend en mij. Toch allebei wat gestrest. Gisteren naar schoonheidsspecialiste geweest, even ontspannen. Nu echt aftellen.. Schiet nu zo op ineens! :o Blij dat ik volgende week heb vrij genomen zodat we ons echt even kunnen richten op de bruiloft. Check drie keer per dag het weer.. Weercijfer is nu 8, als het maar niet regent... ;)
@Sophie. Ja die was 2 weken geleden. Kindje beweegt sinds 2,5 week veel. Maar we willen het geslacht niet weten.
Alle reacties Link kopieren
Hier nog 6 dagen! Wow, wat komt het dichtbij! Alleen ben ik dus helemaal niet met het weer bezig. Zo lang van tevoren zegt nog helemaal niets, het kan nog zoveel keer veranderen. We zien het dan wel



MN, wat een ellende met die ex. Wat zit daar nu toch achter, om zo dwars te gaan liggen?
Ik denk jaloezie. Al merken we aan zijn dochter dit weekend dat die thuis bewust of onbewust meer meekrijgt dan zou moeten. En dat is natuurlijk niet goed voor haar. Maarja, wij houden ons in ieder geval aan algemene fatsoenregels en proberen niet kwaad te spreken over haar moeder als ze erbij is.



Ik hou me ook niet heel erg bezig met het weer, zijn toch grotendeels binnen.
Alle reacties Link kopieren
Sophie, ik heb het nog niet precies getest, maar ik denk 1 tot 1,5 minuut een kort verhaaltje over wat voor een persoon mijn vriend is en wat hij voor mij betekent. En daarna doe ik hem 3 beloftes.
Alle reacties Link kopieren
Morgen reageer ik wat langer. Ik heb hier meegeschreven onder mijn reserve nick wreackitralph, Inmiddels weet mijn hele familie en vriendenkring van onze trouwplannen dus mag ik gelukkig gewoon onder mijn eigen nick schrijven.



Voor de tabel: Ik ben 33 en ga trouwen in Wijchen. (gelderland)



Vandaag hebben we definitief de keuze doorgeven aan de feestlocatie van onze keuze. Het is toch de locatie geworden met de mooie locatie.

Verder net terug van vakantie dus we gaan komende weken weer verder met plannen.

Ow en aanstaande maandag gaan we naar een demo voor een mogelijke dj. Dat is een bedrijf die meerdere dj's in huis hebben en samen met jou kijken wie passend is.



Had bij ali hele leuke hartjes besteld en die heb ik met mijn lijmpistool vastgemaakt aan een houten tapasstokje. Zo leuk om met details aan de slag te zijn.
Liefhebben
is meer
lief
dan hebben
Ik had gisteren mijn vrijgezellenfeest en het was erg leuk. Eerst thuis een make up workshop gedaan en onszelf allemaal opgemaakt. Daarna een leuke kookworkshop met veelste veel gangen en dus teveel eten. En ook nog lekker op stap geweest, tot in de late uurtjes, dus nu lekker bijkomen van te weinig slaap was erg gezellig en nu aftellen naar de grote dag.
Alle reacties Link kopieren
quote:SterreWaterman schreef op 02 oktober 2016 @ 18:37:

Ik had gisteren mijn vrijgezellenfeest en het was erg leuk. Eerst thuis een make up workshop gedaan en onszelf allemaal opgemaakt. Daarna een leuke kookworkshop met veelste veel gangen en dus teveel eten. En ook nog lekker op stap geweest, tot in de late uurtjes, dus nu lekker bijkomen van te weinig slaap was erg gezellig en nu aftellen naar de grote dag.Klinkt goed!
Liefhebben
is meer
lief
dan hebben
Alle reacties Link kopieren
@ SterreWaterman: Klinkt als een zeer geslaagd vrijgezellenfeest, leuk!



@ MN: supergoed dat jullie proberen geen kwaad te spreken over zijn ex als zij erbij is. ;) Wel moeilijk lijkt me, maar idd het allerbeste voor het kind. Echt heel naar dat die ex zo in de weg zit. Probeer het los te laten, hè! En leuk dat je je kindje zo voelt (tenminste lijkt mij leuk, haha!)!



Wat betreft ons: ik kan aan niets anders denken dan de bruiloft. Morgen gaan we nog bezig met wat details, zoals de lintjes aan de autospiegels van de daggasten. Het houdt ons écht van de straat. :p

Wat me trouwens te binnen schoot na het gesprek met de ambtenaar: zij heeft het helemaal niet gehad over welke achternaam ik aan wil nemen. Moet dat niet ergens worden vastgelegd of zo? Weet iemand van jullie hoe dit werkt?
Wij hebben dat in moeten vullen toen we huwelijk aanvroegen bij gemeente.



Ik ben ineens snipverkouden, dus hoop dat dit op miraculeuze wijze voorbij is donderdag.
Alle reacties Link kopieren
Wij kregen daar formulieren voor van de gemeente waar we gaan trouwen en moesten dat inleveren bij onze eigen gemeente.



@MN, goed uitrusten en voor jezelf zorgen. Ik zou evt morgen naar de huisarts gaan als het niet beter gaat. Ik ben tegen antibiotica voor een verkoudheid maar als het alternatief ziek zijn op je bruiloft is, zou ik het wel weten.
quote:iss schreef op 03 oktober 2016 @ 07:55:

@MN, goed uitrusten en voor jezelf zorgen. Ik zou evt morgen naar de huisarts gaan als het niet beter gaat. Ik ben tegen antibiotica voor een verkoudheid maar als het alternatief ziek zijn op je bruiloft is, zou ik het wel weten.Ik ben zwanger, dus ik denk dat alleen uitzieken de optie is. Dus zit aan de mandarijntjes en thee met honing nu.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven