Ervaring op aan het doen met prostituee

02-11-2014 20:38 245 berichten
Alle reacties Link kopieren
Omdat ik als 31 jarige man nog maar weinig sekservaring heb en mijn geduld min of meer op was (ik ben erg behoeftig) ben ik een poosje geleden naar een prostituee gegaan. Gewoon om meer ervaring op te doen.



Omdat het zo waanzinnig was met haar ben ik snel daarna meermalen bij d'r (in de leer;)) geweest...

Al snel wisten we heel veel van elkaar omdat we prettig en lang bleven praten en ze is lief, bloedmooi, geïnteresseerd, weet dus van mijn 'ervaring' en andere 'problemen'.

Na een paar keer vertelde ik dat ik haar bijzonder vind waarop zij vroeg om op date te gaan. Dat hebben we inmiddels 4 x gedaan. We praten echt een eind weg en ze heeft nog niet gevraagd om materiële dingen. Ze is ook te oprecht om te veronderstellen dat ze hierop uit is. Daar twijfel ik niet aan.



Maar afijn, nu is een vriend van mij komend weekend jarig, dat vertelde ik, waarop zij aangaf dat een vriendin van haar ook jarig is. Ze vroeg of ik met haar mee wilde gaan om dan daarna samen naar mijn vriend te gaan.

Ik heb gezegd dat ik graag met haar meega maar dat ik nog even na moet denken over het bezoek aan mijn vrienden. Dit klinkt heel lullig maar mijn vrienden/vriendinnen zijn, helaas, nogal wars zijn van prostituees.

Vond dit dus ook heel lullig over komen en ze vond het heel jammer maar wel begrijpelijk. Ik heb gezegd dat ik er spoedig op terugkom.



Ik heb mijn vrienden, van alles, ook nog niets verteld en twijfel nu of ik het moet doorzetten. Ik wil haar heel graag blijven zien, maar dan dus niet alleen tijdens haar werk. Maar uiteraard wil ik dat ze dan ook geaccepteerd kan worden door mijn omgeving.



De dames die na mijn 1ste alinea al walgend zijn afgehaakt hoef ik niks meer te vragen maar voor de rest van jullie:



Hoe zouden jullie reageren als een vriend/bekende met een prostituee 'aan komt zetten'? En is het misschien een idee, wat zij zelf voorstelde, om over haar werk te liegen? Ze is al op zoek naar ander werk...



Thanks dames.
@Hans, jij bekijkt het als klant en wil niet geloven dat de vrouwen die met jou zijn geweest er misschien wel helemaal geen zin in hadden en een pokerface opzetten.



Heel stom (het is niet eens naief maar stom) van jou om te denken dat een escort pas na 3x "ontslagen" word. Er zijn een hoop mensen die een kort lontje hebben, al helemaal wanneer het hen geld kost. En zo'n pooier zal zo'n meisje ook niet graag ontslaan omdat hij dan weer een ander slachtoffer moet vinden, hij zal haar liever onder druk zetten.

Als die pooiers zulke redelijke mensen waren geweest dan hadden zij een echt vak gekozen of hadden zij een klein bedrag gevraagd voor hun bemiddeling. Maar de realiteit is dat zij al gauw de helft van het tarief inpikken toch?

Dat zijn dure chauffeurs en telefoniste.



Heb je je misschien ook bedacht dat "jouw" sekswerker haar advertentie offline haalt omdat ze dan minder kans loopt op gedoe met de belastingdienst?

Mocht de belastingdienst haar in de gaten hebben gehouden en staan ze opeens bij haar op de stoep dan kan zij belastingdienst wijs maken dat zij niet werkt op de dagen dat de advertentie niet online stond.

En jij, net als al haar andere klanten, hebben haar telefoonnummer of e-mail. Dus ook op de dagen dat zij niet on-line staat kunnen jullie gewoon een afspraak met haar maken.

Scheelt haar een hoop geld.

En wie zegt dat zij geen werkloze man heeft die zij moet onderhouden? Misschien zelfs wel een aantal kinderen in het spel waarmee hij meer dwang op haar kan uitoefenen?



Als jij het haar vraagt dan zal ze er natuurlijk over liegen. Want jij wil geloven dat ze ongedwongen door een ander of geld, met een goed humeur en opgewonden bij jou aankomt.

Zou zij jou de waarheid vertellen dan zou het voor jou niet meer aantrekkelijk zijn en zou ze een klant , die zich redelijk weet te gedragen, verliezen.
@Swissman, je laatste reactie begrijp ik niet.

Je vind het niet best dat zij als prostituee blijft werken en als ze het (te lang..) blijft doen heeft zij gelogen.

Maar je wil ondertussen wel met haar naar bed want 3 maanden wachten tot zij werk heeft is teveel..



Spreekt zij Nederlands of goed Engels? Want anders zal ze niet verder komen dan een baan als kamermeisje.

En dat is hard werken voor minimum loon. Minder geld dan dat zij nu gewend is.

Je weet dat (fulltime) banen, ook als kamermeisje, niet voor het oprapen liggen?

Als zij binnen 3 maanden geen werk heeft gevonden hoeft dat niet te zijn omdat zij niet actief op zoek was.

En wat doe je dan? Dump je haar dan? Of ga je haar subtiel dwingen om ook met jou naar bed te gaan?

Of als ze met jou (gratis) naar bed blijft gaan, geef je haar dan een ultimatum? Binnen 3-6-9 maanden ander werk want anders is het over?

Hoe dan ook, het is voor haar niet eerlijk.
quote:swissman83 schreef op 06 november 2014 @ 20:23:

Als ze moet blijven prostitueren dan is dat zo en neem ik dat voor lief. Ik zal het niet zomaar best vinden als ze doorgaat. Ze heeft immers aangegeven dat ze zo graag iets anders wil, als ze daarop terugkomt blijkt ze dus al niet zo eerlijk. We shall see.



Ik geef echt om haar als persoon. Maar moet eerlijk zeggen dat wachten om met haar weer naar bed gaan tot ze een andere baan heeft gevonden... Nee, dat wil ik echt niet en lijkt me ook niet goed. Wie weet duurt dat nog een maand of 3? Of langer?Je bent dus al je eigen onderhandelingspositie aan het verlagen. Je bent veel te makkelijk. Nu mag ze van jou gewoon blijven neuken met andere mannen voor seks, zolang ze je vriendinnetje maar is. Jij bent heel kwetsbaar en naïef. Jij raakt echt verblind door iets wat jij denkt dat liefde is. Jij pikt nu alles van haar, zolang jij maar de aandacht van haar krijgt. Een paar gesprekken met iemand over je zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde zouden hier op zijn plaats zijn. Ze heeft je volledig in de tang. Chapeau voor haar, zij heeft haar slachtoffer prima uitgezocht! Ze heeft echt mensenkennis. Je gelooft haar op haar blauwe ogen, alle kletsverhalen zie jij je verteld. Zonder een flintertje bewijs stort jij je op deze zogenaamde Damsel in distress zoals een vis aanvalt op een worm aan een haak. Veel succes met kronkelen. Ze heeft je volledig in haar macht.
Alle reacties Link kopieren
een vis lust ook wel een Damsel hoor



maar heel goed gezegd Doreia
hoe ouwer, hoe gekker..............
Alle reacties Link kopieren
quote:Dunno13 schreef op 07 november 2014 @ 10:50:

@Hans, jij bekijkt het als klant en wil niet geloven dat de vrouwen die met jou zijn geweest er misschien wel helemaal geen zin in hadden en een pokerface opzetten.





En wie zegt dat zij geen werkloze man heeft die zij moet onderhouden? Misschien zelfs wel een aantal kinderen in het spel waarmee hij meer dwang op haar kan uitoefenen?







Hans had het toch in dat laatste geval over een sexwerker die thuis ontvangt en zelf advertenties plaatst? Ik vind het dan een beetje vergezocht om te gaan stellen dat ze misschien wel een werkloze man heeft , die misschien wel haar dwingt met een aantal kinderen die onderhouden moeten worden....



Het kan. Alles kan. Want het kan ook haar stokoude oma zijn die een ware tiran is en haar enige kleindochter dwingt de hoer te spelen om haar medische kosten te betalen.

Toch denk ik dat het meestal niet zo zal zijn als het gaat om een Nederlandse vrouw die zelf thuis ontvangt. Die wil gewoon op deze manier geld verdienen en vind het helemaal niet zo erg om een paar keer per dag een lul in zich te hebben als het maar met respect gaat en goed betaald wordt.
quote:swissman83 schreef op 06 november 2014 @ 20:23:

Als ze moet blijven prostitueren dan is dat zo en neem ik dat voor lief. Ik zal het niet zomaar best vinden als ze doorgaat. Ze heeft immers aangegeven dat ze zo graag iets anders wil, als ze daarop terugkomt blijkt ze dus al niet zo eerlijk.

Wat geeft jou eigenlijk het recht over haar leven te beslissen?



Omdat je haar toevallig privé neukt? Zo werkt het natuurlijk niet. Zelfs niet als ze eerst heeft aangegeven dat ze iets anders zou willen doen. Ook vrouwen kunnen van gedachten veranderen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Prostituees die door schulden in de prostitutie zitten kiezen er bewust voor om geen gebruik te maken van andere mogelijkheden zoals WSNP, terwijl andere vrouwen (die niet in de prostitutie willen werken) en bijna alle mannen wel hulp zoeken bij de schuldsanering.Wat een onzin. Een van de voorwaarden van de WSNP is juist dat je je best moet doen om zoveel mogelijk geld moet verdienen in de tijd dat je er gebruik van maakt. Het een sluit het ander dus niet uit.
Alle reacties Link kopieren
quote:prik schreef op 07 november 2014 @ 12:29:quote:Prostituees die door schulden in de prostitutie zitten kiezen er bewust voor om geen gebruik te maken van andere mogelijkheden zoals WSNP, terwijl andere vrouwen (die niet in de prostitutie willen werken) en bijna alle mannen wel hulp zoeken bij de schuldsanering.Wat een onzin. Een van de voorwaarden van de WSNP is juist dat je je best moet doen om zoveel mogelijk geld moet verdienen in de tijd dat je er gebruik van maakt. Het een sluit het ander dus niet uit.



En dat bewust kiezen voor geen gebruik maken van andere mogelijkheden, is natuurlijk ook de grootste onzin!

Probleem met erg veel mensen die schulden hebben of anderszins hulp zouden kunnen gebruiken, is dat ze niet goed weten waar ze die hulp kunnen vinden. Het zijn niet altijd de slimste en handige mensen die hun weg wel even weten te vinden in de hulpverlening en precies weten welke formulieren ingevuld moeten worden e.d. En vaak kampen ze ook met meerdere problemem tegelijkertijd, waar de hulpverlening niet altijd even goed mee kan omgaan. Dus 'bewust kiezen voor geen hulp' is vaak eerder 'niet bij de hulp terecht kunnen komen'.
Morrigan Crow, net zo leuk als Harry Potter.
Alle reacties Link kopieren
quote:Dunno13 schreef op 07 november 2014 @ 10:51:

@Swissman, je laatste reactie begrijp ik niet.

Je vind het niet best dat zij als prostituee blijft werken en als ze het (te lang..) blijft doen heeft zij gelogen.

Maar je wil ondertussen wel met haar naar bed want 3 maanden wachten tot zij werk heeft is teveel..



Als zij binnen 3 maanden geen werk heeft gevonden hoeft dat niet te zijn omdat zij niet actief op zoek was.

En wat doe je dan? Dump je haar dan? Of ga je haar subtiel dwingen om ook met jou naar bed te gaan?

Of als ze met jou (gratis) naar bed blijft gaan, geef je haar dan een ultimatum? Binnen 3-6-9 maanden ander werk want anders is het over?

Hoe dan ook, het is voor haar niet eerlijk.Ik zou het niet best vinden als ze gewoon vrolijk door zou gaan als ze me daarmee heeft voorgelogen en belazerd voor haar 'bestwil'. Maar dan zijn we toch al op een punt beland waarop blijkt dat ze niet oprecht is toch?



Mocht ze moeilijk aan een geschikte andere baan komen maar ze blijft wel verder zoeken, dan is dat een ander verhaal. Ik stel ook absoluut geen ultimatum. Wie ben ik om dat dan te doen?

En mocht ze echt van gedachten veranderen, omdat bijv. ander werk echt dramatisch betaald, en ze komt hiermee oprecht terug op haar beslissing dan is dat ook niet erg mochten na verloop van tijd wel degelijk een serieuze, liefdevolle relatie hebben opgebouwd.



Maar waarom zou ik met privé seks moeten wachten tot ze ander werkt heeft? In een relatie heb je toch gewoon seks met elkaar? Of ze nu prostituee is of niet...
Alle reacties Link kopieren
In NL krijg je in ieder geval het minimumloon. Dus er worden al voorwaarden gesteld, zij kan er alleen uit wanneer zij in ander werk goed kan verdienen. Een Poolse prostituee die zo even in kan stromen in een goed betaalde baan, get real.....die gaat er dus niet mee stoppen.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
To lijkt zich vooral druk te maken om de seks....



Je hebt helemaal nog geen echte seks met haar gehad. Ze heeft 4x haar werk gedaan, dat is voor haar ook iets anders dan seks hoor.



Kijk nu eerst maar eens of ze wel een relatie met je wil. Dat ze aardig is voor je als klant en een paar keer een drankje met je gedaan heeft in de stad, is nog lang geen relatie hoor.
Wat voor dates hebben jullie gehad? Waar zijn jullie naar toe geweest? Hoe lang duurden die dates? Zoenden jullie ook op die dates?
Waarom zou je het willen? Met iemand met wie je een klantrelatie hebt op een feestje verschijnen als was het je scharrel? Breek eerst de klantrelatie maar af. Kijken of ze het daar ook mee eens is. Het komt vaker voor dat mensen seks met liefde verwarren tenslotte.
quote:shehot schreef op 07 november 2014 @ 15:45:

Je hebt helemaal nog geen echte seks met haar gehad. Ze heeft 4x haar werk gedaan, dat is voor haar ook iets anders dan seks hoor.

Nah. Volgens TO waren het seksdates, heur.



quote:swissman83 schreef op 02 november 2014 @ 22:58:

Ik heb idd betaald voor de seksdates. Zij voor de dates in 'town'.

In ieder geval zijn de kosten voor de dates eerlijk verdeeld







Alle reacties Link kopieren
quote:swissman83 schreef op 02 november 2014 @ 22:58:

Ik heb idd betaald voor de seksdates. Zij voor de dates in 'town'.Hm, interessant. Normaal als je een dinnerdate met een escort hebt (je huurt haar in voor minimaal 5 of 6 uur), betaal je alles. Dan kom je flink aan het betalen. Ik heb het één keer gedaan, en ik doe dat niet weer. Geen high class escorts voor mij. Je bent stom bezig als je 1000 euro betaalt voor slechte seks en 150 euro voor goede seks.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:honingbijtje schreef op 07 november 2014 @ 16:39:

Waarom zou je het willen? Met iemand met wie je een klantrelatie hebt op een feestje verschijnen als was het je scharrel? Breek eerst de klantrelatie maar af. Kijken of ze het daar ook mee eens is. Het komt vaker voor dat mensen seks met liefde verwarren tenslotte.

...en dat klanten bij betaalde seks daarmee in de problemen komen.



Ik vind je avatar trouwens grappig: die man met die uitstekende tong.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:tobe2014 schreef op 07 november 2014 @ 12:14:

Hans had het toch in dat laatste geval over een sexwerker die thuis ontvangt en zelf advertenties plaatst? Ik vind het dan een beetje vergezocht om te gaan stellen dat ze misschien wel een werkloze man heeft , die misschien wel haar dwingt met een aantal kinderen die onderhouden moeten worden....

Deze sekswerker kwam bij mij een aantal keren langs als escort. Later heb ik haar bezocht; zij was bordeel prostituee. Haar diensten zijn exact hetzelfde.



quote:Het kan. Alles kan. Want het kan ook haar stokoude oma zijn die een ware tiran is en haar enige kleindochter dwingt de hoer te spelen om haar medische kosten te betalen.

Alles kan, ja. Maar ik denk dat zij door haar leeftijd (ongeveer 47 jaar) geen oma meer heeft. Mijn grootouders zijn ook al jaren dood; ik ben 48.



Het gaat mij te ver om overal dwang te zien, omdat men tegen prostitutie is. Men verkoopt zijn ideologie (tegen prostitutie zijn) als feit, terwijl ik dat een rare manier van denken vindt. Men negeert daarmee de feiten (waarnaar ik eerder links heb gegeven). Myrthe Hilkens en Gert-Jan Segers gaan daar mee de fout in, maar de media en de overige politici trappen daar met beide benen in. Helaas willen de politici de prostitutie aanpakken en gebruiken mensenhandel en gedwongen prostitutie (die ik overigens wel als feit erken) als smoes. Dat daarmee de sekswerkers getroffen worden, interesseert hen niet. Het gaat niet om hen, maar om hun ideologie.



quote:Toch denk ik dat het meestal niet zo zal zijn als het gaat om een Nederlandse vrouw die zelf thuis ontvangt. Die wil gewoon op deze manier geld verdienen en vind het helemaal niet zo erg om een paar keer per dag een lul in zich te hebben als het maar met respect gaat en goed betaald wordt.Geldt dat niet voor zelfstandige escorts? Voor mij is er geen verschil tussen escorts en prostituees als zij dezelfde diensten aanbieden.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:Dunno13 schreef op 07 november 2014 @ 10:50:

@Hans, jij bekijkt het als klant en wil niet geloven dat de vrouwen die met jou zijn geweest er misschien wel helemaal geen zin in hadden en een pokerface opzetten.

Bij sommige vrouwen heb ik dat idee, maar zeker niet bij elke vrouw (misschien dat een derde van de sekswerkers opgewonden raakt van mijn befkunsten en dat niet meer dan 5 % daarvan klaarkomt; dus - zoals jij dat misschien graag wilt zien: 66 % raakt niet opgewonden en 95 % krijgt géén orgasme). Ik zou niet weten waarom een escort of prostituee niet kan genieten. Ik zeg niet dat elke sekswerker geniet (dat zo naïef zijn), maar ik ontken dat geen enkele sekswerker geniet. Het hangt van diverse factoren af. Een klant bepaalt een deel van die factoren, de sekswerker het andere deel. Als een vrouw van een man klaar kan komen (of op zijn minst opgewonden kan raken) kunnen sommige escorts dat ook van hun klanten. Als klant heb je daar een grote invloed op. Als er geen klik is of jij behandelt de sekswerker niet als een lady, denk maar niet dat zij ooit zal genieten.



Desondanks is de kans daarop kleiner dan bij een onbetaalde one-night-stand, denk ik. Als een sekswerker bij een klant is (of omgekeerd), moet zij - vooral bij een nieuwe klant - op haar hoede zijn. Veiligheid kan soms een probleem zijn. Dat kan voorkomen dat zij zich kan ontspannen. Ontspannenheid is een voorwaarde om uiteindelijk van seks te genieten.



Kan zijn dat jij dat naïef vindt, maar:



http://www.saafe.info/main/index.php?topic=14977.0



geeft m.i. een aardig beeld.

quote:Heel stom (het is niet eens naief maar stom) van jou om te denken dat een escort pas na 3x "ontslagen" word. Er zijn een hoop mensen die een kort lontje hebben, al helemaal wanneer het hen geld kost. En zo'n pooier zal zo'n meisje ook niet graag ontslaan omdat hij dan weer een ander slachtoffer moet vinden, hij zal haar liever onder druk zetten.

Als die pooiers zulke redelijke mensen waren geweest dan hadden zij een echt vak gekozen of hadden zij een klein bedrag gevraagd voor hun bemiddeling. Maar de realiteit is dat zij al gauw de helft van het tarief inpikken toch?

Dat zijn dure chauffeurs en telefoniste.

Ik heb dat een keer gehoord dat het een escortbureau irriteert als een escort in een korte tijd zonder opgaaf van reden meerdere klanten weigert. En jij denkt weer in termen van slachtoffers, en je laat je ideologie op de voorgrond komen. Het gaat om de werkelijkheid, niet om jouw referentiekader.



quote:Heb je je misschien ook bedacht dat "jouw" sekswerker haar advertentie offline haalt omdat ze dan minder kans loopt op gedoe met de belastingdienst?

Mocht de belastingdienst haar in de gaten hebben gehouden en staan ze opeens bij haar op de stoep dan kan zij belastingdienst wijs maken dat zij niet werkt op de dagen dat de advertentie niet online stond.

Ik heb de indruk dat zij het werk wit doet, zowel als escort, als als prostituee. Tijdens de bezoeken vertelde ze, dat ze regelmatig onder controle staat van de GGD. Jij denkt m.i. eenzijdig en monocausaal. Dat wil zeggen dat er volgens jou slechts één mogelijkheid is die waar is, en dat andere mogelijkheden - al zijn die gebaseerd op feiten - al bij voorbaat niet meer waar zijn.



quote:En jij, net als al haar andere klanten, hebben haar telefoonnummer of e-mail. Dus ook op de dagen dat zij niet on-line staat kunnen jullie gewoon een afspraak met haar maken.

Scheelt haar een hoop geld.

Het scheelt haar niets (online of offfline) want zij heeft haar advertentie op een prostitutiewebsite (een van de websites die door de politie of andere belanghebbenden gemonitord wordt) waar voor sekswerkers adverteren gratis is.



quote:En wie zegt dat zij geen werkloze man heeft die zij moet onderhouden? Misschien zelfs wel een aantal kinderen in het spel waarmee hij meer dwang op haar kan uitoefenen?

Weer dat woord "dwang".



quote:Als jij het haar vraagt dan zal ze er natuurlijk over liegen. Want jij wil geloven dat ze ongedwongen door een ander of geld, met een goed humeur en opgewonden bij jou aankomt.Dwang, dwang, dwang, en nog eens dwang, hè?
World of Warcraft: Legion
Ik zie niet overal dwang maar , of althans zo lijkt het in je vorige reacties waarin je mij quote, probeert alles goed te praten alsof er vrijwel geen misstanden zijn.



Ik denk niet dat politici in Nederland tegen prostitutie zijn. Afgezien van de Christelijke partijen of streng gelovige kamerleden dan. Het is immers legaal en zij betalen ook belasting over hun diensten.

Als je met "men" ook mij bedoelde : Ik ben niet tegen prostitutie. Het probleem is de criminaliteit en het misbruik eromheen. De pooiers, loverboys, de minderjarige vrouwen,de drugdealers, de mensenhandelaren.

Ik denk dat bij bijvoorbeeld raamprostitutie het een heel stuk pooiers zou schelen wanneer de eigenaar van die ramen beveiliging zou inhuren.



En zo ver gezocht is het niet. Het voorbeeld wat ik gaf over man en kinderen, was van een stel dat ik via via kende en later te horen kreeg dat zij als prostituee vanuit een huis werkte. Het waren/zijn Nederlanders.

Maar goed, naast dat in huis ontvangen (als prostituees ervoor adverteren dan) hartstikke illegaal is, heeft de prostituee geen beveiliging.

Net als met raamprostituees zal een huisprostituee (?) ook iemand als bewaker in de buurt willen hebben. En die zal dat niet gratis doen. Als ze al in eigen huis ontvangt en niet gewoon ergens voor grof geld een kamer huurt.



Maar goed. Mijn scene is het niet, ik zal voor minder dan een miljoen mezelf niet prostitueren en ik zal ook nooit seks huren. Maar geloof dat ik het als vrouw wat makkelijker heb bij het vinden van een sekspartner dan de gemiddelde man.

Een relatie met iemand terwijl diegene in de seksindustrie werkt zou ik niet trekken. Alleen al het idee dat er eerder die week of dag nog een aantal mensen overheen zijn geweest..brrr

Ik zou mij constant afvragen of diegene mij ook niet aan het afwerken is en het fijne verliefde gevoel van seks (helemaal de seks in het begin van een relatie) is er dan helemaal af.
Ik zie je "dwang dwang dwang"reactie trouwens nu pas, want ik had het reactie venster al openstaan maar kreeg tussendoor telefoon.



Wil best ergens begrijpen dat wanneer je als man afhankelijk bent van prostitutie het moeilijk is om toe te geven dat er misstanden voorkomen. Maar dat jij het niet wilt zien betekent niet dat dwang niet in grote mate voorkomt.
Ook in huis prositutie kan makkelijk een vorm van dwang voorkomen.



De echtgenoot van die dame profiteert aardig mee van de extra inkomsten.



Ook al doet ze het (aanvankelijk) vrijwillig. Op het moment dat ze het wat minder leuk begint te vinden en het wat af gaat bouwen, kan haar partner behoorlijk gaan sputteren als die extra luxe, die normaal geworden is, ineens wat moeilijker wordt. Op zo'n manier ontstaat er makkelijk een vorm van dwang. Subtiel of minder subtiel.
Alle reacties Link kopieren
quote:Dunno13 schreef op 07 november 2014 @ 21:55:

Ik zie je "dwang dwang dwang"reactie trouwens nu pas, want ik had het reactie venster al openstaan maar kreeg tussendoor telefoon.



Wil best ergens begrijpen dat wanneer je als man afhankelijk bent van prostitutie het moeilijk is om toe te geven dat er misstanden voorkomen. Maar dat jij het niet wilt zien betekent niet dat dwang niet in grote mate voorkomt.Ik heb niet ontkend dat er misstanden zijn in de prostitutie. Dwang komt niet in grote mate voor; dat heb ik aangetoond. Er is 8 % dwang (ongeveer het gemiddelde van de rapporten die dwang bij prostitutie vermeldden), niet 0 %, en geen enkel percentage groter dan 15 %.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
(Weg; drukte op verkeerde knop.)
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
(Weg; gaat weer wat mis.)
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:shehot schreef op 07 november 2014 @ 22:04:

Ook in huis prositutie kan makkelijk een vorm van dwang voorkomen.



De echtgenoot van die dame profiteert aardig mee van de extra inkomsten.



Ook al doet ze het (aanvankelijk) vrijwillig. Op het moment dat ze het wat minder leuk begint te vinden en het wat af gaat bouwen, kan haar partner behoorlijk gaan sputteren als die extra luxe, die normaal geworden is, ineens wat moeilijker wordt. Op zo'n manier ontstaat er makkelijk een vorm van dwang. Subtiel of minder subtiel.Dat soort relaties zijn problematisch. Het ligt eraan hoe dat precies gaat. Sputteren is niet gelijk aan dwang. Het ligt eraan hoe die relatie in elkaar zit. Verzet de vrouw in kwestie tegen die afdracht? En hoe reageert haar partner daar weer op?
World of Warcraft: Legion

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven