Log nu in om te reageren
 1. Wij geven geen feest, maar ik zou rond 12 uur een zakje friet uit laten delen.
  Meerdere malen zelf gehad op een bruiloft en dat is toch echt wel lekker dan ;-)

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 2. Jaa, friet of bitterballen! In ieder geval wat hartigs.

  Hier even een tijdsplanning vraag. De kapper komt eerst bij mij en dan bij lief (aankleden en opmaken doen we op verschillende locaties)
  Maar ze komt vroeg, moet ik dan jurk al aan en ook al gegeten hebben?
  Want als ik pas eet als mijn make-up erop zit verpest ik misschien de boel?
 3. Wij zouden ook geen CM doen. Want wil graag zelf alles in handen hebben. Maar door dit topic toch maar een CM gekozen. En moet zeggen dat ik daar nu al blij mee ben! Idd, voor de vragen van iedereen op de dag zelf. Van te voren hoeft hij niet echt iets te doen. Maar zoals iemand hier eerder ook al aangaf, mochten mensen stukjes willen doen, dan kan hij dat mooi even tegenhouden.

  @ibi, (was jij het die die vraag stelde eigenlijk), ik zou rond twaalf uur ook voor iets van frietjes zorgen! Net zoals fruity zegt. Hebben wij ook al eens meegemaakt op een bruiloft en op bedrijfsfeest, en dat is echt heel lekker!

  Ik heb nog even contact gehad met de locatie, vanwege wat praktische vragen zoals, de tijdsplanning op de dag, wat is logisch enzo. Was weer zo'n fijn gesprek en ze dacht heel fijn mee. Ook even gehad over het daar arriveren en het daarna dan bij het "altaar" komen. Daar hadden we niet echt een goed beeld bij, hoe dat dan zou gaan. Zag bijna voor me dat we daar zouden aankomen, en dan we dan tussen/tegelijk met de gasten naar voren zouden lopen. Maar gelukkig, zoals verwacht, had zij de perfecte oplossing!
  Ook de ringen aan mijn oma gaan laten zien. We hebben de ringen van haar gekregen. Heel blij dat ze ze nu ook heeft gezien. En de gedachte erachter, dat als ze er niet meer is, ik altijd iets van haar dragen, vind ik erg fijn.

  Ik had trouwens hakbeschermers besteld. Ik heb een naaldhak, die met stof is bekleed. Dus zak weg in het gras en de stof is dat gelijk vies. Via internet een soort hoesjes besteld die de hak beschermen en een platte onderkant hebben, dus de hak is ineens eens stukje breder. Loopt prettiger.
 4. @sammie, wij doen het als volgt: kapper komt bij ons thuis. vriend is er dan nog. doet eerst haar van vriend. die gaat daarna weg. dan mijn haar in de rollers. dan make-up, dan haar afmaken. en als het klaar is pas de jurk aan. want voor hetzelfde geldt laat ze per ongeluk haar make-up kwast of mascararoller vallen op je jurk. dus eten kan tot het laatste moment. eten kan ondertussen, want dat doe je verder op de dag ook als je gemake-upt bent :)
 5. Ja dat is waar!

  Dan krijg ik gewoon nu al zenuwen van :facepalm: ik ben niet zo handig zeg maar..

  @motorbloem, fijn hè dat er iemand dan iemand zo met je meedenkt! En ik wist helemaal niet hakbeschermers bestonden! Maar wat een uitvinding zo te lezen!
  sammie00 wijzigde dit bericht op 20-04-2017 07:47 met 43%
 6. Alweer even geleden dat ik gereageerd heb! Onze bruiloft is in vergelijking met vele van jullie nog ver weg.

  Vind het heerlijk om jullie verhalen te lezen, vooral de verhalen van degenen bij wie de bruiloft binnenkort is.
  Kan niet wachten tot het voor ons eindelijk zover is! Tegen die tijd 2 jaar mee bezig haha.

  En hoewel het nog ver weg lijkt (14 maanden nu) is het toch heel snel gegaan. Toen mijn vriend mij vroeg vorig jaar in juni hebben we vrij snel een datum geprikt, die toen nog 2 jaar verder lag.

  Wij hebben al wel heel veel geregeld, vrij snel, maar des te minder stress heb ik straks ;-)

  Heb nu contact met de bruidsmodezaak waar ik mijn jurk heb gekocht. We willen daar in september ook graag het pak voor vriend uitzoeken en dat dan combineren met het doorpassen van mijn jurk. Ook wel weer erg op tijd, maar wil hem zó graag weer even aan!

  Volgende maand mogen we de trouwdatum en tijdstip reserveren bij de gemeente en 2 weken geleden zijn we spontaan even het stadhuis binnen gelopen, waarna we een rondleiding kregen en even in de trouwzaal mochten kijken. Heel leuk om te zien!

  Ik blijft jullie verhalen meelezen!
 7. Oooh kennen jullie dat? Ben ik net de save the date kaartjes aan het maken en al helemaal aan het fantaseren en wegdromen en dan heb ik een lach op m'n gezicht waar je u tegen zegt. Wat een heerlijk gevoel... En ik ben helemaal niet zo, dat is het ergste. :hihi:
 8. Wat een arts van je wil weten

  Heb jij een doktersbezoek gepland? Dit zijn de 5 vragen die een arts meestal aan je stelt. Handig om te weten, zodat je je goed kunt voorbereiden. #adv

  Lees verder

 9. wat een leuke berichten weer! Fijne locaties die meedenken, cm's die goed helpen. Fijn!
  Hier wat kleine dingen aan het regelen en binnenkort maar eens echt gaan zitten voor testament en huwelijkse voorwaarden. Hoop taaie stof om door te worstelen.
  En ineens komt er een droombaan langswaaien. Lijkt bijna te mooi om waard te zijn. Ben ervoor benaderd dus binnenkort maar eens praten. Bijzonder want had net bedacht gewoon te blijven zitten waar ik zit omdat het al druk zat is.

  Best spannend allemaal.
 10. Thanks voor jullie tips van de frietjes! Inderdaad leuk om dat tegen 12 uur te doen. :-] Dan heb ik nog een vraag aan jullie. Wij zijn van plan om van locatie te wisselen en hebben nu een andere zaal gevonden die helemaal bij ons past, alleen vinden wij de zaalhuur echt aan de hoge kant. (€750,-!) Mag ik vragen wat jullie aan zaalhuur betalen? We vragen ons namelijk af of €750,- een "schappelijke" prijs is zeg maar. X-D

  @Jeluze: Ik ben ook al bijna twee jaar bezig (vanaf juli 2015) met plannen en ik trouw begin augustus. Paniek! Haha. Eerst leek het nog zo ver weg en dan gaat alles ineens in sneltreinvaart. Veel plezier met de voorpret!
 11. Wij betalen 175 euro aan zaalhuur volgens mij.

  It never hurts to keep looking for sunshine.
 12. @Halcyon_Days leuk! De dag waar je 2 jaar naar hebt toegeleefd hebt is nu bijna daar! Vind je het achteraf snel gegaan??
  Ik kan de tijd soms wel vooruit kijken, heb zo'n aftel-app op mijn telefoon, maar als ik nu bedenk dat het bijna een jaar geleden is dat ik gevraagd werd en er dus al bijna een jaar om is vind ik dat toch heel snel gegaan.

  Maar alsnog wel paniek dus? Ondanks dat je al zo lang bezig bent haha.
 13. quote:
  Rosa_vB schreef op 20 april 2017 @ 10:45:
  Oooh kennen jullie dat? Ben ik net de save the date kaartjes aan het maken en al helemaal aan het fantaseren en wegdromen en dan heb ik een lach op m'n gezicht waar je u tegen zegt. Wat een heerlijk gevoel... En ik ben helemaal niet zo, dat is het ergste. :hihi:
  Herkenbaar! Ik kan het soms ook al helemaal voor mij zien...de openingsdans, vooral wanneer ik 'ons' nummer hoor :heart:
 14. Wij betalen €750 zaalhuur, hier zitten de kosten voor personeel bij in. Wij hadden het duurder verwacht, omdat het dé locatie in de buurt is voor bruiloften...

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 15. quote:
  Jeluze schreef op 20 april 2017 @ 12:15:
  [...]


  Herkenbaar! Ik kan het soms ook al helemaal voor mij zien...de openingsdans, vooral wanneer ik 'ons' nummer hoor :heart:


  Jaaa dat heb ik ook onwijs! Hij speelt ons nummer ook vaak op de gitaar, hihi. *smelt*

  Oooh wij trouwen ook echt een dag na elkaar zie ik. :p
 16. O ja, grappig Rosa, Zuid-Holland ook.
  Heb jij toevallig al een kapster en visagist op het oog?

  Wat romantisch van jouw vriend! :D
 17. quote:
  Jeluze schreef op 20 april 2017 @ 12:29:
  O ja, grappig Rosa, Zuid-Holland ook.
  Heb jij toevallig al een kapster en visagist op het oog?

  Wat romantisch van jouw vriend! :D


  Nee nog niet, jij?? :-)
  Ik heb me er ook nog niet in verdiept, haha.

  Ja hij is hopeloos romantisch XD

  Wilde je een PM sturen, maar geen idee hoe. :p
 18. Nee ik ook nog niet, wel al wat rond gekeken, maar vind het erg lastig te bepalen of je naar een 'gewone' kapper gaat of een kapper gespecialiseerd in bruidskapsels etc. En hoe weet je dan of zo iemand kan wat jij wilt en of het een hele dag blijft zitten zoals jij wilt ;-) Zelfde geldt voor make-up....er is zoveel aanbod...

  Ook geen idee hoe je een PM stuurt...nog nooit gedaan :D
 19. Oeoeooe spannend!!! Nog maar 1,5 week en dan gaan we al trouwen!!

  SUper veel zin in. Alles is zo'n beetje gemaakt of bedacht. Nu nog de puntjes op de i.

  Vraagje: wat doen jullie met de cadeautjes en het geld na de bruiloft? Waar laten jullie dat? Of brengt iemand het naar jullie huis?

  #zinin
 20. Spannend Liefs7!

  Succes met de laatste puntjes!
 21. Lastige keuze inderdaad, dan moet je echt proefkapsel en proefmakeup doen.
  Ik weet ook nog niet wat ik wil, ik weet ook nog niet welke jurk en aaah. :p

  Hm ik vond waar ik je een PM kan sturen, maar hij gaf aan dat je geen priveberichten wil ontvangen XD


  @Liefs7, spannend! Succes en geniet ervan! <3
 22. Liefs, wij nemen de cadeau's aan en zetten het in overleg met de locatie ergens weg. Waar het niet zichtbaar is, om het zo maar te zeggen.
  's Avonds laden we het in de auto en worden we naar huis gereden.

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 23. Hello dames. Zo ben bijgelezen. Leuk te lezen hoe het bij iedereen toch ineens "bijna" zover is.

  Weet nog wel dat het een jaar weg was en nu ineens nog geen 5 maanden meer... word ineens spannend.

  Kaarten zijn ontworpen en liggen nu bij de drukker. Grafisch ontwerper zei me dat ze ze volgende week verwacht. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat omdat we het helemaal zelf ontworpen hebben.

  Wij doen tijdens de feestavond 2x warme hapjes en 6x koude luxe hapjes ronde. En staat continue zoutjes nootjes en soort salades op tafel. Om 22.30 uur een sate break en om 00.30 uur patat en broodjes kroket.
  Heb het topic vreselijke bruiloften gelezen en ben als de dood dat mensen honger hebben. Dat gaat nu niet gebeuren hahah.

  Verder is in juni mn jurk klaar en gaan we volgende week de ringen ophalen. Ben ook zo benieuwd hoe die geworden zijn.

  Manlief moet alleen nog een pak en ik schoenen. En een trouwauto voor naar de locatie toe. Welke auto hebben jullie gekozen? Manlief wilde graag in een Aston Martin maar daar past mn jurk niet in ????. Dus moet nu op zoek naar iets anders.. iemand suggesties?
 24. Vier, wij worden gereden in een Porsche Macan X-D

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 25. Wauw fruity die is gaaf! Zal.hem aan manlief laten zien.. is het enige waar hij wat over te zeggen wilt hebben hahaha. Maar onwijs gaaf! En daar past mn jurk wel in!
 26. @Daremanda: Dat vind ik wel een nette prijs!

  @Fruity: Dan kan ik het begrijpen ja! Onze locatie is echter minder bekend en je vindt er weinig over op internet. Staat ook niet echt bekend als een locatie voor bruiloften. Wij hadden er nog nooit van gehoord!

  @Jeluze: Ja vind ik wel! Die aftel-app heb ik ook trouwens haha. Heb vaak het idee dat ik 8 maanden geleden ten huwelijk werd gevraagd (zo kort voelt het), maar dat is gewoon al bijna 2 jaar geleden. Hebben toen ook binnen no time onze fotograaf vastgelegd in 2015 (hij vliegt over dus nog nooit in real life gezien of gesproken) en het is dan zo onwerkelijk dat we hem binnenkort al gaan zien na zoveel mailcontact over en weer. Dat leek in het begin echt een eeuwigheid te duren.

  Nou, hier vooral paniek vanwege de extra kg's die er nog snel af moeten voordat ik bericht krijg dat de trouwjurk gepast kan worden. X-D Voor de rest "gezonde spanning" zullen we maar zeggen haha.

  Wat goed dat je trouwens al zo snel geslaagd bent voor je trouwjurk! Dat moet al een heel fijn gevoel geven toch?