Ik ben in verwarring, harige poes of kaal?

03-03-2013 18:55 183 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal.

Bij het kijken van seksfilmpjes op de welbekende filmpjes sites die er bestaan viel mij opeens iets op.

Harige kutjes.

Ze komen weer langzaam in.

Maar dat is toch helemaal niet fris? Ik krijg al rillingen bij het idee dat over een jaar of 10 alle chickies weer met harige poesjes rondlopen.



Van mij mag die modegril overwaaien.



Hebben jullie al plannen, stoere vivadames?
Alle reacties Link kopieren
Willem, het maakt voor jou toch weinig uit. Harig, kaal, landingsbaan. De kans dat jij een echt kutje van dichtbij gaat zien lijkt me praktisch nihil. Ik heb niks tegen een ranzig topic op zn tijd, of mannen die van seks, porno of andere leuke dingen houden. Maar Willem, jij bent gewoon vies. Echt.
Alle reacties Link kopieren
Dit lijkt me een duidelijk geval van veel haar! :-D
Nog even en dan eindelijk!!!
Alle reacties Link kopieren
Ben nog niet zo lang lid, maar heb echt helemaal dubbel gelegen met het lezen van dit toppic Bedankt mijn lach spieren blijken nog te bestaan
Alle reacties Link kopieren
quote:Cherke schreef op 03 maart 2013 @ 19:15:

ik denk dat mannen zo als Willem helemaal niet kieskeurig kunnen/mogen zijn maar al blij zijn als ze er in dit leven nog 1 te zien krijgen..met of zonder haar.



Daar zou ik niet zo zeker van zijn. Voor EUR 50,-- heb je het voor het uitkiezen. En das nog duur, ze delen het gratis uit in elke kroeg.



On topic. Was mij ook al opgevallen. Zal wel met de crisis te maken hebben. En eigenlijk ben ik er wel blij om. Ik wil een vrouw in bed, geen kale tienerkut. Maar goed ik drink mijn koffie ook het liefst zwart.
Alle reacties Link kopieren
krijgen we daar dan weer toples voor terug?
Ik ga nog snel even een voorraad dvd's met geschoren/kale poesjes aanschaffen. Voor later, zeg maar.
Alle reacties Link kopieren
quote:willem1959 schreef op 03 maart 2013 @ 18:55:

Hallo allemaal.

Bij het kijken van seksfilmpjes op de welbekende filmpjes sites die er bestaan viel mij opeens iets op.

Harige kutjes.

Ze komen weer langzaam in.

Maar dat is toch helemaal niet fris? Ik krijg al rillingen bij het idee dat over een jaar of 10 alle chickies weer met harige poesjes rondlopen.

Ja nee het schoonste is een kale poes ik denk dat de meeste mannen dat ook vinden.

En ik als vrouw vind het ook lekker schoon toch?

Van mij mag die modegril overwaaien.



Hebben jullie al plannen, stoere vivadames?
Alle reacties Link kopieren
Kale poezen zijn voor pedofielen ..
quote:wamozart schreef op 09 maart 2013 @ 10:11:

Kale poezen zijn voor pedofielen ..Nounounou. lekker kort door de bocht.
Alle reacties Link kopieren
quote:wamozart schreef op 09 maart 2013 @ 10:11:

Kale poezen zijn voor pedofielen ..Gezeik.
Ik vind het eigenlijk wel ver gaan om een groot gedeelte van de bevolking weg te zetten als 'pedofiel'.
quote:ThunderassMan schreef op 10 maart 2013 @ 15:44:

Ik vind het eigenlijk wel ver gaan om een groot gedeelte van de bevolking weg te zetten als 'pedofiel'.Ja ik ook. Volgens mij is het gewoon geil omdat alles goed zichtbaar is en daarnaast is het een modegril, net als ze in Japan juist graag schaamhaar willen en dus schaampruikjes dragen.
Alle reacties Link kopieren
Ik ken mannen die niet van kaal houden. En degenen die er wel van houden zouden misschien wel eens pedo kunnen zijn.



Maar ik snap sowieso niet dat iets wat oorspronkelijk is en natuurlijk vies zou zijn.
quote:iones schreef op 10 maart 2013 @ 15:50:

Ik ken mannen die niet van kaal houden.



Ja ik ook. Gelukkig wel.



En degenen die er wel van houden zouden misschien wel eens pedo kunnen zijn.



Dat denk ik eerlijk gezegd niet, want het lijkt toch nog steeds niet op de vagina van een kind maar op die van een volwassen vrouw.



Maar ik snap sowieso niet dat iets wat oorspronkelijk is en natuurlijk vies zou zijn.Nee ik ook niet, zeker niet als je je gewoon doucht.
Alle reacties Link kopieren
quote:iris1969 schreef op 10 maart 2013 @ 15:48:Volgens mij is het gewoon geil omdat alles goed zichtbaar is en daarnaast is het een modegrilPrecies. Maar het is m.i. niet zozeer de zichtbaarheid maar meer het accent dat je erop legt. Zoals je dat ook met een streepje, landingsbaantje, stiekeltjes, hartjesmotiefje of een volledig oerwoud (brrrrr...) doet.
Alle reacties Link kopieren
quote:iones schreef op 10 maart 2013 @ 15:50:Maar ik snap sowieso niet dat iets wat oorspronkelijk is en natuurlijk vies zou zijn.Wat zich na een dag allemaal onder 's mans voorhuid en tussen 's vrouws lippen verzamelt is ook heel erg oorspronkelijk en natuurlijk. En toch...
Alle reacties Link kopieren
quote:manikshamanik schreef op 10 maart 2013 @ 16:04:

[...]





Wat zich na een dag allemaal onder 's mans voorhuid en tussen 's vrouws lippen verzamelt is ook heel erg oorspronkelijk en natuurlijk. En toch...Ik keek laatst naat Sex and the City en die donkere vriendin, Charlotte vond het walgelijk als mannen niet besneden waren. Iets soortgelijks. Natuurlijk moeten mannen zich daar verzorgen, maar als het zo slecht was geweest, waarom zijn ze dan niet zonder voorhuid geboren? En waarom worden we dan niet zonder schaamhaar geboren?
quote:iris1969 schreef op 10 maart 2013 @ 15:48:

[...]



Ja ik ook. Volgens mij is het gewoon geil omdat alles goed zichtbaar is en daarnaast is het een modegril, net als ze in Japan juist graag schaamhaar willen en dus schaampruikjes dragen.





Het is zelfs retro!

Het wereldberoemde vruchtbaarheidsbeeldje uit de prehistorie was daar ook kaal
quote:iones schreef op 10 maart 2013 @ 16:39:

[...]





Ik keek laatst naat Sex and the City en die donkere vriendin, Charlotte vond het walgelijk als mannen niet besneden waren. Iets soortgelijks. Natuurlijk moeten mannen zich daar verzorgen, maar als het zo slecht was geweest, waarom zijn ze dan niet zonder voorhuid geboren?



Precies, in Amerika hebben ze het besnijden zonder religieuze of medische reden tot standaard verheven en is dat opeens hygiënischer dan een volkomen normale piemel .



En waarom worden we dan niet zonder schaamhaar geboren?



We worden zonder schaamhaar geboren



Schaamhaar heeft daarna echter een hele goede functie: het beschermt de kwetsbare vagina tegen bacteriën die door het haar worden tegengehouden én het haar verspreidt de feromonen die een vrouw afgeeft, waardoor het juist een onbewuste sexuele lokker is.
quote:Vilma schreef op 10 maart 2013 @ 16:44:

[...]





Het is zelfs retro!

Het wereldberoemde vruchtbaarheidsbeeldje uit de prehistorie was daar daar ook kaal Klopt en in de tijd daarna dat hygïene nog steeds matig was en schaamluis dus weeldig tierde (zoals de Middel Eeuwen en de Pruikentijd) schoor men het ook af en de adel deed dan een schaampruikje erop als accessoire .
quote:iris1969 schreef op 10 maart 2013 @ 16:47:

[...]



Klopt en in de tijd daarna dat hygïene nog steeds matig was en schaamluis dus weeldig tierde (zoals de Middel Eeuwen en de Pruikentijd) schoor men het ook af en de adel deed dan een schaampruikje erop als accessoire .





Het schijnt dat de schaamluis hier zo goed als is uitgestorven door de scheertrend. Heeft het toch nog z'n voordeel

Wat die schaampruikjes lijkt een goede lijm toch wel erg belangrijk, zo raar als zo'n pruikje ineens eenzaam op het laken ligt...
Alle reacties Link kopieren
Er is niets onnatuurlijks aan het scheren van schaamhaar. Het is hooguit iets dat cultureel bepaald en onderhevig aan mode en trends is. Er groeit wel meer aan een mensenlijf dat we op zijn tijd graag weg (laten) halen. Het argument dat je nou eenmaal van moeder natuur schaamhaar krijgt en dat dus moet laten zitten gaat echt nergens over.
Alle reacties Link kopieren
quote:iones schreef op 10 maart 2013 @ 16:39:Natuurlijk moeten mannen zich daar verzorgen, maar als het zo slecht was geweest, waarom zijn ze dan niet zonder voorhuid geboren?



Duizenden jaren geleden had die voorhuid de functie van bescherming, o.a. omdat er nog geen onderbroeken waren om je edele delen te beschermen. Nog veel langer geleden hadden onze voorouders nog een staart. Die hebben we nu ook niet meer nodig dus daarvan hebben we nog maar een klein restje.



Als je de natuur (en dan de èchte, niet dat geromantiseerde sprookje over plantjes en diertjes etc.) zijn gang laat gaan hebben mensen misschien over 100.000 jaar geen voorhuid meer. Ik ken maar een paar situaties waarin het zinvol is om mannen (jongens) te besnijden en geloof vind ik al helemààl een slechte reden om dat te doen, maar het argument dat we nou eenmaal zo'n ding van moeder natuur hebben gekregen en dus moeten laten zitten vind ik nogal zwak.
Wellicht heeft het allemaal te maken met het najagen van een zo jeugdig mogelijk uiterlijk, want zonder schaam-, oksel- en beenhaar lijken we op een pre-pubertijdsmeisje en jeugdig is het huidige schoonheidsideaal. Niet dat we dan dus op kinderen willen lijken, maar wel zo fris en fruitig als mogelijk is.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven