BDSM, voor de liefhebbers - deel II

30-10-2010 00:08 3087 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al sinds de oudheid bestaat er op dit forum een 'centraal' BDSM topic. Het vorige topic vind je hier. Het clubje SM-ers is niet zo heel erg groot, dus het lijkt af en toe misschien alsof het een besloten topic is, maar niets is minder waar! Dus wil je meepraten, je hart luchten, gênante vragen stellen of wat dan ook, over welke variant van BDSM dan ook, stort jezelf er in, je wordt met open armen ontvangen.



Voor mensen die wel het waarom willen weten, maar het hóe niet op hun netvlies willen hebben staan en om die reden liever wegblijven uit dit specifiekere topic is het topic Bijzondere voorkeuren: vragen, vooroordelen en discussies misschien een fijnere plek. Mensen met ervaring zullen ook daar proberen je vragen te beantwoorden.



Aangezien de meeste mensen die net komen kijken nog op zoek zijn naar zo veel mogelijk informatie zijn hier wat links naar sites die Viva forummers in het verleden hebben aangedragen:



Wandering Spirits



Dè site bij uitstek voor de beginnende en ontdekkende sub. Je vindt hier onder andere theorie, afbeeldingen, een sublijst en er is een chat.



Ter leeringh:



BDSM info Albany Power Exchange

Angelfire



Ter vermaeck:



www.bdsm-jongeren.net



www.bdsm-35.nl



www.collarme.com



En last but not least, de vakbond der BDSMerts Den VSSM



Klein detail, naast gewone heerlijke geile ranzigheid komen er hier ook een hoop emoties om de hoek kijken. Meer dan in andere topics wordt het hier dus op prijs gesteld als je jezelf even summier voorstelt.



Met dank aan Sprankelend voor de OP.
Alle reacties Link kopieren
Het werkt denk ik wel positief dat je een open-relatie hebt. Je partner zal dan zeker een extra bescherming zijn voor als je in een D/s dreigt te verdwijnen of als een D niet het beste met je voor heeft.

Het is denk ik wel lastig om een goede balans te houden als de D je ook regels wilt opleggen voor het dagelijks leven. maar als je alles op dat gebied met je partner overlegt voor je instemt, scheelt dat een hoop.



Het is misschien een idee om ook een bdsm-site op te zoeken om over dit soort dingen te praten. Dit omdat daar vaak meer mensen zitten die in zo'n zelfde situatie zitten.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Sub, luister aub goed naar de oude rotten hier op het topic!

Mijn haar ging overeind staan van je opmerking van geen rechten.



Heeft deze D trouwens wel gesproken over jouw wensen en voorkeuren? Of was er alleen die sublijst ( waar jij als onervarene mee moest komen) die hij als suggestie ter zijde schuift?



Dit soort relaties zijn opgebouwd uit de wensen en voorkeuren van allebei hè? En ik lees maar weinig over jouw wensen, en veel over zijn eisen.
Alle reacties Link kopieren
Omdat ik een naar gevoel kreeg van wat jullie schreven heb ik app gestuurt naar hem van hoe hij graag de volgende ontmoeting voor zich zag.

Kan jullie vertelen wat hij toen vertelde is denk ik voor de meeste ook wel een gerustelling: ik wil jou niet beinvloeden het gaat ook om jou gevoelens.

Pas na 2 keer aandringen kwam hij met wat basisdingen aan zetten maar wel duidelijk dat dat pas zou gebeuren als ik er aan toe was.



Laat ik even duidelijk zijn wij appen heel veel met elkaar van wat ik zou willen maar ook wat ik totaal niet zou willen. Hij weet van mijn verleden en is (zover ik kan oordelen) ook bang om te snel te gaan of dingen te forseren. Meestal stelt hij iets voor en dan geef ik aan of ik het wel of niet wil en dit komt anders om ook voor.

Nee we doen geen dingen in tegen onze zin. Oke hij misschien wel doordat hij veel gedult moet hebben maar ja wist hij van te voren.



Regels voor het dagelijkse leven zijn er niet echt vind ik. IK bepaal zelf nog altijd wat er gebeurd hihihihi.

Ben wel onzeker maar laat me zeker niet gek maken daarom heb ik me ook hier aangemeld. Zit met vragen die door dit forum behoorlijk zijn beantwoord en zo niet dan weet ik jullie te vinden. Vraag liever te veel dan dat ik dadelijk "kapot" ben om het maar zo neer te zetten.
Mooi zo sub, dat klinkt al beter.
Alle reacties Link kopieren
erg fijn om te lezen sub1 :-)
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
De eerste ervaring is achter de rug bij hem thuis.



Maar heb een vraagje.

Denken jullie aan iets als je klappen ontvangen of niet?

Zo ja waar aan dan en waarom?
Alle reacties Link kopieren
ik kom vaak tot rust tijdens het spel, dus soms wordt mijn hoofd ook rustig.

maar eigenlijk staat mijn hoofd zelden stil, dus ook niet altijd tijdens een spel.. Ik schrijf altijd voor mijzelf verslagen van wat ik heb meegemaakt, soms ben ik die al half in mijn hoofd een het schrijven tijdens maar ik heb nogal de nijging tot alles analyseren...

En soms denk ik gewoon dat fuckng kut is en dat ik me afvraag waarom ik het toch wil en dan vecht ik in mijn hoofd met mijzelf... wat ergens ook lekker is...

maar ondanks dat wordt ik er wel altijd heerlijk rustig van :-)
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
maar ,mag ik vragen wat je er van vond? was het fijn?
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
Ik ben iemand die moeite heeft met haar lijf. Ben niet tevreden er mee.



Moest me uitkleden terwijl hij in de stoel zat toe te lijken en dat durfde ik dus niet. Hij heeft mij uit gekleed nadat we eerst nog wat gezoend hebben. Hij stelt me wel makkelijk op mijn gemak maar zenuwen en angst blijven toch heel lang.

De rest heb ik eigenlijk wel als fijn en lekker ervaren.



Was inderdaad ook met van alles bezig in mijn hoofd. Probeerde me zelf op mijn gemak te brengen. Zenuwen en angst spellen altijd een hoofdrol bij mij. Ben ook onzeker of ik wel voldoe aan zijn verwachting en eisen. Dit ben ik ook in een gewone relatie hoort dus hoort bij mij.



Heb een mail gestuurd naar hem met wat vragen. Hopelijk krijg ik daar meer vertrouwen door.

Het is in ieder geval voor herhaling vatbaar
Alle reacties Link kopieren
al dat soort gedachten zijn niet vreemd hoor... zeker de eerste keer is zoiets dood eng... Je bent en voelt je namelijk extra kwetsbaar in zo'n positie. Dus als je angsten en onzekerheden zijn dan nog sterker. Weet nog dat ik probeerde mijn buik in te houden enzo, maar hoe vaker je het doet, hoe meer je zoiets los dat.Qua spel heb ik het tegenwoordig minder, voel ik me sterk genoeg in mijn vel. maar was een keer uitgebreid aan het zoenen met iemand die ik net kende terwijl ik een mega acne uitbraak had, ik voelde me zo lelijk en snapte echt niet wat die persoon in me zag. Ik heb de afgelopen jaren, mede door bdsm, wel geleerd het los te laten en me gewoon over te geven aan de situatie. Kennelijk vind die persoon me mooi en leuk genoeg anders zouden ze niet iets met/van me willen.



Dus geloof me, hoe meer je aan dat soort situaties went hoe makkelijker het wordt je onzekerheden op dat moment los te laten.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal. Sinds een paar weken ben ik me suf aan het googlen over bdsm en naast een heleboel sites die ik bezocht heb nu deze thread ontdekt maar nog niet helemaal gelezen. Ben 40+, single en na twee lange relaties en een heleboel losse contacten is het me duidelijk geworden dat ik sub gevoelens heb. Nou ja gevoelens..... Eerder een drang naar onderwerping, ondergaan en behagen. Tja.... En dan ben je single. En lees je hier dat je op moet letten als beginnende sub voor dominanten die daar geen rekening mee houden. En waar tref ik een dom die rekening houdt met mijn onervarenheid en mijn zoektocht? Ik weet het niet......

In het dagelijks leven heb ik een leidinggevende functie en sta ik mijn mannetje. In bed wil ik uitgewoond worden..... Voor slet uitgemaakt worden..... Ruw onderworpen worden...... En daar kom ik nu pas achter op deze leeftijd. Onzekerheid viert hoogtij terwijl iedereen die mij IRL kent mij ziet als een zelfverzekerde, sterke en enigszins dominante vrouw. Hoe gingen jullie om met deze eerste gevoelens? En hebben jullie tips voor mijn verkenningstocht? Alvast dank!
Alle reacties Link kopieren
Hier bijna hetzelfde verhaal bubbels, Ook 40+ en single (maar na een relatie van 23 jaar) en ineens die gevoelens.

Ik heb vooral heeel erg veel gelezen en gechat. Zodoende weet ik (ongeveer) wat ik wil en ook wat ik vooral niet wil.

Je onderbuik vertelt je meer als je denkt (wat betreft de juiste D) en als iets niet goed voelt is het dat ook niet!!!
Alle reacties Link kopieren
Dank je Pepersteak. Maar het vinden van een juiste D lijkt me best lastig. Heb me wel op een site aangemeld en heel, heel veel gelezen. Dat is het begin van mijn zoektocht.......
Ik geef het de beginnende subs te doen om een goede Dom te vinden in het oerwoud van 'ervaren, begripvolle' Doms waar het internet van uitpuilt...
Alle reacties Link kopieren
@emagix het is te doen als je weet op welke sites je moet wezen en waar niet. Als je geduld hebt en vooral ook kritisch bent.

En wat ook helpt ontmoet eerst bdsm'rs op vriendschappelijke basis. Bouw een netwerk in het wereldje. Als je namelijk mensen kent kunnen due je weer helpen om een betrouwbaar iemand te vinden... of wie weet ontmoet je er gewoon een bij een casual borrel voor bdsm'rs...

Maar het toverwoord is echt geduld... juist de foute D's maken misbruik van het feit dat je nieuw bent en het liefst zo snel mogelijk dingen wilt ervaren.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
Mag ik vragen op welke sites jullie kijken en chatten?
Alle reacties Link kopieren
Ik heb nu contacten via bdsmzaken.
Alle reacties Link kopieren
En collarme die hierboven wordt grnoemt, blijf daar weg als je serieus zoekt.

De lading foute types, fakers en commercielen is daar heeeeel groot.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
Heb jij dan tips voor mij lollypopje?
Alle reacties Link kopieren
ohw mijn andere post bleek niet gepost zie ik

wandering spirits die hierboven staat is een site en een forum die zich vooral richt op mensen die net nieuw zijn
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Inderdaad, bij collarme wegblijven.

Verder is fetlife leuk, als een soort kinky facebook. Je kan daar ook zien wat er georganiseerd wordt in de buurt - feestjes, maar ook dingen als munches (gewoon gezellig kletsen en wat drinken in een café in je spijkerbroek), picknicks, discussie-avonden etc. Events als de laatste drie zijn erg leuk om mensen irl te leren kennen, zonder dat er gelijk een hoop lading aanhangt.
Alle reacties Link kopieren
quote:guinea_pig schreef op 25 maart 2014 @ 13:23:

Die grens wordt bij mij meestal al overschreden bij de eerste tik, ik ben gezegend met een D die begint daar waar anderen bij me stopten. Maar je hebt gelijk lollypopje, we gaan OT.



omdat we erg OT gingen, hier maar even reageren.



Ik ga zoals je weet ook vrij ver. lichamelijk sadisme, emotioneel sadisme, gebruikt worden, vernedering. Het zijn dingen waar ik op kik en die ik nodig heb. Ik heb het nodig om het moeilijk te hebben en kan bij de juiste persoon willoos worden. In de zin dat wat ik wil niet meer relevant is en gewoon weg valt. Dus voor mij is wel of niet willen dan niet meer belangrijk. Ik wil het, omdat de ander het wil en als ik wil dat het stopt, wil ik dat het stopt omdat hij wil dat het stopt en anders wil ik ook niet dat het stopt. Maar ik ben dan ook heel erg into consensuel-non consent. Ik geef mijzelf en dan ben ik compleet, lichaam en geest, van die ander. Voor de afgesproken tijd en onder de vooraf afgesproken voorwaarden, al heb ik maar een zeer klein rijtje harde grenzen.Als ik zoiets doe is het niet altijd leuk en al helemaal niet makkelijk, maar het is wel wat ik wil, al kan ik mijzelf er soms tijdens wel om vervloeken en vraag ik me af waarom ik het toch wil, maar ik weet dat ik achteraf altijd spijt van heb als ik het niet zou doen.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
Het is zeker niet altijd leuk en lekker, dat herken ik. Ook ik vervloek mezelf (en haar) regelmatig en vraag me het zelfde af, waarom wil ik dit doorstaan? En dan zie ik de pret in haar ogen en dan weet ik het weer of ik floep in de 'kom maar op ik kan alles hebben" modus en dan is het ook goed.



Ik heb het zelf niet nodig om het moeilijk te hebben, dat is voor mij echt een gevecht, maar mijn D vindt mij wel het schattigst als ik het moeilijk heb, als ik moeite voor haar moet doen om haar minnekozerijen te doorstaan. Heel gemeen!



Zondag zie ik haar weer, dit keer gaan we naar een concert (mijn muziek). Dat vind ik erg spannend, we kunnen namelijk best wat kennissen van me tegenkomen in het wild en ik ben heel benieuwd of ik me op mijn gemak kan voelen dan. Ik denk dat het wel mee zal vallen, dat het een vrij vanilla gebeuren gaat zijn, maar mijn D is gelukkig nogal onvoorspelbaar......
Alle reacties Link kopieren
quote:bubbels17 schreef op 07 maart 2014 @ 23:04:

Hallo allemaal. Sinds een paar weken ben ik me suf aan het googlen over bdsm en naast een heleboel sites die ik bezocht heb nu deze thread ontdekt maar nog niet helemaal gelezen. Ben 40+, single en na twee lange relaties en een heleboel losse contacten is het me duidelijk geworden dat ik sub gevoelens heb. Nou ja gevoelens..... Eerder een drang naar onderwerping, ondergaan en behagen. Tja.... En dan ben je single. En lees je hier dat je op moet letten als beginnende sub voor dominanten die daar geen rekening mee houden. En waar tref ik een dom die rekening houdt met mijn onervarenheid en mijn zoektocht? Ik weet het niet......

In het dagelijks leven heb ik een leidinggevende functie en sta ik mijn mannetje. In bed wil ik uitgewoond worden..... Voor slet uitgemaakt worden..... Ruw onderworpen worden...... En daar kom ik nu pas achter op deze leeftijd. Onzekerheid viert hoogtij terwijl iedereen die mij IRL kent mij ziet als een zelfverzekerde, sterke en enigszins dominante vrouw. Hoe gingen jullie om met deze eerste gevoelens? En hebben jullie tips voor mijn verkenningstocht? Alvast dank!



Heyhey. Waar je digene vindt weet je nooit. Ik heb vriendinnen gehad die van nature onderdanig waren en ook op inet contacten gehad. Zeker als beginnend zou ik lekker rustig aan doen. Goed aftasten, goed bedenken wat je zelf wel en niet wilt en je goed voelen over degene waar je evt wat mee wilt beginnen.



Ik ben zelf niet van de harde pijn maar kick op een echte lustslet die zich volledig kan en wil overgeven, hard aangepakt wil worden en waarmee ik rustig grenzen kan ontdekken. En het is nou jammergenoeg eenmaal niet zo dat je dat aan het uiterlijk van een dame direct ziet. Pas gewoon op met de fakers en mafkezen online. Die zijn er wat teveel
koekies zijn lekker
Deze leek me op dit topic beter tot z'n recht komen dan op het topic "Welke film heb jij voor het laatst gezien"



Kink



Een documentaire, geproduceerd door James Franco en geregisseerd door Christina Voros. Voor het eerst vertoond op het Sundance festival in 2013 en staat nu (om voor mij onbekende redenen) opnieuw in de belangstelling bij critici en reviewers.

De documentaire biedt een kijkje achter de schermen van BDSM-pornoproducent Kink.com. Hoe worden de modellen gekozen, wat denkt de technische man er allemaal van, waarom kiezen deze mensen voor een baan bij zo'n bedrijf, welke voorwaarden en regels zijn er allemaal, etc etc.



Er is imho behoorlijk clean gefilmd, er komen wel spelmomenten in beeld maar die worden vrij afstandelijk gefilmd. Weinig politiek geblaat, weinig reclame voor de *kuch* lifestyle. Wel persoonlijke overwegingen van de mensen die geïnterviewd worden en uitleg over het beleid van het bedrijf op bepaalde punten.



Verrassende docu? Niet echt vond ik. Wel leuk om eens gezien te hebben, zeker voor de mensen die de websites van het bedrijf wel eens bezoeken. Eigenlijk wordt er qua SS&C vooral verteld wat een beetje verstandige BDSM-er graag zou horen.



(PS: de link gaat naar IMDB, redelijk SFW dus )

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven