Ervaring op aan het doen met prostituee

02-11-2014 20:38 245 berichten
Alle reacties Link kopieren
Omdat ik als 31 jarige man nog maar weinig sekservaring heb en mijn geduld min of meer op was (ik ben erg behoeftig) ben ik een poosje geleden naar een prostituee gegaan. Gewoon om meer ervaring op te doen.



Omdat het zo waanzinnig was met haar ben ik snel daarna meermalen bij d'r (in de leer;)) geweest...

Al snel wisten we heel veel van elkaar omdat we prettig en lang bleven praten en ze is lief, bloedmooi, geïnteresseerd, weet dus van mijn 'ervaring' en andere 'problemen'.

Na een paar keer vertelde ik dat ik haar bijzonder vind waarop zij vroeg om op date te gaan. Dat hebben we inmiddels 4 x gedaan. We praten echt een eind weg en ze heeft nog niet gevraagd om materiële dingen. Ze is ook te oprecht om te veronderstellen dat ze hierop uit is. Daar twijfel ik niet aan.



Maar afijn, nu is een vriend van mij komend weekend jarig, dat vertelde ik, waarop zij aangaf dat een vriendin van haar ook jarig is. Ze vroeg of ik met haar mee wilde gaan om dan daarna samen naar mijn vriend te gaan.

Ik heb gezegd dat ik graag met haar meega maar dat ik nog even na moet denken over het bezoek aan mijn vrienden. Dit klinkt heel lullig maar mijn vrienden/vriendinnen zijn, helaas, nogal wars zijn van prostituees.

Vond dit dus ook heel lullig over komen en ze vond het heel jammer maar wel begrijpelijk. Ik heb gezegd dat ik er spoedig op terugkom.



Ik heb mijn vrienden, van alles, ook nog niets verteld en twijfel nu of ik het moet doorzetten. Ik wil haar heel graag blijven zien, maar dan dus niet alleen tijdens haar werk. Maar uiteraard wil ik dat ze dan ook geaccepteerd kan worden door mijn omgeving.



De dames die na mijn 1ste alinea al walgend zijn afgehaakt hoef ik niks meer te vragen maar voor de rest van jullie:



Hoe zouden jullie reageren als een vriend/bekende met een prostituee 'aan komt zetten'? En is het misschien een idee, wat zij zelf voorstelde, om over haar werk te liegen? Ze is al op zoek naar ander werk...



Thanks dames.
Istar, ze maakt schoon.......voorhuid.
Alle reacties Link kopieren
quote:madeliefje333 schreef op 08 november 2014 @ 17:44:

En je verpest haar baankansen door haar beroep rond te vertellen.

Vandaag zag ik toevallig een video over een vrouw die ontslagen werd, omdat haar baas erachter kwam dat zij naast de baan die zij bij die werkgever had, ook als escort werkte. Dankzij het stigma.



http://utrechtkrijgtspijt ... grammas-voor-prostituees/



Prostituees die willen uitstappen kunnen geen kant op. Het stigma treft niet alleen hoerenlopers, maar ook prostituees en ex-prostituees. Dus zij heeft er belang bij dat haar prostitutieverleden strikt geheim blijft. Door het stigma kan het dus zijn dat zij de prostitutie niet gedag zal zeggen, en dus dat werk blijft voortzetten. Gedwongen prostituees zullen veel meer last hebben van het stigma. Zij willen dus dolgraag stoppen, maar kunnen niet. Niet alleen de pooier is daar uiteraard schuld van, maar dus ook de Nederlandse regering.
World of Warcraft: Legion
quote:chinchilla schreef op 08 november 2014 @ 16:06:

en nu ga je dinsdag kleding kopen. oftewel trek je portemonnee maar, want het zal geen goedkope kleding zijn.

ik vind het een raar verhaal, iets wat je in een keukenmeidenromannetje zou lezen of een film van zien. geloof er duidelijk geen bal van. maar dat is mijn mening.Dat dacht ik ook meteen. Ik vind het nu ook steeds ongeloofwaardiger worden.
quote:Dystania schreef op 08 november 2014 @ 18:26:

[...]





Dat dacht ik ook meteen. Ik vind het nu ook steeds ongeloofwaardiger worden.Me 2. In de volgende aflevering : wat zullen de vrienden van swissman vinden wanneer zij horen dat de nieuwe swissdinn hoereert? En.. trekt swissman zijn portomonnee dinsdag?
Alle reacties Link kopieren
Jezus, sorry voor m'n enthousiasme! Kleren kopen brengt weer iets nieuws teweeg merk ik wel. Die heb ik er niet opzettelijk ingegooid troelalaatje.

Wie heeft trouwens gezegd dat ik dat ga betalen? Niet van plan dus.

En ik was/ben ook niet van plan daar weer een journaal over uit te gaan brengen...

En dat het als een roman over komt, sorry, maar ik ben nu gelukkig met haar.



We hebben afgesproken om het toch te gaan vertellen. Zal het met d'r nog eens over hebben. Als het aan mij ligt zijn we gewoon eerlijk. Gister was het niet makkelijk voor haar toen ze vroegen wat ze deed.
quote:swissman83 schreef op 08 november 2014 @ 19:01:

Wie heeft trouwens gezegd dat ik dat ga betalen? Niet van plan dus.Je hebt nog kortingsbonnen over toch, want zij heeft de dates in de stad betaald.
Alle reacties Link kopieren
Gister was het niet makkelijk voor haar toen ze vroegen wat ze deed.



Maar dat ongemakkelijke moment is nu toch al achter de rug? En je vrienden hebben het gewoon voor waar aangenomen toch? Waarom zou je het haar aandoen om nu opeens te gaan onthullen dat ze prostituee is! Geloof me daarmee maakt je de situatie voor je vriendin alleen maar ongemakkelijker.



Als het aan mij ligt zijn we gewoon eerlijk.



Dring er bij je vriendin alsjeblieft niet op aan haar beroep te onthullen! Je zult haar onnodig stigmatiseren. Het lijkt wel of je erop kickt om bekend te maken dat je iets met een prostituee hebt en nu gratis "mag". Denk eens niet aan je eigen ego. Als je om je vriendin geeft loop je niet onnodig met haar beroep te koop en houd je het stil. Zeker omdat ze probeert ander werk te vinden.
Alle reacties Link kopieren
quote:swissman83 schreef op 08 november 2014 @ 19:01:

We hebben afgesproken om het toch te gaan vertellen. Zal het met d'r nog eens over hebben.

Ik zou het toch dringend afraden. Maar ik ben blij dat jij haar mening wilt polsen.



quote:Als het aan mij ligt zijn we gewoon eerlijk. Gister was het niet makkelijk voor haar toen ze vroegen wat ze deed.Dus ze weten het al wel?
World of Warcraft: Legion
Maak je niet druk om je vrienden, je had het aan een van hun al verteld van te voren, dus ze wisten het allemaal al.



Had dat ongemakkelijke er ook mee te maken dat ze geen Nederlands spreekt? Of ging iedereen in het Engels?
Alle reacties Link kopieren
quote:shehot schreef op 08 november 2014 @ 19:30:

Had dat ongemakkelijke er ook mee te maken dat ze geen Nederlands spreekt? Of ging iedereen in het Engels?Daar zat ik ook over na te denken. Een taalbarrière?
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Shehot: Die ene vriend wist het al maar houdt vooralsnog zijn mond. Dus als het goed is weet de rest het nog niet...



Hans: Nee, ze geeft gezegd, of beter, wij hebben gezegd dat ze ook werkloos is en solliciteert.



Alles met haar gaat in het Engels overigens. Dat kan ze vloeiend, daar ligt het niet aan.



Ik ga het d'r nog eens rustig met haar over hebben. Van mij hoeft de waarheid niet op tafel als zij zich daar toch niet happy bij voelt. Ik ben het eigenlijk ook wel met jou eens madeliefje.
Waren de hele avond alle gesprekken in het engels? Ook als anderen onderling aan het kletsen waren?
Alle reacties Link kopieren
Onderling in het Nederlands maar ik heb gevraagd of ze dat stoorde. Ze zei van niet...
Alle reacties Link kopieren
quote:troelalaaaatje schreef op 08 november 2014 @ 18:00:

En Hans, die arme ziel, doet de hele dag niets anders dan informatie verzamelen om te overtuigen.

Ik doe dat, om aan te geven dat het prostitutiebeleid van de regering op dit moment feitelijk niet om mensenhandel gaat, maar uiteindelijk om de gehele prostitutie te criminaliseren met steun van de ChristenUnie en de PvdA. Het wordt slechts verkocht als "er is veel dwang en mensenhandel bij prostitutie". Anderen proberen mij deze ideologie op te dringen. Ik heb andere bronnen, en ik ga daarom niet mee in deze haatcampagne van Van der Laan, Asscher en Segers.



http://reporter.kro.nl/se ... /afleveringen/27-03-2014/
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Swissman, je ziet hoe reacties hier zijn op het beroep van je vlam. Ze is óf een slachtoffer, óf een berekenende bitch, voor veel mensen die hier reageren. Denk je dat je vrienden minder bevooroordeeld zijn?

Doe het haar niet aan om hier eerlijk over te zijn. Laat het moment dat ze uit de kast komt aan haar over, al zou dat betekenen dat dat nooit gebeurt.



Leer haar eerst zelf eens goed kennen voordat je haar verder introduceert bij vrienden en familie.

Ze is niet alleen maar een prostituee, ze is een vrouw. Met een verhaal, een verleden, een heden en een toekomst. Met herinneringen, dromen en wensen. Haar werk is slechts een stukje van haar. Leer eerst die vrouw kennen, zodat je ook weet met wie je te maken hebt. En zodat je haar kunt respecteren en accepteren voor wie ze is, en niet blijven focussen op wat ze doet om rond te komen.
Ik moet helemaal niks!
Alle reacties Link kopieren
quote:Nicky_L schreef op 09 november 2014 @ 00:16:

Swissman, je ziet hoe reacties hier zijn op het beroep van je vlam. Ze is óf een slachtoffer, óf een berekenende bitch, voor veel mensen die hier reageren. Denk je dat je vrienden minder bevooroordeeld zijn? Volledig eens en vooral met dit!
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Laat maar
De Wet van Wuiles: hoe langer de OP, hoe kleiner de kans op een duurzame relatie.
Alle reacties Link kopieren
Laat maar
De Wet van Wuiles: hoe langer de OP, hoe kleiner de kans op een duurzame relatie.
Alle reacties Link kopieren
quote:Dubbus schreef op 08 november 2014 @ 14:27:



Maar dáárnáást, ik heb het je al vaker uitgelegd, zitten verreweg de meeste vrouwen in de prostitutie omdat zij in geestelijke nood verkeren, of geestesziek zijn. Het verkeerde pad op zijn geraakt. Verslaafd zijn, niemand meer hebben, en geen andere uitweg meer zien. En die vrouwen zitten daar ook niet vrijwillig, en zij raken nog eens extra geschaad door de zieke wereld van de prostitutie.



En daar doe jij aan mee, die vrouwen worden dagelijks verkracht door mannen als jij, vieze gewetenloze hoerenlopers.



Zo extreem zou ik het niet uitdrukken, maar ja, hoerenlopers houden een onplezierige bedrijfstak in stand waarin veel misstanden in voorkomen.



Overigens ben ik een gewetenloze t-shirtkoper. Vorige week nog 3 shirts gekocht bij H&M, made in Bangladesh.
Morrigan Crow, net zo leuk als Harry Potter.
Alle reacties Link kopieren
Prostitutie is geen onplezierige bedrijfstak, maar het heeft wel misstanden. Mensenhandel wordt ofwel opgeblazen, ofwel de regering treedt niet efficiënt op tegen mensenhandel of faciliteert het bewust of onbewust (wet BIBOP, sluiting Zandpad, het Zandpadschandaal, project 1012).
World of Warcraft: Legion

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven