Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Ja lekker gluren is soms heerlijk, maar ook heel erg opletten dat er niets opvalt.

De hele dag normaal doen tegen elkaar en vooral als we iets aan elkaar moeten vragen is echt wel lastig, de spanning die er dan hangt pffff en dan vooral echt niet laten merken.
Alle reacties Link kopieren
Als meelezers toch even de behoefte om te reageren. Mijn minnaar, fanatiek sporter en flink gespierd, zie ik een paar keer per week. In de zomer ging dan geregeld het shirt uit tijdens trainingen. Zo'n lekker lijf aan de pull ups of het gewichtheffen .... ik moest me dan ook flink inhouden om geen teiltje te pakken ????. Toch verbergen we het schijnbaar goed want na een jaar heeft nog steeds niemand iets door en genieten wij lekker verder.
Alle reacties Link kopieren
Hihi jaaaa t gluren en de spanning en t proberen doodnormaal te doen en ondertussen lekkere appjes sturen.... Ik mocht vandaag ook weer. Paar weken elkaar niet gezien en die afstand was fijn. Hij zit niet meer zo in m'n hoofd en op werk is de spanning iets minder dus kan stuk beter functioneren. Wel zo handig aangezien ik veel nauw met hem samenwerk en zelfs deels leiding aan hem moet geven:)

Spanning zal woensdag wel weer oplopen want einde middag is t date-tijd...
Alle reacties Link kopieren
Dit deel gaat op slot, we hebben de 3.000 postings alweer bereikt. Ik zal een nieuw deel openen.
...
Alle reacties Link kopieren

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven