Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Niet geloofd worden, daar kun je nooit tegen vechten. Het blijft zijn waarheid. Apart mannetje hoor.
Alle reacties Link kopieren
Ah ja. Dat is dus waarom ik wél van het open en eerlijk ben. Het heeft me bijna een keer de kop gekost omdat ik iets nog niet verteld had. Nooit meer dat drama. Dan liever de pijnlijke waarheid en dealen met dingen die je niet wilt weten. Ik hou van duidelijkheid, op vele fronten.
Ja das Elle. Die pleurt alles met een piemel het kanaal in. Maar ze bedoelt het goed.
Alle reacties Link kopieren
Ik was dus open en eerlijk, hartstikke maar het was nooit genoeg. Wat iemand in de kop heeft ram ik er niet uit hoor. Het is uiteindelijk de reden geweest waarom ik hem er vanmiddag uit heb gezet. Niet om de sloer, niet om het gelieg. Puur omdat er geen land valt te bezeilen met iemand die me domweg niet geloven wil.
...
Alle reacties Link kopieren
Zoals de waard is...
Alle reacties Link kopieren
Maar dat komt natuurlijk ook omdat je in den beginne gezegd hebt dat wat niet weet, wat niet deert en dat je geen voorstander bent van vreemdgaan vertellen. Dat maakt hem onzeker en bezitterig. Dat kun je nooit meer goed maken met daarna open kaart spelen, want dat zaadje is allang geplant natuurlijk. Wel een totale sukkel dat hij er dan opeens wel nog iemand naast wil hebben en dat dan ook nog even lekker met jou gaat bespreken, zijn platonische vriendin.
Alle reacties Link kopieren
Pfff wat een toestand Roos, zo niet leuk, maar goed dat je er niet in blijft hangen met nog een kans geven en weet ik veel wat nog meer. Sterkte
Alle reacties Link kopieren
Dank je Chanel.

Ik had m al te veel kansen gegeven eigenlijk. Hij was een levenslesprojectje
...
Alle reacties Link kopieren
Herkenbaar Roos. Ik heb 2 maanden een soort van relatie gehad waarvan ik dacht...daar zit meer in.

Was zelfs (tijdelijk) monogaam. Wat een rust gaf dat!

Tot er alarmbelletjes kwamen.

Toen heb ik er een punt achter gezet.
There is more to explore
Alle reacties Link kopieren
Ik ken je niet echt Roos maar toen ik las dat jij je telefoon had gegooid met je app contacten open. Toen dacht ik, hoe ver moet je gaan in het bewijzen dat je de waarheid spreekt. Ik bedoel dit bericht niet lelijk maar het leek me zo niet jou!



Ik nu weer in de leesstand.



Fijn weekend, iedereen.
Alle reacties Link kopieren
Ik kan heel gefrustreerd zijn en dingen doen die normaliter niet "des Rooss" zijn. Je hoeft niet ver te gaan om je betrouwbaarheid te bewijzen, het lukt je toch niet. En dat wist ik natuurlijk maar schijnbaar had ik toch de behoefte om een fiks statement te maken. Niet dat het hielp...



Nou ja, kloar, Boris is uit mijn contactlijst en in de kliko.

Next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
Alle reacties Link kopieren
Soms kan heel boos worden en gooien ook best lekker zijn.

Heb je nog kandidaten Rooss of moet je weer op zoek?



Ik blijf me (positief) verbazen over mijn exemplaar. Met ik en 2 bloedgeile mannen in een hotelkamer heeft hij dan weer geen probleem. Want dat is iets wat hij toch niet kan bieden, dus daar hoeft hij dan ook niet jaloers op te zijn. Ik vond het wel een verfrissende kijk. Ik weet niet of ik zelf dat ook zo zou zien. Leuk nadenkertje.
Alle reacties Link kopieren
He Roos wat klote.

Goed dat je opgeruimd heb.



Gister heftig staan zoenen met H.

Gevoel er na was alsof ik een orgasme gehad had. Als de sex zo gaat zijn



Wat een fijne kerstkaart Phoebal. Succes met beslissen wat je er mee wil. Fijn dat t andere exemplaar er geen problemen mee heeft.
Alle reacties Link kopieren
Oh, dat snap ik wel Foeps, net als seks met een vrouw. Tja, werkt gek in mans brein hè?



Geen andere kandidaten. Ik vind mijn ooit potentieeltjes niet interessant genoeg. Ik heb niet zo'n haast hoor, het komt wel weer.
...
Alle reacties Link kopieren
Nou, ik seks met een vrouw en hij mag niet meedoen zou hij minder ok vinden denk ik

En een oud modelletje nog een keertje rijden, dat dat niet zo'n bedreiging is (waarvan 1 van de 2 ook nog in het buitenland woont dus weinig concurrentie), snap ik ook nog wel. Want je hoeft niet te concurreren met nieuw, geil en ongekend spannend enzo. Maar dat 'ik kan dat toch niet bieden', hmmm. Ik ben niet zo snel jaloers, maar stel in geval dat, ik weet niet of ik dan dezelfde reactie zou hebben.



Kralenketting, ha, heerlijke fase is dat. Genoeg geproefd van elkaar om meer te willen en toch nog zoveel belofte van wat komen gaat. Heerlijk!
quote:Phoebal schreef op 01 december 2016 @ 22:17:

Misa, heb je een relatie naast lovers?



Rooss, tjonge... Wat een sukkel...Ja klopt, ik heb een vaste relatie en daarnaast een minnaar. Met een potentiële tweede misschien nog. Dat is nog even afwachten
Alle reacties Link kopieren
Geinig, Foeps, ik kan me dat helemaal inleven. Hoezo minnaar met 2 geile wijven, en ik dan? Terwijl andersom, met 2 mannen die niet hij zijn... Jep, ik weet ook niet waarom maar daar zit verschil in.

Misschien omdat vrouwen onderling meer actie samen hebben en 2 mannen enkel op jou gericht zijn ofzo. Ik weet niet maar er zit verschil in.
...
Alle reacties Link kopieren
Ben ik ook weer.



Roos, dus het is nu echt over met Boris? Heftig maar knap van je dat je de knoop door hebt gehakt.



Phoebal, jij krijgt je kerstkaarten op tijd zeg! Maar zulke kun je niet vroeg genoeg krijgen ;)



Zoals ik dus van de week al zei loopt het hier nog steeds niet lekker met lover. We hadden het bijgelegd (wat errug leuk was ) en ik heb hem nog gevraagd of er anderen zijn. Antwoord was dat hij daar geen behoefte aan heeft. En vervolgens zie ik hem steeds op SF rondhangen. Het kwetst me.



Moet het kort houden...



Maiden, pas je wel een beetje op? Je rommelt wel erg openlijk zo te lezen...
Alle reacties Link kopieren
Rooss, ja? Zit daar voor jou verschil in? Ik weet het eigenlijk niet zo. Ik bedoel, ik gun hem wat dat betreft alles, een mvv trio, een mvm trio of een nieuwe v. Misschien komt het ook wel dat ik wel in ben voor zowel mvm als vmv. Het idee dat hij een ervaring heeft zonder mij, dat zou voor mij spelen, niet de samenstelling of persoon geloof ik. Nou ja, ook niet teveel of filosoferen, straks maak ik nog slapende honden wakker





Misa, maar als je van jezelf weet dat je die brandstof 'nodig hebt' en niet zonder kunt, waarom kies je dan voor een vaste relatie?



Trouble, Ai... Dat klinkt eigenlijk toch wel een beetje als een Boris 2... Zou het voor jou uitmaken als hij nog een lover zou hebben?
Ik begrijp je vraag phoebal. Ik heb een open relatie, misschien is het dan wat duidelijker...we geven elkaar de vrijheid en dat is wel erg fijn.
Alle reacties Link kopieren
Phoebal: Goede vraag, ik weet niet of ik dat zou trekken. Maar daar gaat t me niet zozeer om, het is meer dat ik hem wil kunnen geloven. Als hij gewoon zegt dat ie er nog iemand bij wil, dan zie ik dat dan wel weer. Ik vind het vooral niet leuk dat hij zegt genoeg aan mij te hebben maar dat hij wel rondneust op SF... Dan trek ik alles in twijfel namelijk en het is ook killing voor mijn zelfvertrouwen.



Ik vraag me echt af of ik geschikt ben voor een minnaar - lichamelijk heb ik de tijd van mijn leven maar al dat gepieker en getwijfel...
Alle reacties Link kopieren
Trouble, gooi SF eraf als het je onrustig maakt en je hem betrapt op controleren. Daarmee creeer je je eigen onrust.
Alle reacties Link kopieren
Neuzen op SF heb ik ook al die tijd gedaan. Dat zit zo in mijn systeem, is meer een gewoonte dan wat anders. Betekent niet automatisch dat hij er een minnares bij wil.
...
Alle reacties Link kopieren
Thanks voor jullie wijsheden ladies... Zo had ik het nog niet bekeken Roos!



Maar Oranje, SF eraf gooien... Oei, dat wordt afkicken.... Al heb je ongetwijfeld gelijk: het zou flink schelen in mijn gemoedsrust... Hm, misschien heb ik toch een masochistische kant...
Je vertrouwt hem gewoon niet Trouble. En het is niet genoeg. Je wil meer. Denk ik zo. En dan blijft het knagen.

Bij mij heeft het heel lang geduurd met exminnaar voor ik de knop om kon zetten. Want wat iedereen hier al zei ik zat er veel te diep in. Nu ik eindelijk die knop om heb ben ik veel relaxter. Ik dacht niet dat ik het kon. Maar ik kon het wel en het is ff door de zure appel heen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven